thumb_up

Gratis informatie aanvragen

Vergelijken en met je collega's overleggen.

Management Trainingen in Roermond

Bekijk ook: Kwaliteitsmanagement, Leiderschap, Projectmanagement en Change Management.

Bekijk ook: Kwaliteitsmanagement, Leiderschap en Projectmanagement.

Tip: bekijk ook de Management Algemeen producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Klassikaal online (31), E-Learning (24), Individueel (16), Boek (11), Thuisstudie (2), of Management Algemeen in heel Nederland (222). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

AI Artificial Intelligence for Leaders BlueCactus.ai - Strategisch Management -

Logo van BlueCactus.ai
Startgarantie
placeWoensdag 12 augustus 2020 in Roermond en 1 andere datum

AI for leaders BlueCactus.ai Develop an AI vision that will provide you a strategic edge on competitors. Get the right knowledge to underst…

Wat doet een manager?

De algemeen manager geeft leiding van dag tot dag. Algemeen management is bij grotere organisaties meestal een vorm van middenmanagement. De manager moet de eisen van de top waarmaken met de mensen en middelen die hij heeft. De persoonlijke leiderschapsstijl van de manager kan daarbij van nature meer gericht zijn op mensen of op resultaten, maar beide moeten in beeld blijven.

Het beroep manager is het veelzijdig. Vergaderen is vooral goed luisteren. Managen is delegeren. Coaching is zowel eisen stellen, als mogelijkheden scheppen. Een algemeen manager zorgt dat zijn team krijgt wat het nodig heeft en levert waar het voor is aangenomen!

Als hier geen management opleiding tussen staat die wat voor u is. Dan hebben we in onze hoofdcategorie Management nog andere categorieën die beter kunnen aansluiten op uw leerbehoefte.