Ervaringen met Afdelingsplan

9,2
Gemiddeld cijfer voor Afdelingsplan producten
Gebaseerd op 43 ervaringen
starstarstarstarstar
Rob Bindels
Eigenaar
10
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Je kunt werken in eigen tempo en de begeleiding is intensief. De inhoud van de trainingen is prima en praktisch toepasbaar. Wij hebben al 5 trainingen gevolgd en deze zijn allen goed." - 09-11-2015 00:00

"Je kunt werken in eigen tempo en de begeleiding is intensief. De inhoud van de trainingen is prima en praktisch toepasbaar. Wij hebben al 5 … alles lezen - 09-11-2015 00:00

starstarstarstarstar
Ingrid Bindels
Eigenaar
10
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Wij komen al jaren bij Jacobs en v. Rooij en hebben al veel geleerd van de trainingen. Ik heb veel meer tijd gekregen om mijn kapsalons aan te sturen. En met deze training heb ik geleerd dat ik dat op statistieken kan doen. Dat geeft mij veel rust omdat het niet meer op gevoel gaat maar heel eerlijk is." - 09-11-2015 00:00

"Wij komen al jaren bij Jacobs en v. Rooij en hebben al veel geleerd van de trainingen. Ik heb veel meer tijd gekregen om mijn kapsalons aan … alles lezen - 09-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
John Thijssen
Directeur
9
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"De training was goed opgebouwd en door de combinatie van theorie met afwisselend praktijk opdrachten heb ik de techniek goed onder controle kunnen krijgen. Het opzetten van statistieken in een speciaal programma was erg tijdbesparend. De training heeft me meer inzicht gegeven in hoe mijn bedrijf draait en waar ik in het bijzonder naar moet kijken om de zaken goed onder controle te kunnen houden en waar nodig bij moet sturen. Een prima training met een fantastisch resultaat.
Ik ben zeer tevreden over de training en beveel deze dan ook van harte aan." - 02-11-2015 20:14

"De training was goed opgebouwd en door de combinatie van theorie met afwisselend praktijk opdrachten heb ik de techniek goed onder controle … alles lezen - 02-11-2015 20:14

Nick van Vianen
starstarstarstarstar_half
Nick van Vianen
DGA @ Bouwbedrijf Bodavi bv
9
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Heldere en persoonlijke opleider die de stof echt eigen maakt bij hun cursisten. Tot dusver hebben de afgeronde cursussen echt verbeteringen in mijn bedrijfsvoering opgeleverd." - 02-11-2015 00:00

"Heldere en persoonlijke opleider die de stof echt eigen maakt bij hun cursisten. Tot dusver hebben de afgeronde cursussen echt verbeteringen… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
Bart Ebben
9
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"De uitleg was voor mij heel fijn omdat je de eerste dag even een stuk theorie moet lezen die ondersteund word door beeld en extra uitleg trainers. Die combi is super de rest is veel praktijk wat heel fijn is en wekelijkse evaluatie hoe het gegaan is." - 02-11-2015 00:00

"De uitleg was voor mij heel fijn omdat je de eerste dag even een stuk theorie moet lezen die ondersteund word door beeld en extra uitleg tra… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Janny de Jong
8
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Mijn ervaring is heel erg goed. Uiteraard zul je het uiteindelijk wel zelf moeten doen, of moeten toepassen. Maar je kunt altijd terugvallen op de ondersteuning van Jacobs & van Rooij. En dat vind ik super!!" - 02-11-2015 00:00

"Mijn ervaring is heel erg goed. Uiteraard zul je het uiteindelijk wel zelf moeten doen, of moeten toepassen. Maar je kunt altijd terugvallen… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Hans Sterke
8
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Professionele organisatie met oog voor de student. Nemen alle tijd om de cursus tot een goed einde te brengen." - 02-11-2015 00:00

"Professionele organisatie met oog voor de student. Nemen alle tijd om de cursus tot een goed einde te brengen. " - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Martijn van Ommeren
8
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Het is fijn dat de management tools ook worden aangeboden aan het midden en klein bedrijf. Tijdens de cursus kun je in je eigen tempo werken en is er persoonlijke begeleiding. " - 02-11-2015 00:00

"Het is fijn dat de management tools ook worden aangeboden aan het midden en klein bedrijf. Tijdens de cursus kun je in je eigen tempo werken… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Nicky Zoontjens
8
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Zeer goede (persoonlijke) begeleiding. Ook goed en duidelijk onderbouwd lesmateriaal. De opdrachten worden duidelijk uitgelegd, alsook de reden van de opdracht. Zeer goede ervaring met de begeleiding van de cursus." - 02-11-2015 00:00

"Zeer goede (persoonlijke) begeleiding. Ook goed en duidelijk onderbouwd lesmateriaal. De opdrachten worden duidelijk uitgelegd, alsook de re… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
Martin Laurijssen
9
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Een goede, praktijkgerichte cursus met een juiste afwisseling tussen theorie en praktijk. Krijgt geen theorieën voorgeschoteld maar handvatten die je naar eigen inzicht kunt gebruiken. " - 02-11-2015 00:00

"Een goede, praktijkgerichte cursus met een juiste afwisseling tussen theorie en praktijk. Krijgt geen theorieën voorgeschoteld maar handvatt… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
Ineke Klesman
9
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"De ervaringen met Jacobs & van Rooij zijn heel goed. Training is prima. Veel persoonlijke aandacht, personeel is aardig en zeer oplettend zodat je geen kans krijgt om iets niet te begrijpen. Bedankt." - 02-11-2015 00:00

"De ervaringen met Jacobs & van Rooij zijn heel goed. Training is prima. Veel persoonlijke aandacht, personeel is aardig en zeer oplettend zo… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
Eugene Peelen
9
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"De cursussen die ik heb gevolgd zijn zeer succesvol verlopen. Ik heb er in het dagelijks leven veel profijt van. De cursussen zijn duidelijk en sluiten perfect aan op de dagelijkse zaken die er spelen. Als er hulp nodig is dan wordt deze duidelijk gegeven totdat alles opgehelderd is. " - 02-11-2015 00:00

"De cursussen die ik heb gevolgd zijn zeer succesvol verlopen. Ik heb er in het dagelijks leven veel profijt van. De cursussen zijn duidelijk… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar
Rob Timmers
10
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Organisatie met doel om managers een doeltreffende training te laten volgen, die begrepen wordt en kan worden toegepast. Professionaliteit. " - 02-11-2015 00:00

"Organisatie met doel om managers een doeltreffende training te laten volgen, die begrepen wordt en kan worden toegepast. Professionaliteit. alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
René van de Pas
8
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Goede ervaring door dit lessysteem, om zo op eigen tempo door de cursus te gaan. Door de praktijkopdrachten met andere cursisten komen verschillende praktijkvoorbeelden aan de orde wat bijdraagt aan het beter en sneller begrijpen van de stof. Ook wordt de stof door de praktijkvoorbeelden eenvoudiger om toe te passen." - 02-11-2015 00:00

"Goede ervaring door dit lessysteem, om zo op eigen tempo door de cursus te gaan. Door de praktijkopdrachten met andere cursisten komen versc… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
Helmi de Backer
ICT beheerder
9
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Zeer zinvolle en leerzame cursus. Alles wat je leert wordt dmv theorie, DVD's, praktijkoefeningen en demo's helemaal duidelijk gemaakt en alles is toepasbaar in de praktijk. Niet alleen zakelijk, maar ook privé kan je alles toepassen. Het mooie is dat je van alles wat je goed toepast, je ook direct het resultaat ziet. " - 02-11-2015 00:00

"Zeer zinvolle en leerzame cursus. Alles wat je leert wordt dmv theorie, DVD's, praktijkoefeningen en demo's helemaal duidelijk gemaakt en al… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
Jan-Pieter Schellekens
Eigenaar
9
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"De persoonlijke aandacht en manier van opleiden maakt dat alle stof goed beklijfd en blijft hangen. De combinatie van verschillende cursussen en het 'overhoren' van medecursisten zorgt ervoor dat veel eerder geleerde stof wordt herhaald. En dat dus ook die stof weer goed blijft hangen en toepasbaar is in de praktijk." - 02-11-2015 00:00

"De persoonlijke aandacht en manier van opleiden maakt dat alle stof goed beklijfd en blijft hangen. De combinatie van verschillende cursusse… alles lezen - 02-11-2015 00:00

starstarstarstarstar
Edwin Kling
10
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Een professioneel bedrijf met goed opgeleide personeelsleden die onze condities in ons bedrijf hebben verbeterd." - 29-10-2015 00:00

"Een professioneel bedrijf met goed opgeleide personeelsleden die onze condities in ons bedrijf hebben verbeterd. " - 29-10-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
Willem Donkers
9
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Alweer mijn 4de cursus succesvol behaald. De manier hoe je leert, begeleiding, en toepassing binnen je eigen bedrijf is simpelweg top. Gezien de resultaten van mijn bedrijf, prettige werksfeer, maar vooral onze doelen behalen is de manier hoe je zaken aanpakt. Dat leer je bij Jacobs en van Rooij" - 29-10-2015 00:00

"Alweer mijn 4de cursus succesvol behaald. De manier hoe je leert, begeleiding, en toepassing binnen je eigen bedrijf is simpelweg top. Gezie… alles lezen - 29-10-2015 00:00