Ervaringen met Innovatie

8,5
Gemiddeld cijfer voor Innovatie producten
Gebaseerd op 81 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Jan Eisse de Haan
Manager bedrijfsbureau en projecten
9
Innovatiemanagement (ook online virtual classroom)

"Zit erg goed in elkaar. Kleine groep heeft ook veel voordeel opgeleverd. Grotere groep vraag ik me af of er dan genoeg tijd is om voldoende individuele verdieping te geven." - 04-11-2021 13:12

"Zit erg goed in elkaar. Kleine groep heeft ook veel voordeel opgeleverd. Grotere groep vraag ik me af of er dan genoeg tijd is om voldoende … alles lezen - 04-11-2021 13:12

Wat leuk deze 9 in de groep van onze topper Hans Neerken! We gaan je tip meenemen in onze groepssamenstellingen voor de toekomst.

- 04-11-2021 13:12
starstarstarstarstar
Melanie van de Velde
Founder Big Tree Global Ltd; B Journeys Ltd
10
Masterclass Sustainable Leadership (Leadership for Managers) success factors for new leadership, training in sustainability, innovation and leadership training.

"Anne levert een enorm leerzame training, met een fijne balans qua informatie, discussies, opdrachten en powerful videos. De tijd vloog voorbij, heb geen moment naar de klok gekeken, wat voor mij zeldzaam is, zeker voor een online event!
Veel geleerd, genoten, en mooie contacten opgedaan met de peers in de training.
Dankjewel Anne voor een super training!" - 22-03-2021 14:19

"Anne levert een enorm leerzame training, met een fijne balans qua informatie, discussies, opdrachten en powerful videos. De tijd vloog voorb… alles lezen - 22-03-2021 14:19

starstarstarstarstar_half
Scherpenisse
9
Innovatiemanagement (ook online virtual classroom)

"In de cursus Innovatiemanagement wordt continu een sterke koppeling gemaakt van de theorie naar de praktijk. De (online) sessies zijn inspirerend en worden geleid door goede en bekwame trainers die zelf ook geregeld praktijkervaringen delen met de groep. De opgedane kennis is zeer bruikbaar en meteen toepasbaar. " - 29-12-2020 10:32

"In de cursus Innovatiemanagement wordt continu een sterke koppeling gemaakt van de theorie naar de praktijk. De (online) sessies zijn inspir… alles lezen - 29-12-2020 10:32

starstarstarstarstar
Elisabeth Müller
Vakinhoudelijk medewerker
10
Innovative thinking - ONLINE TRAINING - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Was een kleine veilige groep met een interne collega en 2 externe deelnemers,was online via teams,
training was afwisselend, verrassend,interactief, ontspannend en toch ook leerzam , nieuwe inzichten gewonnen, zin om verder te gaan ..
Mooi dat het training ondanks corona doorging, bedankt " - 11-11-2020 07:15

"Was een kleine veilige groep met een interne collega en 2 externe deelnemers,was online via teams, training was afwisselend, verrassend,… alles lezen - 11-11-2020 07:15

Hi Elisabeth,

Wat is het gaaf om jouw review te ontvangen, dit is precies wat we willen bereiken met onze trainingen. Bedankt!

Hopelijk zien we je nog eens terug.

Hartelijke groet,

Jobtraining

- 11-11-2020 07:15
Sophie Tarif
starstarstarstarstar_half
Sophie Tarif
Product Manager
9
Online workshop: Innovation & customer collaboration (Scrum)

"This session was a great blend of theory, practical advice and facilitation tips for Product Owners which has helped me feel more prepared when speaking to the team. As always Matthijs has real life examples he can share to explain so that we can better understand his point of view. A great session!" - 07-05-2020 13:39

"This session was a great blend of theory, practical advice and facilitation tips for Product Owners which has helped me feel more prepared w… alles lezen - 07-05-2020 13:39

starstarstarstarstar_half
Marleen Pleijsier
Communicatie adviseur
9
Innovative thinking - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Renate is een bevlogen, enthousiaste trainster, die mij met de inhoud van de training wist te verrassen. Jammer dat deel 2 van de cursus vanwege de coronamaatregelen digitaal moest, maar ook dat heeft ze prima ingevuld." - 20-04-2020 10:25

"Renate is een bevlogen, enthousiaste trainster, die mij met de inhoud van de training wist te verrassen. Jammer dat deel 2 van de cursus van… alles lezen - 20-04-2020 10:25

Hallo Marleen,

Bedankt voor je positieve review, ik heb deze gelijk gedeeld met Renate. We vinden het zelf ook ontzettend jammer dat we op dit moment geen klassikale trainingen kunnen geven. Wel zijn we blij om te horen dat het tweede deel van de training online ook goed was.

We zien je graag nog een keer terug in een van onze trainingen!

Hartelijke groet,

Jobtraining

- 20-04-2020 10:25
starstarstarstarstar_border
van Dijk
8
Innovative thinking - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Afwisselende creatieve training op dag 1. Daarna 6 weekopdrachten waarin je op een prettige manier wat verdieping krijgt en je met de stof aan de slag kunt gaan. Op de slotochtend kwam alles nog een keer op een duidelijke manier langs en kozen we met elkaar een case waarop we met elkaar adviezen konden geven. Mooie inpirerende training en ook mooi dat je de cursusinhoud ook achteraf nog kunt raadplegen." - 18-03-2020 14:48

"Afwisselende creatieve training op dag 1. Daarna 6 weekopdrachten waarin je op een prettige manier wat verdieping krijgt en je met de stof a… alles lezen - 18-03-2020 14:48

Hallo!

Wat een mooie toelichting op onze learning track. Het is echt een combinatie van leren van de expert (dag 1) leren door te doen (challenges) en leren van elkaar (dag 2). We hopen dat we je hebben klaar gestoomt voor deze bijzondere tijden, blijf creatief denken!

Succes en bedankt voor het delen van je ervaring!

Hartelijke groet,

Jobtraining

- 18-03-2020 14:48
starstarstarstarstar
Olaf Schoeman
10
Corporate innovatie & ondernemerschap leiden

"Hands down best course I’ve ever done. Perfect mix between theory and practice, learning & doing. All while still having sufficient time to learn from each other and get to know each other a bit." - 25-02-2020 08:24

"Hands down best course I’ve ever done. Perfect mix between theory and practice, learning & doing. All while still having sufficient time to … alles lezen - 25-02-2020 08:24

starstarstarstarstar_border
Sander Klopper
8
Corporate innovatie & ondernemerschap leiden

"Good overview of innovation excellence. All the necessary ingredients were present. Nice mix of theory and practice. More personal coaching would be valuable and I could handle a bit more knowledge/intensity" - 19-02-2020 19:46

"Good overview of innovation excellence. All the necessary ingredients were present. Nice mix of theory and practice. More personal coaching … alles lezen - 19-02-2020 19:46

starstarstarstar_borderstar_border
Annemieke Berg
Online communicatieadviseur
6
Innovative thinking - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Het was leuk, we hebben gelachen, en er zaten ook verfrissende elementen in, maar om nou te zeggen dat ik er helemaal geïnspireerd uit ben gekomen: nee, dat ook weer niet. " - 14-02-2020 13:18

"Het was leuk, we hebben gelachen, en er zaten ook verfrissende elementen in, maar om nou te zeggen dat ik er helemaal geïnspireerd uit ben g… alles lezen - 14-02-2020 13:18

Goedemorgen Annemieke,

We zijn blij om te horen dat je plezier hebt gehad in onze training, maar vinden het jammer dat je niet de inspiratie hebt gevonden waar je naar zocht. We vinden het belangrijk om onze producten te verbeteren en zijn benieuwd naar je inhoudelijk feedback. Mocht je een moment de tijd hebben, wil je deze dan sturen naar info@jobtraining.nl.

Alvast bedankt!

Hartelijke groet,

Jobtraining

- 14-02-2020 13:18
Diana Weber
starstarstarstarstar
Diana Weber
Marketing en Communicatie Manager
10
Innovation Manager

"De training Zakelijk Tekenen heeft mij als Marketeer en (digitaal) designer een nieuwe blik gegeven op het visualiseren van innovaties en ideeën. Het was een nuttige training met ook veel fun, een waardevol onderdeel van het traject Innovation Manager." - 14-02-2020 11:51

"De training Zakelijk Tekenen heeft mij als Marketeer en (digitaal) designer een nieuwe blik gegeven op het visualiseren van innovaties en id… alles lezen - 14-02-2020 11:51

starstarstarstarstar
Remko Sanders
Realisator energietransitie
10
Corporate innovatie & ondernemerschap leiden

"The programme offers you learning possibilities in the domains of theory, practice and dialogue. The lecturers teach a comprehensive theoretical foundation on which the practitioners perfectly continue from their experience. Finally, participants learn from each other by talking and reflecting on their experience. All in all great experience." - 10-02-2020 11:22

"The programme offers you learning possibilities in the domains of theory, practice and dialogue. The lecturers teach a comprehensive theoret… alles lezen - 10-02-2020 11:22

starstarstarstarstar_half
Luttik, Joke
9
Stimuleren van creativiteit en innovatie

"Positief en stimulerend, ik zit vol plannen en ideeën na het volgen van de training en weet nu veel beter hoe ik een creatieve sessie aan moet pakken. De trainer geef ik een 9." - 18-01-2020 00:00

"Positief en stimulerend, ik zit vol plannen en ideeën na het volgen van de training en weet nu veel beter hoe ik een creatieve sessie aan mo… alles lezen - 18-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Jansen, Eric
9
Stimuleren van creativiteit en innovatie

"De opleiding was fantastisch. Zeer aan te raden. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 8." - 17-01-2020 00:00

"De opleiding was fantastisch. Zeer aan te raden. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommod… alles lezen - 17-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Verkerk, Bert
9
Stimuleren van creativiteit en innovatie

"Zeer positief, training gevolgd bij Schouten en Nelissen. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 5." - 17-01-2020 00:00

"Zeer positief, training gevolgd bij Schouten en Nelissen. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De organisatie waardeer ik met een 8. De… alles lezen - 17-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Angela van der Hurk
8
Stimuleren van creativiteit en innovatie

"Een leuke- en leerzame training met veel creatieve oefeningen! Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De organisatie waardeer ik met een 7. De accommodatie krijgt van mij een 6." - 17-01-2020 00:00

"Een leuke- en leerzame training met veel creatieve oefeningen! Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De organisatie waardeer ik met een… alles lezen - 17-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Water, Bert van de
9
Stimuleren van creativiteit en innovatie

"Zie mijn eerdere opmerking in eerder veld Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De organisatie waardeer ik met een 9. De accommodatie krijgt van mij een 8." - 17-01-2020 00:00

"Zie mijn eerdere opmerking in eerder veld Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De organisatie waardeer ik met een 9. De accommodatie k… alles lezen - 17-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Ming Hon Pun
8
Innovative thinking - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Het was heel direct waarbij gekeken wordt naar je persoonlijke situatie. Heel vriendelijke trainer. Ik zou niet zeggen dat ik meteen een ander mens bent maar niettemin een leuke ervaring waarbij je leert om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken" - 31-12-2019 09:58

"Het was heel direct waarbij gekeken wordt naar je persoonlijke situatie. Heel vriendelijke trainer. Ik zou niet zeggen dat ik meteen een and… alles lezen - 31-12-2019 09:58

starstarstarstarstar
Hein Brusewitz
Beleggingsspecialist
10
Innovative thinking - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Superleuke en nuttige training! Heeft direct impact op je en daarom een echte aanrader. De challenges maken dat je het geleerde direct in de praktijk kunt gaan brengen. Gewoon gaan doen deze training! " - 30-12-2019 12:13

"Superleuke en nuttige training! Heeft direct impact op je en daarom een echte aanrader. De challenges maken dat je het geleerde direct in de… alles lezen - 30-12-2019 12:13

starstarstarstarstar_border
Angelique van Schaik
Transaction specialist
8
Innovative thinking - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Deze dag heb ik echt een klap op mijn kop gehad. Ontzettend leuk hoe deze training wordt gebracht met verschillende elementen, waardoor je er na de training ook nog mee bezig blijft. Renate geeft deze training met veel energie en positieve uitstraling." - 27-12-2019 14:12

"Deze dag heb ik echt een klap op mijn kop gehad. Ontzettend leuk hoe deze training wordt gebracht met verschillende elementen, waardoor je e… alles lezen - 27-12-2019 14:12

starstarstarstarstar
Berry Kaat
Senior CDD analist
10
Innovative thinking - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Ik vond het een leerzame cursus. Het was een mooie locatie en prima verzorgd allemaal. Het doen van Challanges is ook erg fijn zodat je het geleerde ook kunt toepassen." - 20-12-2019 14:50

"Ik vond het een leerzame cursus. Het was een mooie locatie en prima verzorgd allemaal. Het doen van Challanges is ook erg fijn zodat je het … alles lezen - 20-12-2019 14:50

starstarstarstarstar_border
Bianca Huijzer
Senior analist CDD
8
Innovative thinking - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Het was een leerzame dag. Ik vind het interactief karakter zeer fijn. De locatie is top.
Ik zou het zelf prettiger vinden als er niet alleen Rabo medewerkers deelnemen om het leereffect te vergroten. " - 19-12-2019 06:48

"Het was een leerzame dag. Ik vind het interactief karakter zeer fijn. De locatie is top. Ik zou het zelf prettiger vinden als er niet allee… alles lezen - 19-12-2019 06:48

starstarstarstar_borderstar_border
Cristel Elzenga
Sr. Innovatie Marketeer
6
Business Development & Innovation (Post HBO)

"De opdracht was vrij onduidelijk en communicatie was voor verbetering vatbaar. Het niveau van docenten liep ook best uiteen. Ik had er zelf meer van verwacht, maar wel leuk om kennis weer up te daten en ervaringen te horen en tips te krijgen." - 18-12-2019 19:46

"De opdracht was vrij onduidelijk en communicatie was voor verbetering vatbaar. Het niveau van docenten liep ook best uiteen. Ik had er zelf … alles lezen - 18-12-2019 19:46

starstarstarstarstar
Raaijmakers
10
Innovative thinking - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Leuke en inspirerende training. Goed opgebouwd, afwisseling, verschillende opdrachten, thuis aan de slag met challenges. Goede trainer. iedereen kan met zijn/haar doelen aan de slag gaan. groepsgrootte was ook prima. ik zou de cursus zeker aanbevelen. je wordt echt even wakker geschud." - 17-12-2019 09:20

"Leuke en inspirerende training. Goed opgebouwd, afwisseling, verschillende opdrachten, thuis aan de slag met challenges. Goede trainer. iede… alles lezen - 17-12-2019 09:20

starstarstarstar_borderstar_border
Jan Dams
Sr Business Controller
6
Innovative thinking - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Training werd opgehangen aan de begrippen 'divergeer'en 'convergeer'Deze begrippen zeggen mij weinig en dus resoneert het geleerde een stuk minder. Verder was de trainer erg goed en dat geld ook voor het cursusgroepje. Locatie in Amsterdam was ook erg goed." - 13-12-2019 07:01

"Training werd opgehangen aan de begrippen 'divergeer'en 'convergeer'Deze begrippen zeggen mij weinig en dus resoneert het geleerde een stuk … alles lezen - 13-12-2019 07:01

Beste Jan,

Jammer om te horen dat je de training op die manier hebt ervaren. Graag horen wij wat wij beter hadden kunnen doen! Het stukje divergeren en convergeren is een belangrijk proces bij innovatief denken, hoe zouden wij dit volgens jou op een betere manier kunnen aanvliegen?

Groetjes, Yannick

- 13-12-2019 07:01