Examen PE Vermogen

Tijdsduur

Examen PE Vermogen

Lindenhaeghe
Logo van Lindenhaeghe
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Lindenhaeghe heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 526 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Financieel.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #1 in Financieel.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Klaar om aan de slag te gaan? Schrijf je direct in!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Het PE-examen Vermogen bestaat uit 23 vragen over Wft Basis en Wft Vermogen. Het doel van het examen is om jouw kennis te testen op de theorie die je hebt geleerd. Deze theorie is ook aan bod gekomen in de Oefenexamens PE. Hierdoor kun je het echte examen zonder zorgen en met succes afleggen.  Lindenhaeghe heeft meer dan 55 professionele toetscentra verspreid over heel Nederland. Op deze locaties kun je op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt jouw PE-examen Vermogen afleggen. De examens zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als in de avonduren. Hierdoor kun je het examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt.  Binnen 48 uur na het afleggen van het exame…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: PE Vermogen, Permanente educatie (PE), WFT (Wet Financieel Toezicht), Wft Basis en Wft Pensioen.

Het PE-examen Vermogen bestaat uit 23 vragen over Wft Basis en Wft Vermogen. Het doel van het examen is om jouw kennis te testen op de theorie die je hebt geleerd. Deze theorie is ook aan bod gekomen in de Oefenexamens PE. Hierdoor kun je het echte examen zonder zorgen en met succes afleggen.  Lindenhaeghe heeft meer dan 55 professionele toetscentra verspreid over heel Nederland. Op deze locaties kun je op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt jouw PE-examen Vermogen afleggen. De examens zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag, zowel overdag als in de avonduren. Hierdoor kun je het examen afleggen op een locatie bij jou in de buurt.  Binnen 48 uur na het afleggen van het examen ontvang je jouw resultaat van DUO. Bij het behalen van het examen ontvang je jouw PE-certificaat, dat jouw adviesbevoegdheid behoudt. Het certificaat kan ook een waardevolle toevoeging zijn voor de verdere ontwikkeling van jouw carrière. 
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.