phone

Hulp bij het zoeken en inschrijven

Stel je opleidingsvraag of gebruik de keuzehulp.

Management Trainingen in Utrecht

Bekijk ook: Kwaliteitsmanagement, Leiderschap en Projectmanagement.

Bekijk ook: Kwaliteitsmanagement, Leiderschap en Projectmanagement.

UtrechtStiRLSSAOnbeperkt lerenSPHBO (Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland)Wijzig filterskeyboard_arrow_right

Tip: bekijk ook de Management Algemeen producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (35), Klassikaal online (23), Individueel (17), Boek (11), Thuisstudie (4), of Management Algemeen in heel Nederland (259). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Strategisch Management (ook online virtual classroom)

Logo van ICM opleidingen & trainingen
Niet Goed Geld Terug
placeVrijdag 18 maart 2022 in Utrecht en 77 andere datums

In deze training Strategisch Management leer je hoe je de juiste strategische keuzes maakt en waar de innovatie- en groeimogelijkheden voor …

Wat doet een manager?

De algemeen manager geeft leiding van dag tot dag. Algemeen management is bij grotere organisaties meestal een vorm van middenmanagement. De manager moet de eisen van de top waarmaken met de mensen en middelen die hij heeft. De persoonlijke leiderschapsstijl van de manager kan daarbij van nature meer gericht zijn op mensen of op resultaten, maar beide moeten in beeld blijven.

Het beroep manager is het veelzijdig. Vergaderen is vooral goed luisteren. Managen is delegeren. Coaching is zowel eisen stellen, als mogelijkheden scheppen. Een algemeen manager zorgt dat zijn team krijgt wat het nodig heeft en levert waar het voor is aangenomen!

Als hier geen management opleiding tussen staat die wat voor u is. Dan hebben we in onze hoofdcategorie Management nog andere categorieën die beter kunnen aansluiten op uw leerbehoefte.