Ervaringen met Innovatiemanagement

8,5
Gemiddelde score van Innovatiemanagement producten
Gebaseerd op 65 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Ming Hon Pun
8
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Het was heel direct waarbij gekeken wordt naar je persoonlijke situatie. Heel vriendelijke trainer. Ik zou niet zeggen dat ik meteen een ander mens bent maar niettemin een leuke ervaring waarbij je leert om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken" - 31-12-2019 09:58

"Het was heel direct waarbij gekeken wordt naar je persoonlijke situatie. Heel vriendelijke trainer. Ik zou niet zeggen dat ik meteen een and… alles lezen - 31-12-2019 09:58

starstarstarstarstar
Hein Brusewitz
Beleggingsspecialist
10
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Superleuke en nuttige training! Heeft direct impact op je en daarom een echte aanrader. De challenges maken dat je het geleerde direct in de praktijk kunt gaan brengen. Gewoon gaan doen deze training! " - 30-12-2019 12:13

"Superleuke en nuttige training! Heeft direct impact op je en daarom een echte aanrader. De challenges maken dat je het geleerde direct in de… alles lezen - 30-12-2019 12:13

starstarstarstarstar_border
Angelique van Schaik
Transaction specialist
8
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Deze dag heb ik echt een klap op mijn kop gehad. Ontzettend leuk hoe deze training wordt gebracht met verschillende elementen, waardoor je er na de training ook nog mee bezig blijft. Renate geeft deze training met veel energie en positieve uitstraling." - 27-12-2019 14:12

"Deze dag heb ik echt een klap op mijn kop gehad. Ontzettend leuk hoe deze training wordt gebracht met verschillende elementen, waardoor je e… alles lezen - 27-12-2019 14:12

starstarstarstar_halfstar_border
Sylvia Paalman
7
Robotic Process Automation (RPA) Foundation

"- 2 docenten die veel energie en passie hebben voor hun vak;
- veel ruimte voor vragen van cursisten;
-eerste grondbeginselen van RPA overgebracht; ik heb een idee wanneer ik dit kan toepassen en welke stappen ik kan zetten om dit te realiseren
" - 23-12-2019 00:00

"- 2 docenten die veel energie en passie hebben voor hun vak; - veel ruimte voor vragen van cursisten; -eerste grondbeginselen van RPA over… alles lezen - 23-12-2019 00:00

starstarstarstarstar
Berry Kaat
Senior CDD analist
10
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Ik vond het een leerzame cursus. Het was een mooie locatie en prima verzorgd allemaal. Het doen van Challanges is ook erg fijn zodat je het geleerde ook kunt toepassen." - 20-12-2019 14:50

"Ik vond het een leerzame cursus. Het was een mooie locatie en prima verzorgd allemaal. Het doen van Challanges is ook erg fijn zodat je het … alles lezen - 20-12-2019 14:50

starstarstarstarstar_border
Bianca Huijzer
Senior analist CDD
8
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Het was een leerzame dag. Ik vind het interactief karakter zeer fijn. De locatie is top.
Ik zou het zelf prettiger vinden als er niet alleen Rabo medewerkers deelnemen om het leereffect te vergroten. " - 19-12-2019 06:48

"Het was een leerzame dag. Ik vind het interactief karakter zeer fijn. De locatie is top. Ik zou het zelf prettiger vinden als er niet allee… alles lezen - 19-12-2019 06:48

starstarstarstarstar
Raaijmakers
10
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Leuke en inspirerende training. Goed opgebouwd, afwisseling, verschillende opdrachten, thuis aan de slag met challenges. Goede trainer. iedereen kan met zijn/haar doelen aan de slag gaan. groepsgrootte was ook prima. ik zou de cursus zeker aanbevelen. je wordt echt even wakker geschud." - 17-12-2019 09:20

"Leuke en inspirerende training. Goed opgebouwd, afwisseling, verschillende opdrachten, thuis aan de slag met challenges. Goede trainer. iede… alles lezen - 17-12-2019 09:20

starstarstarstar_borderstar_border
Jan Dams
Sr Business Controller
6
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Training werd opgehangen aan de begrippen 'divergeer'en 'convergeer'Deze begrippen zeggen mij weinig en dus resoneert het geleerde een stuk minder. Verder was de trainer erg goed en dat geld ook voor het cursusgroepje. Locatie in Amsterdam was ook erg goed." - 13-12-2019 07:01

"Training werd opgehangen aan de begrippen 'divergeer'en 'convergeer'Deze begrippen zeggen mij weinig en dus resoneert het geleerde een stuk … alles lezen - 13-12-2019 07:01

Beste Jan,

Jammer om te horen dat je de training op die manier hebt ervaren. Graag horen wij wat wij beter hadden kunnen doen! Het stukje divergeren en convergeren is een belangrijk proces bij innovatief denken, hoe zouden wij dit volgens jou op een betere manier kunnen aanvliegen?

Groetjes, Yannick

- 13-12-2019 07:01
starstarstarstarstar_border
Stavenga
8
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Goede korte training met overzichtelijke stappen en prima oefeningen. Omdat de groep klein was was het goed mogelijk om individuele vragen te beantwoorden. De challenges die achteraf per mail worden nagezonden zijn mooi middel om te helpen bij het leren." - 10-12-2019 15:32

"Goede korte training met overzichtelijke stappen en prima oefeningen. Omdat de groep klein was was het goed mogelijk om individuele vragen t… alles lezen - 10-12-2019 15:32

starstarstarstarstar_border
Gonda Multem
Kerndocent
8
Big Data inspiratiedag: innovatiemanagement, data science, data analytics

"Bert heeft veel kennis van zaken. Daarnaast hield hij het tempo er goed in.

Ik was alleen bij zijn start overweldigd, omdat er geen introductie van zijn kant was. Ikzelf vind het altijd prettig te weten wie de kennis overdraagt. " - 21-11-2019 13:50

"Bert heeft veel kennis van zaken. Daarnaast hield hij het tempo er goed in. Ik was alleen bij zijn start overweldigd, omdat er geen intr… alles lezen - 21-11-2019 13:50

Emile Meijer
starstarstarstarstar_border
Emile Meijer
8
Big Data inspiratiedag: innovatiemanagement, data science, data analytics

"Inspirerende training, waarbij de kansen die Big Data biedt aan bod zijn gekomen. Ook goed toegelicht vond ik de verschillende stappen die komen kijken bij het gebruik van big data, en waar studenten van de Hogeschool in dat proces zouden kunnen werken." - 21-11-2019 10:18

"Inspirerende training, waarbij de kansen die Big Data biedt aan bod zijn gekomen. Ook goed toegelicht vond ik de verschillende stappen die k… alles lezen - 21-11-2019 10:18

René Huitema
starstarstarstar_halfstar_border
René Huitema
7
Big Data inspiratiedag: innovatiemanagement, data science, data analytics

"Dit was een prima 1e kennismaking met Big Data. Ik kan me goed voorstellen dat hier een hele leerlijn uitrolt. Eigen cases uitwerken, in combinatie met een concreet verbeterplan in de eigen organisatie om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te versnellen. " - 21-11-2019 06:41

"Dit was een prima 1e kennismaking met Big Data. Ik kan me goed voorstellen dat hier een hele leerlijn uitrolt. Eigen cases uitwerken, in com… alles lezen - 21-11-2019 06:41

starstarstarstarstar
Ruub De Vries
Senior accountmanager
10
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Onwijs enthousiaste trainer die zijn vak verstaat en goed kan overbrengen. Alles wat ik heb geleerd pas ik daadwerkelijk ook toe in mijn dagelijkse leven, dit had ik op voorhand niet verwacht.

Top!" - 20-11-2019 10:22

"Onwijs enthousiaste trainer die zijn vak verstaat en goed kan overbrengen. Alles wat ik heb geleerd pas ik daadwerkelijk ook toe in mijn dag… alles lezen - 20-11-2019 10:22

starstarstarstarstar_border
Henk de Zwaan SMP
8
Klantgericht Innoveren

"Veel bekende kennis, modellen passeerden de revue de kracht zat vond ik in de (voor mij) nieuwe invalshoeken voor toepassing vanuit perspectief propositieontwikkeling. Leuke cases, goede combi van theorie en praktijk." - 16-10-2019 00:00

"Veel bekende kennis, modellen passeerden de revue de kracht zat vond ik in de (voor mij) nieuwe invalshoeken voor toepassing vanuit perspect… alles lezen - 16-10-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Marije Romeijn
8
Klantgericht Innoveren

"Vond alle 3 de sprekers prima. Beheerde de stof goed en kwam professioneel over. Zat iets van herhaling in, maar dat geeft niet. Gastsprekers in de middag met name Muzus vond ik een eye-opener." - 16-10-2019 00:00

"Vond alle 3 de sprekers prima. Beheerde de stof goed en kwam professioneel over. Zat iets van herhaling in, maar dat geeft niet. Gastspreker… alles lezen - 16-10-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Geke Bakker
Adviseur
8
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Met humor, plezier en afwisseling geeft Jobtraining een klap op je kop!! Een laagdrempelige workshop die voor iedereen praktische aanknopingspunten biedt. Ook inspirerende werkvormen om zelf toe te passen in het begeleiden van groepen. Fijn, zo’n klap!" - 08-10-2019 17:54

"Met humor, plezier en afwisseling geeft Jobtraining een klap op je kop!! Een laagdrempelige workshop die voor iedereen praktische aanknoping… alles lezen - 08-10-2019 17:54

starstarstarstarstar
Ivar Karijodikoro
System Engineer
10
Masterclass Kennismanagement en innovatie (IoT)

"Dr.Robert Verburg is een specialist in zijn vakgebied. Ik heb heel veel van hem geleerd vwb "MasteClass"Knowledge Management en Innovation.Ik probeer het geleerde in de praktijk toe te passen. Ik raad iedereen aan die de IT opleiding op HBO-WO niveau willen doen om het bij CAI-Rijswijk te doen,

Mvg
Ivar Karijodikoro" - 04-03-2019 21:40

"Dr.Robert Verburg is een specialist in zijn vakgebied. Ik heb heel veel van hem geleerd vwb "MasteClass"Knowledge Management en Innovation.I… alles lezen - 04-03-2019 21:40

starstarstarstar_halfstar_border
Han Vaessen
7
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Prima energie. Goed om even bewust te worden van denkpatronen en gewoonten. Handvaten om te doorbreken en om te denken. Trainer heeft training goed in elkaar zitten en past zich goed aan de deelnemers aan. Aanrader." - 13-02-2019 07:13

"Prima energie. Goed om even bewust te worden van denkpatronen en gewoonten. Handvaten om te doorbreken en om te denken. Trainer heeft traini… alles lezen - 13-02-2019 07:13

starstarstarstarstar_border
Peter Schuurmans
Afdelingshoofd (Brand)veilig Leven
8
Design Thinking Innovatie training voor facilitators

"Zeer leerzaam en goed verzorgd. Voor mij nieuwe termen en werkwijze. Was een leuke groepsamenstelling van jong tot wat ouder. Het werken in groepjes vond ik prezierig. Lunch was perfect geregeld. " - 02-02-2019 17:25

"Zeer leerzaam en goed verzorgd. Voor mij nieuwe termen en werkwijze. Was een leuke groepsamenstelling van jong tot wat ouder. Het werken in … alles lezen - 02-02-2019 17:25

starstarstarstarstar_half
Leonie Derksen
Kennismanager
9
Masterclass Kennismanagement en innovatie (IoT)

"Sterke opbouw van het programma op basis van wetenschappelijke literatuur, met zeer goede verbinding tussen theorie en praktijk. Ik werd uitgedaagd om in een beperkt aantal sessies aan de hand van een eigen casus naar het eindresultaat toe te werken. Dus niet alleen luisteren, maar vooral doen, met voortdurend sterke coaching en toelichting op de theorie van Robert Verburg. Voor een goed rendement is noodzakelijk om tussen de bijeenkomsten door tijd in de opdracht te steken (voorbereiding, presentaties, paper). Casussen en inbreng van medestudenten waren leerzaam. Kleine en interactieve groep." - 15-01-2019 11:58

"Sterke opbouw van het programma op basis van wetenschappelijke literatuur, met zeer goede verbinding tussen theorie en praktijk. Ik werd uit… alles lezen - 15-01-2019 11:58

starstarstarstarstar_border
Andrea Kloppenburg-Günther
Assistent adviseur Private Banking
8
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Leuke training met mogelijkheid tot ruimschoots eigen inbreng. Je werd met behulp van spelletjes gemotiveerd om "anders" en dus creatiever te gaan denken. Op naar dag 2! De locatie was mooi, lunch prima verzorgd. " - 09-01-2019 07:40

"Leuke training met mogelijkheid tot ruimschoots eigen inbreng. Je werd met behulp van spelletjes gemotiveerd om "anders" en dus creatiever t… alles lezen - 09-01-2019 07:40

Hoi Andrea,
Dank je voor jouw positieve reactie!

Groet, Jobtraining

- 09-01-2019 07:40
starstarstarstarstar_border
Monique ten Hoor
sr. contractmanager
8
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Anders denken begon al direct goed met de kennismaking. Deze was niet standaard.En daar gaat de training om. Doorbreken van je eigen patronen. Heb een leuke en leerzame dag gehad. Aanrader. " - 26-10-2018 06:40

"Anders denken begon al direct goed met de kennismaking. Deze was niet standaard.En daar gaat de training om. Doorbreken van je eigen patrone… alles lezen - 26-10-2018 06:40

starstarstarstarstar_half
Ilse van den Einde
coordinator vrijwilligers bibliotheek
9
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"goede afwisseling in activiteiten, leuke theorie, enthousiaste trainster, mooie locatie, zou voor laatste deel ander onderwerp kiezen (geen organisatie) je gaat meteen in vaste patronen denken en methodiek is te moeilijk voor dit onderwerp, te statisch" - 25-10-2018 06:57

"goede afwisseling in activiteiten, leuke theorie, enthousiaste trainster, mooie locatie, zou voor laatste deel ander onderwerp kiezen (geen … alles lezen - 25-10-2018 06:57

starstarstarstarstar
Ingrid Kleijn
10
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Thuis gekomen met inspiratie, enthousiaste trainer, goede vibe in de groep, nuttige tips en een to-do voor de komende weken.
Wat beter kan: geen minimale toelichting van 30 woorden in je enquete hanteren. Je moet het ook met steekwoorden afkunnen" - 17-10-2018 09:06

"Thuis gekomen met inspiratie, enthousiaste trainer, goede vibe in de groep, nuttige tips en een to-do voor de komende weken. Wat beter kan… alles lezen - 17-10-2018 09:06

starstarstarstar_borderstar_border
Danielle Detant
6
Klap op je Kop - creativiteit, brainstormen en innovatie

"Het was voor mij een cursus om een cursus. Geen nieuwe dingen gehoord. Cursusleider deed het wel op een leuke manier presenteren.
Voordeel was dat we in ieder geval weer even onze aandacht op een andere manier gebruikte voor ons werk." - 04-10-2018 12:17

"Het was voor mij een cursus om een cursus. Geen nieuwe dingen gehoord. Cursusleider deed het wel op een leuke manier presenteren. Voordeel … alles lezen - 04-10-2018 12:17