Ervaringen met Management Algemeen

9,6
Gemiddelde score van Management Algemeen producten
Gebaseerd op 286 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Paul Cees Loon
8
Data Management training

"Een sterk punt in de opleiding Data Management is dat het een interactieve opleiding is. De docent (Peter Vieveen) heeft heel veel kennis en geeft goede instructies en is heel ervaren. " - 13-01-2020 09:27

"Een sterk punt in de opleiding Data Management is dat het een interactieve opleiding is. De docent (Peter Vieveen) heeft heel veel kennis en… alles lezen - 13-01-2020 09:27

starstarstarstarstar
Jos Wijnker
general manager
10
Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"confrontatie, bespiegeling en inspiratie op een hoog niveau. Scherp gebracht en mild geoefend. Deze training van ons MT maakt van ons meer dan de som der delen. Een aanrader voor wie groeiambities heeft met het team." - 19-12-2019 16:07

"confrontatie, bespiegeling en inspiratie op een hoog niveau. Scherp gebracht en mild geoefend. Deze training van ons MT maakt van ons meer d… alles lezen - 19-12-2019 16:07

Wim Van Zaanen
starstarstarstarstar
Wim Van Zaanen
Manager / KAM coordinator
10
Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Prima cursus waarin iedereen op zn eigen niveau gechallenged wordt. Klassikaal worden de onderwerpen behandeld waarna vaak concrete voorbeelden in rollenspellen worden geoefend. Liesbeth kan ontzettend snel schakelen zodat een ieder op zn niveau zn uitdagingen/leerpunten vindt. Alles met een positieve grondhouding. Daardoor verloopt de training op een natuurlijke wijze met respect voor elkaar. Veel geleerd. Een echte aanrader....." - 19-12-2019 14:17

"Prima cursus waarin iedereen op zn eigen niveau gechallenged wordt. Klassikaal worden de onderwerpen behandeld waarna vaak concrete voorbeel… alles lezen - 19-12-2019 14:17

starstarstarstarstar
Kim de Goeij
Teamleader New Business Sales
10
Managementvaardigheden / Managementtraining / Coachend leidinggeven / Effectief coachen en begeleiden/

"Goede leuke training. Heeft me verder geholpen in het trainen en coachen van medewerkers. Altijd al geweten dat voorbereiden belangrijk is, maar nu ook hulpmiddelen gekregen in hoe voor te bereiden" - 19-12-2019 11:06

"Goede leuke training. Heeft me verder geholpen in het trainen en coachen van medewerkers. Altijd al geweten dat voorbereiden belangrijk is, … alles lezen - 19-12-2019 11:06

starstarstarstarstar_half
Willem Van Rossum
Technisch Directeur
9
Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"De management training die wij als bedrijf gehad hebben bij Business Impact Training heeft mij maar ook mijn team een zeer positieve uitwerking / professionaliteit gegeven op het persoonlijk vlak maar ook met het omgaan met elkaar en onze opdrachtgevers , Liesbeth is een zeer kundige trainster die professionele, prikkelende en inspirerende manier van trainingen geeft. Liesbeth bedankt hiervoor. " - 02-12-2019 08:52

"De management training die wij als bedrijf gehad hebben bij Business Impact Training heeft mij maar ook mijn team een zeer positieve uitwerk… alles lezen - 02-12-2019 08:52

starstarstarstarstar
Danny Sleurink
Teamleader Sales
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Ontzettende leerzame maar ook leuke training gehad van Ivonne. Ivonne laat je op een prettige manier leren door in een veilige omgeving te trainen, fouten te maken en daarvan te leren, TOP. Ivonne en mijn collega's bedankt voor de leerzame ervaring!" - 28-11-2019 10:57

"Ontzettende leerzame maar ook leuke training gehad van Ivonne. Ivonne laat je op een prettige manier leren door in een veilige omgeving te t… alles lezen - 28-11-2019 10:57

Job Hendrikse
starstarstarstarstar
Job Hendrikse
Algemeen directeur
10
Management training

"Wij hebben met ons hele bedrijf een training gehad, die is verzorgt door BIT. Het was een geweldige ervaring hoe iedereen op zijn/haar niveau en binnen zijn/haar werkveld getraind werd, zodat de dienstverlening naar de in- en externe klant, nog beter aansluit op de wensen van de in- en externe klant. Omdat we deze training binnen ons bedrijf collectief gedaan hebben, leer je elkaar ook beter (her)kennen. Het was voor ons belangrijk dat Liesbeth zich in de mensen en structuren van ons bedrijf had verdiept, en met deze kennis maatwerk kon bieden en de trainingen zodanig samenstelde dat de trainingssessies van het begin tot het einde bleven boeien. Wij hebben de nieuwe trainingen voor Q1-2020 al weer gepland, zodat de verkregen kennis wordt herhaald en weer nieuwe praktische onderwerpen aandacht krijgen. Voor Alfatech geldt:"Het zijn onze medewerkers die ons bedrijf succesvol maken"! De kwaliteit van de medewerkers willen wij graag hoog houden. BIT is daar een belangrijke speler in." - 27-11-2019 19:42

"Wij hebben met ons hele bedrijf een training gehad, die is verzorgt door BIT. Het was een geweldige ervaring hoe iedereen op zijn/haar nivea… alles lezen - 27-11-2019 19:42

starstarstarstarstar_half
Joost Ydema
Coordinator sales
9
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Goede waardevolle training. Fijne omgang. Waardevolle feedback.

Esther is een zeer ervaren trainer en weet iedereen de juiste feedback te geven en te motiveren om aan de slag te gaan met de trainingsstof. Zij koppelt praktijkcases aan de theorie en geeft échte tips voor coaching." - 27-11-2019 16:17

"Goede waardevolle training. Fijne omgang. Waardevolle feedback. Esther is een zeer ervaren trainer en weet iedereen de juiste feedback te… alles lezen - 27-11-2019 16:17

Dank je wel Joost!

- 27-11-2019 16:17
Jacqueline Vonk-Hogewoning
starstarstarstarstar
Jacqueline Vonk-Hogewoning
Adviseur Dagelijkse Bankzaken Rabobank
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Esther bijt zich in je vast en laat pas los als je het helemaal snapt. In 3 dagen enorm veel geleerd en direct toepasbaar in de praktijk. Echt een trainer met passie voor haar vak. Beheerst het coachingsvak tot in de puntjes. Een investering in jezelf die zich altijd uitbetaald. " - 27-11-2019 09:28

"Esther bijt zich in je vast en laat pas los als je het helemaal snapt. In 3 dagen enorm veel geleerd en direct toepasbaar in de praktijk. Ec… alles lezen - 27-11-2019 09:28

Jacqueline Vonk-Hogewoning
starstarstarstarstar
Jacqueline Vonk-Hogewoning
Adviseur Dagelijkse Bankzaken Rabobank
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Esther bijt zich in je vast en laat pas los als je het helemaal snapt. In 3 dagen enorm veel geleerd en direct toepasbaar in de praktijk. Echt een trainer met passie voor haar vak. Beheerst het coachingsvak tot in de puntjes. Een investering in jezelf die zich altijd uitbetaald. " - 27-11-2019 09:25

"Esther bijt zich in je vast en laat pas los als je het helemaal snapt. In 3 dagen enorm veel geleerd en direct toepasbaar in de praktijk. Ec… alles lezen - 27-11-2019 09:25

Arnold Vooijs
starstarstarstarstar
Arnold Vooijs
10
Managementvaardigheden / Managementtraining / Coachend leidinggeven / Effectief coachen en begeleiden/

"Persoonlijk op maat gemaakte training die zeer goed toepasbaar is in de praktijk. Goede communicatie over leerdoelen en de voortgang hiervan. Veel ruimte voor eigen inbreng. Fijne trainer die actief mee denkt. Locatie was prima. Niveau van de training was uitdagend en er volgt nog een evaluatie moment om de voortgang te bewaken." - 26-11-2019 11:01

"Persoonlijk op maat gemaakte training die zeer goed toepasbaar is in de praktijk. Goede communicatie over leerdoelen en de voortgang hiervan… alles lezen - 26-11-2019 11:01

Arnold Vooijs
starstarstarstarstar
Arnold Vooijs
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Persoonlijk op maat gemaakte training die zeer goed toepasbaar is in de praktijk. Goede communicatie over leerdoelen en de voortgang hiervan. Veel ruimte voor eigen inbreng. Fijne trainer die actief mee denkt. Locatie was prima. Niveau van de training was uitdagend en er volgt nog een evaluatie moment om de voortgang te bewaken." - 26-11-2019 11:00

"Persoonlijk op maat gemaakte training die zeer goed toepasbaar is in de praktijk. Goede communicatie over leerdoelen en de voortgang hiervan… alles lezen - 26-11-2019 11:00

Wat een mooi resultaat hebben jullie bereikt!! Wat een topteam zijn jullie, met zoveel plezier gedaan en ik hoor graag van alle successen!

- 26-11-2019 11:00
Bas Verweij
starstarstarstarstar
Bas Verweij
CFO
10
Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Liesbeth staat garant voor een boeiende en leerzame training. Bijzonder ervaren trainer met veel gevoel voor onze onderneming en de verschillende persoonlijkheden binnen de groep. Op een enthousiaste manier zijn we allemaal meegezogen in de achtbaan van managementvaardigheden, valkuilen, geitenpaadjes en kansen." - 22-11-2019 16:06

"Liesbeth staat garant voor een boeiende en leerzame training. Bijzonder ervaren trainer met veel gevoel voor onze onderneming en de verschil… alles lezen - 22-11-2019 16:06

starstarstarstarstar_half
Jurgen Van der Borght
Directeur
9
Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Business Impact Training heeft met haar persoonlijke aanpak op maat een blijvende verandering in ons bedrijf teweeggebracht. Een goede mix tussen theorie en praktijk zorgt dat het een duurzame verandering is. Daarnaast heeft het gezorgd voor verbinding door alle lagen van het bedrijf, waarbij onze medewerkers handvatten hebben gekregen om meer uit zichzelf en elkaar te halen.

Liesbeth weet mensen op een sympathieke manier te prikkelen om buiten hun “geitenpaden” te treden. Ze heeft daarbij het vermogen om met mensen van verschillende opleidingsniveaus en achtergrond een groep te vormen die zich kwetsbaar durft op te stellen, zodat de groepsleden kunnen en willen leren van elkaars inbreng.
" - 22-11-2019 12:51

"Business Impact Training heeft met haar persoonlijke aanpak op maat een blijvende verandering in ons bedrijf teweeggebracht. Een goede mix t… alles lezen - 22-11-2019 12:51

starstarstarstarstar
Mark Engels
Coordinator large accounts
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Ik ben heel blij met de persoonlijke benadering. Ik ben heel erg bewust gewonden van mijn valkuilen en heb duidelijke handvaten gekregen om hier iets mee te doen. Ook heel erg goed is dat er opvolging komt over de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt." - 20-11-2019 11:30

"Ik ben heel blij met de persoonlijke benadering. Ik ben heel erg bewust gewonden van mijn valkuilen en heb duidelijke handvaten gekregen om … alles lezen - 20-11-2019 11:30

Mark! Wat fijn om te lezen en ja, met heel veel plezier gedaan! Ik kijk uit naar het vervolg!!

- 20-11-2019 11:30
starstarstarstarstar
Wesly van Lingen
Coördinator Large Accounts
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Als leidinggevende/coördinator is het heel fijn om te weten waar je op moet letten bij je medewerkers, en hoe je dit vervolgens in de praktijk toe moet passen. Esther heeft mij geholpen hier een structuur in te creëren, in houvast aan hoe ik dit toe kan passen." - 19-11-2019 14:56

"Als leidinggevende/coördinator is het heel fijn om te weten waar je op moet letten bij je medewerkers, en hoe je dit vervolgens in de prakti… alles lezen - 19-11-2019 14:56

starstarstarstarstar
Anne Marie Boersema
P & O medewerkster
10
Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Afgelopen jaar heb ik een managementtraining mogen volgen bij Liesbeth den Hollander. Ik heb Liesbeth als een fijne trainster ervaren. De lesstof werd op een leuke manier behandeld door middel van rollenspellen, presentaties geven en praktijksituaties bespreken. Liesbeth was elke trainingsdag goed voorbereidt en mocht een onderwerp meer aandacht nodig hebben dan was ze flexibel om af te wijken van het programma. Liesbeth kon zich goed inleven in de deelnemers en zo op het juiste niveau de kennis overdragen. Ze heeft een positieve uitstraling en heldere manier van communiceren. Bij de training wordt gewerkt met kaartjes waarop een behandeld onderwerp kort wordt beschreven. Aan het einde van de training heb je een mapje vol met kaartjes die je kan gebruiken ter herinnering of ondersteuning in de praktijk. Dit is een prettige manier om de opgedane kennis te blijven toepassen.

Ik zou Bussiness Impact Training en Liesbeth den Hollander zeker aanbevelen mocht iemand een (management) training willen volgen.
" - 18-11-2019 10:09

"Afgelopen jaar heb ik een managementtraining mogen volgen bij Liesbeth den Hollander. Ik heb Liesbeth als een fijne trainster ervaren. De le… alles lezen - 18-11-2019 10:09

starstarstarstarstar
Nadia Cobussen
Teamleider
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Enthousiaste training gehad van Ivonne, gericht op progressieve manier van coachen en begeleiding. Goede mix van theorie en oefenen in de praktijk. In een korte periode veel bruikbare methodes aangereikt gekregen om mee aan de slag te gaan." - 06-11-2019 09:44

"Enthousiaste training gehad van Ivonne, gericht op progressieve manier van coachen en begeleiding. Goede mix van theorie en oefenen in de pr… alles lezen - 06-11-2019 09:44

Peter van Helden
starstarstarstarstar
Peter van Helden
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Erg leuke en leerzame dagen!
Goede handvatten voor leidinggevenden om teams efficiënt en effectief beter te maken. Zowel algemeen als specifiek per medewerker waarbij de lange termijn geborgd wordt.
Sjoerd weet als trainer de groep de gehele dag te enthousiasmeren. " - 31-10-2019 16:17

"Erg leuke en leerzame dagen! Goede handvatten voor leidinggevenden om teams efficiënt en effectief beter te maken. Zowel algemeen als spec… alles lezen - 31-10-2019 16:17

starstarstarstarstar
Linda Kremers
Teamleider klantenservice.
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"3 trainingsdagen gehad van Sjoerd Wenselaar en dit al zeer prettig ervaren! Leuke interactieve training en heel erg leerzaam. Sjoerd neemt de tijd voor de groep maar ook voor jou als individu. " - 31-10-2019 16:17

"3 trainingsdagen gehad van Sjoerd Wenselaar en dit al zeer prettig ervaren! Leuke interactieve training en heel erg leerzaam. Sjoerd neemt d… alles lezen - 31-10-2019 16:17

starstarstarstarstar
Sabine Strien, van
Teamleider binnendienst service
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Sjoerd heeft mij geïnspireerd om op een gestructureerde wijze mijn collega’s te coachen. Het geeft mij handvatten om mijn collega te helpen naar betere versie van zichzelf en hiermee bereiken we samen een hogere kwaliteit van het werk. Bedankt Sjoerd voor je enthousiasme en motivaties. " - 31-10-2019 16:17

"Sjoerd heeft mij geïnspireerd om op een gestructureerde wijze mijn collega’s te coachen. Het geeft mij handvatten om mijn collega te helpen … alles lezen - 31-10-2019 16:17

starstarstarstarstar
Maarten Schouten
Manager
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Hele enthousiaste trainer, waar ik veel van geleerd heb en goed kan toepassen in de praktijk. Onze mensen zijn beter geworden doordat ik de juiste training heb gekregen. Het doel het klanttevredenheidscijfer verhogen is vorige week al gelukt. " - 31-10-2019 16:14

"Hele enthousiaste trainer, waar ik veel van geleerd heb en goed kan toepassen in de praktijk. Onze mensen zijn beter geworden doordat ik de … alles lezen - 31-10-2019 16:14

Jurgen Geboers
starstarstarstarstar
Jurgen Geboers
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Toffe training, veel interactie en erg goede handvatten om weer verder te komen. Sjoerd neemt tijd voor persoon en groep en gaat pas door naar het volgende punt als de stof erin zit. Zeer prettige ervaring!" - 31-10-2019 16:14

"Toffe training, veel interactie en erg goede handvatten om weer verder te komen. Sjoerd neemt tijd voor persoon en groep en gaat pas door na… alles lezen - 31-10-2019 16:14

starstarstarstarstar
Tim Schellekens
Afdelingshoofd
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Persoonlijke begeleiding met een leuke en open communicatie onderling. Je leert stap voor stap te verbeteren met genoeg ruimte om vragen te stellen en herhaling zodat je zeker weet dat het blijft hangen. Sjoerd weet hoe hij de groep mee kan krijgen en maakt er iedere dag een leuke sfeer van." - 31-10-2019 16:13

"Persoonlijke begeleiding met een leuke en open communicatie onderling. Je leert stap voor stap te verbeteren met genoeg ruimte om vragen te … alles lezen - 31-10-2019 16:13

Corne IJpelaar
starstarstarstarstar
Corne IJpelaar
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Geweldige training waar perfect de basis structuur wordt uitgelegd en vervolgens wordt geoefend in rollenspellen. Door de opdrachten is het snel toepasbaar in je eigen team. Vervolgens is er aandacht en geboden hulp waar je iets mee kunt." - 29-10-2019 16:08

"Geweldige training waar perfect de basis structuur wordt uitgelegd en vervolgens wordt geoefend in rollenspellen. Door de opdrachten is het … alles lezen - 29-10-2019 16:08