Masterclass Waardevol Leiderschap

Niveau
Tijdsduur

Masterclass Waardevol Leiderschap

Management & Leadership Academy
Logo van Management & Leadership Academy

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Management & Leadership Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amersfoort, Breda, Utrecht

Beschrijving

Masterclass Waardevol Leiderschap

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Hoe gaat u als leider om met deze veranderingen?

De Masterclass Waardevol Leiderschap geeft concrete inzichten en voorbeelden aan de hand waarvan u binnen uw bedrijf of organisatie Waardevol Leiderschap kunt ontwikkelen. Waardevol Leiderschap is leiderschap op basis van duurzame waarden en overtuigingen. Bedrijven, organisaties, afdelingen of teams die geleid worden op basis van Waardevol Leiderschap zijn duurzaam, innovatief, relevant en hebben een hoge betrokkenheid van medewerkers, klanten en andere belanghebbenden. Met als belangrijkste resultaat dat ze niet alleen beter presteren, maar ook bijdragen aan…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leiderschap, Strategisch management, Motiveren, Teambuilding en Operationeel management.

Masterclass Waardevol Leiderschap

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Hoe gaat u als leider om met deze veranderingen?

De Masterclass Waardevol Leiderschap geeft concrete inzichten en voorbeelden aan de hand waarvan u binnen uw bedrijf of organisatie Waardevol Leiderschap kunt ontwikkelen. Waardevol Leiderschap is leiderschap op basis van duurzame waarden en overtuigingen. Bedrijven, organisaties, afdelingen of teams die geleid worden op basis van Waardevol Leiderschap zijn duurzaam, innovatief, relevant en hebben een hoge betrokkenheid van medewerkers, klanten en andere belanghebbenden. Met als belangrijkste resultaat dat ze niet alleen beter presteren, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Voor wie

De Masterclass Waardevol Leiderschap is bedoeld voor iedereen die direct of indirect leiding geeft of zich bezig houdt met leiderschapsontwikkeling binnen een bedrijf of organisatie en samen met hun team, afdeling of organisatie meer duurzame waarde willen toevoegen. Het is geschikt voor leidinggevenden op alle niveaus, zoals: directieleden, (senior) managers, projectleiders, teamleiders, HR managers en Managers Learning & Development

Inhoud van het programma

Het programma duurt ongeveer vier uur en bestaat uit drie blokken van iets meer dan een uur, gevolgd door een korte pauze.

Blok 1: theorie en achtergrond

In het eerste blok krijgt u inzicht in de theorie en achtergrond van Waardevol Leiderschap en het Waardevol Leiderschapsmodel. Na dit blok weet u waarom, hoe en wat de voordelen zijn van Waardevol Leiderschap.

Blok 2: Voorbeelden uit de praktijk

In dit blok krijgt u een aantal inspirerende voorbeelden van Waardevol Leiderschap uit de praktijk. Tevens krijgt u inzicht in wat het verschil is tussen waardevol en niet waardevol leiderschap is.

Blok 3: Waardevol Leiderschap in de praktijk

In dit blok leren de deelnemers Waardevol Leiderschap te vertalen naar hun eigen praktijksituatie. Aan de hand van een (ingebrachte) case ontwikkelen we gezamenlijk een waardevol leiderschapsplan op basis van het Waardevol Leiderschapsmodel

Aan het einde van de masterclass kent u de beginselen van Waardevol Leiderschap en bent u in staat om het Waardevol Leiderschapsmodel binnen uw eigen praktijk situatie samen met uw team te ontwikkelen en te verankeren.

Investering

De volledige investering voor de Masterclass Waardevol Leiderschap bedraagt: 125 euro, inclusief: lesmaterialen, koffie, thee, frisdrank, en een gezond tussendoortje. De helft van de opbrengsten van de Masterclass gaat naar een goed doel dat in overleg met de deelnemers wordt bepaald. Bent u leidinggevende binnen een NGO, stichting of vereniging met een maatschappelijk doel? Dan kunt u gratis deelnemen aan deze Masterclass en misschien schenken wij de opbrengsten dan wel aan uw organisatie.

Wilt u een Masterclass Waardevol Leiderschap voor uw eigen team, bedrijf of organisatie? Dan stellen we deze graag in overleg met u samen. We informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voorwaarden hiervan.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.