Ervaringen met Authentiek leiderschap

9,6
Gemiddeld cijfer voor Authentiek leiderschap producten
Gebaseerd op 78 ervaringen
starstarstarstarstar
Kelly de Smet
Customer Service Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Zowel zakelijk als privé heb ik veel aan de training, omdat het geleerde in beide gebieden praktisch toepasbaar is. Het heeft me bewuster gemaakt en geholpen om (na de training) stappen te zetten richting mijn doelen. Ik kan oprecht zeggen dat de kwaliteit van mijn leven is verbeterd na de training, doordat ik persoonlijk ben gegroeid.

Roeland weet effectieve interventies toe te passen, waardoor ik tijdens de training patronen heb doorbroken (en dat ook weet vast te houden). De training Momentum gaat de diepte in, is positief en persoonlijk. Zowel de training als Roeland als coach kan ik van harte aanbevelen, in elke fase van jouw carrière!" - 20-09-2021 22:35

"Zowel zakelijk als privé heb ik veel aan de training, omdat het geleerde in beide gebieden praktisch toepasbaar is. Het heeft me bewuster ge… alles lezen - 20-09-2021 22:35

Hi Kelly. Ik wordt oprecht blij van je blijvende resultaten. Ik zie het als een waardevol compliment en merk dat je woorden mij verder aansporen om het beste te geven aan anderen. Dank dus.

- 20-09-2021 22:35
Rebecca Suiker
starstarstarstarstar
Rebecca Suiker
Director of Revenue Europe
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"In Maart 2021 heb ik deelgenomen aan de training Authentiek Leiderschap. Dit was een ware eyeopener voor mij. Het is een zeer effectieve en leerzame training die op momenten ook (op een goede manier) confronterend kon zijn. Roeland heeft ons hierin fantastisch begeleid. Zijn doortastendheid zorgde ervoor dat we actief met de stof aan de slag konden. Ik ben ook na de training nog actief bezig met de stof en kijk meerdere malen per week in mijn map met aantekeningen. De training heeft mij meer zelfvertrouwen en innerlijke rust gegeven. Dit helpt niet alleen mijzelf maar ook mijn team om verder te groeien. " - 12-04-2021 14:33

"In Maart 2021 heb ik deelgenomen aan de training Authentiek Leiderschap. Dit was een ware eyeopener voor mij. Het is een zeer effectieve en … alles lezen - 12-04-2021 14:33

Hi Rebecca, dank voor je waardering!

- 12-04-2021 14:33
starstarstarstarstar
Marcel Mooij
Crop Breeding Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Door de Momentum training heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en ben me meer bewust van mijn eigen kwaliteiten. Door de aangereikte tools leer je om anders te kijken en daardoor niet in de oude valkuil te trappen. Deze training is een aanrader voor iedereen die wat meer van zichzelf wil leren zowel voor prive als werk." - 26-03-2021 14:43

"Door de Momentum training heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en ben me meer bewust van mijn eigen kwaliteiten. Door de aangereikte tools… alles lezen - 26-03-2021 14:43

Dank Marcel! Fijn om te lezen.

- 26-03-2021 14:43
Sophie Speelman
starstarstarstarstar
Sophie Speelman
General Manager The Student Hotel Groningen
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Een hele effectieve, waardevolle training. De inzichten neem je je leven lang mee en kan je op alles toepassen. Echt een verrijking! Roeland, de trainer, is scherp, enthousiasmerend en doortastend. Wat mij betreft dé perfecte training voor bewustwording, authenthiek leiderschap, creeeren van doorbraken, en een gelukkiger leven op zakelijk en persoonlijk gebied." - 24-03-2021 15:28

"Een hele effectieve, waardevolle training. De inzichten neem je je leven lang mee en kan je op alles toepassen. Echt een verrijking! Roeland… alles lezen - 24-03-2021 15:28

Dank Sophie voor je aardige woorden. Ik kijk er naar uit om jouw succesvolle vervolgstappen te horen. Hartelijke groet, Roeland

- 24-03-2021 15:28
Dafne Swinkels
starstarstarstarstar
Dafne Swinkels
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De momentum training was voor mij een intense maar erg leerzame ervaring. Ik vind het knap hoe Roeland in zo’n korte tijd je zoveel bij kan leren op een leuke en interactieve manier. De training was goed opgezet en zoals ik nog nooit eerder had meegemaakt. Het liet mij op een hele andere manier naar mijzelf en mijn omgeving kijken, wat ik nu nog steeds doe. Ik voelde mij naar de training meer open en meer begripvol naar de mensen om mij heen en kon niet wachten om deze tools in mijn leven toe te passen. Ik kan Momentum zeker aan iedereen aanraden. Roeland, ontzettend bedankt voor deze unieke ervaring." - 15-03-2021 21:15

"De momentum training was voor mij een intense maar erg leerzame ervaring. Ik vind het knap hoe Roeland in zo’n korte tijd je zoveel bij kan … alles lezen - 15-03-2021 21:15

starstarstarstarstar
Mark Vos
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"In november 2020 heb ik deelgenomen aan de Momentum training van Roeland. Wat ben ik ontzettend blij dat ik er aan mee heb gedaan. Ik heb oprecht het gevoel dat er een hele kneedbare wereld is die ik in kan richten zoals ik wil. Ik bepaal zelf wat voor betekenis ik aan gebeurtenissen en dingen geef. Het toekomstbeeld wat ik voor mezelf had voor over 11 jaar heb ik direct al helemaal naar voren kunnen halen. Ik vier meer successen en plan belangrijke zaken beter. Ik durf oprecht te zeggen dat deze training een echte "gamechanger" is en neem de lessen mee voor de rest van mijn leven. Ik weet zeker dat ik hierdoor gelukkiger zal zijn en meer succes zal gaan hebben. Roeland is een uitstekend trainer die zelf ook alles geeft tijdens de Momentum training. Hij creëert een hele fijne en vertrouwde omgeving. Alles is in het hotel en in de trainingsruimte tot in de puntjes verzorgd. Deze training kan ik iedereen die zichzelf wil ontwikkelen van harte aanbevelen. " - 22-12-2020 13:01

"In november 2020 heb ik deelgenomen aan de Momentum training van Roeland. Wat ben ik ontzettend blij dat ik er aan mee heb gedaan. Ik heb op… alles lezen - 22-12-2020 13:01

Hi Mark, dank voor de samenwerking. Ik kijk uit naar jouw vervolgroutes. Hartelijke groet, Roeland

- 22-12-2020 13:01
Xana Rebocho Verweij
starstarstarstarstar
Xana Rebocho Verweij
Global Manager Research and Application Cell Technologies Enza Zaden
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"“The Momentum training provided me with great practical insights over myself and the behaviour I tone in certain situations. It challenged my pre-concepted thinking regarding mine and others capabilities and behaviours, which resulted in a sense of liberation and empowerment to take a more proactive role towards life. Roeland was a true coach during my journey in the Momentum training, he established very clear boundaries during the training, enabled my breakthroughs in a personal and considerate manner and promoted cross-learnings amongst the course attendees. I have learned immensely in 4 days and felt that most of the course learnings were easy to implement in my daily work. I highly recommend this course to everybody at any stage of your career and personal life, in order to develop a more conscious understanding of yourself, a proud acceptance of who you are and feel empowered to drive change.”" - 16-12-2020 13:25

"“The Momentum training provided me with great practical insights over myself and the behaviour I tone in certain situations. It challenged m… alles lezen - 16-12-2020 13:25

Dear Xana, what a great pleasure it was to have you in the training! You inspiring energy was infectious. I look forward to hear from your steps on your journey that will definitely will create an interesting story or two.

- 16-12-2020 13:25
starstarstarstarstar
Martijn Jongeneel
Allround tekenaar
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Op aanbeveling van het bedrijf waar ik werk ben ik de Momentum training gaan volgen, maar vroeg mij na dag 1 echt af wat ik hier te zoeken had en vond het eigenlijk zonde van mijn tijd. Toch heb ik gelukkig doorgezet en mij ervoor open gesteld. Door in deze training ook echt over jezelf na te denken en de tools die Roeland me mee heeft gegeven ben ik met een andere bril naar de dingen gaan kijken. Voor heeft het een stuk rust opgeleverd, deel ik mijn tijd efficiënter in en kan ik meer genieten van de successen die ik behaal." - 10-12-2020 11:07

"Op aanbeveling van het bedrijf waar ik werk ben ik de Momentum training gaan volgen, maar vroeg mij na dag 1 echt af wat ik hier te zoeken h… alles lezen - 10-12-2020 11:07

Dank Martijn! Het was een groot plezier met je in de training te mogen werken.

- 10-12-2020 11:07
Luc Tran
starstarstarstarstar
Luc Tran
Oogarts
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland puts everything he has into the Momentum training. He is thoughtful and meticulous to create the best possible conditions for growth through direct experience.
The training changed me deeply in the way I look at myself and at the world. Where preconceptions and prejudice held me back, opportunities now rise one moment after the other. They present as invitations to try out something new, or to see things with childlike wonder. For me this comes with freedom from fear of making mistakes. Instead I get to choose to experience love, peace, joy, or whatever I like. Thank you for such valuable gifts, Roeland." - 08-12-2020 22:41

"Roeland puts everything he has into the Momentum training. He is thoughtful and meticulous to create the best possible conditions for growth… alles lezen - 08-12-2020 22:41

Luc, dank voor deze enorm mooie woorden. Dank voor het inspirerende voorbeeld dat jij naar de deelnemers en mij was. We ontmoeten elkaar vast weer gauw.

- 08-12-2020 22:41
Aleksandra Owczarczyk
starstarstarstarstar
Aleksandra Owczarczyk
Project Engineer
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"I find Roeland to be a very good mentor. He doesn't tell you what to think, but he is a guide for you to find your own answers.

Roeland is a friendly person, and his training is very enjoyable with a lot of different forms of education. The way Roeland weaves a theoretical and practical approach into his teachings is fun, engaging and eye opening. You become aware of your own behavioral patterns and learn to find the tools to adjust, where necessary, so you can improve your quality of life.

I would surely recommend his Momentum training for everyone. It's a potentially life changing experience that is fun along the way. " - 02-11-2020 21:57

"I find Roeland to be a very good mentor. He doesn't tell you what to think, but he is a guide for you to find your own answers. Roeland i… alles lezen - 02-11-2020 21:57

hi Aleksandra, thank you for your clear explanation of what you got out of the training. I look forward to be present to yoru futher (career) development.

- 02-11-2020 21:57
Annabelle Verhagen
starstarstarstarstar
Annabelle Verhagen
Category Marketeer
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland kan je helpen uit een negatieve kooi van emoties en denkpatronen te ontsnappen, naar een vrij en gelukkiger bestaan. Doordat hij de juiste vragen stelt, kijk je na de training met een andere bril naar de realiteit, op werk en privé. Op persoonlijk en professioneel vlak heeft Roeland geholpen om negatieve denkpatronen te doorbreken waardoor er minder ruimte is voor stress en meer tijd voor geluk en productiviteit. Tijdens de training wordt duidelijk dat iedereen de juiste ingredienten en tools in huis heeft om bepaalde doelen te stellen en bereiken. Mijn rijlessen zijn een goed voorbeeld waarbij ik minder stress ervaar en nu met veel meer plezier achter het stuur zit. Roeland is in staat met humor, goede en positieve energie, focus en vooral veel aandacht iedereen in de training zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Momentum is echt een waardevolle investering en een aanrader voor iedereen. " - 28-10-2020 20:55

"Roeland kan je helpen uit een negatieve kooi van emoties en denkpatronen te ontsnappen, naar een vrij en gelukkiger bestaan. Doordat hij de … alles lezen - 28-10-2020 20:55

Hi Annabelle, dank voor deze persoonlijek woorden, dat waarder ik zeer. Ik kijk ernaar uit je verder te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling en vrijheid.

- 28-10-2020 20:55
starstarstarstarstar
Annabelle Verhagen
Category Marketeer
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland kan je helpen uit een negatieve kooi van emoties en denkpatronen te ontsnappen, naar een vrij en gelukkiger bestaan. Doordat hij de juiste vragen stelt, kijk je na de training met een andere bril naar de realiteit, op werk en privé. Op persoonlijk en professioneel vlak heeft Roeland geholpen om negatieve denkpatronen te doorbreken waardoor er minder ruimte is voor stress en meer tijd voor geluk en productiviteit. Tijdens de training wordt duidelijk dat iedereen de juiste ingredienten en tools in huis heeft om bepaalde doelen te stellen en bereiken. Mijn rijlessen zijn een goed voorbeeld waarbij ik minder stress ervaar en nu met veel meer plezier achter het stuur zit. Roeland is in staat met humor, goede en positieve energie, focus en vooral veel aandacht iedereen in de training zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Momentum is echt een waardevolle investering en een aanrader voor iedereen. " - 28-10-2020 20:52

"Roeland kan je helpen uit een negatieve kooi van emoties en denkpatronen te ontsnappen, naar een vrij en gelukkiger bestaan. Doordat hij de … alles lezen - 28-10-2020 20:52

starstarstarstarstar_half
Jaap Oskam
Manager Customer Support
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De Momentum training is geen doorsnee training. Het is een ervaring waar ik weken/maanden later nog regelmatig met plezier aan terug denk en waarbij ik mijn notities nog vaak teruglees. Roeland heeft voor een perfecte opbouw in de training gezorgd en staat tijdens en na de trainingsdagen volledig ter beschikking van de deelnemers. Erg bijzonder. Ik beveel de training van harte aan bij iedereen die op een andere manier naar zaken en eigen keuzes wil kijken." - 27-10-2020 19:30

"De Momentum training is geen doorsnee training. Het is een ervaring waar ik weken/maanden later nog regelmatig met plezier aan terug denk en… alles lezen - 27-10-2020 19:30

Jaap, dank!

- 27-10-2020 19:30
Hanne Gerhards
starstarstarstarstar
Hanne Gerhards
Co-founder We Say HEJ
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland is an empathic and people-centered person, who has a great a willingness to help others to grow. I experienced this in both 1-on-1 coaching sessions and in his Personal Leadership programme at Momentum. Roeland showed me how I can take the lead of my own life and the way I frame my thoughts. He learned me about the benefits of formulating my personal successes and in group coaching, he demonstrated how small successes can create a great ripple effect. I am still applying these learnings on a daily base and would recommend this program to anyone who’s willing to become a better leader." - 06-10-2020 09:15

"Roeland is an empathic and people-centered person, who has a great a willingness to help others to grow. I experienced this in both 1-on-1 c… alles lezen - 06-10-2020 09:15

Hi Hanne, dank voor je energie, durf en openheid. Een voorbeeld naar de andere deelnemers. Ik kijk er naar uit je groei van jullie bedrijf te mogen aanschouwen, dat gaat gewoon gebeuren :-)

- 06-10-2020 09:15
starstarstarstarstar
Jennifer Reinhard
Founder
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"I have known Roeland for over 2 years and I am really impressed with his experience and ability to train me as a 'young' professional. Roeland is able to bring the essence of what I am grappling with to the forefront. I feel more confident and empowered as an entrepreneur. Also in my personal life, I am able to 'rethink' situations and put myself in a positive light due to Roeland's coaching sessions and exercises in the Momentum training." - 23-09-2020 12:27

"I have known Roeland for over 2 years and I am really impressed with his experience and ability to train me as a 'young' professional. Roela… alles lezen - 23-09-2020 12:27

Hi Jennifer, thank you for the trust and our cooperation through the years. Enjoy the ride :-)

- 23-09-2020 12:27
Karin Posthuma
starstarstarstarstar
Karin Posthuma
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland is an inspired trainer who believes in what he does. He was able to let me see myself as a in a different light. He brings loads of positive energy and is fun to spend time with. I recommend him and the Momentum training to anyone who wants to become better at leading him- or herself and others. " - 23-09-2020 12:24

"Roeland is an inspired trainer who believes in what he does. He was able to let me see myself as a in a different light. He brings loads of … alles lezen - 23-09-2020 12:24

Hi karin, it has been and will be a privilege to work with you!

- 23-09-2020 12:24
starstarstarstarstar
Laurens van Heemskerk
Alround Tekenaar en Intern trainer
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Voor mij was de training echt een enorme doorbraak voor mijzelf, zowel privé als zakelijk. Ik merk veel meer rust en daadkracht in alles wat ik doe, alles vanuit de overtuiging “je hebt altijd invloed op het nu”. Ik merk met dit in mijn achterhoofd veel sneller en effectiever tot actie over te ga. Het lukt mij ook mensen makkelijker te motiveren en mee te krijgen in een positieve flow omdat ik zelf ook gemakkelijk positief en gemotiveerd ben. " - 23-09-2020 12:20

"Voor mij was de training echt een enorme doorbraak voor mijzelf, zowel privé als zakelijk. Ik merk veel meer rust en daadkracht in alles wat… alles lezen - 23-09-2020 12:20

Paula de Brouwer
starstarstarstarstar_border
Paula de Brouwer
Global HR Business Partner
8
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Momentum geeft inzicht in eigen gedrag en het contraproductieve gedachtengoed dat we onbewust bij ons dragen, als het gaat om het willen veranderen van situaties die geen energie opleveren.

Tijdens de training creert Roeland bewustzijn van contra-productieve gedachten die blokkeren in het nemen van acties die bijdragen aan levensgeluk.

Het inzicht dat actie altijd resultaat oplevert, ook als het resultaat niet is zoals gewenst, heeft eveneens bijgedragen aan het veranderen van mijn gedrag, zowel zakelijk als prive. Geen actie is geen verandering. Daarbij creeert Momentum bewustwording van het gegeven dat ongewijzigde strategieën ook ongewijzigde resultaten opleveren. En visa versa.

Momentum is een praktische training doordat theorie wordt gecombineerd met zelfinzicht.

Tegelijkertijd wordt er veel aandacht besteed aan de energie flow door niet te schromen kwetsbaarheid van elkaar te vragen en te tonen. Dat is niet altijd makkelijk maar aantoonbaar nodig om tot de gewenste resultaten van de training te komen.

Roeland is geen standaard trainer. Hij is een mooi voorbeeld van hoe je in je leven zelf verantwoordelijkheid bent voor geluk en je hart moet volgen om dat te vinden. Dat is een veel gehoorde uitdrukking die in deze training een diepere echter praktische betekenis krijgt. Door niet te schromen zelf ook nog valkuilen te tonen, creert hij binding en is hij het levende bewijs van dat leren een ungoing proces is.
" - 23-09-2020 09:56

"Momentum geeft inzicht in eigen gedrag en het contraproductieve gedachtengoed dat we onbewust bij ons dragen, als het gaat om het willen ver… alles lezen - 23-09-2020 09:56

Dank! Heel mooi hoe jij in woorden hebt gevangen wat ik probeer voor te leven, mede door training.

- 23-09-2020 09:56
starstarstarstarstar
Marco de Groot
Productieleider
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De aanpak van de cursus is anders dan je zou verwachten. maar daardoor zoveel effectiever. En geeft een positieve boost aan jouw persoonlijke ontwikkeling.En groei binnen jouw functie. Een echte aanrader " - 17-06-2020 14:12

"De aanpak van de cursus is anders dan je zou verwachten. maar daardoor zoveel effectiever. En geeft een positieve boost aan jouw persoonlijk… alles lezen - 17-06-2020 14:12

Dank Marco. Goed te lezen dat je de training aanraadt, omdat ik jou zie als iemand die kritisch kijkt of iets ook echt werkt in de praktijk.

- 17-06-2020 14:12
starstarstarstarstar_half
Annieck Timmerman
Accountmanager
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Door de training ben ik meer bewust geworden van mijn eigen gedrag en mijn manier van communiceren in relatie tot anderen. Ik heb geleerd dat ik zelf 100% invloed kan hebben op mijn eigen successen in zowel privé als werk. Het recept: “Driemaal daags, bewustzijn van mijn eigen persoonlijke kwaliteiten en deze inzetten op het juiste moment” is heel krachtig. Roeland weet met zijn oprechte interesse, doortastende en respectvolle manier van vragen stellen te komen tot de kern van het “probleem”. Ik ben Roeland dankbaar voor zijn openheid en oprechtheid, en heb bewondering voor de kracht die hij uitstraalt om iedere deelnemer te laten inzien hoe ieder invloed kan hebben op zijn eigen succes/ geluk." - 30-04-2020 18:42

"Door de training ben ik meer bewust geworden van mijn eigen gedrag en mijn manier van communiceren in relatie tot anderen. Ik heb geleerd da… alles lezen - 30-04-2020 18:42

Loes van den Dries
starstarstarstarstar
Loes van den Dries
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De Momentum training van Roeland Bemelmans is anders dan alle andere trainingen die ik heb gevolgd. Roeland creëert een omgeving waarin je in alle rust de punten kan beetpakken die jij verder wilt ontwikkelen. De methode die wordt gebruikt is erg pakkend en doortastend maar voelt tegelijkertijd heel veilig en persoonlijk. Dat je de training tegelijkertijd met een klein aantal andere deelnemers volgt verhoogd de leer mogelijkheden, inspireert en schept prettige verbintenis. Voor mij heeft Momentum een blijvend resultaat opgeleverd, zowel zakelijk als in mijn privéleven. Het heeft mij geleerd anders naar zaken te kijken en het heeft mij meer rust gebracht. Het is absoluut een hele fijne ervaring die mijn leven heeft verrijkt!" - 20-04-2020 17:39

"De Momentum training van Roeland Bemelmans is anders dan alle andere trainingen die ik heb gevolgd. Roeland creëert een omgeving waarin je i… alles lezen - 20-04-2020 17:39

starstarstarstarstar
AM Boor
Intern begeleider Talent Primair
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De training van Roeland draagt voor mij bij aan mijn coachende taken in mijn werk en in de opvoeding van mijn kinderen. Het heeft mij het plezier, mijn waarden en leiderschap, in mijn leven teruggebracht. De training heeft mij rust en focus gegeven. Ik had vaak last van ‘apen op mijn schouders’ of was met ‘van alles tegelijk bezig, zonder iets af te ronden’. Tijd en aandacht geven aan wat ik belangrijk vind, werd opgeslokt door de ‘waan van de dag’, zowel in mijn werk als privé.
Als intern begeleider in het basisonderwijs en als ’single mom’ dacht ik dat het ‘logisch’ was, dat je niet vaak echt tijd of aandacht had voor de dingen die jezelf belangrijk vindt. In de training heb ik geleerd dat je zelf aan het roer staat en dat ikzelf aan de slag kan. Ik wilde meer balans tussen werk en privé en heb geleerd hoe ik dit kan doen! Ik kan weer vertrouwen op mijn gevoel (intuïtie), eigen capaciteiten en ben niet meer onzeker over mijzelf. Ik heb ervaren waar ik wel invloed op heb en wat ik kan en mag loslaten. Ik gun ieder, een moment in zijn leven, deze training! " - 13-01-2020 19:45

"De training van Roeland draagt voor mij bij aan mijn coachende taken in mijn werk en in de opvoeding van mijn kinderen. Het heeft mij het pl… alles lezen - 13-01-2020 19:45

starstarstarstarstar_half
Eric Bakker
Bestuursadviseur Gemeente Hilversum
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De training heeft mij een her-ontdekking van mijn eigen kwaliteiten en kracht opgeleverd en praktische handvatten om die in waan van alledag in beeld te houden. Samen met Roeland en een bijzondere verzameling mensen op de pauze-knop duwen, geeft nieuwe energie!" - 13-01-2020 11:02

"De training heeft mij een her-ontdekking van mijn eigen kwaliteiten en kracht opgeleverd en praktische handvatten om die in waan van alledag… alles lezen - 13-01-2020 11:02

Cees Stouten
starstarstarstarstar
Cees Stouten
Project Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De training van Roeland is niet te vergelijken met enige andere training die ik ooit eerder heb gehad. De training is heel persoonlijk en ik kan wel zeggen dat ik mezelf opnieuw heb leren kennen. Mijn ogen werden letterlijk en figuurlijk geopend waardoor ik anders naar de wereld ben gaan kijken, zowel in mijn zakelijke als ook in mijn privé leven. Ik was al een positief persoon, maar ik kan dit nu nog veel efficiënter inzetten. Verder heeft deze training mij absoluut gesterkt in de keuzes die ik aan het maken was. Ik heb Roeland leren kennen als een warm en oprecht mens die een passie heeft mensen zichzelf te laten ontdekken en te ontwikkelen middels zijn unieke training. Ook 2 maanden na de training kan ik zeggen dat de training nog doorwerkt. Ik leer nog elke dag bij.
Ik kan de training een ieder aanbevelen.
" - 11-11-2019 21:46

"De training van Roeland is niet te vergelijken met enige andere training die ik ooit eerder heb gehad. De training is heel persoonlijk en ik… alles lezen - 11-11-2019 21:46

Hi Cees, ik ben oprecht dankbaar voor je mooie woorden die weerspiegelen wat jij allemaal in je mars hebt. Ik volg graag je vervolg ontwikkeling, omdat die zeker nog meer mooie ervaringen op gaat leveren. Succes! Roeland

- 11-11-2019 21:46
starstarstarstarstar
Djörven Mensink
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Voordat ik aan de training begon had ik het gevoel dat ik stil stond zowel zakelijk als privé. Ik heb gerealiseerd dat ik daar zelf voor heb gezorgd en doordat ik de leiding terug heb gepakt over mijn leven, heb ik er dan ook voor gezorgd dat ik weer vooruit aan het gaan ben en geniet van elke stap die ik neem.
Dankzij de effectieve en persoonlijke werkwijze van Roeland, die ervoor heeft gezorgd dat ik uit mijn comfortzone ben gestapt, heb ik een aantal life-tools geleerd. Ik heb geleerd hoe ik de volledige leiding terug pak in mijn leven. Door mijn deelname in de training zijn er bepaalde eigenschappen in mij wakker gemaakt, waardoor ik de volledige invloed heb op elk aspect van mijn leven. Roeland laat ook zien dat ik vele mentale blokkades had die nogal in de weg zitten, maar eigenlijk niet eens bestaan. Ik zit mezelf weleens in de weg en soms zelfs wanneer ik het niet door heb, ik ben me daar bewust van gemaakt om van daaruit weer te kunnen groeien." - 29-10-2019 12:58

"Voordat ik aan de training begon had ik het gevoel dat ik stil stond zowel zakelijk als privé. Ik heb gerealiseerd dat ik daar zelf voor heb… alles lezen - 29-10-2019 12:58

Djorven, fijn dat zoveel mooie resultaten aan het halen bent! Ik kijk er naar uit van je verdere stappen te horen! Succes. Ik heb alle vertrouwen dat mooie dingen in het verschiet liggen.

- 29-10-2019 12:58