Ervaringen met Eventmanagement

8,8
Gemiddelde score van Eventmanagement producten
Gebaseerd op 27 ervaringen
starstarstarstarstar
Karin van Dijk
kabinet, representatie en evenementen
10
Evenementen organiseren

"Uitstekende training. Bevlogen trainer met heel veel ervaring. Inhoud was wat ik hoopte. Fijn dat het een klein groepje was en prima bereikbaar met het openbaar vervoer.
Faciliteiten prima. Al zit je al jaren in het vak dit soort bijeenkomsten zijn verfrissend. " - 11-09-2020 07:25

"Uitstekende training. Bevlogen trainer met heel veel ervaring. Inhoud was wat ik hoopte. Fijn dat het een klein groepje was en prima bereikb… alles lezen - 11-09-2020 07:25

Kirsten Nieboer
starstarstarstarstar
Kirsten Nieboer
10
Cursus Event Management (Advanced)

"Zeer bruikbare opleiding waarbij je les krijgt van interessante experts uit het vak, op steeds verschillende event locaties en ook leert van je mede studiegenoten die al werkzaam zijn als event manager. Het is een korte intensieve studieperiode, maar daardoor goed te overzien naast je werk." - 12-12-2019 13:56

"Zeer bruikbare opleiding waarbij je les krijgt van interessante experts uit het vak, op steeds verschillende event locaties en ook leert van… alles lezen - 12-12-2019 13:56

starstarstarstarstar
Marieke k
10
Eventmanagement in 3 dagen (ook online virtual classroom)

"Praktische training en een goede trainster met veel ervaring in de praktijk. Tijdens de training ga je aan de slag met het uitwerken van een event en worden de nodige softskills getraind" - 02-12-2019 18:19

"Praktische training en een goede trainster met veel ervaring in de praktijk. Tijdens de training ga je aan de slag met het uitwerken van een… alles lezen - 02-12-2019 18:19

Danielle Oers, van
starstarstarstarstar_half
Danielle Oers, van
Medewerker evenementen
9
Cursus Professional Event Management

"Master in event Management; een eye-opener voor je visie op het organiseren van professionele evenementen. Een absolute aanrader en een aanvulling op mijn werk als medewerker evenementen van het Maasstad Ziekenhuis.
Daniëlle van Oers" - 28-11-2019 17:17

"Master in event Management; een eye-opener voor je visie op het organiseren van professionele evenementen. Een absolute aanrader en een aanv… alles lezen - 28-11-2019 17:17

Lizette Hanselaar
starstarstarstarstar
Lizette Hanselaar
10
Cursus Event Management (Advanced)

"In 2019 heb ik de leergangen Professioneel event management en Advanced management gevolgd.

Ik heb beide trajecten als zeer interessant en leerzaam ervaren. Met de leergang professioneel event management heb ik voornamelijk een brede basis gelegd op het gebied van projectontwikkeling. Vervolgens zijn we daar tijdens de advanced dieper op ingegaan en is met name ingezoomd op de achtergronden van conceptontwikkeling.

In mijn werk als sportmanager heb ik hier veel aan gehad, zowel intern als extern. De meest waardevolle les die ik heb geleerd is dat niet alleen het concept zelve van belang is, maar dat het personeel in je bedrijf de belangrijkste schakel is om je visie en missie zowel naar binnen als buiten uit te dragen. " - 23-11-2019 21:38

"In 2019 heb ik de leergangen Professioneel event management en Advanced management gevolgd. Ik heb beide trajecten als zeer interessant e… alles lezen - 23-11-2019 21:38

Nelleke Bloem
starstarstarstarstar_half
Nelleke Bloem
Event Manager
9
Cursus Professional Event Management

"MiEM is een veelzijdige leergang waarbij elke les nieuwe onderwerpen aan bod kwamen. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik een goed projectvoorstel kan schrijven, maar ik heb ook inspirerende sprekers gehoord en interessante contacten uit het vak op gedaan. " - 29-10-2019 09:41

"MiEM is een veelzijdige leergang waarbij elke les nieuwe onderwerpen aan bod kwamen. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik een goed projectvoors… alles lezen - 29-10-2019 09:41

starstarstarstarstar_half
Sylvia van Zuilen
Congres Coördinator
9
Cursus Professional Event Management

"Beide opleidingen Professioneel Event Management en Advanced Event Management gevolgd. Enigszins ongebruikelijk eerst gestart met Advanced Event Management waarbij de nadruk ligt op succesvolle merkactivatie, event marketing en effectief persoonlijk leiderschap. Vond het van meerwaarde om eerst vanuit een breed creatief perspectief te kijken naar merk, dienst en event concept om vervolgens bij de leergang Professioneel Event Management stevig te verdiepen in project/event management, live- en online events, beursrendement en event financiën.
Tijdens beide opleidingen genoten van de inspirerende en gepassioneerde sprekers/docenten met zeer veel ervaring in het werkveld. De opleidingen geven een optimale balans tussen theorie en praktijk. Waarbij ook voldoende tijd wordt genomen om werkcasussen te bespreken.
Meerwaarde tijdens beide opleidingen zijn ook de prachtige authentieke leslocaties waar door een eventmanager op desbetreffende locatie een mooie rondleiding wordt verzorgd. De collegiale ontmoetingen tussen andere eventmanagers zorgt voor een boeiende interactie tijdens en na de opleiding.
Opleiding tot gecertificeerd Eventmanager is voor mij een mooie aanvulling op mijn werk als congres coördinator in het UMC Utrecht.
" - 22-10-2019 12:34

"Beide opleidingen Professioneel Event Management en Advanced Event Management gevolgd. Enigszins ongebruikelijk eerst gestart met Advanced E… alles lezen - 22-10-2019 12:34

Jomark Kool
starstarstarstarstar_half
Jomark Kool
9
Cursus Professional Event Management

"Het was een leerzame en interessant leergang van Master in Event Management Master met inspirerende sprekers en docenten uit het werkveld! Dit allemaal met een optimale balans tussen theorie en praktijk. " - 22-10-2019 08:24

"Het was een leerzame en interessant leergang van Master in Event Management Master met inspirerende sprekers en docenten uit het werkveld! D… alles lezen - 22-10-2019 08:24

starstarstarstarstar
Xan Fischer
Event Manager
10
Cursus Professional Event Management

"De leergang Professional Event Management is verhelderend en een stevige aanvulling op de kennis die ik als event manager in de praktijk heb opgedaan. oa ROI, projectmanagement en strategische story telling zijn onderwerpen die enorme waarde toevoegen voor mijn toekomstige evenementen." - 22-01-2019 10:07

"De leergang Professional Event Management is verhelderend en een stevige aanvulling op de kennis die ik als event manager in de praktijk heb… alles lezen - 22-01-2019 10:07

starstarstarstarstar
Simone Vis
Business Travel + Events Manager
10
Training Basis Event Management

"Ester's Training Basis Event Management was in één woord FANTASTISCH. De content van haar videos was heel zorgvuldig en heel logisch opgebouwd. Iemand die net begint in het event management vak wordt stap voor stap uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken om een fantastisch event neer te zetten. Voor iemand die al ervaring heft, is deze cursus een geweldige opfrisser. " - 10-12-2018 14:50

"Ester's Training Basis Event Management was in één woord FANTASTISCH. De content van haar videos was heel zorgvuldig en heel logisch opgebou… alles lezen - 10-12-2018 14:50

starstarstarstar_halfstar_border
Simone Vis
Business Travel + Events Manager
7
Training Advanced Event Marketing

"Ester's training is praktisch en doelgericht. Zij deelt veel tips + tricks. Als trainer is zij enthousiast en heel betrokken bij het leertraject van haar cursisten. Ze is een bron van kennis, ervaring en enthousiasme! " - 10-12-2018 14:45

"Ester's training is praktisch en doelgericht. Zij deelt veel tips + tricks. Als trainer is zij enthousiast en heel betrokken bij het leertra… alles lezen - 10-12-2018 14:45

starstarstarstarstar_border
Dorien Exalto
Event medewerker
8
Training Basis Event Management

"Een ontzettend leerzame training! Veel geleerd van Ester door haar onuitputtelijke energie en jaren lange ervaring. Veel nieuwe ideeen opgedaan door de variatie in de groep voor wat betreft leeftijd van de deelnemers en de verschillende branches waarin zij werkzaam zijn. Echt een aanrader! " - 10-12-2018 06:30

"Een ontzettend leerzame training! Veel geleerd van Ester door haar onuitputtelijke energie en jaren lange ervaring. Veel nieuwe ideeen opged… alles lezen - 10-12-2018 06:30

starstarstarstarstar_half
Rosanne van Diepen
Event planner
9
Training Basis Event Management

"De training van I am Sem bevat alle facetten van het organiseren van een event. Daarmee is het een heel complete training die niet alleen theoretisch, maar vooral heel praktisch is. Ik raad deze training zeker aan! " - 06-12-2018 14:00

"De training van I am Sem bevat alle facetten van het organiseren van een event. Daarmee is het een heel complete training die niet alleen th… alles lezen - 06-12-2018 14:00

starstarstarstarstar_half
Rosanne van Diepen
Event planner
9
Training Advanced Event Marketing

"De training van I am Sem bevat alle facetten van het organiseren van een event. Daarmee is het een heel complete training die niet alleen theoretisch, maar vooral heel praktisch is. Ik raad deze training zeker aan! " - 06-12-2018 13:59

"De training van I am Sem bevat alle facetten van het organiseren van een event. Daarmee is het een heel complete training die niet alleen th… alles lezen - 06-12-2018 13:59

Helma Starink
starstarstarstarstar_half
Helma Starink
Owner Al Timone Evenementen Eventmanager met passie.
9
Training Advanced Event Marketing

"De training Advanced Event Marketing heb ik met veel plezier gevolgd. Ester heeft veel tools, tips en tricks met ons gedeeld. De training is laagdrempelig en inhoudelijk zeer waardevol. Ik ben blij de training te hebben gevolgd." - 04-12-2018 16:19

"De training Advanced Event Marketing heb ik met veel plezier gevolgd. Ester heeft veel tools, tips en tricks met ons gedeeld. De training is… alles lezen - 04-12-2018 16:19

Helma Starink
starstarstarstarstar_half
Helma Starink
Owner Al Timone Evenementen Eventmanager met passie.
9
Training Basis Event Management

"De training Basis Event Management heb ik met veel plezier gevolgd. Ester heeft veel tools, tips en tricks met ons gedeeld. De training is laagdrempelig en inhoudelijk zeer waardevol. Ik ben blij de training te hebben gevolgd" - 04-12-2018 16:17

"De training Basis Event Management heb ik met veel plezier gevolgd. Ester heeft veel tools, tips en tricks met ons gedeeld. De training is l… alles lezen - 04-12-2018 16:17

starstarstarstarstar_half
Marieke Frederiks
Freelance event planner
9
Training Basis Event Management

"Deze basis training is meer dan alleen de basis. Je wordt van a-z meegenomen in wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een event. Ik heb al enige ervaring, maar heb nu veel formats en handvaten om weer een stapje verder te komen. Initiatiefnemer Ester de Graaf heeft veel passie voor het vak en dat blijkt overal uit. Ze deelt graag en wil graag anderen beter maken in het vak. Absoluut een aanrader." - 04-12-2018 11:44

"Deze basis training is meer dan alleen de basis. Je wordt van a-z meegenomen in wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een even… alles lezen - 04-12-2018 11:44

starstarstarstarstar_half
Marieke Frederiks
Freelance event planner
9
Training Advanced Event Marketing

"De training van I am SEM is zeer volledig en uitdagend. Ester geeft een compleet beeld van wat er komt kijken kijken bij het organiseren van een event. Veel geleerd en opgefrist, zou het zo weer doen! " - 04-12-2018 11:38

"De training van I am SEM is zeer volledig en uitdagend. Ester geeft een compleet beeld van wat er komt kijken kijken bij het organiseren van… alles lezen - 04-12-2018 11:38

starstarstarstarstar_half
Jolanda van Velsen
Virtual Assistant
9
Training Advanced Event Marketing

"Ik vond de training Advanced Event Marketing zeer waardevol. Ik ben nu o.a. beter in staat om de events voor mijn opdrachtgevers nog effectiever in de markt te zetten. Ik adviseer mijn opdrachtgevers nu met meer vertrouwen. Ester is een echte vakvrouw met jarenlange ervaring in de eventbranche. De afsluitende live dag was ontzettend leuk. Fijn om iedereen real life te ontmoeten. Inmiddels ook lid geworden van de facebookgroep SEMmunity waar onderling tips, tricks en ervaringen gedeeld worden. Heel fijn!" - 03-12-2018 21:05

"Ik vond de training Advanced Event Marketing zeer waardevol. Ik ben nu o.a. beter in staat om de events voor mijn opdrachtgevers nog effecti… alles lezen - 03-12-2018 21:05

starstarstarstarstar_half
Jolanda van Velsen
Virtual Assistant
9
Training Basis Event Management

"Ik vond de training Basis Event Management zeer waardevol. De combinatie van praktijk en theorie was heel goed in balans. De training geeft mij meer vertrouwen om voor mijn opdrachtgevers als virtual assistant ook professionele events te organiseren. De afsluitende live dag was ontzettend leuk. Fijn om iedereen real life te ontmoeten. Inmiddels ook lid geworden van de facebookgroep SEMmunity waar onderling tips, tricks en ervaringen gedeeld worden. Heel fijn!" - 03-12-2018 20:58

"Ik vond de training Basis Event Management zeer waardevol. De combinatie van praktijk en theorie was heel goed in balans. De training geeft … alles lezen - 03-12-2018 20:58

starstarstarstarstar_border
Desiree Dommisse
Medisch Secretaresse
8
Eventmanagement in 3 dagen (ook online virtual classroom)

"Ook al was het de 1e keer dat de training gegeven werd, heeft de trainster het goed aangepakt. Met een case om in groepjes aan te werken nam ze je stap voor stap mee door de wereld van eventmanagement." - 31-10-2018 13:51

"Ook al was het de 1e keer dat de training gegeven werd, heeft de trainster het goed aangepakt. Met een case om in groepjes aan te werken nam… alles lezen - 31-10-2018 13:51

starstarstarstarstar_border
Belinda van der Kort
projectmedewerker
8
Evenementen organiseren

"De training 'Evenementen organiseren' vond ik zeer inspirerend. De trainer Lenny Klaassen heeft veel ervaringen uit de praktijk. Haar enthousiasme was zeer inspirerend. Ik ben heel blij met alle praktische tips. " - 15-10-2018 07:26

"De training 'Evenementen organiseren' vond ik zeer inspirerend. De trainer Lenny Klaassen heeft veel ervaringen uit de praktijk. Haar enthou… alles lezen - 15-10-2018 07:26

starstarstarstarstar
Loes van Dijk
Representatie medewerker
10
Evenementen organiseren

"Zeer bevlogen trainer, die ook heel erg veel wist.
De ruimte kon beter, geen koffie/theekannen.
Als je twee uur in de trein hebt gezeten is het wel fijn dat je dat kunt pakken wanneer je wilt.
Niveau van de cursus was ook prima." - 12-10-2018 07:31

"Zeer bevlogen trainer, die ook heel erg veel wist. De ruimte kon beter, geen koffie/theekannen. Als je twee uur in de trein hebt gezeten … alles lezen - 12-10-2018 07:31

Macrander (Gerard)
starstarstarstarstar_border
Macrander (Gerard)
Klantgericht, creatief en betrouwbaar
8
Eventmanagement in 3 dagen (ook online virtual classroom)

"Het was een inspirerende cursus waarbij de theorie gelinkt werd aan de praktijk door een zeer ervaren cursusleidster. Zij zorgde voor humor en mooie verhalen uit haar praktijkervaring tijdens de cursus. " - 22-06-2018 09:56

"Het was een inspirerende cursus waarbij de theorie gelinkt werd aan de praktijk door een zeer ervaren cursusleidster. Zij zorgde voor humor … alles lezen - 22-06-2018 09:56

starstarstarstarstar_half
Marijke van de Voorde
secr. ondersteuner/eventcoördinator
9
Training Effectief Eventmanagement (Evenementenorganisatie)

"Veel informatie ontvangen maar ook kunnen delen met diverse collega's. Locatie (Dordrecht) was geweldig. "Nazorg" in de vorm van toegezegde informatie, snel ontvangen. Kortom: een leerzame, fijne cursus! Zeker een aanrader " - 07-12-2017 15:07

"Veel informatie ontvangen maar ook kunnen delen met diverse collega's. Locatie (Dordrecht) was geweldig. "Nazorg" in de vorm van toegezegde … alles lezen - 07-12-2017 15:07