Van klant naar fan.

Type product
Tijdsduur
Logo van Maarten Tuit Trainingen

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

In de training van Klant naar fan, gaan we deze dag diep in op de communicatie theorie van effectief communiceren. De onderwerpen in de training zullen in overleg worden vastgesteld. U kunt hierbij denken aan, de overgang in een gesprek van sociaal naar zakelijk, tot aan het sluiten van de deal. De training is interactief, dit betekend dat de deelnemers ook daadwerkelijk aan de slag gaan met een professionele trainingsacteur (inbegrepen). Desgewenst kan er ook een traject op maat worden aangeboden. Ook certificeringen zijn onderdeel van ons jaartraject. Wij streven naar op zijn minst 2 contact momenten met de groep, dit is onderdeel van een goede borging. Om deze borging nog sterker te maken…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Video / Camera, Apple Final Cut Pro / Express, Adobe Premiere, (Digitale) Fotografie en Avid.

In de training van Klant naar fan, gaan we deze dag diep in op de communicatie theorie van effectief communiceren. De onderwerpen in de training zullen in overleg worden vastgesteld. U kunt hierbij denken aan, de overgang in een gesprek van sociaal naar zakelijk, tot aan het sluiten van de deal. De training is interactief, dit betekend dat de deelnemers ook daadwerkelijk aan de slag gaan met een professionele trainingsacteur (inbegrepen). Desgewenst kan er ook een traject op maat worden aangeboden. Ook certificeringen zijn onderdeel van ons jaartraject. Wij streven naar op zijn minst 2 contact momenten met de groep, dit is onderdeel van een goede borging. Om deze borging nog sterker te maken werken wij met breinleren. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde theorie waarbij de hersennen getriggerd worden op gedragsverandering. Desgewenst kunt u een discprofiel bij ons afnemen. 

Doelgroep: salesteam, winkelmedewerkers, buitendiensten

Ervaringen: Heineken, P&G, Spadel, Jumbo, Peak IT, Intertoys, Ekoplaza, 

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.