Ervaringen met Authentiek leiderschap

9,6
Gemiddeld cijfer voor Authentiek leiderschap producten
Gebaseerd op 78 ervaringen
Onne Backers
starstarstarstarstar
Onne Backers
Project Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"I can sincerely recommend Roeland. Roeland is able to help others effectively realising their goals, to bring new perspectives into their lives and to unlock their full potential. He has the strength to make impact creating a setting of trust, openness, honesty and humour. I am grateful that his Momentum training has brought me experiences, insights, lessons and tools which I will treasure and use for the rest of my life; showing that I have all pieces to complete my puzzle." - 25-10-2019 14:41

"I can sincerely recommend Roeland. Roeland is able to help others effectively realising their goals, to bring new perspectives into their li… alles lezen - 25-10-2019 14:41

Beste Onne, dank voor je deelname aan de training. Je hebt met volle commitment deelgenomen en voor jezelf (en andere deelnemers) kunnen herontdekken welke ongekende vermogens in ieder schuilen. Uitdagingen- in zowel je werk als persoonlijke leven kunnen een kans bieden - als je bereid bent zo te kijken. Dank voor je inspiratie!

- 25-10-2019 14:41
Jeroen Renders
starstarstarstarstar
Jeroen Renders
Regional Director of Sales NH Hotels
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Recent heb ik de Momentum training mogen volgen. Roeland’s aanpak is uniek omdat zijn training dieper in gaat ‘op gevoel’ ipv ‘geconditioneerd gedrag’. Roeland creëert een omgeving en sfeer waarbij je uit de dagelijkse routine wordt getrokken. De training van Roeland heeft mij een blijvend resultaat opgeleverd, zowel in mijn zakelijk als mijn privéleven. Roeland heeft mij geleerd anders naar zaken te kijken en het heeft mij meer rust gebracht. Dit door persoonlijke reflectie en nieuwe inzichten over mijzelf. Het is absoluut een hele fijne ervaring die mijn leven heeft verrijkt waardoor ik nog succesvoller in het leven sta." - 20-09-2019 11:58

"Recent heb ik de Momentum training mogen volgen. Roeland’s aanpak is uniek omdat zijn training dieper in gaat ‘op gevoel’ ipv ‘geconditionee… alles lezen - 20-09-2019 11:58

starstarstarstarstar
Anoniem
Tech Lead ABN AMRO
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland heeft mij tijdens de training zo sterk in beweging gebracht om professioneel en persoonlijk meer uit mijn leven te halen dan ik tot dan toe deed, dat een samenvatting de resultaten geen recht kan doen. Hij creëert zo’n open en vrije sfeer dat geen enkel onderwerp te gek is om te bespreken, zo heb ik stappen kunnen zetten in richtingen die ik niet eerder zou hebben overwogen. De training is bijzonder persoonlijk ondanks dat het een groepssessie is, de inzichten van de andere mensen in de training komen ook extra sterk binnen en bevatten ook zo goed als altijd waardevolle lessen voor mijzelf en de rest van de groep. Al met al zou ik zeggen dat de training op alle aspecten mijn verwachtingen heeft overtroffen en heb ik nooit eerder een training gevolgd die ik zo snel aan andere zou aanraden. " - 18-07-2019 14:10

"Roeland heeft mij tijdens de training zo sterk in beweging gebracht om professioneel en persoonlijk meer uit mijn leven te halen dan ik tot … alles lezen - 18-07-2019 14:10

starstarstarstarstar_half
Caroliene Gay-Para
Sales Director
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Dit is een intense, verrijkende ervaring die ik nooit meer ga vergeten en iedereen zou gunnen. Ik heb geleerd om anders te denken en om gebeurtenissen in mijn privé- en werk leven anders te benaderen. Ik heb tijd genomen voor mijzelf en geleerd hoe ik erachter kom wat echt belangrijk is in mijn leven en hoe ik hier zelf invloed op heb.
Roeland gebruikt zijn immense ervaring om bij de kern te komen en het was mooi te zien hoe hij dat deed bij mij en de andere deelnemers in de groep. Om deze 4 dagen helemaal los te zijn van het dagelijkse leven, op een mooie rustige plek, met zo weinig mogelijk afleiding was de perfecte manier om dit proces door te gaan. De afgelopen maanden heb ik elke dag de tools kunnen toepassen die ik heb geleerd in de training op mijn werk en thuis en de positieve resultaten mogen ervaren. Dank je Roeland!" - 12-07-2019 06:43

"Dit is een intense, verrijkende ervaring die ik nooit meer ga vergeten en iedereen zou gunnen. Ik heb geleerd om anders te denken en om gebe… alles lezen - 12-07-2019 06:43

Dank Carolien. Fijn om te lezen en dank voor je vertrouwen.

- 12-07-2019 06:43
starstarstarstarstar_half
Maria Baltussen
Project Manager
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Ik heb met veel plezier meegedaan aan de Momentum training. Door de manier waarop Roeland de training gaf ontstond een zeer prettige sfeer in de groep, kon ik mijn ervaringen delen maar ook veel leren van de andere deelnemers. Hierdoor ben ik meer bewust geworden van wat ik doe en hoe ik dat doe en sta ik vaker stil bij het effect daarvan en wat er allemaal goed gaat. Ik ben mijn gedrag meer gaan aanpassen op mijn gesprekspartner en zie dat dit effect heeft. Door in mogelijkheden te kijken en beter te plannen ben ik efficiënter gaan werken en ga ik positiever door het leven." - 07-02-2019 14:47

"Ik heb met veel plezier meegedaan aan de Momentum training. Door de manier waarop Roeland de training gaf ontstond een zeer prettige sfeer i… alles lezen - 07-02-2019 14:47

Hi Maria, ik heb graag een steen bijgedragen aan je positieve zaken.

- 07-02-2019 14:47
starstarstarstarstar_border
Tanja vleugels
R&D Manager Perfetti Vermelle
8
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Afgelopen periode deelgenomen aan de cursus Momentum, wat een ervaring! Positief verrast over de aanpak, de opbouw maar nog meer over het resultaat. Genoten mede door de locatie, de oefeningen en de openheid vd medecursisten. Ik heb inzichten gekregen in mezelf, die me echt een stap verder brengen in mijn persoonlijke ontwikkeling naar een professionelere, wendbare leider. Het ging gepaard met een lach en een traan, wat de training nog intenser heeft gemaakt. Ik voel me een rijker mens, dat ik dit heb mogen ervaren en bedank Roeland voor zijn inzet, energie en inzichten! Ik hoop dat er een vervolg cursus gaat komen, dan ben ik zeker van de partij!" - 29-01-2019 15:34

"Afgelopen periode deelgenomen aan de cursus Momentum, wat een ervaring! Positief verrast over de aanpak, de opbouw maar nog meer over het re… alles lezen - 29-01-2019 15:34

Hi Tanja, dank voor je energieke aanwezigheid. Ik ben blij dat je mij na een tijd weer hebt opgezocht en verdere verdieping zocht. Het plezierig om met je samen te werken.

- 29-01-2019 15:34
starstarstarstarstar
Lisette Spierenburg
Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland, wat heb jij mij mij geïnspireerd! Door mij de juiste vragen te stellen wist je jouw vinger te leggen op de “zere” plekken en heb je mij uitgedaagd en mijn ogen geopend. Ik ben bewust geworden wat mijn invloed is op de kwaliteit van mijn leven, zowel zakelijk als privé. Ik maak nu meer tijd voor mezelf en op mijn werk ben ik veel doelgerichter en daarmee effectiever.

Een training die ik iedereen zou willen aanraden.
Nogmaals dank Roeland!
" - 29-10-2018 18:06

"Roeland, wat heb jij mij mij geïnspireerd! Door mij de juiste vragen te stellen wist je jouw vinger te leggen op de “zere” plekken en heb je… alles lezen - 29-10-2018 18:06

Hi Lisette, wat een privilege on jou in de training te hebben. Bruisende energie die sprankelt. Dank voor je woorden.

- 29-10-2018 18:06
starstarstarstarstar
Marcel Steur
Quality Analyst
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De Momentum training heeft op verschillende manieren mijn ogen geopend. Roeland is zeer goed in staat om precies de juiste vragen te stellen en heeft mij geholpen om inzichten te krijgen waar ik zowel tijdens werk als privé veel aan heb. Door deze inzichten begin ik mijn dagen met meer energie, is mijn zelfbeeld verder ontwikkeld en beleef ik de dagen meer bewust. Iedereen die ervoor open staat om eerlijk naar zichzelf te kijken en geïnspireerd te worden tijdens een intensieve training, kan ik Momentum van harte aanbevelen." - 19-07-2018 08:06

"De Momentum training heeft op verschillende manieren mijn ogen geopend. Roeland is zeer goed in staat om precies de juiste vragen te stellen… alles lezen - 19-07-2018 08:06

Hi Marcel, dank nogmaals voor je lovende woorden. Ik kijk er naar uit je weer te ontmoeten en te ontdekken welke effecten jij hebt gecreëerd op basis van jouw unieke talenten.

- 19-07-2018 08:06
starstarstarstarstar
Marrèl Bolier
Assistent Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Tijdens de start van mijn carrière kreeg ik de kans deel te nemen aan ‘Momentum’. Er is geen specifiek woord om de training te beschrijven. Wel is er een specifiek woord om mijn gevoel na de Momentum te beschrijven. Ik was geïnspireerd. 3 +1 dagen van intensieve training werden beloond. Ik was wakker geschud en had nog nooit zoveel frisse energie gevoeld om aan de slag te gaan met alles wat ik al tijden had weten uit te stellen. De training heeft me vertrouwen gegeven, het vertrouwen dat ik zelf de touwtjes in handen hebt. En voor het eerst voelde dat niet meer benauwend, maar juist bevrijdend. Momentum heeft me de handvatten aangereikt om controle te houden op alle dagelijkse zaken die op je afgevuurd worden. Het niet kunnen stellen van prioriteiten, het niet kunnen zeggen van ‘nee’ en het slecht kunnen delegeren ligt in mijn handen. Ik zou iedereen deze training in zijn of haar leven gunnen! We zijn zelf verantwoordelijk voor onze eigen ontwikkeling en het worden van een beter mens begint bij onszelf. En natuurlijk denk ik nog regelmatig: ik heb nog een lange weg te gaan. Maar ik kan me geen betere start bedenken dan deelnemen aan Momentum!" - 15-06-2018 17:55

"Tijdens de start van mijn carrière kreeg ik de kans deel te nemen aan ‘Momentum’. Er is geen specifiek woord om de training te beschrijven. … alles lezen - 15-06-2018 17:55

Wat fijn om dit weer te lezen. Dank en als ik je weer spreek ben ik benieuwd naar de volgende stappen van je!

- 15-06-2018 17:55
starstarstarstarstar
Cindy Janssens
Adviseur / Projectmanager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Ik heb een leuke baan waar ik met veel plezier naar toe ga en dagelijks nog steeds veel leer. Ik wilde mezelf persoonlijk ook verder ontwikkelen om meer vanuit mijn kracht te acteren, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Hiervoor is training Momentum van Roeland zeer geschikt. In een veilige en rustige omgeving heb ik geleerd om op een realistische manier naar mezelf te kijken (zelfreflectie) en heeft Roeland mij waardevolle nieuwe inzichten gegeven die mij in staat hebben gesteld om in controle te zijn over de resultaten die ik wil bereiken. Roeland heeft mij vanaf het begin (ook in het voortraject) erg goed begeleid en nam de tijd om te luisteren en me te leren kennen, dit gaf een vertrouwd gevoel. Ik heb Roeland leren kennen als een professionele, empathische, doortastende trainer die in staat is om tot de kern van uitdagingen door te dringen en met pakkende voorbeelden nieuwe inzichten te geven. Roeland bedankt, voor de leerzame training, nieuwe inzichten en positieve energie die je me hebt gegeven! " - 08-06-2018 10:46

"Ik heb een leuke baan waar ik met veel plezier naar toe ga en dagelijks nog steeds veel leer. Ik wilde mezelf persoonlijk ook verder ontwikk… alles lezen - 08-06-2018 10:46

Cindy, dank voor je fijne woorden. Gaaf om mee te mogen werken aan jouw unieke kracht en talent.

- 08-06-2018 10:46
starstarstarstarstar
Joost Kruijer
Strategic Global Crop planning lead
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Momentum heeft mij veel rust gebracht, door duidelijk de urgente items op te pakken en taken te delegeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer werk kan verzetten en effectiever ben. Met de nieuwe stijl zie ik dat mensen zich meer gewaardeerd voelen, omdat ze meer verantwoordelijkheid (door het delegeren) nemen. Ik kan nu meer de grote lijnen uitzetten en sturen naar de richting die ik wil. Door open en duidelijk te communiceren, zie ik dat men mijn richting sneller begrijpen en daardoor zelf met ideeen komen die ons helpt om sneller die richting op te komen. Ik zit nu een stuk beter in vel en kijk in mogelijkheden en plaats van problemen." - 30-05-2018 08:45

"Momentum heeft mij veel rust gebracht, door duidelijk de urgente items op te pakken en taken te delegeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik v… alles lezen - 30-05-2018 08:45

Hi Joost, dank voor jouw mooie woorden. Het was fijn met je aan de slag te zijn. Ik blijf benieuwd naar je verdere carriere en hoor graag naar de effecten van het benutten van je inzichten. Hartelijke groet, Roeland

- 30-05-2018 08:45
starstarstarstarstar_half
Michiel Coolen
Group Construction Manager
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which you take a view at life and work. He has helped me to take an impartial look at my success and achievements in both work and life. It helped me (re)define my priorities and structure my work. In Momentum we took a further deep dive to truly find my inner strength and balance. I can truly recommend Roeland, especially to those seeking balance to become more effective. But above all he is a warm person, full of humor and a true support." - 01-02-2018 14:12

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which… alles lezen - 01-02-2018 14:12

Beste Michiel, dank voor je feedback! Het was een privilege om jouw ongelooflijke inzet en doorzettingsvermogen te helpen kanaliseren, zodat je meer uit je team kon halen en (nog meer) je eigen keuzes kon maken. Het maakt me blij te horen dat je mede hierdoor op een plek zit waar je eigen tijd en sterkten beter in hebt kunnen zetten. Ik zal je carrière met interesse blijven volgen.

- 01-02-2018 14:12
starstarstarstarstar_half
Bryan Rogers
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"I admire Roeland’s ability to recognize people weaknesses, and then take these to an area that one sees them as strengths. In the training I received support and direction from Roeland that I can aim for the “stars” and my growth as a person is unlimited." - 01-02-2018 13:55

"I admire Roeland’s ability to recognize people weaknesses, and then take these to an area that one sees them as strengths. In the training I… alles lezen - 01-02-2018 13:55

starstarstarstarstar
Tom Schreuder
Research & Technology Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland’s inspired and skillful guidance made my Momentum training an eye-opening and invaluable experience. His energy, engagement and wit are infectious and keep you completely immersed. The practical models and exercises used throughout the training allow you to get the most out of it from day 1. Roeland is very perceptive and his ability to be empathetic without losing objectivity is impressive. This quality allows him to ask sharp questions, challenge your assumptions and help you reflect on what’s important for you and driving you as an individual. For me, Momentum had an enduring impact on my professional and personal life." - 01-02-2018 13:53

"Roeland’s inspired and skillful guidance made my Momentum training an eye-opening and invaluable experience. His energy, engagement and wit … alles lezen - 01-02-2018 13:53

Tim Burgers
starstarstarstarstar
Tim Burgers
Trainer/adviseur Bureau Zuidema
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Afgelopen jaar de training Momentum gevolgd bij Roeland. Roeland is een fijne trainer met veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Ook heeft hij mij het nodige zetje gegeven om mijzelf echt over een bepaalde drempel te laten stappen

Roeland weet een hele veilige omgeving te creëren waar ik mij volledig heb durven blootgeven.

De training heeft mij heel veel mooie inzichten gegeven over hoe ik zelf de saboteur van mijn eigen invloed ben. Na de inzichten heb ik ook de tools gekregen in de training om hier veranderingen aan te brengen in mijn eigen handelen.

Ik schrijf deze post ruim 5 maanden nadat ik de training heb gevolgd en moet zeggen dat ik de verandering heb weten door te zetten tot de dag van vandaag en dat zegt veel.

Ook de locatie heeft bijgedragen aan het effect van de training, in de natuur en weg van de dagelijkse afleiding. Hierdoor heb je even echt tijd voor jezelf.

Uiteindelijk heb ik door deze training een gewaagde stap gezet en mijn baan opgezegd en mijn gevoel te gaan volgen. Ik ben nu helemaal blij en gelukkig met mijn carrière switch.
" - 14-01-2018 11:11

"Afgelopen jaar de training Momentum gevolgd bij Roeland. Roeland is een fijne trainer met veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Ook… alles lezen - 14-01-2018 11:11

Tim, het was een privilege om met je aan de slag te gaan. Je openheid en durf om echte stappen te zetten was voor mij en de deelnemers inspirerend!

- 14-01-2018 11:11
starstarstarstarstar_half
Bram Mulder
Ondernemer
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Momentum was voor mij een krachtige manier om alles wat ik doe, vind en voel vanuit meta-perspectief te bekijken. Je neemt een stap terug en leert vanaf een comfortabele afstand oprechte keuzes voor jezelf te maken. Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik de training heb gevolgd, en ik gebruik sommige geleerde dingen nog dagelijks in m'n werk." - 29-11-2017 08:21

"Momentum was voor mij een krachtige manier om alles wat ik doe, vind en voel vanuit meta-perspectief te bekijken. Je neemt een stap terug en… alles lezen - 29-11-2017 08:21

Dank je Bram, bijzonder om elkaar zo goed te leren kennen en een samenwerking te creëren die - en daar ben ik heilig van overtuigd - blijvend zijn resultaten zal blijven geven. Dank voor je vertrouwen.

- 29-11-2017 08:21
starstarstarstarstar
Michiel Coolen
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which you take a view at life and work. He has helped me to take an impartial look at my success and achievements in both work and life. It helped me (re)define my priorities and structure my work. In Momentum we took a further deep dive to truly find my inner strength and balance. I can truly recommend Roeland, especially to those seeking balance to become more effective. But above all he is a warm person, full of humor and a true support. " - 06-11-2017 19:06

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which… alles lezen - 06-11-2017 19:06

Hi Michiel, dank voor je mooie woorden. Toen we elkaar laatst spraken, geruime tijd na ons laatste contact, realiseerde ik hoe blij ik voor je ben dat je je werk/prive leven beter naar je wensen hebt ingericht en bovendien dat je in je nieuwe baan juiste die talenten kwijt kan waar jij sterk in bent. Dank voor je vertrouwen dat ik een steen heb bij mogen dragen.

- 06-11-2017 19:06
Patrick Beusker
starstarstarstarstar_border
Patrick Beusker
Director Medicinal & Protein Chemistry at Synthon
8
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Goed opgebouwde en heldere 4-daagse training die mij zowel prive als zakelijk vooruit heeft geholpen. Deze training heeft mij geleerd om te genieten van het nu en tegelijkertijd te blijven werken aan morgen." - 24-10-2017 15:34

"Goed opgebouwde en heldere 4-daagse training die mij zowel prive als zakelijk vooruit heeft geholpen. Deze training heeft mij geleerd om te … alles lezen - 24-10-2017 15:34

Dank voor je nuchtere en positieve commentaar.

- 24-10-2017 15:34
Peter Hennink
starstarstarstarstar
Peter Hennink
Agile business analist / Developer
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De vierdaagse Momentum training van Roeland Bemelmans is een geweldige ervaring.
Een kleine groep mensen brengt drie dagen achter elkaar door op het prachtige Chateau Marquette in Heemskerk en volgt een zorgvuldig opgebouwde training.
Na ongeveer een week is er een terugkomdag waarin de training wordt afgerond wordt en er teruggekeken wordt op de week na de training.
Momentum heeft mij zowel privé als zakelijk sterker gemaakt. Ik heb geleerd hoe ik verschillende communicatiestijlen van mensen kan herkennen, en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik heb een andere kijk gekregen op het halen van successen en geleerd dat je ze moet koesteren. Hoe je meer controle krijgt over je gedachten, en daarmee invloed hebt op je gevoelens.
Ik heb deze training ruim een jaar geleden gevolgd en heb nog heel vaak profijt van de dingen die ik heb geleerd.
Een intensieve maar prachtige ervaring, een training die ik iedereen zeer kan aanraden!

" - 07-10-2017 11:14

"De vierdaagse Momentum training van Roeland Bemelmans is een geweldige ervaring. Een kleine groep mensen brengt drie dagen achter elkaar d… alles lezen - 07-10-2017 11:14

Dank voor je reactie en feedback! Het is heel waardevol om jouw beschrijving te lezen, zeker ook nu je de training een ruimte tijd geleden gevolgd heb. Een 10 als score geeft mij nog meer energie om door te gaan met het helpen om mensen recht overeind te blijven lopen en te laten dealen met de uitdagingen (ook als dit andere mensen zijn) in hun werk en prive leven.

- 07-10-2017 11:14
starstarstarstarstar
Karin Segers
Key Account Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Mijn verwachting van de momentum training was hoog, door verhalen van collega's. Roeland heeft die hoge verwachtingen overtroffen. De training is een verrijking voor mij als persoon zowel in mijn privé leven als professioneel. Je wordt je niet alleen bewust van waarom je op een bepaalde manier reageert, maar krijgt ook tools en handvatten om hierin te ontwikkelen/groeien. Ik zou Roeland als trainer en de Momentum training aan iedereen aanraden!" - 27-09-2017 12:54

"Mijn verwachting van de momentum training was hoog, door verhalen van collega's. Roeland heeft die hoge verwachtingen overtroffen. De traini… alles lezen - 27-09-2017 12:54

Niek Bindels
starstarstarstarstar
Niek Bindels
Application Development Manager at Mitsubishi Engineering-Plastics Europe B.V.
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland is een begenadigd coach en trainer. Zijn oprechte interesse in en focus op de cursisten is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het was een voorrecht om aan “Momentum” te mogen deelnemen. Ik heb veel over mezelf en van anderen mogen leren. Een diepgaande training die daadwerkelijk impact maakt op mijn leven." - 24-09-2017 11:07

"Roeland is een begenadigd coach en trainer. Zijn oprechte interesse in en focus op de cursisten is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het… alles lezen - 24-09-2017 11:07

Dank voor de complimenten. Het was een privilege om met je te mogen werken.

- 24-09-2017 11:07
Iloon Ellen-Wolff
starstarstarstarstar
Iloon Ellen-Wolff
Cloud Success Director Platform As A Service ( PaaS )
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

" attended the Momentum training and this training is an "eye" opener in each personal development. Roeland has his own style, motivation, enthusiasm and very high care for the individual student. He knows very well, how to connect to people, and to make complex stuff understandable. This kind of personal development training, you can only get from Roeland and nobody else!
I highly recommend Roeland as trainer/coach.

Many thanks for this great experience." - 19-09-2017 09:25

" attended the Momentum training and this training is an "eye" opener in each personal development. Roeland has his own style, motivation, en… alles lezen - 19-09-2017 09:25

Thank you for your sincere words. It was privilege working with you and I look forward hearing from you and your next journey.

- 19-09-2017 09:25
Martijn Weijers
starstarstarstarstar
Martijn Weijers
Project Manager PwC bij ISS Nederland
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Een zeer doelgerichte en effectieve training! Roeland heeft mij met deze training vele 'aha!' momenten doen bezorgen! De training bevat een juiste balans van theorie in afwisseling met praktijk en zelfstudie.
De locatie was kasteel Marquette, een mooie omgeving waar je echt even 'ontsnapt' aan de dagelijkse hectiek en echt even de tijd kan nemen voor jezelf.
Deze training heeft mij geholpen om mijn eigen plek te vinden en te waarderen en uit te gaan van mijn eigen kracht, in plaats van te acteren op basis van ervaringen en meningen. Deze uitkomst is voor mij erg waardevol en hier pluk ik nog dagelijks de vruchten van.
Ik kan deze training van harte aan iedereen aanbevelen!" - 14-09-2017 20:55

"Een zeer doelgerichte en effectieve training! Roeland heeft mij met deze training vele 'aha!' momenten doen bezorgen! De training bevat een … alles lezen - 14-09-2017 20:55

Dank voor je reactie. Ik ben er van overtuigd dat als je deze koers doorzet je heel ver gaat komen. Mooi dat ik heb mogen bijdragen aan jouw dagelijkse vruchten :-) Succes!

- 14-09-2017 20:55
starstarstarstarstar
Maurice Weijers
Project Manager at Synthon BV
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Deze training en het coachingstraject hebben me daadwerkelijk verder geholpen bij mijn keuzes voor eventuele vervolgstappen in mijn professionele carrière. Dankzij het bijzondere karakter van de training zullen de leerdoelen en de bereikte resultaten niet snel vervagen." - 11-08-2017 14:59

"Deze training en het coachingstraject hebben me daadwerkelijk verder geholpen bij mijn keuzes voor eventuele vervolgstappen in mijn professi… alles lezen - 11-08-2017 14:59

Dank voor je reactie. Fijn te weten dat onze samenwerking echt heeft bijgedragen aan jouw ontwikkeling.

- 11-08-2017 14:59
starstarstarstarstar
Linda van Baren
Creatief Strateeg
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Een daadwerkelijk doeltreffende en betekenisvolle training, die je bijblijft. Roeland is gefocust, scherp, en wisselt serieuze momenten af met luchtigheid. Hij zorgt voor een bijzonder veilige en prettige omgeving, waarin je zonder moeite openhartig kan zijn. De mate van persoonlijke aandacht is uitzonderlijk.

Momentum geeft je precies wat je nodig hebt om een beter leven voor jezelf, en anderen, te creëren. Zowel zakelijk als privé. De resultaten van de training zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven. Ik kan het een ieder die op zoek is naar een fijner en bewuster leven absoluut aanraden!" - 09-08-2017 13:44

"Een daadwerkelijk doeltreffende en betekenisvolle training, die je bijblijft. Roeland is gefocust, scherp, en wisselt serieuze momenten af m… alles lezen - 09-08-2017 13:44

Dank voor je persoonlijke woorden. Het was erg fijn je in de training te hebben en te horen hoe je direct na de training en ook weken er na nog zo veel profijt van hebt gehad.

- 09-08-2017 13:44