Rolmodellen Talkshow

Type product
Tijdsduur
Logo van Lof Academy

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Tijdens de talkshow gaat Jolanda Holwerda, oprichtster van Lof Media, in gesprek met rolmodellen uit de organisatie. Ze gaat in op de successen van de rolmodellen, maar ook de valkuilen worden niet gemeden. Wat hebben deze (top)vrouwen en mannen gedaan om hun positie te bereiken? Maar ook: wat hebben ze ervoor moeten laten? Wat waren beslissende momenten in hun leven? Hebben ze ooit een glazen plafond ervaren of herkennen ze zich beter in de metafoor van het Lof Labyrint©, dat staat voor de uitdagingen, dilemma’s ,en keuzemomenten die zij tegenkomen op weg naar hun persoonlijke top? Hebben ze ooit spijt gehad van de keuzes die ze hebben gemaakt? En welke levenslessen willen ze delen met het …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Feedback geven en ontvangen, Assertiviteit, Communicatieve vaardigheden, Zelfvertrouwen en Durf & moed.

Tijdens de talkshow gaat Jolanda Holwerda, oprichtster van Lof Media, in gesprek met rolmodellen uit de organisatie. Ze gaat in op de successen van de rolmodellen, maar ook de valkuilen worden niet gemeden. Wat hebben deze (top)vrouwen en mannen gedaan om hun positie te bereiken? Maar ook: wat hebben ze ervoor moeten laten? Wat waren beslissende momenten in hun leven? Hebben ze ooit een glazen plafond ervaren of herkennen ze zich beter in de metafoor van het Lof Labyrint©, dat staat voor de uitdagingen, dilemma’s ,en keuzemomenten die zij tegenkomen op weg naar hun persoonlijke top? Hebben ze ooit spijt gehad van de keuzes die ze hebben gemaakt? En welke levenslessen willen ze delen met het publiek? Kortom, een boeiende en interactieve talkshow waarin de toeschouwers geïnspireerd worden in gesprek te gaan met topvrouwen en –mannen om zich een beeld te vormen over hun eigen rolmodelschap en op zoek te gaan naar het rolmodel in zichzelf. Na afloop van de talkshow gaan de toeschouwers gegarandeerd vol inspiratie naar huis.

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.