Ervaringen met Internal Auditing

8,1
Gemiddeld cijfer voor Internal Auditing producten
Gebaseerd op 112 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 19011: interne auditing

"Het was een opfriscursus, de basismaterie is behandeld, maar geen nieuwe inzichten Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 7." - 02-07-2021 00:00

"Het was een opfriscursus, de basismaterie is behandeld, maar geen nieuwe inzichten Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van h… alles lezen - 02-07-2021 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
ISO 19011: interne auditing

"Op het certificaat worden een groot aantal vaardigheden benoemd die ik nu goed zou kunnen uitvoeren. De vaardigheden zijn behandeld maar om te kunnen beoordelen of ik de vaardigheden ook eigen bent moet er veel meer diepgang in de training zitten." - 28-06-2021 00:00

"Op het certificaat worden een groot aantal vaardigheden benoemd die ik nu goed zou kunnen uitvoeren. De vaardigheden zijn behandeld maar om … alles lezen - 28-06-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
dhr. Arno Kaijen
8
ISO 19011: interne auditing

"Prima training met duidelijke info. Met 10 mensen vind ik het interview gedeelte wel wat lang duren ook al geeft dit wel een goed (leerzaam) beeld van hoe je een interview afneemt. Verder prima. Peter is een prettige verteller die je op een ontspannen manier meeneemt in het verhaal en de theorie." - 28-06-2021 00:00

"Prima training met duidelijke info. Met 10 mensen vind ik het interview gedeelte wel wat lang duren ook al geeft dit wel een goed (leerzaam)… alles lezen - 28-06-2021 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
ISO 19011: interne auditing

"Voor deze cursus en rollenspellen zou het beter zijn om deze toch op locatie aan te bieden. Hoewel de heer Platteschor een goede aanpak had, is het bij dit onderwerp lastig om dit online te doen." - 28-06-2021 00:00

"Voor deze cursus en rollenspellen zou het beter zijn om deze toch op locatie aan te bieden. Hoewel de heer Platteschor een goede aanpak had,… alles lezen - 28-06-2021 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
ISO 19011: interne auditing

"De rollenspellen waren interessant, met name ook de discussies die je daarna hebt over wat er gemist is of welke vragen er nog gesteld hadden kunnen worden. De theorie werd voor mij persoonlijk iets te traag gebracht, waardoor het lastig was de aandacht erbij te houden. De vragen tussen de theorieblokken in om te toetsen dat de besproken theorie begrepen is waren wel erg voor de hand liggend. De vraagstelling klopte ook niet altijd, vooral bij de vragen 'welke is het niet'. " - 24-06-2021 00:00

"De rollenspellen waren interessant, met name ook de discussies die je daarna hebt over wat er gemist is of welke vragen er nog gesteld hadde… alles lezen - 24-06-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 19011: interne auditing

"Was een leerzame en duidelijke training. In het begin eerst was lastiger vanwege de vakjargon, maar later werd dit duidelijker. We hebben genoeg handvaten gekregen om een goede interne audit uit te voeren. Waren 2 leuke dagen, veel theorie, maar wel afgewisseld met leuke en leerzame opdrachten." - 17-06-2021 00:00

"Was een leerzame en duidelijke training. In het begin eerst was lastiger vanwege de vakjargon, maar later werd dit duidelijker. We hebben ge… alles lezen - 17-06-2021 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
ISO 19011: interne auditing

"Vooral de eerste dag had er meer interactie kunnen zijn met de cursisten Ik geef de trainer van deze cursus een 7. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 7." - 16-06-2021 00:00

"Vooral de eerste dag had er meer interactie kunnen zijn met de cursisten Ik geef de trainer van deze cursus een 7. De inhoud van het hele pr… alles lezen - 16-06-2021 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
ISO 19011: interne auditing

"Vooral de vertaling naar de praktijk doormiddel van een rollenspel was prettig. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 15-06-2021 00:00

"Vooral de vertaling naar de praktijk doormiddel van een rollenspel was prettig. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het … alles lezen - 15-06-2021 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
ISO 19011: interne auditing

"Ik vind het lesmateriaal niet goed. De presentatie op het scherm was onleesbaar en de sheets in de geprinte presentatie zijn ook vaak te klein. De docent deed het verder prima. Alleen bleek voor mij de toegevoegde waarde erg klein te zijn, omdat ik al meerdere soortgelijke trainingen heb gevolgd. " - 15-06-2021 00:00

"Ik vind het lesmateriaal niet goed. De presentatie op het scherm was onleesbaar en de sheets in de geprinte presentatie zijn ook vaak te kle… alles lezen - 15-06-2021 00:00

starstarstarstarstar
Yvonne van Oostwaard
Quality Assistant
10
Interne Auditing training (ook online)

"De presentatie was interessant, ik heb veel geleerd en het was goed te volgen. De informatie is goed toepasbaar in praktijk en het was fijn om ook even te oefenen. " - 19-04-2021 07:11

"De presentatie was interessant, ik heb veel geleerd en het was goed te volgen. De informatie is goed toepasbaar in praktijk en het was fijn … alles lezen - 19-04-2021 07:11

starstarstarstarstar
mw. D. Veldt
10
ISO 19011: interne auditing

"Ik wil mijn complimenten uiten naar de docent, de heer Platteschor. De man kan zowel klassikaal als digitaal de leerlingen bij de les houden �n de lesstof zeer goed overbrengen. In tegenstelling tot de vorige docent, is de heer Platteschor zeer geschikt als docent. Daarnaast vond ik hetgeen aan bod kwam, de uitleg, de opdrachten, erg fijn aansluiten bij mijn wensen en verwachtingen." - 26-02-2021 00:00

"Ik wil mijn complimenten uiten naar de docent, de heer Platteschor. De man kan zowel klassikaal als digitaal de leerlingen bij de les houden… alles lezen - 26-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 19011: interne auditing

"Professionele trainer. Leuke opdrachten. Wel veel tekst per presentatieslide. Ik geef de trainer van deze cursus een 7. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 18-02-2021 00:00

"Professionele trainer. Leuke opdrachten. Wel veel tekst per presentatieslide. Ik geef de trainer van deze cursus een 7. De inhoud van het he… alles lezen - 18-02-2021 00:00

starstarstarstarstar
Salama, R.V.
10
ISO 19011: interne auditing

"Het was zeker goed geregeld. Aan het eind besef je dat je nog veel moet oefenen en zelf studeren om de technieken te beheersen. Een vervolg of periodiek trainingen zijn volgens mij nodig met meer diepgaan en trainingen." - 19-01-2021 00:00

"Het was zeker goed geregeld. Aan het eind besef je dat je nog veel moet oefenen en zelf studeren om de technieken te beheersen. Een vervolg… alles lezen - 19-01-2021 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
ISO 19011: interne auditing

"De training was niet alleen theoretisch maar ook praktisch. Er zaten goede oefeningen in waarmee de cursisten direct ervaring opdoen en gelijk feedback krijgen. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 10." - 14-01-2021 00:00

"De training was niet alleen theoretisch maar ook praktisch. Er zaten goede oefeningen in waarmee de cursisten direct ervaring opdoen en geli… alles lezen - 14-01-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
ISO 19011: interne auditing

"Ik had geen idee wat ik kon verwachten, vond de training verrassend leuk en interessant. Goede cases en mooie balans tussen de theorie en oefeningen. Interactief en volgens mij was iedereen enthousiast na afloop." - 14-01-2021 00:00

"Ik had geen idee wat ik kon verwachten, vond de training verrassend leuk en interessant. Goede cases en mooie balans tussen de theorie en oe… alles lezen - 14-01-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 19011: interne auditing

"2 volledige dagen achter beeldscherm is behoorlijk intensief zeker als je niet gewend bent om volledige dagen achter de PC te zitten desondanks is het dhr. Martherus gelukt om de cursus zodanig in te vullen dat dit goed verlopen is. Met name de 2e meer interactieve dag was een goede studiedag waar ik veel van heb opgestoken." - 22-12-2020 00:00

"2 volledige dagen achter beeldscherm is behoorlijk intensief zeker als je niet gewend bent om volledige dagen achter de PC te zitten desonda… alles lezen - 22-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 19011: interne auditing

"Online training als prettig en zelfs effectiever ervaren. Enkel het volgen van de training via beeldscherm leverde enige vermoeidheid op. Verder een prima alternatief voor toekomst. De trainer geef ik een 9." - 14-12-2020 00:00

"Online training als prettig en zelfs effectiever ervaren. Enkel het volgen van de training via beeldscherm leverde enige vermoeidheid op. Ve… alles lezen - 14-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Brandwagt, H.
8
ISO 19011: interne auditing

"Was even wennen voor mij omdat ik het de eerste keer was, maar wij hadden een prima docent. alles bij elkaar was het goed te doen. De trainer geef ik een 8." - 14-12-2020 00:00

"Was even wennen voor mij omdat ik het de eerste keer was, maar wij hadden een prima docent. alles bij elkaar was het goed te doen. De traine… alles lezen - 14-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 19011: interne auditing

"Het was een duidelijke uitleg en goede voorbeelden. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 9." - 14-12-2020 00:00

"Het was een duidelijke uitleg en goede voorbeelden. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze trai… alles lezen - 14-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 19011: interne auditing

"Een digitale training is voor mij vrij vermoeiend. Desondanks een erg leuke en leerzame 2 dagen! Hoop het snel in de praktijk te kunnen uitoefenen De trainer geef ik een 9." - 13-12-2020 00:00

"Een digitale training is voor mij vrij vermoeiend. Desondanks een erg leuke en leerzame 2 dagen! Hoop het snel in de praktijk te kunnen uito… alles lezen - 13-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
ISO 19011: interne auditing

"De training was erg nuttig. Wel was het jammer dat deze online werd gegeven in plaats van op locatie, maar dat is vanwege corona nou eenmaal niet anders. Ook vond ik het jammer dat de training door 2 verschillende personen werd gegeven, deze twee personen hebben beiden een andere manier van lesgeven. Ik vond zelf de methode van Edwin Martherus een stuk fijner dan die van Hanneke Veltman. Bij de presentatie van Hanneke Veltman werd ook erg veel tijd besteed aan het toevoegen van mensen aan de online training en de introductie. Daarnaast werd er lange tijd aandacht besteed aan specifieke vragen wat op zich goed is, maar sommige vragen weken wel erg veel af van de cursus. Ik had graag gezien dat over die vragen Hanneke wat korter op was ingegaan." - 07-12-2020 00:00

"De training was erg nuttig. Wel was het jammer dat deze online werd gegeven in plaats van op locatie, maar dat is vanwege corona nou eenmaal… alles lezen - 07-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Foss, J.
9
ISO 19011: interne auditing

"Een live rollenspel door de ervaren trainers waarin je ziet hoe een audit echt wordt uitgevoerd. Andere voorbeelden van een fictief of echte bedrijf waarin kwaliteitshandboek etc. wordt gedeeld. Echte toegevoegde waarde voor de cursisten " - 04-12-2020 00:00

"Een live rollenspel door de ervaren trainers waarin je ziet hoe een audit echt wordt uitgevoerd. Andere voorbeelden van een fictief of echte… alles lezen - 04-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
ISO 19011: interne auditing

"goede combinatie van stof opnemen en oefeningen Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 17-11-2020 00:00

"goede combinatie van stof opnemen en oefeningen Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training… alles lezen - 17-11-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
ISO 19011: interne auditing

"interessante materie, echter mag er nog meer interactie komen Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 17-11-2020 00:00

"interessante materie, echter mag er nog meer interactie komen Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van… alles lezen - 17-11-2020 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
ISO 19011: interne auditing

"Online trainingen zijn zowel voor de trainer als voor de deelnemers intensiever dan groepstrainingen. Ik had behoefte aan meer opdrachten die zelfstandig (zonder beeldscherm) uitgewerkt konden worden. De trainer geef ik een 7." - 17-11-2020 00:00

"Online trainingen zijn zowel voor de trainer als voor de deelnemers intensiever dan groepstrainingen. Ik had behoefte aan meer opdrachten di… alles lezen - 17-11-2020 00:00