Lof Leadership Journey

Tijdsduur

Lof Leadership Journey

Lof Academy
Logo van Lof Academy

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Met de Lof Leadership Journey zetten we vrouwen in hun kracht en maken we hen bewust van de kronkelende weg vol obstakels, omwegen en keuzemomenten die ze volgen op weg naar hun top. Voor vrouwen is een carrière geen rechte lijn maar eerder een labyrint vol doodlopende wegen en omleidingen. Aan de hand van het Lof Labyrint© doorlopen we acht blokken waarin vrouwen zich bewust worden van de uitdagingen die ze onderweg naar hun top kunnen tegenkomen. Hierdoor wordt het voor hen makkelijker het glazen plafond te vermijden en vanuit hun eigen kracht het verschil te maken binnen hun organisatie en de wereld eromheen. Deelnemers leren om te gaan met hun eigen meervoudige ambities en voldoening en …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coachend Leidinggeven, Leiderschap, Leidinggeven, Co-actief coachen en Feedback geven.

Met de Lof Leadership Journey zetten we vrouwen in hun kracht en maken we hen bewust van de kronkelende weg vol obstakels, omwegen en keuzemomenten die ze volgen op weg naar hun top. Voor vrouwen is een carrière geen rechte lijn maar eerder een labyrint vol doodlopende wegen en omleidingen. Aan de hand van het Lof Labyrint© doorlopen we acht blokken waarin vrouwen zich bewust worden van de uitdagingen die ze onderweg naar hun top kunnen tegenkomen. Hierdoor wordt het voor hen makkelijker het glazen plafond te vermijden en vanuit hun eigen kracht het verschil te maken binnen hun organisatie en de wereld eromheen. Deelnemers leren om te gaan met hun eigen meervoudige ambities en voldoening en zingeving in werk en leven te ervaren. Daarnaast worden ze op hun kwaliteiten als rolmodel aangesproken en geven we ze handvatten om een inspiratiebron te zijn voor andere vrouwen binnen de organisatie.

‘De Lof Leadership Journey was vooral een herontdekkingsreis met mezelf. Hij leidde me langs mijn achtergrond, ambities, prestaties en kwaliteiten, zodat ik met een sterk en opgepoetst zelfbeeld ‘thuis’ kwam. Ik heb opnieuw ontdekt waar mijn kracht ligt en kan dit nu inzetten en uitdragen binnen een bedrijf en naar
een team’

Deze training bieden we zowel crosscompany als incompany aan.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.