Ervaringen met Management Algemeen

9,6
Gemiddelde score van Management Algemeen producten
Gebaseerd op 307 ervaringen
starstarstarstarstar
Michelle Schönhage
Expert medewerker
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Zojuist heb ik de Coaching training met Ivonne afgerond met een halve dag individuele begeleiding. Ze heeft persoonlijk met mij meegekeken hoe ik anderen coachte. Wat onwijs gaaf was dit, ik heb er heel veel energie van gekregen.
De manier waarop ze dit doet zorgt ervoor dat je meteen echt praktische tools krijgt. Ik kan me eerlijk gezegd geen andere training herinneren waarbij ik direct al zo veel effect zie in mijn dagelijkse werk.
Als ik de trainingsdagen en individuele coaching in enkele woorden zou omschrijven zijn dit: energiek, leerzaam, betrokken, geïnteresseerd, bruikbaar, en de dag is voorbij gevlogen!
Dankjewel Ivonne." - 19-01-2021 14:00

"Zojuist heb ik de Coaching training met Ivonne afgerond met een halve dag individuele begeleiding. Ze heeft persoonlijk met mij meegekeken h… alles lezen - 19-01-2021 14:00

starstarstarstarstar
Patrick (Ennatuurlijk)
Expert/coach
10
Managementvaardigheden / Managementtraining / Coachend leidinggeven / Effectief coachen en begeleiden/

"Volledige training coaching gevolgd van Ivonne. Eerst theorie waarbij handige tips zijn gedeeld die hebben geholpen bij het opstellen van een coachplan. Vervolgens deze d.m.v. rollenspellen geoefend en daarna dit alles een poosje in de praktijk toegepast. Tot slot in januari 2021 een dagdeel één op één persoonlijke coaching ontvangen op hoe ik anderen coach. Ivonne steekt het heel leuk, energiek en positief in. Als afsluiter een ontwikkelplan gekregen waar ik mee vooruit kan. Top!" - 19-01-2021 09:48

"Volledige training coaching gevolgd van Ivonne. Eerst theorie waarbij handige tips zijn gedeeld die hebben geholpen bij het opstellen van ee… alles lezen - 19-01-2021 09:48

starstarstarstarstar
Erik Nekkers
erik.nekkers@ennatuurlijk.nl
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Fijne trainingsochtend met Ivonne gehad op ons eigen kantoor. Fijn en persoonlijke feedback gekregen op de manier hoe ik mijn collega's heb gecoacht. Zeer leuke en leerzame ochtend. dankjewel Ivonnne." - 15-01-2021 10:44

"Fijne trainingsochtend met Ivonne gehad op ons eigen kantoor. Fijn en persoonlijke feedback gekregen op de manier hoe ik mijn collega's heb … alles lezen - 15-01-2021 10:44

starstarstarstarstar_half
Henk van Soolingen
Manager Operatie Klimarent
9
Open Training Startende Manager / Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Een leerzame cursus, waarbij je werkt in teamverband op een mooie locatie aan je persoonlijke leerdoelen in theorie en praktijk. Eveline dank je wel voor je hulp en feedback afgelopen periode.

M.v.g.
Henk van Soolingen " - 07-12-2020 07:27

"Een leerzame cursus, waarbij je werkt in teamverband op een mooie locatie aan je persoonlijke leerdoelen in theorie en praktijk. Eveline dan… alles lezen - 07-12-2020 07:27

Martin Schenkels
starstarstarstarstar
Martin Schenkels
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Ik vond de training enorm leerzaam. Esther is een fijne coach en weet precies waar ze het over heeft. Ben zeer enthousiast om dit in de praktijk toe te gaan passen!" - 11-11-2020 15:53

"Ik vond de training enorm leerzaam. Esther is een fijne coach en weet precies waar ze het over heeft. Ben zeer enthousiast om dit in de prak… alles lezen - 11-11-2020 15:53

YEAHH! Super om te lezen Martin en ik wens je veel succes en plezier met het toepassen van alles wat wij hebben besproken! Tevreden medewerkers en mooie salesresultaten dat is waar het om gaat!

- 11-11-2020 15:53
Toon Verstegen
starstarstarstarstar_border
Toon Verstegen
eigenaar
8
Bedrijfsanalyse | Leer werken met een Afdelingsplan, Bedrijfskunde, Organisatiekunde & Strategisch Management |

"Individuele training van managementopleidingen die zeer goed aansluiten op de praktijk en daardoor direct toepasbaar zijn met aantoonbaar resultaat. De cursusbegeleiding is persoonlijk door vriendelijke begeleiders die zeer goed in staat zijn om de theorie te vertalen naar de praktijk. Vooral de in de cursus in te vullen praktijkopdrachten en uit te voeren oefeningen voegen veel toe aan de theorie. " - 10-11-2020 11:51

"Individuele training van managementopleidingen die zeer goed aansluiten op de praktijk en daardoor direct toepasbaar zijn met aantoonbaar re… alles lezen - 10-11-2020 11:51

Michel Huibers
starstarstarstarstar
Michel Huibers
Head Key Account Management NL
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"De training was duidelijk, helder en erg motiverend met een goede follow up.
Zelfreflectie en kwaliteit van het coachen met goede werkbare handvatten staat centraal in de training.
Het enthousiasme van Esther is een stimulans om je continue te kunnen focussen." - 04-11-2020 07:32

"De training was duidelijk, helder en erg motiverend met een goede follow up. Zelfreflectie en kwaliteit van het coachen met goede werkbare… alles lezen - 04-11-2020 07:32

Ohh wat fijn om te lezen Michel en wat gaan wij nog mooie resultaten neerzetten met het team! Ik kijk er naar uit! Dank!

- 04-11-2020 07:32
starstarstarstarstar_half
Marc Pieterse
Mentor/groepsbegeleider zorg- en welzijnsinstelling
9
Timemanagement | Individuele training/coaching | Nederland

"Een interessante en inspirerende trainingsdag gehad onder leiding van Ton. Prettig aan de training is het maatwerk. Jouw persoonlijke werksituatie staat centraal. De training biedt meer dan slechts 'droge stof' er wordt een stukje zelfreflectie en - inzicht geboden omtrent jouw persoonlijk handelen/gedrag op het werk.

Daarnaast heb ik aan de hand van de training erg praktische vaardigheden overgehouden welke meteen in de praktijk toe te passen zijn.

Al met al een nuttige training (met een kundige trainer) welke ik mijn collega's zeker zal aanraden.

Bedankt!" - 17-10-2020 20:31

"Een interessante en inspirerende trainingsdag gehad onder leiding van Ton. Prettig aan de training is het maatwerk. Jouw persoonlijke werksi… alles lezen - 17-10-2020 20:31

Frederike Corbijn - Stevens
starstarstarstarstar_half
Frederike Corbijn - Stevens
9
Open Training Startende Manager / Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Een toffe training! Praktijkgericht met veel ruimte voor eigen inbreng. De theorie die je aangereikt krijgt is meteen toepasbaar.
Eveline is een prettige trainster die uit elke deelnemer het beste naar boven haalt!" - 11-10-2020 12:45

"Een toffe training! Praktijkgericht met veel ruimte voor eigen inbreng. De theorie die je aangereikt krijgt is meteen toepasbaar. Eveline i… alles lezen - 11-10-2020 12:45

Angela Steenvoorden-Platteel
starstarstarstarstar
Angela Steenvoorden-Platteel
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Echt een super leuke en leerzame training. Goede mix tussen interactie en theorie. Leuk om met Ivonne te sparren wat het beste werkt. Dank Ivonne voor je geduld. Deze training is zeker een aanrader!" - 01-10-2020 17:23

"Echt een super leuke en leerzame training. Goede mix tussen interactie en theorie. Leuk om met Ivonne te sparren wat het beste werkt. Dank I… alles lezen - 01-10-2020 17:23

Maurits Versteegh
starstarstarstarstar
Maurits Versteegh
manager Dagelijkse Bankzaken
10
Managementvaardigheden / Managementtraining / Coachend leidinggeven / Effectief coachen en begeleiden/

"Samen met Esther en team onze bel skills aangepakt. Esther en team is in staat snel een goede connectie met de collega's te maken en vooral ben ik enthousiast over de switch naar online welke we half maart gemaakt hebben. Complimenten hiervoor. " - 08-07-2020 11:34

"Samen met Esther en team onze bel skills aangepakt. Esther en team is in staat snel een goede connectie met de collega's te maken en vooral … alles lezen - 08-07-2020 11:34

Maurits, dank je wel. Wat een super leuk en vooral ook resultaat gericht traject was dit. Met plezier gedaan en ik kijk nu al uit naar een vervolg! En... ik ben en blijf beschikbaar voor vragen en overleg. Tot snel!

- 08-07-2020 11:34
starstarstarstarstar
Yuri Tam
Manager Operations
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Anouk is een zeer enthousiaste train(st)er en houdt je goed bij de les. Ze is in staat uitstekend te voldoen aan alle leerdoelen/verwachtingen en kan zich daarnaast goed inleven in doeltreffende (realistische) rollenspellen. Hierdoor kan ik de nieuwe coachtechnieken snel in de praktijk brengen, zonder eerst een hoop theorie te moeten doornemen. Kortom een topper!" - 03-07-2020 15:15

"Anouk is een zeer enthousiaste train(st)er en houdt je goed bij de les. Ze is in staat uitstekend te voldoen aan alle leerdoelen/verwachting… alles lezen - 03-07-2020 15:15

starstarstarstarstar
Hester Benschop
Manager Dagelijkse Bankzaken
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Anouk heeft een positieve benadering, waardoor de drempel laag is en je je als deelnemer welkom voelt. Ze luistert goed naar de casuïstiek en zorgt ervoor dat ze inspeelt op deze behoefte. Door rollenspellen te combineren met theorie is de werkwijze zeer effectief en makkelijkere toe te passen." - 02-07-2020 19:52

"Anouk heeft een positieve benadering, waardoor de drempel laag is en je je als deelnemer welkom voelt. Ze luistert goed naar de casuïstiek e… alles lezen - 02-07-2020 19:52

Marleen IJsselmuiden
starstarstarstarstar_half
Marleen IJsselmuiden
9
Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Sandra is a very enthusiastic teacher that leaves you no room for dozing off during her training. She has a positive and kind vibe around her, yet can be confrontingly honest when needed be. She is also very attentive towards her audience. The practical exercises were definitely helpful for remembering the material. It really felt like Sandra was doing more than "just her job". She is clearly passionate about transfering her knowledge, which is a sought-after trait in any trainer. " - 19-06-2020 08:44

"Sandra is a very enthusiastic teacher that leaves you no room for dozing off during her training. She has a positive and kind vibe around he… alles lezen - 19-06-2020 08:44

Job van Hemert
starstarstarstarstar_half
Job van Hemert
9
Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Ik heb de webinar 'starting as a manager' als erg nuttig ervaren. Zeker en verrijking van mijn kennis op het gebied van management, welke toch voornamelijk theoretisch en organisatorisch/strategisch is. Deze training was super praktisch en relevant.

Veel interactie en we werden goed uitgedaagd.

Dankjewel, Sandra.
" - 18-06-2020 15:38

"Ik heb de webinar 'starting as a manager' als erg nuttig ervaren. Zeker en verrijking van mijn kennis op het gebied van management, welke to… alles lezen - 18-06-2020 15:38

starstarstarstarstar
Kim van der Wijngaart
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Online een training mogen volgen bij Anouk. Met haar enthousiasme en positieve benadering heb ik weer een hoop geleerd en nieuwe inzichten gekregen, had ik dit maar 10 jaar eerder gehad! Het online volgen van de training heeft zeker geen belemmering opgeleverd en was bij sommige onderdelen zelfs prettig. " - 28-05-2020 10:22

"Online een training mogen volgen bij Anouk. Met haar enthousiasme en positieve benadering heb ik weer een hoop geleerd en nieuwe inzichten g… alles lezen - 28-05-2020 10:22

starstarstarstarstar
Ellen Dierckx-Hendrikx
bedrijfsleidster
10
Managementvaardigheden / Managementtraining / Coachend leidinggeven / Effectief coachen en begeleiden/

"Ik vond het heel fijn dat ik 1 op 1 kon sparren hoe we nu deze bijzondere tijd het beste tegemoet kunnen treden en er kwam nieuwe creativiteit opborrelen en nieuwe inzichten in omgang met collega's." - 03-04-2020 14:23

"Ik vond het heel fijn dat ik 1 op 1 kon sparren hoe we nu deze bijzondere tijd het beste tegemoet kunnen treden en er kwam nieuwe creativite… alles lezen - 03-04-2020 14:23

starstarstarstarstar
Kevin Melisse
Productie Coordinator
10
Managementvaardigheden / Managementtraining / Coachend leidinggeven / Effectief coachen en begeleiden/

"Omdat ik de training op korte termijn nodig had is de training online gegeven. Dit werkte prima. De interactie was net zoals samen in een zaal. Whiteboards en powerpoint konden ook tevoorschijn worden gehaald. Perfecte oplossing voor deze lastige tijden. Ook de invulling van de maatwerk training sloot perfect aan op mijn wensen. Al met al een zeer goede georganiseerde training en het enthousiasme van Esther helpt altijd mee!" - 03-04-2020 10:53

"Omdat ik de training op korte termijn nodig had is de training online gegeven. Dit werkte prima. De interactie was net zoals samen in een za… alles lezen - 03-04-2020 10:53

starstarstarstarstar
Ansje van Loenen
Management Assistent
10
Time Management Training

"Waardevolle training van Cynthia. Eerst een prettige kennismaking via telefoon, waar zitten mijn knelpunten. Toen de training op 6-mrt: kleine groep (3personen), veel persoonlijke aandacht. Prettige indeling vd dag, efficiente tips: planning is alles! Door me hier strikter aan te houden, worden mijn dagen overzichtelijk. Zo heb ik aan het eind vd dag een goed overzicht over wat ik daadwerkelijk heb bereikt & uitgevoerd. Dankjewel Cynthia! Zie uit naar de coaching via telefoon!" - 16-03-2020 13:52

"Waardevolle training van Cynthia. Eerst een prettige kennismaking via telefoon, waar zitten mijn knelpunten. Toen de training op 6-mrt: klei… alles lezen - 16-03-2020 13:52

starstarstarstarstar
Jonathan van der Waard
Manager from Data to Insights
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Ivonne is steengoed, een guru in wat ze doet, sterke inhoudoverdracht, faciliteert een mooi groepsproces, is rete enthousiast, opbouwend en heel scherp in het helpen de praktijk echt onder de knie te krijgen. Zonder enige twijfel de allerbeste cursus die ik in jaren gevolgd heb. Dikke aanrader!" - 11-03-2020 11:35

"Ivonne is steengoed, een guru in wat ze doet, sterke inhoudoverdracht, faciliteert een mooi groepsproces, is rete enthousiast, opbouwend en … alles lezen - 11-03-2020 11:35

Susan de Bree
starstarstarstarstar
Susan de Bree
Marketeer
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Hele fijne training gehad van Ivonne. Hier kan ik in de praktijk echt mee verder. Getraind met een fijne groep bij Coach + Result in Ulvenhout (Breda). Overigens een erg mooie locatie. " - 10-03-2020 12:32

"Hele fijne training gehad van Ivonne. Hier kan ik in de praktijk echt mee verder. Getraind met een fijne groep bij Coach + Result in Ulvenho… alles lezen - 10-03-2020 12:32

starstarstarstarstar_border
Ybella Dijkstra
Senior marketeer
8
Masterclass Strategie (Strategisch Management)

"Ik heb een inhoudelijk goede, heel prettige trainingsdag gehad. In de aanloop naar de dag werd ik ook echt centraal gesteld. Ik ben heel tevreden over de persoonlijke aandacht, waarbij veel ruimte was voor het bespreken van specifieke uitdagingen. " - 09-03-2020 06:41

"Ik heb een inhoudelijk goede, heel prettige trainingsdag gehad. In de aanloop naar de dag werd ik ook echt centraal gesteld. Ik ben heel tev… alles lezen - 09-03-2020 06:41

Linda Schakenraad-Van Dijk
starstarstarstarstar
Linda Schakenraad-Van Dijk
Teamlead customer care
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Ik ben nooit een voorstander van een 10 geven maar in dit geval moest ik kiezen tussen een 9 of een 10 en ben ik toch voor een 10 gegaan, wat een leuke en fijne training heb ik gehad en wat is Ivonne enthousiast! " - 06-02-2020 15:48

"Ik ben nooit een voorstander van een 10 geven maar in dit geval moest ik kiezen tussen een 9 of een 10 en ben ik toch voor een 10 gegaan, wa… alles lezen - 06-02-2020 15:48

starstarstarstarstar
John Bregten
Manager
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Met veel plezier deze training gevolgd bij Coach + Result.
Deze training heb ik als zeer positief en leerzaam ervaren.
Ivonne is zeer enthousiast, gepassioneerd en vol energie, en weet op deze interactieve training nieuwe vaardigheden bij te brengen. Deze vaardigheden zal ik in de toekomst zeker gaan toepassen." - 06-02-2020 13:50

"Met veel plezier deze training gevolgd bij Coach + Result. Deze training heb ik als zeer positief en leerzaam ervaren. Ivonne is zeer enth… alles lezen - 06-02-2020 13:50

starstarstarstarstar
Roy Martens
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Met ontzettend veel plezier deze training gevolgd bij Coach+Result. Ivonne heeft me op een zeer enthousiaste en leuke manier nieuwe vaardigheden bij weten te brengen. Deze vaardigheden zijn perfect toe te passen en maken het coachen en begeleiden een stuk prettiger in de toekomst. Ik heb coach+result dan ook als zeer positief en professioneel ervaren! " - 05-02-2020 10:17

"Met ontzettend veel plezier deze training gevolgd bij Coach+Result. Ivonne heeft me op een zeer enthousiaste en leuke manier nieuwe vaardigh… alles lezen - 05-02-2020 10:17

Roy, dank je wel voor jouw review en enthousiaste en open houding tijdens de 2 trainingsdagen! Veel succes en plezier in het toepassen van de aangereikte vaardigheden!

- 05-02-2020 10:17