Ervaringen met Lean management

8,8
Gemiddelde score van Lean management producten
Gebaseerd op 41 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Harm-Jan Horstra
8
Leergang Lean Leiderschap

"Het was bijzonder om van live naar digitaal te gaan, maar hier is goed op geanticipeerd! Prima werkvormen en ondersteuning via LCG connect.

Trainer Ronnie Wenting: Humor, fijne manier van training geven en goede connectie met Alissa

Trainer Alissa Wetzer: Fijne omgang, kundig en ook prettige connectie met Ronnie" - 25-03-2021 10:47

"Het was bijzonder om van live naar digitaal te gaan, maar hier is goed op geanticipeerd! Prima werkvormen en ondersteuning via LCG connect. … alles lezen - 25-03-2021 10:47

starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Harry Jacobs
2
Lean Management Thuisstudie

"Nadelen:
- geen forum voor overleg tussen cursisten
- geen proefexamens beschikbaar
- lastige bereikbaarheid klantenservice
- wekelijkse reclame via de mail

Voordelen:
- snelle terugkoppeling ingeleverde huiswerk
- betaalbare cursussen
- breed assortiment

Ik denk dat er wel betere aanbieders van cursussen zijn" - 08-02-2021 11:53

"Nadelen: - geen forum voor overleg tussen cursisten - geen proefexamens beschikbaar - lastige bereikbaarheid klantenservice - wekelijkse… alles lezen - 08-02-2021 11:53

starstarstarstarstar_half
Sinisa Ilic
Financial Accounting Manager
9
Introductietraining TMS (Toyota way Management System / deep Lean)

"De training zelf was niet je gebruikelijke training wat je gewent bent. Door de link te leggen met Japan en de groepsinteractie was het een bijzondere bijeenkomst. Naast het bedrijfscomponent wordt je vooral ook op persoonlijk vlak getriggerd en geïnspireerd. " - 14-12-2020 06:29

"De training zelf was niet je gebruikelijke training wat je gewent bent. Door de link te leggen met Japan en de groepsinteractie was het een … alles lezen - 14-12-2020 06:29

starstarstarstarstar_half
Mike Verheul
Manager Klantenservice
9
Leergang Lean Leiderschap

"Mooie verdeling van theorie en praktijk. Voldoende mogelijkheid voor inbreng. De trainingen zijn erg flexibel ingericht en heel visueel.

Trainer Arjen Hoekzema: Open, toegankelijke man met wanneer nodig humor.

Trainer Judith van Sundert: Vriendelijke en vooral enthousiaste dame. Weet de groep goed mee te nemen." - 17-02-2020 08:00

"Mooie verdeling van theorie en praktijk. Voldoende mogelijkheid voor inbreng. De trainingen zijn erg flexibel ingericht en heel visueel. … alles lezen - 17-02-2020 08:00

starstarstarstarstar
Frouwkje Breur
10
Leergang Lean Leiderschap

"Sluit mooi aan op de praktijk en door alle voorbeelden is het ook gemakkelijk om de theorie op onze eigen praktijk te passen.

Trainer Arjen Hoekzema: Flexibel, sluit goed aan bij de behoefte van de groep en door de persoonelijke voorbeelden was de theorie gelijk helder.

Trainer Judith van Sundert: De uitleg van Judith was helder was en zij zorgde voor een goede sfeer. " - 13-02-2020 13:23

"Sluit mooi aan op de praktijk en door alle voorbeelden is het ook gemakkelijk om de theorie op onze eigen praktijk te passen. Trainer Arj… alles lezen - 13-02-2020 13:23

starstarstarstar_halfstar_border
Jacqueline Janssen
7
Leergang Lean Leiderschap

"Inhoudelijk zeer interessante training.
Mooie visuele platen die de inhoud op een goede manier overbrengt.
Ook de afwisseling van luisteren, zelf doen, filmpjes en leren van andermans ervaring was zeer goed.
Goede, enthousiaste docenten/adviseurs, misschien een beetje teveel op de \"automatische piloot\".
Verbeterpunten:
Opzet mag met wat meer structuur (was wat rommelig), ook duidelijkheid over (huiswerk)opdrachten.
In de huidige opzet minder geschikt voor in- compagnie.

Trainer Arjen Hoekzema: Fantastische praktijkverhalen.
Goede en prettige docent/adviseur.

Trainer Judith van Sundert: Heel professioneel en goede docent." - 13-02-2020 12:31

"Inhoudelijk zeer interessante training. Mooie visuele platen die de inhoud op een goede manier overbrengt. Ook de afwisseling van luistere… alles lezen - 13-02-2020 12:31

John Droppert
starstarstarstarstar
John Droppert
Senior Quality Assurance Officer
10
Workshop Daily Management - Continu Verbeteren (Lean)

"Leuk en opbouwend. Nu overduidelijk meer collega's enthousiast over het gebruik van een daily TIER en de structuur er omheen. Wij gaan zeker verder met implementatie. Goede duidelijke structuur in de uitleg en leuke workshop." - 09-12-2019 13:39

"Leuk en opbouwend. Nu overduidelijk meer collega's enthousiast over het gebruik van een daily TIER en de structuur er omheen. Wij gaan zeker… alles lezen - 09-12-2019 13:39

starstarstarstarstar
Margreet Lenstra
Sr HR business partner
10
Introductietraining TMS (Toyota way Management System / deep Lean)

"Hele leuke dag. Super interessant om te zien dat wat wij Lean noemen uit een totaal andere cultuur komt en dat je elementen uit die cultuur ook hier zou moeten toepassen voor een betere inbedding en breder succes. " - 25-10-2019 08:40

"Hele leuke dag. Super interessant om te zien dat wat wij Lean noemen uit een totaal andere cultuur komt en dat je elementen uit die cultuur … alles lezen - 25-10-2019 08:40

starstarstarstarstar_border
Wendy Schenkels
Proces specialist
8
Introductietraining TMS (Toyota way Management System / deep Lean)

"Interessante cursus. Een verdieping op Lean. Voor mij als als Blackbelt Lean Six Sigma een waardevolle aanvulling. In deze cursus wordt in gegaan op de mindset die nodig is om Lean goed te kunnen toepassen. Enthousiaste trainers die zich goed in de materie hebben verdiept. Verhelderend hoe ze zelf de theorie visueel hebben gemaakt. In de cursus veel aandacht voor hoe je een team uit de business goed in stelling brengt om met Lean aan de slag te gaan. De eendaagse cursus is een introductie op een uitgebreidere cursus. Ik ben zelf wel nieuwsgierig naar het vervolg. Dat zou nog wat meer praktische handvatten geven.De groepsopdracht was verhelderend en leuk. Het middagdeel sprak me meer aan omdat dit praktischer was. Leuk om tussendoor ervaringen met vakgenoten uit te wisselen. Ik blijf het een heel leuk vakgebied vinden. " - 16-10-2019 10:28

"Interessante cursus. Een verdieping op Lean. Voor mij als als Blackbelt Lean Six Sigma een waardevolle aanvulling. In deze cursus wordt in g… alles lezen - 16-10-2019 10:28

starstarstarstar_halfstar_border
Van Ommen
Adviseur
7
Introductietraining TMS (Toyota way Management System / deep Lean)

"Inspirerende trainers met passie voor het vak die je meenemen in het anders kijken naar de Lean methodologie. Je krijgt zich op de cultuur van Japan en hoe wij als westerlingen in onze eigen 'bubbel'redeneren en kijken naar Japan" - 14-10-2019 08:11

"Inspirerende trainers met passie voor het vak die je meenemen in het anders kijken naar de Lean methodologie. Je krijgt zich op de cultuur v… alles lezen - 14-10-2019 08:11

Fokelien Stokje
starstarstarstarstar_half
Fokelien Stokje
Projectleider/ changemanager/ leanconsultant voor het optimaliseren KWIS-proces bij FloraHolland
9
Introductietraining TMS (Toyota way Management System / deep Lean)

"Een hele motiverende leiderschapsstijl (voor management en medewerkers) waarbij medewerkers met hun kennis/ ervaring en hun teamspirit de kwaliteit van het product of de dienstverlening verder verbeteren. Tevens hele goede en praktische voorbeelden en tools besproken om dit in Nederland toe te passen! Supergoede training" - 11-10-2019 17:15

"Een hele motiverende leiderschapsstijl (voor management en medewerkers) waarbij medewerkers met hun kennis/ ervaring en hun teamspirit de kw… alles lezen - 11-10-2019 17:15

starstarstarstarstar
Hero Zuidema
Manager
10
Introductietraining TMS (Toyota way Management System / deep Lean)

"Unieke training in de lean wereld. Verdieping op uist die onderdelen die van belang zijn om een echte verandering te realiseren nergens anders te vinden is in de nl lean ttaingsaanbod Gedreven trainers met ervaring uit eerste hand bij Toyota Japan. " - 11-10-2019 14:18

"Unieke training in de lean wereld. Verdieping op uist die onderdelen die van belang zijn om een echte verandering te realiseren nergens ande… alles lezen - 11-10-2019 14:18

starstarstarstarstar
Anke Beerens
Lean consultant
10
Introductietraining TMS (Toyota way Management System / deep Lean)

"Ik was zeer enthousiast over deze aanvulling. Het gaf inzicht waarom het juist toepassen van de leantechnieken toch niet altijd tot succes leiden. Ik ga hier veel aan hebben.
Mooi locatie. " - 11-10-2019 14:00

"Ik was zeer enthousiast over deze aanvulling. Het gaf inzicht waarom het juist toepassen van de leantechnieken toch niet altijd tot succes l… alles lezen - 11-10-2019 14:00

starstarstarstarstar
Stijn Langewisch
10
Introductietraining TMS (Toyota way Management System / deep Lean)

"Super leerzame en inspireerde trainingsdag over TMS en hoe deze toe te passen binnen jouw organisatie. Een geheel nieuwe kijk vanuit Lean en echt een toegevoegde waarde bovenop je green belt. Echt een aanrader mocht je interesse hebben in Lean!" - 11-10-2019 13:27

"Super leerzame en inspireerde trainingsdag over TMS en hoe deze toe te passen binnen jouw organisatie. Een geheel nieuwe kijk vanuit Lean en… alles lezen - 11-10-2019 13:27

starstarstarstarstar
Willy Bomert
10
Introductietraining TMS (Toyota way Management System / deep Lean)

"De TMS-trainging heeft mij diepgeraakt. Het gaf me inzicht waarom lean transformaties moeizaam uit de startblokken komen. Naast inzicht ook praktische handreikingen hoe de blokkades aan te pakken en groei naar sterke teams te faciliteren" - 08-10-2019 16:01

"De TMS-trainging heeft mij diepgeraakt. Het gaf me inzicht waarom lean transformaties moeizaam uit de startblokken komen. Naast inzicht ook … alles lezen - 08-10-2019 16:01

starstarstarstarstar
Josha Veenker
10
Leergang Lean Leiderschap

"Lean wordt in deze training leuk! Met veel bevlogenheid en een perfecte balans tussen doen en denken over de dagen heen heb ik deze training als enorm leerzaam maar ook heel praktisch en toepasbaar ervaren. Vernieuwende technieken en werkwijzen. Geen seconde saai. Echt een aanrader wat mij betreft. Een training die 100% in balans is.

Trainer Karine Mijnheer: Hoe mooi kan zij theorieën op een rustige maar heel duidelijke manier toelichten. Ze weet je op een stimulerende manier jezelf te verbeteren. Een zeer ervaren coach die het succes van deze training voor een groot deel heeft bepaald

Trainer Ronnie Wenting: Ronnie zorgt met veel humor en een open, relaxte houding dat lean leuk is. " - 26-06-2019 13:51

"Lean wordt in deze training leuk! Met veel bevlogenheid en een perfecte balans tussen doen en denken over de dagen heen heb ik deze training… alles lezen - 26-06-2019 13:51

starstarstarstarstar_half
Dirk van Puffelen
Manager Verhuur
9
Leergang Lean Leiderschap

"Intensieve training met veel interactie waar praktijk en theorie afwisselend wordt behandeld.

Trainer Karine Mijnheer: Mooie enthousiaste uitstraling met inhoudelijke kennis en vertalend in concrete praktische tips.

Trainer Ronnie Wenting: Ervaren trainer die een club echt verder helpt en je helpt om op een andere wijze tegen problemen of vraagstukken aan te kijken. " - 26-06-2019 13:50

"Intensieve training met veel interactie waar praktijk en theorie afwisselend wordt behandeld. Trainer Karine Mijnheer: Mooie enthousiaste… alles lezen - 26-06-2019 13:50

starstarstarstarstar
Tanja Riet
Projectmanager Verhuur
10
Leergang Lean Leiderschap

"Super goede training!! Enthousiaste trainers, visualisaties en voorbeelden top!!!

Trainer Karine Mijnheer: Enthousiasme!! Volop kennis over de theorie.

Trainer Ronnie Wenting: Voorbeelden, humor, visualisaties

Deze evaluatie is door mij persoonlijk geschreven op het online evaluatieformulier van LCG en met toestemming gepubliceerd op Springest." - 26-06-2019 13:48

"Super goede training!! Enthousiaste trainers, visualisaties en voorbeelden top!!! Trainer Karine Mijnheer: Enthousiasme!! Volop kennis ov… alles lezen - 26-06-2019 13:48

starstarstarstarstar_half
Ralph Van Breukelen
9
Leergang Lean Leiderschap

"Heel veel duidelijke toepassingen en voorbeelden uit de praktijk. Veel energie van trainers en ze brengen de stof op een leuke manier.

Trainer Karine Mijnheer: Super veel energie en kennis!

Trainer Ronnie Wenting: Super veel energie en kennis!" - 26-06-2019 13:47

"Heel veel duidelijke toepassingen en voorbeelden uit de praktijk. Veel energie van trainers en ze brengen de stof op een leuke manier. Tr… alles lezen - 26-06-2019 13:47

starstarstarstarstar_border
Eric De Gier
Business controller
8
Leergang Lean Leiderschap

"Zeer leerzame training waar ik hopelijk in de toekomst mijn voordeel mee kan doen voor Staedion en voor mijn eigen werkplezier

Trainer Karine Mijnheer: Enthousiast en goed voorbereid en ter zake kundig

Trainer Ronnie Wenting: Enthousiast, goede verteller en ter zake kundig" - 26-06-2019 13:46

"Zeer leerzame training waar ik hopelijk in de toekomst mijn voordeel mee kan doen voor Staedion en voor mijn eigen werkplezier Trainer Ka… alles lezen - 26-06-2019 13:46

starstarstarstarstar_border
Ron Zadelaar
Facilty Manager
8
Leergang Lean Leiderschap

"Goede afwisseling tussen praktijk en theorie.
Ook goede en uitvoerbare huiswerkopdrachten

Trainer Mariska van Hoorik: Open en goeie praktijkvoorbeelden

Trainer Marjolein Jungman: Goede mix met Mariska en goed overzicht over de groep, de inhoud en de tijd" - 18-03-2019 15:55

"Goede afwisseling tussen praktijk en theorie. Ook goede en uitvoerbare huiswerkopdrachten Trainer Mariska van Hoorik: Open en goeie prak… alles lezen - 18-03-2019 15:55

Kees Blaasse
starstarstarstarstar
Kees Blaasse
Financial Controller at Handel en Constructie H.Meeuwsen BV
10
Lean Management & Control [Online te volgen gedurende COVID-19!]

"Lean Management * Control helpt je organisatie vooruit. Via Nive worden hiervoor cursussen aangeboden. Een aanrader voor iedereen die zich wil inzetten de prestaties van de onderneming waar je werkt te bereiken" - 21-06-2018 19:18

"Lean Management * Control helpt je organisatie vooruit. Via Nive worden hiervoor cursussen aangeboden. Een aanrader voor iedereen die zich w… alles lezen - 21-06-2018 19:18

starstarstarstarstar_border
Michel Soetens
Shiftleader TCA
8
Workshop Daily Management - Continu Verbeteren (Lean)

"Sfeer was relaxed en fijn om in te werken. Prettig was om met 2 personen van hetzelfde bedrijf de workshop te volgen. De extra aanwezige trainers werkte Het was vooral gebaseerd op de tier 1 misschien de andere overleg vormen extra aandacht geven." - 21-03-2018 06:22

"Sfeer was relaxed en fijn om in te werken. Prettig was om met 2 personen van hetzelfde bedrijf de workshop te volgen. De extra aanwezige tra… alles lezen - 21-03-2018 06:22

starstarstarstar_halfstar_border
Van de Kerkhof
Projectleider Operational Excellence
7
Workshop Daily Management - Continu Verbeteren (Lean)

"Interessante training, goede verhouding tussen theorie en praktijk. De inhoudelijke advisering voor ons eigen bedrijf had zeker toegevoegde waarde. Iets meer uitleg over hoe om te gaan met de verschillende tiers zou deze training nog beter hebben gemaakt." - 19-03-2018 08:01

"Interessante training, goede verhouding tussen theorie en praktijk. De inhoudelijke advisering voor ons eigen bedrijf had zeker toegevoegde … alles lezen - 19-03-2018 08:01

starstarstarstarstar_border
Dirk Niestadt
8
Workshop Daily Management - Continu Verbeteren (Lean)

"Een interessante workshop, met veel gelegenheid om zelf een Daily management board te ontwikkelen. De balans tussen theorie en praktijk was precies goed. Erg nuttig om samen met een collega deel te nemen, zodat je na afloop samen iets voor je bedrijf kunt ontwikkelen." - 19-03-2018 07:36

"Een interessante workshop, met veel gelegenheid om zelf een Daily management board te ontwikkelen. De balans tussen theorie en praktijk was … alles lezen - 19-03-2018 07:36