Ervaringen met IT Management & Strategie

9,0
Gemiddelde score van IT Management & Strategie producten
Gebaseerd op 29 ervaringen
David W. Breuer
starstarstarstarstar_half
David W. Breuer
Product Owner
9
USM BOOSTCAMP: maak een succes van ESM, ITIL, ASL en BiSL, voor Facility en IT service management, en verbeter je dienstverlening met een universeel managementsysteem

"USM Bootcamp was voor mij een zeer positieve ervaring. Jan legt de lesstof goed uit en je wordt uitgedaagd om met een frisse blik naar servicemanagement processen te kijken. Door de opzet van de bootcamp is er voldoende ruimte voor individuele vragen (zowel in de groepsles als daarbuiten). In deze twee dagen heb ik veel nieuwe inzicht gekregen in servicemanagement en als Product Owner gebruik ik USM dagelijks in de praktijk." - 28-04-2020 11:13

"USM Bootcamp was voor mij een zeer positieve ervaring. Jan legt de lesstof goed uit en je wordt uitgedaagd om met een frisse blik naar servi… alles lezen - 28-04-2020 11:13

starstarstarstarstar
Sjardijn
10
ITIL® Foundation (IT Service Management, processen, architectuur, examen op de laatste dag verplicht!) (ook Live Online)

"Het cursus materiaal was prima. De kennis en het overbrengen ervan van en door de docent was uitstekend. De training werd goed afgewisseld met theorie en praktijkgerichte opdrachten. Online training was uitstekend te volgen. " - 20-04-2020 08:31

"Het cursus materiaal was prima. De kennis en het overbrengen ervan van en door de docent was uitstekend. De training werd goed afgewisseld m… alles lezen - 20-04-2020 08:31

starstarstarstarstar_half
Sandra Verhulst
Allround IT medewerker
9
USM BOOSTCAMP: maak een succes van ESM, ITIL, ASL en BiSL, voor Facility en IT service management, en verbeter je dienstverlening met een universeel managementsysteem

"Het was een leerzame Bootcamp. Door de duidelijke en gestructureerde uitleg was het goed te begrijpen. Er was ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Door de logica van USM is het goed inzetbaar en over te dragen in de organisatie. Het was zeer de moeite waard." - 11-02-2020 22:59

"Het was een leerzame Bootcamp. Door de duidelijke en gestructureerde uitleg was het goed te begrijpen. Er was ruimte om vragen te stellen en… alles lezen - 11-02-2020 22:59

Rob Gerritsen
starstarstarstarstar
Rob Gerritsen
client directeur professional services
10
USM BOOSTCAMP: maak een succes van ESM, ITIL, ASL en BiSL, voor Facility en IT service management, en verbeter je dienstverlening met een universeel managementsysteem

"De USM Boostcamp 2 daagse was inspiratievol met tal van voorbeelden uit de praktijk. De ervaring van Jan en zijn bevlogenheid op het gebied van servicemanagement is een waardevolle toevoeging en maakt dit Boostcamp tot een succes. " - 11-02-2020 06:58

"De USM Boostcamp 2 daagse was inspiratievol met tal van voorbeelden uit de praktijk. De ervaring van Jan en zijn bevlogenheid op het gebied … alles lezen - 11-02-2020 06:58

starstarstarstarstar_half
Silvano Jokhan
Senior Support Officer
9
Agile Scrum Foundation + optioneel EXIN examen op de laatste dag(Software ontwikkeling, Project, Service en Business Management)ICT opleiding (ook Live Online)

"De training was duidelijk, de trainer was enthousiast en heeft de stof binnen één dag kunnen uitleggen, proefexamen gedaan en dag twee stappen die minder goed gingen herhaald, Top service! " - 10-02-2020 10:22

"De training was duidelijk, de trainer was enthousiast en heeft de stof binnen één dag kunnen uitleggen, proefexamen gedaan en dag twee stapp… alles lezen - 10-02-2020 10:22

Sander Nelemans
starstarstarstarstar
Sander Nelemans
Senior Process Specialist
10
USM BOOSTCAMP: maak een succes van ESM, ITIL, ASL en BiSL, voor Facility en IT service management, en verbeter je dienstverlening met een universeel managementsysteem

"De cursus, de methodiek én het gedachtegoed geven een verfrissend en verhelderend inzicht in de principes waaruit USM bestaat.
Iedere werkwijze bestaat uit een best practice en een principe. USM is het principe waarmee je in staat bent om iedere vorm van servicemanagement (ICT, HR, wagenparkbeheer etc) efficiënt en effectief in te richten zonder dat er dubbel werk uitgevoerd hoeft te worden.
" - 08-02-2020 02:35

"De cursus, de methodiek én het gedachtegoed geven een verfrissend en verhelderend inzicht in de principes waaruit USM bestaat. Iedere werk… alles lezen - 08-02-2020 02:35

starstarstarstarstar_border
Carlien de Mos
IT Service Management Consultant
8
USM BOOSTCAMP: maak een succes van ESM, ITIL, ASL en BiSL, voor Facility en IT service management, en verbeter je dienstverlening met een universeel managementsysteem

"Kort en krachtig zoals je van een bootcamp mag verwachten. Het zou geen USM zijn als de kennis niet logisch en gestructureerd aangeboden werd. het is veel, maar er is toch voldoende tijd voor vragen en goede discussies. Absolute aanrader om snel op stoom te komen met USM" - 07-02-2020 11:43

"Kort en krachtig zoals je van een bootcamp mag verwachten. Het zou geen USM zijn als de kennis niet logisch en gestructureerd aangeboden wer… alles lezen - 07-02-2020 11:43

starstarstarstarstar
Eric Jansen
Release Manager
10
USM BOOSTCAMP: maak een succes van ESM, ITIL, ASL en BiSL, voor Facility en IT service management, en verbeter je dienstverlening met een universeel managementsysteem

"Zonder meer een aanrader!

Helder, duidelijk en gestructureerd.

De cursus vult heel duidelijk een leemte op: Er is nu een duidelijk framework voor Service Organisaties. Het handboek USM v2 bevat interessante aanvullingen.

Een belangrijke verdienste is uiteraard de rijke ervaring en expertise van de trainer in dit domein. De training was daarom niet alleen nuttig maar ook zeer aangenaam en verrijkend.

Op het einde was er een welverdiend applaus voor de trainer van alle deelnemers!" - 05-02-2020 11:03

"Zonder meer een aanrader! Helder, duidelijk en gestructureerd. De cursus vult heel duidelijk een leemte op: Er is nu een duidelijk fra… alles lezen - 05-02-2020 11:03

Frans Hilgers
starstarstarstarstar_border
Frans Hilgers
zelfstandig
8
USM BOOSTCAMP: maak een succes van ESM, ITIL, ASL en BiSL, voor Facility en IT service management, en verbeter je dienstverlening met een universeel managementsysteem

"De training was helder en duidelijk met goede balans tussen theorie en praktijk, wel doordacht en goed bruikbaar in de praktijk. Er wordt een goed raamwerk gegeven om als handvat in de praktijk toe te kunnen passen" - 05-02-2020 07:17

"De training was helder en duidelijk met goede balans tussen theorie en praktijk, wel doordacht en goed bruikbaar in de praktijk. Er wordt ee… alles lezen - 05-02-2020 07:17

starstarstarstarstar
Jonathan Gerrits
IT consultant
10
Pink Elephant E-learning Abonnement IT / Projectmanagement

"Ik heb eind vorig jaar het e-learning abonnement aangeschaft. Hierin kun je 8 losse e-learnings volgen zonder examen. Op verzoek van Pink hier mijn beoordeling. kwaliteit was wel wat wisselend maar over het algemeen heel goed. De memo trainer maakt dat je op een hele laagdrempelige manier leert. Iedere dag 5 vragen beantwoorden en na een maand zit de stof er helemaal in. Er komt dus amper meer echt "stampen" bij kijken." - 29-11-2019 10:09

"Ik heb eind vorig jaar het e-learning abonnement aangeschaft. Hierin kun je 8 losse e-learnings volgen zonder examen. Op verzoek van Pink hi… alles lezen - 29-11-2019 10:09

starstarstarstarstar
Ron Bonenkamp
ZZP'er en eigenaar
10
Pink Elephant E-learning Abonnement IT / Projectmanagement

"Ik heb een e-learning pakket afgenomen, best handig. Je krijgt een heel aantal e-learnings die je anders los moet aanschaffen voor een veel hoger bedrag. Examens moet je wel zelf regelen maar als je dit 1 keer hebt gedaan dan zijn de volgende zo geregeld. Ik vond de online lessen echt top. Alles wordt best klein gemaakt met steeds controle vragen. aanrader." - 15-11-2019 15:19

"Ik heb een e-learning pakket afgenomen, best handig. Je krijgt een heel aantal e-learnings die je anders los moet aanschaffen voor een veel … alles lezen - 15-11-2019 15:19

starstarstarstarstar
Ron Bonenkamp
Eigenaar/zzp'er
10
Pink Elephant E-learning Abonnement IT / Projectmanagement

"Ik heb een e-learning pakket afgenomen, best handig. Je krijgt een heel aantal e-learnings die je anders los moet aanschaffen voor een veel hoger bedrag. Examens moet je wel zelf regelen maar als je dit 1 keer hebt gedaan dan zijn de volgende zo geregeld. Ik vond de online lessen echt top. Alles wordt best klein gemaakt met steeds controle vragen. aanrader." - 15-11-2019 15:13

"Ik heb een e-learning pakket afgenomen, best handig. Je krijgt een heel aantal e-learnings die je anders los moet aanschaffen voor een veel … alles lezen - 15-11-2019 15:13

starstarstarstarstar
Johan Bos
Servicedesk Manager
10
Pink Elephant E-learning Abonnement IT / Projectmanagement

"Ik heb bij een e-learning abonnement gevolgd bij PE. Je kunt dan voor €500 een heel aantal online trainingen volgen. Op deze manier kan ik elke dag een half uurtje aan training besteden. Super handig systeem dat controlevragen stelt, en met name over de stof die je nog niet goed beheerst. Dit kun je zelf instellen dus als het teveel wordt, zet je het gewoon uit. Examens moet je wel zelf bestellen maar dit is vooraf duidelijk aangegeven. Sinds februari al 8 certificaten gehaald op deze manier. Aanrader!" - 18-10-2019 11:43

"Ik heb bij een e-learning abonnement gevolgd bij PE. Je kunt dan voor €500 een heel aantal online trainingen volgen. Op deze manier kan ik e… alles lezen - 18-10-2019 11:43

starstarstarstarstar
Kramer
10
Pink Elephant E-learning Abonnement IT / Projectmanagement

"Via mijn werkgever heb ik toegang gekregen tot het e-learning abonnement van Pink Elephant. In een klap toegang tot verschillende trainingen (itil, prince2, agile, scrum, lean). Erg interessant en zo een makkelijke manier om snel veel informatie op te doen over de verschillende onderwerpen." - 18-10-2019 11:27

"Via mijn werkgever heb ik toegang gekregen tot het e-learning abonnement van Pink Elephant. In een klap toegang tot verschillende trainingen… alles lezen - 18-10-2019 11:27

starstarstarstarstar
Vermeulen
Manager
10
Pink Elephant E-learning Abonnement IT / Projectmanagement

"Met het e-learning abonnement van Pink kreeg ik gelijk toegang tot alle best practice trainingen die mi belangrijk zijn om mijn werkzaamheden uit te voeren. Ik heb sinds begin dit jaar al drie certificeringen behaald (ITIL 4, AgilePM en Lean IT). " - 23-09-2019 12:18

"Met het e-learning abonnement van Pink kreeg ik gelijk toegang tot alle best practice trainingen die mi belangrijk zijn om mijn werkzaamhede… alles lezen - 23-09-2019 12:18

starstarstarstarstar
Job Man
Consultant
10
Pink Elephant E-learning Abonnement IT / Projectmanagement

"Met enige twijfel heb ik het e-learning abonnement van Pink Elephant afgesloten. ik ben normaal gesproken namelijk geen fan van moeilijk door te komen zelfstudies met bakken theorie. Toch gekozen voor dit abonnement omdat het de mogelijkheid biedt om voor lage kosten 8 best practices te leren. Ik moet zeggen dat het alles meevalt. De e-learnings zijn makkelijk door te komen. elke dag krijg ik een aantal oefenvragen via email van stof die ik nog het minst goed beheers. Dit kun je overigens ook uitzetten. Heel fijn platform!" - 20-09-2019 09:06

"Met enige twijfel heb ik het e-learning abonnement van Pink Elephant afgesloten. ik ben normaal gesproken namelijk geen fan van moeilijk doo… alles lezen - 20-09-2019 09:06

starstarstarstarstar_border
Robin Martens
Project Delivery Manager
8
ITIL® Foundation (IT Service Management, processen, architectuur, examen op de laatste dag verplicht!) (ook Live Online)

"Duidelijke 3-daagse training met zeer goede uitleg. Dag 3 die bestond uit een samenvatting en daaraan gekoppeld examen was zeer to-the-point. Het is raadzaam om na deze training een van de vervolgtrajecten te kiezen." - 15-09-2015 13:11

"Duidelijke 3-daagse training met zeer goede uitleg. Dag 3 die bestond uit een samenvatting en daaraan gekoppeld examen was zeer to-the-point… alles lezen - 15-09-2015 13:11

starstarstarstarstar_border
Yvonne Zwaan
Functioneel beheerder
8
ITIL® Foundation (IT Service Management, processen, architectuur, examen op de laatste dag verplicht!) (ook Live Online)

"Prima training. Enthousiaste trainer die een duidelijke uitleg geeft waardoor de stof goed blijft hangen. Examen volgde gelijk op de cursus waardoor de stof nog vers in het geheugen zit." - 07-09-2014 12:33

"Prima training. Enthousiaste trainer die een duidelijke uitleg geeft waardoor de stof goed blijft hangen. Examen volgde gelijk op de cursus … alles lezen - 07-09-2014 12:33

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
ITIL® Foundation (IT Service Management, processen, architectuur, examen op de laatste dag verplicht!) (ook Live Online)

"De inhoud van de training sloot prima aan bij het examen. De trainer van DICT Solutions had veel kennis van zaken en bracht de stof met veel enthousiasme.

We hebbem deze training incompany gedaan en DICT heeft er een prima invulling aan gegeven." - 28-03-2013 10:02

"De inhoud van de training sloot prima aan bij het examen. De trainer van DICT Solutions had veel kennis van zaken en bracht de stof met veel… alles lezen - 28-03-2013 10:02

starstarstarstarstar_border
Remco van den Heuvel
Service Manager
8
ITIL® Foundation (IT Service Management, processen, architectuur, examen op de laatste dag verplicht!) (ook Live Online)

"Goede training, duidelijk uitgelegd, en gegeven. De trainer was erg gemotiveerd. Verder een goede les over het bekijken van werkzaamheden.

" - 13-03-2013 08:30

"Goede training, duidelijk uitgelegd, en gegeven. De trainer was erg gemotiveerd. Verder een goede les over het bekijken van werkzaamheden. … alles lezen - 13-03-2013 08:30

starstarstarstar_halfstar_border
marcello martinez
Senior systems engineer
7
ITIL® Foundation (IT Service Management, processen, architectuur, examen op de laatste dag verplicht!) (ook Live Online)

"Leuke cursus, Goede infomatie.
Presentatie slides zouden beter kunnen.
Proefexamens zijn een goede toetsing voor je kennis voordat je examen gaat doen." - 25-01-2013 13:56

"Leuke cursus, Goede infomatie. Presentatie slides zouden beter kunnen. Proefexamens zijn een goede toetsing voor je kennis voordat je exam… alles lezen - 25-01-2013 13:56

starstarstarstarstar_border
Manfred van Kommer
Servicedeskmedewerker
8
ITIL® Foundation (IT Service Management, processen, architectuur, examen op de laatste dag verplicht!) (ook Live Online)

"Positief dat je in drie dagen kunt slagen voor ITILv3 Foundation, het is namelijk heel veel theorie." - 26-09-2012 16:54

"Positief dat je in drie dagen kunt slagen voor ITILv3 Foundation, het is namelijk heel veel theorie. " - 26-09-2012 16:54

starstarstarstarstar_half
Lars Vosman
Servicedesk Medewerker
9
ITIL® Foundation (IT Service Management, processen, architectuur, examen op de laatste dag verplicht!) (ook Live Online)

"Positief vond ik: Haalbaarheid van examen in drie dagen.De kennis van de docenten die met eenvoudige voorbeelden de stof duidelijk maken." - 26-09-2012 16:48

"Positief vond ik: Haalbaarheid van examen in drie dagen.De kennis van de docenten die met eenvoudige voorbeelden de stof duidelijk maken. " - 26-09-2012 16:48

starstarstarstarstar_border
Paul Vessies
8,2
ITIL® Foundation (IT Service Management, processen, architectuur, examen op de laatste dag verplicht!) (ook Live Online)

"De Foundation was voor mij een goede introductie om te leren begrijpen wat de verschillende fases waren binnen de lifecycle van ITIL. De trainer (Jan Stam) begreep deze essentie ook en wist door middel van klassikale discussies de achtergronden van ITIL te verduidelijken. Goede proefexamens en begeleiding om je zo klaar te stomen voor het examen." - 13-04-2012 11:09

"De Foundation was voor mij een goede introductie om te leren begrijpen wat de verschillende fases waren binnen de lifecycle van ITIL. De tra… alles lezen - 13-04-2012 11:09

starstarstarstarstar_half
Christel
9,3
ITIL® Foundation (IT Service Management, processen, architectuur, examen op de laatste dag verplicht!) (ook Live Online)

"De stencils waren zeer duidelijk. Heb het examen op basis daarvan gehaald want ik was het boek kwijt. Dus alle examenstof was compact samengevat" - 22-03-2012 14:59

"De stencils waren zeer duidelijk. Heb het examen op basis daarvan gehaald want ik was het boek kwijt. Dus alle examenstof was compact samen… alles lezen - 22-03-2012 14:59