Workstyle profile

Type product
Tijdsduur

Workstyle profile

Lof Academy
Logo van Lof Academy

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Tegenwoordig is iedereen altijd en overal voor iedereen bereikbaar. Hierdoor lopen werk en privé steeds vaker door elkaar heen. Vinden uw werknemers het geen probleem dat werk en privé steeds meer met elkaar integreren? Of willen zij dit liever gescheiden houden? Hoe kunt u als werkgever ervoor zorgen dat uw werknemers tevreden zijn met de controle die zij zelf over hun werk-privé balans kunnen uitoefenen? Een ondersteunende organisatiecultuur, met een gedeelde set van uitgangspunten, opvattingen en waarden die de combinatie werk en privé onderkent en ondersteunt, is daarbij van essentieel belang. Tijdens deze training gaan uw werknemers, aan de hand van de WorkStyle Profile van Ellen Kossek…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Tegenwoordig is iedereen altijd en overal voor iedereen bereikbaar. Hierdoor lopen werk en privé steeds vaker door elkaar heen. Vinden uw werknemers het geen probleem dat werk en privé steeds meer met elkaar integreren? Of willen zij dit liever gescheiden houden? Hoe kunt u als werkgever ervoor zorgen dat uw werknemers tevreden zijn met de controle die zij zelf over hun werk-privé balans kunnen uitoefenen? Een ondersteunende organisatiecultuur, met een gedeelde set van uitgangspunten, opvattingen en waarden die de combinatie werk en privé onderkent en ondersteunt, is daarbij van essentieel belang. Tijdens deze training gaan uw werknemers, aan de hand van de WorkStyle Profile van Ellen Kossek, aan de slag met hun eigen Worklife Style en gaan ze de dialoog aan met u als werkgever. Wat werkt voor u als werkgever? En wat werkt goed voor de werknemer? Waar zitten verschillen en waar overeenkomsten? Aan het eind van de training kennen beide partijen hun verbeterpunten en hebben de deelnemers meer grip op de verschillende rollen in hun leven.

 

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.