Ervaringen met Management Algemeen

9,6
Gemiddelde score van Management Algemeen producten
Gebaseerd op 338 ervaringen
starstarstarstarstar
Natalie Nateghi
Operational manager
10
Post-HBO Senior General Management Zorg en Welzijn (1 jaar)

"De Trainer Arjan krijgt 5 sterren, van hem heb ik tot nu toe enorm veel geleerd. Flexacademy zelf vind ik onder de maat. De info in opdrachten kloppen niet, er wordt gerefereerd aan een online omgeving die niet bestaat. Ze praten over klassen en je moet opdrachten in groepsverband maken, maar er zijn geen klassen. " - 21-06-2021 06:45

"De Trainer Arjan krijgt 5 sterren, van hem heb ik tot nu toe enorm veel geleerd. Flexacademy zelf vind ik onder de maat. De info in opdracht… alles lezen - 21-06-2021 06:45

starstarstarstarstar
Judith Wlotzka
Teamleider Customer Service Center
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Ontzettend veel geleerd van Maryam - een getalenteerde, energieke en kundige trainster!
Een waardevol traject, waaruit ik veel handvatten mee heb gekregen om mijn medewerkers coachend te helpen hun klantcontact vaardigheden verder te kunnen ontplooien.
Zeker een aanrader! " - 16-06-2021 08:09

"Ontzettend veel geleerd van Maryam - een getalenteerde, energieke en kundige trainster! Een waardevol traject, waaruit ik veel handvatten m… alles lezen - 16-06-2021 08:09

starstarstarstarstar
Tessa Kedde
Teamleider Customer Service Center
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Ontzettend waardevolle coaching van Maryam gehad. Het is niet vaak dat ik een training volg waarvan ik zoveel dingen ook daadwerkelijk in de praktijk meeneem en toepas. En ik merk ook het effect! Heel gaaf om mijn medewerkers te helpen groeien in hun klantcontact. " - 15-06-2021 14:14

"Ontzettend waardevolle coaching van Maryam gehad. Het is niet vaak dat ik een training volg waarvan ik zoveel dingen ook daadwerkelijk in de… alles lezen - 15-06-2021 14:14

Sjaak van der Linde
starstarstarstarstar_half
Sjaak van der Linde
9
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Energieke, inspirerende, persoonlijke en veelomvattende management training die mijn managers en mijzelf echt verder heeft geholpen om de bibliotheek commerciëler te helpen maken. Goede mix van theorie en praktijk met veel oefenen en feedback geven om het geleerde ook direct te kunnen vertalen naar onze bibliotheek praktijk" - 14-06-2021 14:41

"Energieke, inspirerende, persoonlijke en veelomvattende management training die mijn managers en mijzelf echt verder heeft geholpen om de bi… alles lezen - 14-06-2021 14:41

Renate Giesbers
starstarstarstarstar
Renate Giesbers
Rayonmanager
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Een heel concrete, energieke en leerzame training. Praktische theorie en oefenen. Een interactieve dag met praktijkvoorbeelden, fouten maken met elkaar, opnieuw beginnen en nog een keer proberen. Nu verder in de praktijk." - 14-06-2021 14:41

"Een heel concrete, energieke en leerzame training. Praktische theorie en oefenen. Een interactieve dag met praktijkvoorbeelden, fouten maken… alles lezen - 14-06-2021 14:41

Jasper 't Jong
starstarstarstarstar
Jasper 't Jong
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Inspirerende dag. Verwachting overtroffen. Veel kennis en zeer kundig in het overbrengen van de informatie en dat alles op een mooie locatie. Nu naar de vestigingen brengen en laten landen in het team. Dat mort gaan lukken met alle handvatten die we hebben gekregen." - 14-06-2021 14:41

"Inspirerende dag. Verwachting overtroffen. Veel kennis en zeer kundig in het overbrengen van de informatie en dat alles op een mooie locatie… alles lezen - 14-06-2021 14:41

Deborah Vink
starstarstarstarstar
Deborah Vink
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Zeer enthousiast en kundig. Maryam heeft een prettige en energieke uitstraling. Goed verhaal dat direct in de praktijk wordt toegepast. Veel geleerd! Ik kan iedereen Maryam aanraden. Alle credits voor Maryam. " - 14-06-2021 14:39

"Zeer enthousiast en kundig. Maryam heeft een prettige en energieke uitstraling. Goed verhaal dat direct in de praktijk wordt toegepast. Veel… alles lezen - 14-06-2021 14:39

Karin Schenkhuysen
starstarstarstarstar
Karin Schenkhuysen
Adviseur Binnendienst Brandveiligheid
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Mijn doelstellingen die ik had voor de training zijn allemaal aan bod gekomen. Esther geeft feedback op een positieve manier. Jammer dat de training is afgelopen. Ik ga het geleerde zeker in de praktijk meenemen. " - 03-06-2021 16:48

"Mijn doelstellingen die ik had voor de training zijn allemaal aan bod gekomen. Esther geeft feedback op een positieve manier. Jammer dat de … alles lezen - 03-06-2021 16:48

Wat een fijne feedback zeg! Hopelijk zie ik je snel weer een keer in een traject! Kijk er nu al naar uit, groeten van Esther

- 03-06-2021 16:48
starstarstarstarstar
Hannie Ontijt
HR Business partner
10
Leer uitgaan van het positieve met Appreciative Inquiry: management training.

"Zeer prettige open trainer. Ik maakte makkelijk contact met hem. Hij gaf mij goede opbouwende feedback en de samenwerking tussen ons in dit traject verliep erg prettig. Iede legde goed uit wat de bedoeling was en stelde me op mijn gemak wanneer nodig. " - 27-05-2021 06:24

"Zeer prettige open trainer. Ik maakte makkelijk contact met hem. Hij gaf mij goede opbouwende feedback en de samenwerking tussen ons in dit … alles lezen - 27-05-2021 06:24

Wow. Met zo'n cijfer worden we nu nieuwsgierig naar jouw trainer maar het compliment zetten we in ieder geval door richting onze pool. Dankjewel!

- 27-05-2021 06:24
starstarstarstarstar
Myrthe Petter
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Ik vond de training effectief coachen en begeleiden enorm leerzaam en leuk! Het enthousiasme waarmee ivonne dit doet werkt aanstekelijk. Ik heb hierdoor veel zin in het coachen en om de handvatten toe te passen die we hebben gekregen. Dikke vette 10 waard! " - 26-05-2021 14:14

"Ik vond de training effectief coachen en begeleiden enorm leerzaam en leuk! Het enthousiasme waarmee ivonne dit doet werkt aanstekelijk. Ik … alles lezen - 26-05-2021 14:14

starstarstarstarstar
Danique Sluis
Expert medewerker
10
Managementvaardigheden / Managementtraining / Coachend leidinggeven / Effectief coachen en begeleiden/

"Super leuke trainster! Heb echt super veel geleerd en ben door Ivonne super enthousiast geworden om ook alles toe te passen in de praktijk. Ben heel blij met de kennis die ik heb geleerd. En hoop ooit Ivonne nog eens tegen te komen misschien nog met andere trainingen. Bedankt Ivonne voor de leerzame trainingen." - 26-05-2021 14:13

"Super leuke trainster! Heb echt super veel geleerd en ben door Ivonne super enthousiast geworden om ook alles toe te passen in de praktijk. … alles lezen - 26-05-2021 14:13

starstarstarstarstar
Layla Lebesque
Manager
10
Leer uitgaan van het positieve met Appreciative Inquiry: management training.

"Heldere cursus, duidelijke overzichtelijke methodiek. Het voelde soms bijna te simpel, maar het werkt goed en is gemakkelijk zinvol toe te passen. Het klikte meteen goed met mijn coach Sandra die me energiek en duidelijk uitleg gaf over wat er van me verwacht werd. Ik was positief verrast door hoe goed het werkt om je reactie in een filmpje op te nemen, daar op te reflecteren en feedback op te ontvangen. Van de live role play met acteur en coach die meekijkt, heb ik erg genoten, een hele leuke afsluiter!" - 24-05-2021 14:12

"Heldere cursus, duidelijke overzichtelijke methodiek. Het voelde soms bijna te simpel, maar het werkt goed en is gemakkelijk zinvol toe te p… alles lezen - 24-05-2021 14:12

Noor Peels
starstarstarstarstar_border
Noor Peels
Eigenaar Virtual Heroes
8
Leer uitgaan van het positieve met Appreciative Inquiry: management training.

"Een prettig, vlotte training die handvatten geeft om Appreciative Inquiry toe te passen. Ik kon de training in mijn eigen tijd en tempo doen en toch voldoende oefenen.
Mijn coach, Iede, was heel prettig in de omgang en gaf feedback op opbouwende manier.
Als je wilt leren hoe je medewerkers vanuit positiviteit kunt begeleiden dan is dit een ideale training." - 24-05-2021 08:31

"Een prettig, vlotte training die handvatten geeft om Appreciative Inquiry toe te passen. Ik kon de training in mijn eigen tijd en tempo doen… alles lezen - 24-05-2021 08:31

starstarstarstar_borderstar_border
Hoek
vpk
6
Leer uitgaan van het positieve met Appreciative Inquiry: management training.

"Ik vond dat Sandra keurig afliep wat de bedoeling en leerdoel van de training was en is. Een aardige rustig sprekende vrouw zo komt Sandra op mij over.
Tip: Ik vind het ook fijn dat je kijkt naar wat er verder nog goed gaat of niet goed gaat en niet persé van belang is voor Appreciative Inquiry maar waar de 'leerling' misschien wel wat aan heeft en zich bewust van mag zijn. Dat vond ik erg aangenaam bij de andere training die ik volgde bij jullie, waarin de coach dat wel deed. Het mag voor mij wat minder oppervlakkig, wat verder prima op niveau is. Dus ik vraag wat meer dan waar je in principe heel goed aan voldoet en wat gevraagd wordt.
Dank voor jouw coaching en Succes met je verdere carriere, vriendelijke groet
verder vond ik dit de minst verdiepende training, maar hij voldoet aan alle basisvoorwaarden om kennis te maken met Appreciative Inquiry. Om er echt mee aan de slag te gaan, is mijns inziens meer informatie en scholing, en vooral oefening nodig. verder ontzettend leuk gebracht met video's en interactie, ik vind dat je meer eruit kan halen en mag vragen van je 'leerlingen' bij deze manier van lesgeven!
" - 18-05-2021 10:59

"Ik vond dat Sandra keurig afliep wat de bedoeling en leerdoel van de training was en is. Een aardige rustig sprekende vrouw zo komt Sandra o… alles lezen - 18-05-2021 10:59

Willem Froeling
starstarstarstarstar_half
Willem Froeling
Verkoopmanager nieuwbouw
9
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Interessante training waarbij Esther je echt prikkelt en advies geeft om je team beter te coachen en te begeleiden. Ze geeft je veel handvatten waar je mee verder kunt.

De training was virtueel goed te volgen. Face-to-face training had ik wel nog beter gevonden en had volgens mij ook best gekund." - 10-05-2021 13:34

"Interessante training waarbij Esther je echt prikkelt en advies geeft om je team beter te coachen en te begeleiden. Ze geeft je veel handvat… alles lezen - 10-05-2021 13:34

Willem Froeling
starstarstarstarstar_half
Willem Froeling
9
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Interessante training waarbij Esther je echt prikkelt en advies geeft om je team beter te coachen en te begeleiden. Ze geeft je veel handvatten waar je mee verder kunt.

De training was virtueel goed te volgen. Face-to-face training had ik wel nog beter gevonden en had volgens mij ook best gekund." - 10-05-2021 13:33

"Interessante training waarbij Esther je echt prikkelt en advies geeft om je team beter te coachen en te begeleiden. Ze geeft je veel handvat… alles lezen - 10-05-2021 13:33

Daniël Hilhorst
starstarstarstarstar
Daniël Hilhorst
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"En hele Leerzame en leuke training.
Doelen bereikt op een prettige manier.
Vooral de Structuur en doelen te hebben heeft mij geleerd deze toe te passen in praktijk situaties
Heeft veel inzichten gegeven.
" - 05-05-2021 15:06

"En hele Leerzame en leuke training. Doelen bereikt op een prettige manier. Vooral de Structuur en doelen te hebben heeft mij geleerd deze … alles lezen - 05-05-2021 15:06

Youss Boul Boul
starstarstarstarstar
Youss Boul Boul
Regional Account Manager
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Een zeer geslaagde training waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Maryam neemt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit.
Ook als je nog geen managementrol hebt, is het zeer interessant om deze training te volgen als je wel deze ambitie hebt. Maryam bedankt!" - 05-05-2021 15:03

"Een zeer geslaagde training waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Maryam neemt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. Ook als je n… alles lezen - 05-05-2021 15:03

starstarstarstarstar_half
Rick van Zuijlen
Senior Specialist Wholesale
9
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Goede ervaring. Veel geleerd omtrent coaching en hoe een team te begeleiden. Mooie combinatie van theorie en praktijk! Een aanrader voor iedereen die zijn of haar team beter zou willen leren coachen." - 05-05-2021 15:01

"Goede ervaring. Veel geleerd omtrent coaching en hoe een team te begeleiden. Mooie combinatie van theorie en praktijk! Een aanrader voor ied… alles lezen - 05-05-2021 15:01

Mirko de Keyzer
starstarstarstarstar
Mirko de Keyzer
Senior Klantspecialist
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Energieke coaching met veel ruimte voor eigen inbreng en specifieke feedback. Fijne manier van werken en prettige manier van coachen. Theorie is ondergeschikt aan de praktijk (oefenen) en dat werkt erg goed." - 05-05-2021 14:58

"Energieke coaching met veel ruimte voor eigen inbreng en specifieke feedback. Fijne manier van werken en prettige manier van coachen. Theori… alles lezen - 05-05-2021 14:58

starstarstarstarstar
Dhifaf Al Attar
Bibliotheekmedewerker
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"De Training was erg leerzaam en de trainer was heel open en hij gaf de les op hele leuke manier. De uren vliegen er snel voorbij. Ik raad het zeker aan." - 03-05-2021 14:03

"De Training was erg leerzaam en de trainer was heel open en hij gaf de les op hele leuke manier. De uren vliegen er snel voorbij. Ik raad he… alles lezen - 03-05-2021 14:03

starstarstarstarstar
Linnenbank
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Drie dagen training, die Ivonne goed (steeds beter) liet aansluiten op onze praktijk. Zij is kundig en enthousiast. Luistert goed en speelt daarop in. Stelt zich open en deelt eigen ervaringen, wat het andersom ook gemakkelijk(er) maakt. Kortom, een 10 met een griffel. Missie geslaagd, nu nog in praktijk (kunnen) brengen ;)" - 30-04-2021 08:52

"Drie dagen training, die Ivonne goed (steeds beter) liet aansluiten op onze praktijk. Zij is kundig en enthousiast. Luistert goed en speelt … alles lezen - 30-04-2021 08:52

starstarstarstarstar
Ram Kalidien
Personal Assistant
10
Time Management Training

"Recentelijk management training van Cynthia gehad en wat is zij goed in haar vak. Ze speelt goed in op je huidige case of situatie. Echt een aanrader! Mijn manier van werken is postief verandert! Met dank aan Cynthia. " - 23-03-2021 08:36

"Recentelijk management training van Cynthia gehad en wat is zij goed in haar vak. Ze speelt goed in op je huidige case of situatie. Echt een… alles lezen - 23-03-2021 08:36

starstarstarstarstar
Margreet Ouwens
Senior Klantadviseur
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"In februari de training online gevolgd. Ik had eerder mijn bedenkingen maar het is toch een hele effectieve training geweest. Ivonne is een goede coach. Laat je zelf nadenken en geeft op de goede momenten hulp. Dankjewel Ivonne. Het was een leerzame training die vooral ook leuk was. " - 11-03-2021 14:50

"In februari de training online gevolgd. Ik had eerder mijn bedenkingen maar het is toch een hele effectieve training geweest. Ivonne is een … alles lezen - 11-03-2021 14:50

starstarstarstarstar_half
Koen Flederus
Online marketeer
9
Google Tag Manager training - Online marketing

"Erg leerzame training gehad. Begonnen met de inhoud maar het meest leer je door zelf te doen. Daardoor ook al tegen bepaalde punten aangelopen die je toch ervaren moet hebben.
Vanwege de online training waren toch bepaalde dingen niet na te bootsen, maar dit kon natuurlijk nu niet anders.
Alex is een trainer die prettig uitlegd en je leert in de oplossing te denken. " - 24-02-2021 09:06

"Erg leerzame training gehad. Begonnen met de inhoud maar het meest leer je door zelf te doen. Daardoor ook al tegen bepaalde punten aangelop… alles lezen - 24-02-2021 09:06