Ervaringen met Inspirerend leiderschap / leidinggeven

9,3
Gemiddelde score van Inspirerend leiderschap / leidinggeven producten
Gebaseerd op 32 ervaringen
Heleen Renting-Hoek
starstarstarstarstar
Heleen Renting-Hoek
10
Inspirerend Leiderschap

"Plezierige trainer met verstand van zaken. Geeft praktische tips om nieuwe rol als leider vorm te geven en aan de slag te gaan. Sprekende voorbeelden om de theorie in gevoel duidelijk te maken. " - 11-06-2021 08:02

"Plezierige trainer met verstand van zaken. Geeft praktische tips om nieuwe rol als leider vorm te geven en aan de slag te gaan. Sprekende vo… alles lezen - 11-06-2021 08:02

starstarstarstarstar_border
Lisette davidsz
vestigingsmanager kinderopvang
8
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Goed: Sfeer, ruimte voor eigen input, coachen naar eigen inzicht, structuur, duidelijkheid inhoud training.

Tip: Persoonlijk vind ik het prettig wanneer er beeldend materiaal aangereikt wordt. Denkende aan bijvoorbeeld op het eind van de training een kleine reminder voor de toekomst mee te geven in vorm van een kaartje met kort beschreven de aangereikte tools vanuit de training." - 30-07-2020 10:45

"Goed: Sfeer, ruimte voor eigen input, coachen naar eigen inzicht, structuur, duidelijkheid inhoud training. Tip: Persoonlijk vind ik het … alles lezen - 30-07-2020 10:45

starstarstarstarstar
Pierre Dun
Operationeel Directeur
10
Impact met inspirerend leiderschap/Maatwerk

"Afgelopen jaren heeft 24/7 Chauffeursdiensten veel gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Martine bij het intaken, coachen en begeleiden van onze collega's. Zelf ben ik erg onder de indruk van haar vaardigheid om goed te luisteren en met de zaken die je zelf aangeeft je wederom te confronteren en na te laten denken. Het leren om van een afstand naar jezelf te kijken en bewust te worden van je eigen emoties is iets wat zij je kan leren. Hierdoor wordt je in staat gesteld om tot een hoger bewustzijn te komen. " - 17-06-2020 08:24

"Afgelopen jaren heeft 24/7 Chauffeursdiensten veel gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Martine bij het intaken, coachen en begeleiden… alles lezen - 17-06-2020 08:24

starstarstarstarstar
Hayat Chahbouni
Unit Manager Transport
10
Impact met inspirerend leiderschap/Individuele leiderschap coaching

"Zeer tevreden over de inhoudelijke training en de trainer. De trainer heeft zich goed aangepast op mijn tempo en waar ik behoefte aan heb. Ook betreft het een hele goede opgebouwde cursus. De feedback van de trainer was goed en erg leerzaam. De training heeft mij geholpen in het beter uitoefenen van mijn werk tot de dag van vandaag. Ik zou het iedereen willen aanraden! " - 17-06-2020 07:58

"Zeer tevreden over de inhoudelijke training en de trainer. De trainer heeft zich goed aangepast op mijn tempo en waar ik behoefte aan heb. O… alles lezen - 17-06-2020 07:58

Martijn Zoetekouw
starstarstarstarstar
Martijn Zoetekouw
Directeur
10
Impact met inspirerend leiderschap (op onze locatie in Beek Ubbergen)

"Ik heb een zeer positieve ervaring met het coachingstraject van Martine Hermens. Al vrij snel bleek er behoefte vanuit mijn kant om niet alleen maar met inspirerend leiderschap bezig te zijn maar ook behoefte had aan businesscoaching. Dit bood Martine ook en gaf mij goede handvatten waar ik verder mee kon. Martine levert goed maatwerk. Een aanrader voor iedere ondernemer. " - 08-06-2020 08:46

"Ik heb een zeer positieve ervaring met het coachingstraject van Martine Hermens. Al vrij snel bleek er behoefte vanuit mijn kant om niet all… alles lezen - 08-06-2020 08:46

starstarstarstarstar_half
Ellyke Verkooijen
Studio Manager Global Brand Design adidas
9
Impact met inspirerend leiderschap (op onze locatie in Beek Ubbergen)

"Ondanks dat ik al heel ruim 20 jaar leidinggevende ervaring heb, liet Martine me dingen van een andere kant bekijken wat me in staat stelde om open en eerlijk naar verbeterpunten te (durven) kijken. Niet alleen vanuit mijn perspectief maar ook vanuit die van de medewerkers en organisatie. Martine stelt de juiste vragen. Daarnaast is ze een open persoon en eerlijk en duidelijk in haar advies. Ze kan goed luisteren en hetgeen je haar vertelt implementeren/vertalen in praktijkvoorbeelden en adviezen die voor mij van belang zijn. De training is niet standaard maar maatwerk en ik kan niet wachten om het in de praktijk te brengen." - 03-06-2020 14:46

"Ondanks dat ik al heel ruim 20 jaar leidinggevende ervaring heb, liet Martine me dingen van een andere kant bekijken wat me in staat stelde … alles lezen - 03-06-2020 14:46

starstarstarstarstar_half
Aaron Wattimena
Site manager MDC Apeldoorn
9
Impact met inspirerend leiderschap (op onze locatie in Beek Ubbergen)

"De cursus werd door twee trainsters, Martine Hermens en Barbara Nanninga verzorgd.
De samenstelling van de cursusgroep maakte het enorm interessant, omdat je dan uit praktijkervaringen van anderen ook veel kan leren. Voor wat betreft inhoud kan je gauw dat wat je geleerd hebt toepassen in de praktijk. Ik heb veel gehad aan deze cursus, de inhoud, de openheid, kennis en het geduld van de trainsters, maakt dat je als persoon meters kan maken in je functie en zal je in bepaalde situaties handvaten hebben om daadwerkelijk op een andere manier met deze situaties om te gaan.
Ik heb in mijn eigen ontwikkeling daarin stappen gemaakt en dat maakt mij een betere leidinggevende dan voor de cursus.

groeten,
Aaron Wattimena " - 29-05-2020 15:10

"De cursus werd door twee trainsters, Martine Hermens en Barbara Nanninga verzorgd. De samenstelling van de cursusgroep maakte het enorm int… alles lezen - 29-05-2020 15:10

starstarstarstarstar
Bart Creemers
10
Impact met inspirerend leiderschap (op onze locatie in Beek Ubbergen)

"Mijn ervaring met Martine is zeer positief. Ik heb de gesprekken als zeer proffesioneel en leerzaam ervaren. Als ondernemer en persoon heb je altijd blinde vlekken. In de gesprekken met Martine komt dit precies nar voren. Na de gesprekken ga je weer vol goede moed en energie onderweg." - 29-05-2020 11:40

"Mijn ervaring met Martine is zeer positief. Ik heb de gesprekken als zeer proffesioneel en leerzaam ervaren. Als ondernemer en persoon heb j… alles lezen - 29-05-2020 11:40

starstarstarstarstar
Hans Siebum
Managing Director Global
10
Impact met inspirerend leiderschap (op onze locatie in Beek Ubbergen)

"Martine heeft een DISC-Assessment en coachingstraject bij het MT gedaan.

Niet allen voor het bedrijf zelf maar vooral van de werknemers invidueel waren dit waardevolle sessies die hen geholpen hebben in het zakelijke en in het prive leven

Door de training is er meer inzicht in toekomstwens en perspectief, zelfinzicht en werkt het stressverlagend. " - 27-05-2020 12:45

"Martine heeft een DISC-Assessment en coachingstraject bij het MT gedaan. Niet allen voor het bedrijf zelf maar vooral van de werknemers … alles lezen - 27-05-2020 12:45

starstarstarstarstar
Dorien Peters
Makelaar
10
Impact met inspirerend leiderschap (op onze locatie in Beek Ubbergen)

"Martine heeft in een aantal sessies het team een duidelijk inzicht gegeven doormidden van de DISC methode. De duidelijke uitleg en verwoording met concrete voorbeelden heeft ervoor gezorgd dat wij als team een beter inzicht hebben gekregen wie we zelf zijn maar ook hoe je teamleden zijn en ook je beter kan indenken in de klanten. Deze aspecten zijn zeer waardevol als makelaar maar heeft ons ook als team verder gebracht." - 27-05-2020 11:00

"Martine heeft in een aantal sessies het team een duidelijk inzicht gegeven doormidden van de DISC methode. De duidelijke uitleg en verwoordi… alles lezen - 27-05-2020 11:00

starstarstarstarstar
Marjolein Marijke Ophof-Schuur
Vestigingsmanager
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Inspirerend leiderschap en Bouwen aan een sterker team bij Mario gevolgd. De eerste training op een mooie locatie in Driebergen, de tweede training via Microsoft Teams vanwege de Corona-maatregelen.
Beide trainingen waren erg leerzaam voor mij. Ik heb genoten van de theorie die Mario op een grappige manier wist te koppelen aan voorbeelden uit de praktijk. Samen met mijn collega's pasten wij die dan weer toe tijdens oefeningen in twee of drietallen. De sfeer was goed, waardoor iedereen zich veilig genoeg voelde om te leren.
Al met al een aantal leerzame dagen gehad!" - 26-05-2020 08:29

"Inspirerend leiderschap en Bouwen aan een sterker team bij Mario gevolgd. De eerste training op een mooie locatie in Driebergen, de tweede t… alles lezen - 26-05-2020 08:29

Robin van Koert
starstarstarstarstar
Robin van Koert
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"In het algemeen erg dynamisch en interactief. Geen lange praatsessies. Hele prettige benadering en een mooi tempo.
Kleine groep gaf het gevoel dat je echt persoonlijk ondersteund werd. Ik zou Kees zeker aanraden!" - 21-02-2020 12:41

"In het algemeen erg dynamisch en interactief. Geen lange praatsessies. Hele prettige benadering en een mooi tempo. Kleine groep gaf het gev… alles lezen - 21-02-2020 12:41

Frank Bos
starstarstarstarstar_half
Frank Bos
Teamlead Technology
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Het enthousiasme waar Kees elke keer weer mee voor de groep staat. De verhouding theorie vs praktijkoefeningen! Goede feedback, praktisch toepasbaar en open sfeer! Tip: de Disc theorie meer integreren in de verschillende sessie van de training. " - 20-02-2020 10:31

"Het enthousiasme waar Kees elke keer weer mee voor de groep staat. De verhouding theorie vs praktijkoefeningen! Goede feedback, praktisch to… alles lezen - 20-02-2020 10:31

starstarstarstarstar_border
Jolanda De wolff
Office Manager
8
Inspirerend leiderschap

"Goede training, waarbij niet alleen de theorie voorbij kwam, maar deze ook meteen werd getoetst op de praktijk. De trainster leefde zich echt in in mijn situatie zodat ik haar tips meteen kon toepassen." - 29-11-2019 08:03

"Goede training, waarbij niet alleen de theorie voorbij kwam, maar deze ook meteen werd getoetst op de praktijk. De trainster leefde zich ech… alles lezen - 29-11-2019 08:03

starstarstarstarstar_half
Frank Elkink
Operationeel Manager YER
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Ik heb Kees ervaren als zeer inspirerende trainer.Hij is goed in het overbrengen van de materie. In het luisteren en het geven van feedback na een oefening is hij zeer sterk. De energie en de passie om mensen beter te maken straalt er bij Kees vanaf. Dagelijks heb ik profijt van de training/tips die Kees mij heeft meegegeven en dragen bij aan mijn persoonlijke successen." - 30-10-2019 14:05

"Ik heb Kees ervaren als zeer inspirerende trainer.Hij is goed in het overbrengen van de materie. In het luisteren en het geven van feedback … alles lezen - 30-10-2019 14:05

starstarstarstarstar_half
Michiel Maassen
Interim HR Manager
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"We hebben Mario gevraagd om op onze lokatie onze medewerkers handvatten aan te reiken die ze in hun verdere loopbaan kunnen gebruiken. Mario speelde goed in op onze, toch wel, complexe situatie en wist de juiste toon te gebruiken. En dat was exact waarom ik Mario heb benaderd om onze medewerkers die boost of steuntje in de rug te geven waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Voor ons geslaagd!" - 09-09-2019 10:31

"We hebben Mario gevraagd om op onze lokatie onze medewerkers handvatten aan te reiken die ze in hun verdere loopbaan kunnen gebruiken. Mario… alles lezen - 09-09-2019 10:31

Esther Ollefers
starstarstarstarstar
Esther Ollefers
Business Unit Manager
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Kees is een inspirator pursang en heb het genoegen gehad meerdere trainingen op het gebied van sales en management bij hem te mogen volgen. Hij is voor mij één van de weinigen waarbij je het geleerde in de praktijk kunt brengen en blijft toepassen. De trainingen zijn praktisch op een hoog tempo en veel doen in plaats van zenden. Ik kan niet wachten om weer een training bij Kees te mogen volgen. De tools die hij heeft aangeboden zijn zo goed in de praktijk toe te passen waardoor je zelf je persoonlijke ontwikkeling kunt toepassen." - 10-07-2019 09:30

"Kees is een inspirator pursang en heb het genoegen gehad meerdere trainingen op het gebied van sales en management bij hem te mogen volgen. … alles lezen - 10-07-2019 09:30

starstarstarstarstar_border
Ellen Broer
Vestigingsmanager
8
Management Inspiratiesessie (inspirerend leidinggeven)

"Een fijne training met genoeg stof om aan de slag te gaan. Er is genoeg tijd voor vragen/opmerkingen tussendoor. Er is ook ruimte om te brainstormen en je plan van aanpak te bedenken/schrijven, zodat je direct op de vestigingen aan de slag kan gaan.

Mario laat je goed zelf na denken, maar wil ook graag meedenken of je tips geven waardoor je aan de slag kan. " - 08-07-2019 10:41

"Een fijne training met genoeg stof om aan de slag te gaan. Er is genoeg tijd voor vragen/opmerkingen tussendoor. Er is ook ruimte om te brai… alles lezen - 08-07-2019 10:41

starstarstarstarstar_half
Melanie Langenhof
Vestigingsmanager
9
Management Inspiratiesessie (inspirerend leidinggeven)

"De training inspirerend leidinggeven geeft inzichten over hoe je van een overleg een realisatiesessie maakt. De training geeft handige tips die direct toepasbaar zijn binnen de beroepspraktijk. Hierdoor word je als manager gelijk geactiveerd om aan de slag te gaan met deze tips. Door tijdens de training te oefenen, is de drempel om het daadwerkelijk in te voeren erg klein. Een echte aanrader!" - 03-07-2019 11:59

"De training inspirerend leidinggeven geeft inzichten over hoe je van een overleg een realisatiesessie maakt. De training geeft handige tips … alles lezen - 03-07-2019 11:59

starstarstarstarstar
Joey Hobbelen
Teamlead
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Ik heb al verschillende trainingen mogen volgen op het gebied van leiderschap. Maar deze training van Intenza en in het bijzonder van Kees stijgt boven alle andere trainingen uit. Zeer praktische trainingen, uitstekend niveau en direct toepasbaar. " - 03-07-2019 07:45

"Ik heb al verschillende trainingen mogen volgen op het gebied van leiderschap. Maar deze training van Intenza en in het bijzonder van Kees s… alles lezen - 03-07-2019 07:45

Sybren Poppen
starstarstarstarstar
Sybren Poppen
Teamlead Technology
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"De training heeft mij inzicht en tools gegeven om een team te blijven inspireren. De training heb ik ervaren als praktijkgericht, direct toepasbaar, oog voor individu en groep, uitdagend, scherp, leuk en een goede balans tussen theorie & praktijk. " - 02-07-2019 07:11

"De training heeft mij inzicht en tools gegeven om een team te blijven inspireren. De training heb ik ervaren als praktijkgericht, direct toe… alles lezen - 02-07-2019 07:11

Jan-Willem Prins
starstarstarstarstar
Jan-Willem Prins
General Manager
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Kees is een inspirerende en energieke trainer die de groep goed aanvoelt en elke individu weet aan te spreken.

Training is een goede combinatie van theorie en vooral het toepassen in de praktijk en levert daarmee direct toegevoegde waarde op. Kortom van harte aanbevolen!" - 28-06-2019 12:03

"Kees is een inspirerende en energieke trainer die de groep goed aanvoelt en elke individu weet aan te spreken. Training is een goede comb… alles lezen - 28-06-2019 12:03

starstarstarstarstar_half
Brent Lodewijks
Senior Consultant
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"De coachingssessies van Kees verschaffen inzicht in de onderliggende factoren van inspirerend leiderschap. Door teamleden in beweging en vervolgens in het gewenste ritme te krijgen, zijn succesvolle resultaten voor jou en jouw team vanzelfsprekend. De sessies zijn interactief en geven praktische handvatten die de volgende dag direct toepasbaar zijn. " - 28-06-2019 09:01

"De coachingssessies van Kees verschaffen inzicht in de onderliggende factoren van inspirerend leiderschap. Door teamleden in beweging en ver… alles lezen - 28-06-2019 09:01

starstarstarstarstar_half
Barry Oudejans
Manager Diensten
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Petra heeft ondanks de aanwezige bestaande inzichten zeker ook nieuwe inzichten geboden en concrete handvatten gegeven. Door deze toe te passen zie je direct een verandering ontstaan. Leuk en inspirerend. En de 1:1 coachingsgesprekken zijn voor mij tevens zeer waardevol. Een dikke 9, omdat iedereen altijd ruimte voor ontwikkeling heeft. ;-)" - 28-06-2019 08:15

"Petra heeft ondanks de aanwezige bestaande inzichten zeker ook nieuwe inzichten geboden en concrete handvatten gegeven. Door deze toe te pas… alles lezen - 28-06-2019 08:15

starstarstarstarstar_half
Zegers
9
Inspirerend leiderschap

"Fijne cursus. Knap hoe de trainer niet met een vast programma werkt maar inspeelt op de behoeften van de aanwezigen. Mooi dat de trainer zich kwetsbaar durft op te stellen. " - 27-06-2019 13:24

"Fijne cursus. Knap hoe de trainer niet met een vast programma werkt maar inspeelt op de behoeften van de aanwezigen. Mooi dat de trainer zic… alles lezen - 27-06-2019 13:24