BTW op vertier, reisburo's, cultuur, sport, kunst, concerten

Niveau
Tijdsduur
Logo van LENOS cs BTW-adviseurs

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

De btw blijft in beweging; wij zorgen dat u niet achterop raakt!

Weet u op welke prestaties het verlaagd btw tarief van toepassing is?

Tijdens deze cursus gaan we in op het verlaagd btw tarief op prestaties in het kader van sport, cultuur, theater, musea, kunstvoorwerpen, muziekuitvoeringen, boeken, maar ook circussen, kermisattracties, recreatie, attractieparken en natuurlijk de spijzen en dranken in de horeca etc etc. Omdat door dergelijke ondernemers veelal samengestelde pakketten worden aangeboden gaan we in op de vraag of en in hoeverre moet of kan worden gesplitst. In veel gevallen is een aanpassing van de structuur noodzakelijk om het verlaagd tarief deelachtig te kunnen worden. Wij vertellen u welke structuren daarvoor mogelijk zijn en welke door…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Antiek / Oude kunst, Sport, Cultuur, BTW en Geschiedenis.

De btw blijft in beweging; wij zorgen dat u niet achterop raakt!

Weet u op welke prestaties het verlaagd btw tarief van toepassing is?

Tijdens deze cursus gaan we in op het verlaagd btw tarief op prestaties in het kader van sport, cultuur, theater, musea, kunstvoorwerpen, muziekuitvoeringen, boeken, maar ook circussen, kermisattracties, recreatie, attractieparken en natuurlijk de spijzen en dranken in de horeca etc etc. Omdat door dergelijke ondernemers veelal samengestelde pakketten worden aangeboden gaan we in op de vraag of en in hoeverre moet of kan worden gesplitst. In veel gevallen is een aanpassing van de structuur noodzakelijk om het verlaagd tarief deelachtig te kunnen worden. Wij vertellen u welke structuren daarvoor mogelijk zijn en welke door de belastingdienst worden aanvaard.

De cursus is gericht op de belastingadviseurs, accountants, administrateurs, controllers, fiscalisten, btw-specialisten, maar ook de ondernemers zelf, of in algemene zin: degenen die juridisch of financieel bezig zijn en met de btw in aanraking komen. Met het volgen van deze cursus bent u helemaal op de hoogte als het gaat om de het verlaagd btw tarief op prestaties die we leuk vinden.

De cursus is van vier uur ’s-middags tot kwart over acht ’s-avonds. Dit betekent dat u zonder veel tijd in de file te verliezen uw btw kennis en PE punten kunt verzamelen.

Na afloop ontvangt u een bewijs van deelname. De cursus is goed voor vier PE-punten (in aanvraag).

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.