Ervaringen met Leidinggeven producten

8,8
Gemiddelde score van Leidinggeven producten
Gebaseerd op 556 ervaringen
Frans van Ek
starstarstarstarstar_half
Frans van Ek
DevSecOps Architect bij nexxbiz
9
Leidinggeven: Leadership for Excellence

"Een waardevolle training als je leiding wil geven op een inspirerende manier.
Dit wordt gedaan met tools en persoonlijke aandacht zodat je de tools op jouw manier kan toepassen in jouw omgeving.

Door deze aanpak sluit de training naadloos aan bij jouw situatie en kun je het direct toepassen." - 05-12-2019 13:03

"Een waardevolle training als je leiding wil geven op een inspirerende manier. Dit wordt gedaan met tools en persoonlijke aandacht zodat je … alles lezen - 05-12-2019 13:03

starstarstarstarstar
Tanja Tijdink
Teamleider
10
Leidinggeven: Leadership for Excellence

"Een zeer waardevoller aanvulling op de CfE. Het brengt je als leider verder door middel van inzicht en kennis. De trainer heeft zeer veel ervaring en deelt dit met de groep. Dit werkt relativerend,inspirerend en soms is het ook wel spannend. Als je verder wil komen, aanrader!! " - 05-12-2019 12:38

"Een zeer waardevoller aanvulling op de CfE. Het brengt je als leider verder door middel van inzicht en kennis. De trainer heeft zeer veel er… alles lezen - 05-12-2019 12:38

Janna Deuling
starstarstarstarstar_half
Janna Deuling
9
Workshop Leidinggeven

"Een interessante, leerzame training. Robin ziet de persoon en sluit aan bij de behoefte. Iets waar je méer aan hebt dan alleen op de werkvloer. Kostbaar en zeker een aanrader." - 05-12-2019 10:58

"Een interessante, leerzame training. Robin ziet de persoon en sluit aan bij de behoefte. Iets waar je méer aan hebt dan alleen op de werkvlo… alles lezen - 05-12-2019 10:58

Wat fijn om te horen, Janna! Bedankt voor het delen van je ervaring. We hopen in de toekomst nog iets voor je te kunnen betekenen.

- 05-12-2019 10:58
starstarstarstarstar
Thomas Nierop
10
De Startende Manager

"Ik vindt het niveau van de opleiding erg goed, de opzet van e-learning met klassikaal is erg fijn en een erg goede docent.
Daarbij zijn alle lessen doorgegaan (geen uitval), dit is bij andere opleidingsinstituten niet altijd het geval.
Ik was goed ingelicht door ICM over een verandering in de leslocatie gezien er niet voldoende aanmeldingen waren voor mijn eerste keuze.
" - 04-12-2019 07:38

"Ik vindt het niveau van de opleiding erg goed, de opzet van e-learning met klassikaal is erg fijn en een erg goede docent. Daarbij zijn al… alles lezen - 04-12-2019 07:38

starstarstarstarstar
Marlous de Vos
Coordinator Jeugd en Veiligheid
10
Meewerkend leidinggeven

"Drie dagen lang mogen doorbrengen met 2 enthousiaste en inspirerende trainers (Wim en Frits). Veel praktische voorbeelden en toepasbare technieken aangereikt gekregen die mij nieuwe inzichten hebben gegeven. Deze training was een cadeautje voor mezelf!" - 26-11-2019 07:41

"Drie dagen lang mogen doorbrengen met 2 enthousiaste en inspirerende trainers (Wim en Frits). Veel praktische voorbeelden en toepasbare tech… alles lezen - 26-11-2019 07:41

starstarstarstarstar
Brigitte Dongen
Teammanager Behandeling
10
Leidinggeven aan Professionals

"Verrassend verfrissende cursus. Prima geregelde setting, van kundige trainer die echt aansluit bij aangedragen casuïstiek, gevarieerd gezelschap uit verschillende vakgebieden waardoor breed inzicht werd verkregen, tot aan een fijn werkend leerportaal en prettige fysieke omgeving waarin is gezeten/gewerkt." - 22-11-2019 14:17

"Verrassend verfrissende cursus. Prima geregelde setting, van kundige trainer die echt aansluit bij aangedragen casuïstiek, gevarieerd gezels… alles lezen - 22-11-2019 14:17

starstarstarstarstar
Corné Valkenburg
Groepsleider Assemblage
10
Meewerkend leidinggeven

"Ik vond de manier waarop Frits de presentatie bracht erg fijn en soms ook humoristisch. Ook fijn was dat er persoonlijke aandacht werd gegeven wanneer je op het werk qua leidinggeven ergens tegenaan liep. Dit werd dat met de groep bespreekbaar gemaakt. Locatie is ook erg mooi.
" - 18-11-2019 12:24

"Ik vond de manier waarop Frits de presentatie bracht erg fijn en soms ook humoristisch. Ook fijn was dat er persoonlijke aandacht werd gegev… alles lezen - 18-11-2019 12:24

Johan Kusmus
starstarstarstarstar
Johan Kusmus
10
Meewerkend leidinggeven

"Afgelopen week de cursus Meewerkend leidinggeven mogen volgen. Erg goede begeleiding van Frits en Wim. Goede theorie en duidelijke praktijkvoorbeelden. Hierdoor ontstaat er een leuke dynamiek in de groep waar iedereen profijt van heeft. " - 15-11-2019 22:36

"Afgelopen week de cursus Meewerkend leidinggeven mogen volgen. Erg goede begeleiding van Frits en Wim. Goede theorie en duidelijke praktijkv… alles lezen - 15-11-2019 22:36

Dennis Otto
starstarstarstarstar
Dennis Otto
Freight management supervisor
10
Meewerkend leidinggeven

"Zowel Wim Meinderts als Frits van Galle zijn twee ontzettend inspirerende trainers welk vanuit de praktijk en met ontzettend veel kennis, humor en verrassende wendingen je elke dag weer met frisse moed en zin in de cursus laten terug keren en je gaat naar huis met zoveel energie, motivatie en inspiratie om aan de bak te gaan met je team dat ik niet anders kan zeggen als wat een een helden en kan niet wachten op de volgende training." - 15-11-2019 14:56

"Zowel Wim Meinderts als Frits van Galle zijn twee ontzettend inspirerende trainers welk vanuit de praktijk en met ontzettend veel kennis, hu… alles lezen - 15-11-2019 14:56

Dennis Otto
starstarstarstarstar
Dennis Otto
Freight management supervisor
10
Meewerkend leidinggeven

"Helaas kan ik er geen twee aangeven, maar zowel Wim Meinderts als Frits van Galle zijn twee ontzettend inspirerende trainers welk vanuit de praktijk en met ontzettend veel kennis, humor en verrassende wendingen je elke dag weer met frisse moed en zin in de cursus laten terug keren en je gaat naar huis met zoveel energie, motivatie en inspiratie om aan de bak te gaan met je team dat ik niet anders kan zeggen als wat een een helden en kan niet wachten op de volgende training." - 15-11-2019 14:00

"Helaas kan ik er geen twee aangeven, maar zowel Wim Meinderts als Frits van Galle zijn twee ontzettend inspirerende trainers welk vanuit de … alles lezen - 15-11-2019 14:00

starstarstarstarstar
Ruby deelstra
shiftleader
10
Meewerkend leidinggeven

"heb een 3 daagse opleiding gevolgd mijn probleem wat ik heb aangedragen hebben ze door middel van filmpjes en leuke en luchtige discussies / gesprekken duidelijk weten te raken en ook verschillende oplossingen aangedragen is hele leuke en losse benadering van bepaalde problematiek." - 15-11-2019 13:14

"heb een 3 daagse opleiding gevolgd mijn probleem wat ik heb aangedragen hebben ze door middel van filmpjes en leuke en luchtige discussies /… alles lezen - 15-11-2019 13:14

starstarstarstarstar
Dennis Van Eijsden
Hoofd kwaliteitscontrole
10
Meewerkend leidinggeven

"Het was een zeer leuke training met een gezellige groep. De diversiteit van de groep was ook erg interessant. De locatie was ook prachtig. we vonden het erg leuk en hebben ook veel gelachen." - 15-11-2019 12:21

"Het was een zeer leuke training met een gezellige groep. De diversiteit van de groep was ook erg interessant. De locatie was ook prachtig. w… alles lezen - 15-11-2019 12:21

starstarstarstarstar
Rick Verpalen
Inkoper
10
Meewerkend leidinggeven

"Concreet, energiek, inspirerend en ontzettend leerzaam. Goede cursus die handvaten geeft waar je de volgende dag gelijk mee aan de slag kunt. Deze training gaat mij zeker helpen in mijn toekomstige werkzaamheden" - 15-11-2019 12:04

"Concreet, energiek, inspirerend en ontzettend leerzaam. Goede cursus die handvaten geeft waar je de volgende dag gelijk mee aan de slag kunt… alles lezen - 15-11-2019 12:04

starstarstarstarstar
Willem Hofstad
Assistent coördinator productie
10
Meewerkend leidinggeven

"Heb de cursus gehad van mijn werkgever, wist van tevoren niet goed waar ik aan begon. Na de 1e dag was het voor mij al duidelijk dat het een hele waardevolle ervaring zou zijn.

100% top.

Bedankt wim en frits." - 15-11-2019 12:01

"Heb de cursus gehad van mijn werkgever, wist van tevoren niet goed waar ik aan begon. Na de 1e dag was het voor mij al duidelijk dat het een… alles lezen - 15-11-2019 12:01

Richard Luitwieler
starstarstarstarstar
Richard Luitwieler
10
Meewerkend leidinggeven

"3 dagen lang geen seconde gedacht "kan ik al naar huis" de manier waarop Fritz mensen traint zit vol met energie, goede aanknopings punten en humor. Heb hier echt wat van geleerd en kijk nu al uit naar de volgende training van Performance!" - 15-11-2019 07:55

"3 dagen lang geen seconde gedacht "kan ik al naar huis" de manier waarop Fritz mensen traint zit vol met energie, goede aanknopings punten e… alles lezen - 15-11-2019 07:55

starstarstarstarstar
Vincent de Wit
Teamcoach Lakkerij
10
Meewerkend leidinggeven

"3 topdagen bij Per4mance, ze vlogen voorbij. De vraagstukken die ik mee nam naar de cursus zijn behandeld, en beantwoord door de trainers. De groepsdynamiek heeft ook zeker bijgedragen aan het effect van de cursus." - 15-11-2019 05:23

"3 topdagen bij Per4mance, ze vlogen voorbij. De vraagstukken die ik mee nam naar de cursus zijn behandeld, en beantwoord door de trainers. D… alles lezen - 15-11-2019 05:23

starstarstarstarstar
Edwin Klepper
Plaatsvervangend meewerkend voorman
10
Meewerkend leidinggeven

"Geweldige trainer met een enorme ervaring in het bedrijfsleven. Veel geleerd over mijzelf, als was dat af en toe wel confronterend. De locatie in het klooster van Hoeven was erg indrukwekkend." - 14-11-2019 23:37

"Geweldige trainer met een enorme ervaring in het bedrijfsleven. Veel geleerd over mijzelf, als was dat af en toe wel confronterend. De locat… alles lezen - 14-11-2019 23:37

starstarstarstarstar
Edwin Klepper
Plaatsvervangend meewerkend voorman
10
Meewerkend leidinggeven

"Geweldige energieke trainer die zelfs mij enthousiast kreeg. Veel geleerd over mijzelf, als was dat af en toe wel confronterend. De locatie in het klooster van Hoeven was erg indrukwekkend." - 14-11-2019 23:34

"Geweldige energieke trainer die zelfs mij enthousiast kreeg. Veel geleerd over mijzelf, als was dat af en toe wel confronterend. De locatie … alles lezen - 14-11-2019 23:34

starstarstarstarstar
Claudia ten Wolde
10
Motiverend Leidinggeven, 1 daagse training, open inschrijving

"De training is door iedereen als zeer inspirerend ervaren! We hebben als team goede handgrepen gekregen om huidige werkprocessen te verbeteren. De training heeft ons inzicht gegeven in onze eigen kwaliteiten als leidinggevende, en tevens meer inzicht over de verschillende karakters en manieren van aanpakken op de werkvloer.

De training is voor ons op maat gemaakt en sloot dan ook perfect aan! Absoluut voor herhaling vatbaar." - 14-11-2019 12:12

"De training is door iedereen als zeer inspirerend ervaren! We hebben als team goede handgrepen gekregen om huidige werkprocessen te verbeter… alles lezen - 14-11-2019 12:12

starstarstarstarstar
Shi Feng Chong
Leidinggevend nachtportier
10
Motiverend Leidinggeven, 1 daagse training, open inschrijving

"Ik heb een zeer leerzame cursus gehad en nieuwe mogelijkheden geleerd die ik kan toepassen in mijn werk omgeving.

Samengevat

Duidelijke uitleg, Leerzame Cursus en ook het beantwoorden op eigen vragen was erg duidelijk.

bedankt voor de cursus Ton

Je hebt ons als team goede tips mee gegeven en een aantal dingen kunnen Leren.

Dankjewel! " - 11-11-2019 18:15

"Ik heb een zeer leerzame cursus gehad en nieuwe mogelijkheden geleerd die ik kan toepassen in mijn werk omgeving. Samengevat Duidelij… alles lezen - 11-11-2019 18:15

Jaap Vogelaar
starstarstarstarstar_half
Jaap Vogelaar
Head of Core Technologies at Paques
9
Leidinggeven: Leadership for Excellence

"Een inspirerende training rondom leidinggeven met veel persoonlijke aandacht. De inhoud zal waarschijnlijk niet veel anders zijn dan bij andere trainingen, maar met name het persoonlijke stuk heeft meerwaarde. Heeft me echt een boost gegeven!
" - 30-10-2019 16:01

"Een inspirerende training rondom leidinggeven met veel persoonlijke aandacht. De inhoud zal waarschijnlijk niet veel anders zijn dan bij an… alles lezen - 30-10-2019 16:01

starstarstarstarstar
Pepijn broekman
Solution Consultant
10
Leidinggeven: Leadership for Excellence

"Wederom een zeer waardvolle training gehad bij HowCompany. De ideale mix tussen theorie, praktische aanpak en eigen inzichten.
Met de training Leadership for Excellence krijg je niet alleen inzicht in je eigen tekortkomingen (en hoe deze beter in te vullen), maar je leert ook anderen te inspireren datzelfde te doen.
Een aanrader voor iedereen!" - 24-10-2019 10:34

"Wederom een zeer waardvolle training gehad bij HowCompany. De ideale mix tussen theorie, praktische aanpak en eigen inzichten. Met de train… alles lezen - 24-10-2019 10:34

starstarstarstarstar_border
Hans van den Bersselaar
Senior medewerker KlantContactCentrum
8
Training starten met leiding geven

"fijne cursus goede uitleg veel geleerd ook mede dankzij de overige cursusleden. Denk wel dat er soms wat meer structuur in mag zitten. Soms waren we Joost weleens kwijt, dit kwam door zijn enthousiasme. " - 17-10-2019 06:12

"fijne cursus goede uitleg veel geleerd ook mede dankzij de overige cursusleden. Denk wel dat er soms wat meer structuur in mag zitten. Soms … alles lezen - 17-10-2019 06:12

starstarstarstarstar_half
Arnold Kalf
Hoofd administratie
9
De Startende Manager

"Mijn ervaring met deze cursus is heel goed geweest. Het heeft me veel handvatten gegeven voor mijn nieuwe functie als teamleider en leidinggevende. Daar pluk ik dagelijks nog de vruchten van.De trainer was enthousiast, en zeer bevlogen. Hij gaf ook veel voorbeelden uit de praktijk welke het erg levendig en herkenbaar maakte. De groep is klein en er wordt heel snel een veilig klimaat gecreëerd waarin je je kwetsbaar kunt opstellen en dingen kunt uitproberen. " - 09-10-2019 18:27

"Mijn ervaring met deze cursus is heel goed geweest. Het heeft me veel handvatten gegeven voor mijn nieuwe functie als teamleider en leidingg… alles lezen - 09-10-2019 18:27

starstarstarstarstar
Gerda Pothoff-Sewbaran
Medewerkster belastingen
10
De Startende Manager

"Prettige locatie en cursus wordt op een fijne wijze gegeven. Heb een hoop opgestoken van deze opleiding. De trainer geeft je meer inzicht op het managers schap. Ik ben met deze opleiding de manager meer gaan begrijpen, waarom hij/zij bepaalde dingen doet en op welke wijze." - 08-10-2019 06:03

"Prettige locatie en cursus wordt op een fijne wijze gegeven. Heb een hoop opgestoken van deze opleiding. De trainer geeft je meer inzicht op… alles lezen - 08-10-2019 06:03