Ervaringen met Leidinggeven

8,7
Gemiddelde score van Leidinggeven producten
Gebaseerd op 716 ervaringen
starstarstarstarstar
Tatjana van den Bosch
10
Leidinggeven: Leadership for Excellence

"Hele inspirerende training waarbij de mix tussen theorie en oefeningen erg prettig is. Mooie locatie en fijne trainer met veel kennis en ervaring.

Weggegaan met een voldaan gevoel en vol energie." - 23-11-2020 14:52

"Hele inspirerende training waarbij de mix tussen theorie en oefeningen erg prettig is. Mooie locatie en fijne trainer met veel kennis en erv… alles lezen - 23-11-2020 14:52

starstarstarstarstar_half
Vd braak
9
Leidinggeven Technici

"Goede inhoudelijke cursus, mooie afwisseling door verschillende docenten en vakgebieden.
compacte groep deelnemers met goede interactie waar docenten de lesinhoud ook goed op afstemmen om zo ook veel te leren van echte situaties.
Prettige locaties en goed verzorgd.
" - 16-11-2020 08:10

"Goede inhoudelijke cursus, mooie afwisseling door verschillende docenten en vakgebieden. compacte groep deelnemers met goede interactie waa… alles lezen - 16-11-2020 08:10

starstarstarstarstar_border
Erik gunnar Hoting
Manager Service & Warranty
8
Leidinggeven Technici

"Het was een effectieve training waardoor je jezelf en je omgeving effectiever kan beoordelen en inrichten zodat je effectiever wordt in je rol als leidinggevende.
Het is ook heel leerzaam en interessant om ook eens met collega leidinggevenden uit andere bedrijven over de materie te spreken.
Een mooie bijkomstigheid hierin is dat het ook leuker wordt omdat je het beter kan inrichten.
" - 16-11-2020 06:50

"Het was een effectieve training waardoor je jezelf en je omgeving effectiever kan beoordelen en inrichten zodat je effectiever wordt in je r… alles lezen - 16-11-2020 06:50

starstarstarstarstar_border
Noud Cremers
Service coördinator
8
Leidinggeven Technici

"De cursus heeft me veel geholpen in het uitvoeren van mijn functie na de overname in augustus 2019. Ben zelfverzekerder weet mijn prioriteiten en eigen doelen duidelijk over te brengen bij mijn leidinggevende. De cursus is praktijk gericht, heb veel handvaten gekregen. Als ik een vervolg cursus ga nemen kijk ik als eerste naar Streng Dijkerman & Partners." - 14-11-2020 17:37

"De cursus heeft me veel geholpen in het uitvoeren van mijn functie na de overname in augustus 2019. Ben zelfverzekerder weet mijn prioritei… alles lezen - 14-11-2020 17:37

starstarstarstarstar
Dennis Janmaat
Aankomend leidinggevend
10
Meewerkend leidinggeven

"De praktijk voorbeelden en de algehele presentatie waren erg goed. Zelfs de prive tijd werd voor mij nog ingekort om goeie tips te geven. Kundige mensen,
prettige locatie en erg genoten!" - 13-11-2020 14:55

"De praktijk voorbeelden en de algehele presentatie waren erg goed. Zelfs de prive tijd werd voor mij nog ingekort om goeie tips te geven. Ku… alles lezen - 13-11-2020 14:55

starstarstarstarstar
Ruud Timmers
Senior CAD engineer
10
Meewerkend leidinggeven

"Het was een zeer goede training met veel inhoud en diversiteit. Ze straalden ook veel energie uit en waren zeer betrokken bij de verhalen van iedereen en gingen hier goed op in. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen. Top." - 13-11-2020 12:20

"Het was een zeer goede training met veel inhoud en diversiteit. Ze straalden ook veel energie uit en waren zeer betrokken bij de verhalen v… alles lezen - 13-11-2020 12:20

starstarstarstarstar
Ronald schraauwen
Outbound Inspecteur
10
Meewerkend leidinggeven

"Het was geweldig en uitdagend !!!!

Veel informatie gehad maar toch alles netjes kunnen verwerken .
Nu met volle enthousiasme ertegenaan gegaan .
Veel dingen wat we kunnen toepassen voor het werk en eventueel privé.

Top Gedaan !!!!
" - 13-11-2020 12:17

"Het was geweldig en uitdagend !!!! Veel informatie gehad maar toch alles netjes kunnen verwerken . Nu met volle enthousiasme ertegenaan … alles lezen - 13-11-2020 12:17

Rob Berkers
starstarstarstarstar_half
Rob Berkers
9
Agile leiding geven - deel 1

"De training was zeer goed en zo ook de begeleiding. Het was zeer interessant om de ervaringen en ideeën van ander te horen.

De training had misschien langer gemogen zodat er iets dieper in bepaalde onderwerpen gegaan had kunnen worden." - 30-10-2020 15:58

"De training was zeer goed en zo ook de begeleiding. Het was zeer interessant om de ervaringen en ideeën van ander te horen. De training h… alles lezen - 30-10-2020 15:58

starstarstarstarstar
Claire Wientjes
Product Marketer
10
Leidinggeven aan projecten (ook online virtual classroom)

"Bijzonder knap hoe snel Paul zijn klas feilloos doorhad. We hadden een diverse groep dus Paul wist ons interessante inzichten in onszelf te laten opdoen door praktijksituaties. Door middel van de juiste vragen kwam hij tot de kern en heeft ieder van ons goed in de spiegel kunnen kijken van onze eigen leidersschapsstijl. Verder veel theorie, waarvan ik niet alle modellen nuttig vond. Maar ik heb er enorm veel aan gehad om mezelf beter te leren kennen als projectleider, inclusief mijn kracht en (blinde) valkuilen, en scherper te worden in projectmanagement." - 21-10-2020 14:10

"Bijzonder knap hoe snel Paul zijn klas feilloos doorhad. We hadden een diverse groep dus Paul wist ons interessante inzichten in onszelf te … alles lezen - 21-10-2020 14:10

starstarstarstarstar
Marijn de bakker
HR leidinggevende
10
Leidinggeven basis klassikaal

"Erg interessante en leerzame trainingen. Door vooraf een vragenlijst in te vullen, kan iedere deelnemer op zijn of haar eigen niveau instappen. Hierdoor worden trainingen niet vertraagd of gaan ze te snel voor anderen. Daarnaast werd onze vraag goed in kaart gebracht en opgelost! Super." - 16-10-2020 13:01

"Erg interessante en leerzame trainingen. Door vooraf een vragenlijst in te vullen, kan iedere deelnemer op zijn of haar eigen niveau instapp… alles lezen - 16-10-2020 13:01

starstarstarstarstar_half
Joke de Gracht
9
Leidinggeven

"Zeer toegankelijke leeromgeving, waarbij ik kan kiezen uit meerdere gecertificeerde trainingen. Daarnaast zijn er ook nog e-books, podcasts, testen, audioboeken en video's die me helpen bij het bevorderen mijn persoonlijke ontwikkeling. " - 13-10-2020 14:07

"Zeer toegankelijke leeromgeving, waarbij ik kan kiezen uit meerdere gecertificeerde trainingen. Daarnaast zijn er ook nog e-books, podcasts,… alles lezen - 13-10-2020 14:07

starstarstarstarstar_half
Joke de Gracht
9
Leidinggeven

"Deze Cursus laat je kennis maken met vier stijlen van leidinggeven die je kunt hanteren in de omgang met medewerkers van verschillende competentieniveaus. De diverse niveaus worden stap voor stap besproken. Zeker een aanrader!" - 09-10-2020 08:46

"Deze Cursus laat je kennis maken met vier stijlen van leidinggeven die je kunt hanteren in de omgang met medewerkers van verschillende compe… alles lezen - 09-10-2020 08:46

starstarstarstarstar
Aarnout Molenaar
10
Leidinggeven aan teams

"Op Annerieke die een hele goede en fijne training heeft verzorgd, ondanks de beperkingen van het remote / videobellen. De inhoud en de uitvoering van de training sloten goed aan bij mijn leerdoelen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 07-10-2020 00:00

"Op Annerieke die een hele goede en fijne training heeft verzorgd, ondanks de beperkingen van het remote / videobellen. De inhoud en de uitvo… alles lezen - 07-10-2020 00:00

Özlem Stuger-Kavaz
starstarstarstarstar_border
Özlem Stuger-Kavaz
Coördinator burgerzaken
8
Persoonlijke effectiviteit in leidinggeven en overleggen

"Een training waar ik veel aan heb gehad.
Ik heb een hoop tools gekregen waar ik zeker wat mee kon in de praktijk. We hebben tijdens de training veel gelachen maar ook een hoop van elkaar geleerd. Een veelzijdige training met veel afwisseling. We hadden een leuke groep mensen, die allemaal heel verschillend waren van elkaar maar daardoor ook veel geleerd over persoonlijkheden en hoe zij met dingen omgaan. De trainingsdagen waren goed gefaciliteerd en comfortabel. Genoeg versnaperingen, maaltijden waren top.
Het waren intensieve dagen maar het was de moeite zeker waard👍🏽" - 30-09-2020 15:18

"Een training waar ik veel aan heb gehad. Ik heb een hoop tools gekregen waar ik zeker wat mee kon in de praktijk. We hebben tijdens de trai… alles lezen - 30-09-2020 15:18

starstarstarstarstar_border
Eric van der Linde
8
Persoonlijke effectiviteit in leidinggeven en overleggen

"Heel veel geleerd. Soms zware en confronterende cursus die je veel handvatten geeft voor het goed invullen van een leidinggevende functie. Er worden veel mogelijkheden geboden om jezelf te ontwikkelen.
" - 30-09-2020 14:41

"Heel veel geleerd. Soms zware en confronterende cursus die je veel handvatten geeft voor het goed invullen van een leidinggevende functie. E… alles lezen - 30-09-2020 14:41

starstarstarstarstar_half
Remco Mentink
Researcher Plant Weefselkweek
9
Persoonlijke effectiviteit in leidinggeven en overleggen

"Erg nuttige, intensieve training waar ik veel aan heb gehad. Veel geleerd over anderen en mezelf. Door praktijkgerichtheid passeren veel relevante voorbeelden de ronde. Anneke heeft veel mensenkennis en doorziet waar je aandachtspunten liggen." - 28-09-2020 07:16

"Erg nuttige, intensieve training waar ik veel aan heb gehad. Veel geleerd over anderen en mezelf. Door praktijkgerichtheid passeren veel rel… alles lezen - 28-09-2020 07:16

Charis Lapre
starstarstarstarstar_border
Charis Lapre
Senior medewerker klantcontact
8
Leidinggeven zonder macht (ook virtueel)

"Ik ben erg blij met de training van Ammy. Met zekerheid kan ik zeggen dat ik hier nog lang profijt van zal hebben en een aantal leermomenten nooit meer vergeet. " - 16-09-2020 07:11

"Ik ben erg blij met de training van Ammy. Met zekerheid kan ik zeggen dat ik hier nog lang profijt van zal hebben en een aantal leermomenten… alles lezen - 16-09-2020 07:11

starstarstarstarstar
Sandra Gabriel
Coördinator Debiteurenbeheer
10
Leidinggeven zonder macht (ook virtueel)

"Zeer positief. Praktijkgericht en daardoor ook direct bruikbaar in het dagelijks werk. Ondanks dat het virtueel was, toch in kleine groepjes opdrachten in "Outbreakrooms" kunnen doen om het geleerde direct te oefenen. Trainer kon goed op voorbeelden uit de praktijk inspringen en gebruikte deze voorbeelden om de lesstof te behandelen." - 16-09-2020 06:51

"Zeer positief. Praktijkgericht en daardoor ook direct bruikbaar in het dagelijks werk. Ondanks dat het virtueel was, toch in kleine groepjes… alles lezen - 16-09-2020 06:51

starstarstarstarstar
Hans Baas
Teamleider/Ploegleider
10
Leidinggeven basis klassikaal

"Inmiddels ben ik een aantal jaar leidinggevende/ploegleider van onze afdeling. Op basis van werkervaring en kennis van de machines ben ik doorgegroeid binnen ons bedrijf. Persoonlijk had ik het gevoel dat ik verschillende vaardigheden miste in mijn rol als leidinggevende.
Samen met een professional van BTR Trainingen ben ik individueel in 5 dagdelen aan de slag gegaan met o.a. motiverende gespreksvoering, Feedback geven/ontvangen, coachend leidinggeven. Dat heeft me enorm geholpen. Hiervoor bedankt. Ik ben erg tevreden over de aanpak en de kennis en kunde van de trainer. " - 06-08-2020 09:14

"Inmiddels ben ik een aantal jaar leidinggevende/ploegleider van onze afdeling. Op basis van werkervaring en kennis van de machines ben ik do… alles lezen - 06-08-2020 09:14

Shefania Dawlat
starstarstarstarstar
Shefania Dawlat
Manager kinderopvang
10
Online training Leidinggeven op de Werkvloer

"De training is duidelijk en geeft je inzicht in je eigen gedrag. Wat ook heel leerzaam was is het onderwerp: "Leidinggeven op afstand". Een onderwerp dat nu zeker heel erg van belang is voor een ieder die een leidinggevende functie vervult. De trainer is deskundig met heel veel ervaring." - 23-07-2020 16:28

"De training is duidelijk en geeft je inzicht in je eigen gedrag. Wat ook heel leerzaam was is het onderwerp: "Leidinggeven op afstand". Een … alles lezen - 23-07-2020 16:28

starstarstarstarstar_border
Roelien Oosterveld
Eigenaar administratiekantoor
8
De essenties van leidinggeven (ook incompany)

"Training gehad van Jacco in een kleine setting van 4 cursisten. Uitleg was uitstekend, konden ook praktijkgevallen behandelen. Cursus sluit goed aan. Veel geleerd en thuis alles nog eens rustig doorgenomen." - 13-07-2020 17:10

"Training gehad van Jacco in een kleine setting van 4 cursisten. Uitleg was uitstekend, konden ook praktijkgevallen behandelen. Cursus sluit … alles lezen - 13-07-2020 17:10

starstarstarstarstar_border
Geuze
8
Leidinggeven zonder macht (ook virtueel)

"Goede communicatie, goed gebruik van theorie, nuttige opdrachten. Omdat het voor mij de eerste keer was dat ik een dergelijke training volgde, kwam er veel onbekends op mij af. Ik heb het idee dat ik veel geleerd heb, maar ook dat ik nu vooral ook in de praktijk ermee aan de slag moet blijven." - 02-07-2020 07:40

"Goede communicatie, goed gebruik van theorie, nuttige opdrachten. Omdat het voor mij de eerste keer was dat ik een dergelijke training volgd… alles lezen - 02-07-2020 07:40

starstarstarstarstar
Robin Hoenkamp
Adviseur en teamleider
10
Leidinggeven: Leadership for Excellence

"Goede combinatie van waardevolle tools, persoonlijke aandacht door kleine groepsgrootte en veel doen ipv alleen theorie.
Ik merk dat ik in de weken na de training ook onbewust dingen beter aanpak. Het leiden van overleggen gaat makkelijker en met betere uitkomsten, ik neem sneller beslissingen en mijn eigen ego zit me minder in de weg." - 01-07-2020 08:19

"Goede combinatie van waardevolle tools, persoonlijke aandacht door kleine groepsgrootte en veel doen ipv alleen theorie. Ik merk dat ik in… alles lezen - 01-07-2020 08:19

starstarstarstarstar_border
Giesen, Karin
8
Leidinggeven zonder macht (ook virtueel)

"Zeer goed, het is altijd fijn als je meer meeneemt dan je van te voren had verwacht. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 8." - 27-06-2020 00:00

"Zeer goed, het is altijd fijn als je meer meeneemt dan je van te voren had verwacht. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De organisat… alles lezen - 27-06-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Rijkers, Hans
8
Leidinggeven zonder macht (ook virtueel)

"ondanks dat het online was heb ik het als zeer prettig ervaren. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De organisatie waardeer ik met een 8. De accommodatie krijgt van mij een 8." - 26-06-2020 00:00

"ondanks dat het online was heb ik het als zeer prettig ervaren. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De organisatie waardeer ik met een… alles lezen - 26-06-2020 00:00