star

Ervaringen van deelnemers

Ruim 106.000 onafhankelijke ervaringen.

Bedrijfskunde Opleidingen & Cursussen in Veenendaal

Bekijk ook: Informatiemanagement, Bedrijfsadministratie, MBA (Master of Business Administration), Technische Bedrijfskunde, Lerende organisatie en Bedrijfskundige Processen.

Bekijk ook: Informatiemanagement, Bedrijfsadministratie en MBA (Master of Business Administration).

Tip: bekijk ook de Bedrijfskunde producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Klassikaal online (78), E-Learning (25), Individueel (18), Thuisstudie (7), Boek (6), of Bedrijfskunde in heel Nederland (266). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank

Inzicht in Bedrijfskunde

Logo van Sioo, veranderen en organiseren
placeMaandag 2 november 2020 in Kaap Doorn (regio: Veenendaal)

Een kennismaking met toepasbare bedrijfskunde voor uw advieswerk De workshop Inzicht in Bedrijfskunde is speciaal voor adviseurs die behoef…

Keuzehulp Bedrijfskunde

Bedrijfskunde is een breed vakgebied dat alle aspecten beslaat van de organisatie en marktomgeving van bedrijven. Het maakt gebruik van verschillende inzichten uit bedrijfseconomie, economie, psychologie en sociologie. Onderdelen ervan zijn: inkoop, verkoop, marketing, kwaliteitszorg, management van bedrijfsprocessen, personeelszaken en bedrijfsstrategie. Ben jij op zoek naar een brede cursus of opleiding en geïnteresseerd in de verschillende processen binnen een organisatie? Dan is een opleiding of cursus Bedrijfskunde misschien wel iets voor jou!