Ervaringen met MBA (Master of Business Administration)

9,3
Gemiddelde score van MBA (Master of Business Administration) producten
Gebaseerd op 76 ervaringen
Harm van den Oever MBA
starstarstarstarstar_half
Harm van den Oever MBA
9
Action Learning MBA

"De Action Learning MBA van Business School Nederland is voor mij een zeer waardevolle opleiding geweest die ik met veel plezier heb gevolgd. De klassikale bijeenkomsten bieden de mogelijkheid om met andere studenten te sparren en helpt je bij het opbouwen van een netwerk. Daarnaast doorloop je de opleiding met een vast groepje, je subset. Deze subset kan je met raad en daad bijstaan en helpt je bij het doorlopen van de diverse modules.

Corné van Hest is mijn begeleider geweest t.b.v. mijn dissertation. Corné is erg vaardig in het stellen van de juiste vragen zodat je voor jezelf de juiste richting kan bepalen. Deze samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Corné is kundig, ervaren en gemakkelijk te benaderen.

De persoonlijke aandacht bij BSN is super!" - 29-04-2021 08:51

"De Action Learning MBA van Business School Nederland is voor mij een zeer waardevolle opleiding geweest die ik met veel plezier heb gevolgd.… alles lezen - 29-04-2021 08:51

Beste Harm,

Dank je wel voor jouw lovende woorden! Het doet ons goed om te lezen dat de Action Learning MBA zo waardevol is geweest voor jou, wat de toegevoegde waarde is geweest van de subset en hoe Corné van Hest je heeft begeleid met jouw dissertation. Je bent inmiddels succesvol afgestudeerd, dus in dat opzicht zitten de bijeenkomsten er met je huidige set/subset op. Toch hopen we je snel weer in Buren te mogen begroeten!

Hartelijke groet,
Indra Kolmus

- 29-04-2021 08:51
starstarstarstarstar_half
Wim van Kippersluis
Manager business control
9
Action Learning Executive MBA

"De action learning methodiek is onderscheidend en werk. De opleiding sluit goed aan bij de praktijk. De parktijk is leidend en de theorie ondersteunt en/of onderbouwd. De begeleiding van de ALP'en kan nog beter en eenduidiger. Overall echt een aanrader!" - 25-02-2021 14:53

"De action learning methodiek is onderscheidend en werk. De opleiding sluit goed aan bij de praktijk. De parktijk is leidend en de theorie on… alles lezen - 25-02-2021 14:53

Beste Wim,

Dank je wel voor deze prachtige 9! We zijn blij dat je de Action Learning methode in onze MBA als onderscheidend ervaart en dat deze ook daadwerkelijk voor jou werkt. Je beschrijft goed dat de praktijk leidend is en de theorie ter ondersteuning dient. Je feedback op de ALP-begeleiding geef ik intern door.

Hartelijke groet,
Indra Kolmus

- 25-02-2021 14:53
starstarstarstarstar
Wiebenga
10
Action Learning Executive MBA

"Zeer tevreden met de Executive MBA aan de Business School Nederland. Combinatie van theorie en toepassing is zeer goed bevallen. In mijn dissertatie hoog kwalitatieve en fijne persoonlijke begeleiding van Roland Bushoff gekregen." - 23-02-2021 11:23

"Zeer tevreden met de Executive MBA aan de Business School Nederland. Combinatie van theorie en toepassing is zeer goed bevallen. In mijn dis… alles lezen - 23-02-2021 11:23

Beste Jan Harmen,

Wauw een 10! Dank je wel. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent met de Executive MBA en dat de combinatie van theorie en het direct toepassen in de praktijk zo goed is bevallen. Daar doen we het voor! Fijn ook om te lezen hoe enthousiast je over de begeleiding van Roland Bushoff in de dissertationfase bent.

Hartelijke groet, Indra Kolmus

- 23-02-2021 11:23
Josha Riemens
starstarstarstarstar_border
Josha Riemens
Innovation Practitioner
8
Action Learning MBA

"Een Nederlandstalige MBA met authentieke locatie in het prachtige stadje Buren. Ik keek uit naar de boeiende lesdagen die samen met de Q&A's zorgden voor een goede basis voor de onderzoeksfase. Met name bij het eerste onderzoek had ik veel tijdwinst kunnen behalen als ik bv een alumni als buddy had gehad. Gelukkig kon ik altijd bij de mentor Arthur van Gemert terecht die mij snel back on track wist te krijgen. Met name de internationale ALP die we met de subset in Zwitserland hebben uitgevoerd vind ik een memorabele en waardevolle herinnering. Roland Bushoff hier geplaatst als inspiratiebron omdat hij mijn eerste ALP voorstel heeft goedgekeurd en mij heeft ingeleid in de jobs-to-be-done theorie die ik zo interessant vond dat ik tijdens het onderzoek nog twee cursussen er over heb gevolgd en er nu mogelijk een business in ga starten. Kortom BSN is een kleinschalige Business School met hoogwaardige educatie. Een aanrader voor iedereen die een MBA overweegt te gaan volgen. " - 12-02-2021 13:35

"Een Nederlandstalige MBA met authentieke locatie in het prachtige stadje Buren. Ik keek uit naar de boeiende lesdagen die samen met de Q&A's… alles lezen - 12-02-2021 13:35

Beste Josha, Dank je wel voor jouw uitgebreide blijk van waardering over niet alleen de kwaliteit van de Action Learning MBA van Business School Nederland (BSN), maar ook over de locatie, de begeleiding, de impact van de internationale ALP die je met jouw subset in Zwitserland hebt uitgevoerd, de lof die je uitspreekt over Roland Bushoff (docent Strategisch Management bij BSN). En zo kan ik nog wel even doorgaan. Je bent inmiddels afgestudeerd, maar we zijn uiteraard benieuwd naar de ontwikkelingen van je business. Hartelijke groet, Indra Kolmus

- 12-02-2021 13:35
rob de breij
starstarstarstarstar_half
rob de breij
9
Action Learning MBA

"de gehele opleiding is voor mij van grote waarde geweest, zeker gezien de directe relatie met de dagelijkse praktijk. Tijdens de dissertation fase heb ik de internal Corne van Hest toegewezen gekregen. een goede match, aangezien de begeleiding van Corne zich kenmerkt door flexibiliteit, duidelijkheid in verwachtingen, en de vaardigheid geen oplossingen aan te dragen maar samen te zoeken naar de eigenlijke vraag en het pad te wijzen om tot het beantwoorden te komen. Hierdoor wordt maximaal gestuurd op het leren en ervaring opdoen.
Voor mij was de keuze de MBA bij BSN te doen een bewuste keuze, waarvan ik geen moment spijt heb gehad." - 29-10-2020 13:11

"de gehele opleiding is voor mij van grote waarde geweest, zeker gezien de directe relatie met de dagelijkse praktijk. Tijdens de dissertati… alles lezen - 29-10-2020 13:11

Beste Rob,

Allereerst van harte gefeliciteerd met het succesvol afronden van je MBA-studie bij Business School Nederland!
We zijn blij om te lezen dat je geen moment spijt hebt van jouw keuze om de MBA bij onze business school te volgen en dat de gehele opleiding voor jou van grote waarde is geweest. Dit mede door onze Action Learning aanpak.
Wij wensen je veel succes met de mooie uitdagingen die op je pad komen. We zien je graag snel weer in Buren voor een masterclass of themabijeenkomst.

Hartelijke groet,
Indra Kolmus

- 29-10-2020 13:11
starstarstarstarstar
Esmee Rouwhof
Proces Consultant
10
Fast Track to Action Learning MBA HAN

"Corné heeft mij het afgelopen 6 maanden begeleid tijdens mijn Dissertation (scriptie) van mijn MBA via Business School Nederland. Door de Corona crisis is alle begeleiding online via videobellen verlopen. Corné is streng maar rechtvaardig. Hij geeft op duidelijke wijze feedback, waardoor ik veel van hem heb mogen leren. Daarnaast is mijn eindproduct van betere kwaliteit, doordat hij mij andere inzichten heeft gegeven als ik vastzat in een bepaald denkpatroon. Hij vraagt ook goed door op het persoonlijke stuk en checkt hoe het echt met je gaat. Corné is elke keer zijn afspraken nagekomen en de begeleiding i.c.m. de persoonlijke interesse heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb mijn studie deze maand dan ook succesvol af mogen ronden. " - 10-09-2020 11:34

"Corné heeft mij het afgelopen 6 maanden begeleid tijdens mijn Dissertation (scriptie) van mijn MBA via Business School Nederland. Door de Co… alles lezen - 10-09-2020 11:34

Beste Esmée,
Allereerst gefeliciteerd met jouw geweldige prestatie! Daar mag je trots op zijn!
Bedankt voor jouw lovende woorden over de begeleiding van Corné van Hest en het mooie cijfer als blijk van waardering. Fantastisch om te horen hoe jij hebt geleerd, nieuwe inzichten hebt gekregen en je MBA reis met succes hebt afgerond. Ik wens je veel succes bij al het moois dat op je pad komt! Groet, Merel van der Ham

- 10-09-2020 11:34
Karin Jansen
starstarstarstarstar_half
Karin Jansen
Customer Journey Expert
9
Action Learning MBA

"Wat heb ik genoten van mijn Dissertation traject, zelfs op de momenten dat het even minder leuk was. Corne heeft mij daarin fantastisch begeleid. Met veel plezier denk ik terug aan onze inspirirende sessies aan de keukentafel. Corne heeft veel ruimte om na te denken om tot verrassende inzichten te komen. De autoritten naar huis waren daardoor soms verwarrend maar hebben altijd geleid tot een verdieping in mijn Dissertation. Deze heb ik een paar maanden geleden dan ook succesvol mogen verdedigen." - 26-06-2020 06:57

"Wat heb ik genoten van mijn Dissertation traject, zelfs op de momenten dat het even minder leuk was. Corne heeft mij daarin fantastisch bege… alles lezen - 26-06-2020 06:57

Beste Karin, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over de begeleiding van Corné van Hest en zijn inspirerende sessies aan de keukentafel. Dank je wel voor het fantastische cijfer dat je hebt gegeven als blijk van waardering. Met vriendelijke groet, Indra Kolmus

- 26-06-2020 06:57
starstarstarstarstar_half
Stef Moison
Directeur Verzekeren Rabobank
9
Action Learning Executive MBA

"Corne heeft me tijdens mijn dissertation geweldig geholpen. Hij gaf me ruimte te worstelen met de materie en met mezelf, en was in staat mij een spiegel voor te houden! Mede dankzij zijn begeleiding ben ik ondertussen afgestudeerd! Nogmaals grote dank daarvoor!! " - 18-04-2020 10:29

"Corne heeft me tijdens mijn dissertation geweldig geholpen. Hij gaf me ruimte te worstelen met de materie en met mezelf, en was in staat mij… alles lezen - 18-04-2020 10:29

Beste Stef, Allereerst gefeliciteerd met het behalen van je MBA-titel. Het doet ons goed te lezen dat je zo lovend bent over de inspirerende lessen en goede begeleiding van Corné. Geniet van deze behaalde mijlpaal. We zien je graag bij de Graduation Ceremony! Groet, Indra Kolmus

- 18-04-2020 10:29
starstarstarstarstar
Koenraad Molenaar
10
Action Learning Executive MBA

"Ik ben tijdens de HRM lessen erachter gekomen, hoe belangrijk het is dat strategie synchroon met HRM moet lopen. Daarnaast is de begeleiding voor mijn ALP voorstel ook erg goed, omdat Corné opnieuw mij heeft laten hoe belangrijk voorbereiding is. Corné is een docent, waar je op terug kunt vallen." - 27-03-2020 06:11

"Ik ben tijdens de HRM lessen erachter gekomen, hoe belangrijk het is dat strategie synchroon met HRM moet lopen. Daarnaast is de begeleiding… alles lezen - 27-03-2020 06:11

Beste Koenraad,

Wat een mooi cijfer! Dank je wel voor deze fantastische blijk van waardering voor het vak HRM in onze MBA en begeleiding van HRM-docent Corné van Hest.

Groet, Indra Kolmus

- 27-03-2020 06:11
starstarstarstarstar_half
Marcel Schrauwen
9
MBA Master of Business Administration

"Deze opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak wat een aantal voordelen met zich meebrengt. 1. De opgedane kennis uit de colleges en de literatuur blijft beter hangen. 2. Door de verrichtte praktijkonderzoeken ben je beter in staat om probleemsituaties in de organisatie te herkennen, benoemen en op te lossen.
3. En doordat deze opleiding een grote diversiteit aan vakgebieden kent, leer je om vanuit een breder perspectief naar problemen en oplossingen binnen de organisatie te kijken.

" - 11-03-2020 14:05

"Deze opleiding kent een zeer praktijkgerichte aanpak wat een aantal voordelen met zich meebrengt. 1. De opgedane kennis uit de colleges en d… alles lezen - 11-03-2020 14:05

Franklin van Lieshout
starstarstarstarstar_half
Franklin van Lieshout
Teamleider Financiële Administratie
9
MBA Master of Business Administration

"Als financial heb ik met deze studie mijn expertise verbreed op de werkterreinen IT, HRM en Operations. Hierdoor kan ik makkelijker schakelen met naaste collega's en meehelpen aan de gewenste oplossingen!" - 01-03-2020 21:03

"Als financial heb ik met deze studie mijn expertise verbreed op de werkterreinen IT, HRM en Operations. Hierdoor kan ik makkelijker schakele… alles lezen - 01-03-2020 21:03

starstarstarstarstar_half
Warner Dijkstra
Zelfstandig Interim Manager
9
MBA Master of Business Administration

"De MBA-opleiding bracht voor mij de theorie en praktijk goed bij elkaar. Theorie werd afgewisseld met praktijkcasuïstiek d.m.v. presentaties en het uitwerken van opdrachten. De colleges zijn interactief en de docenten zijn praktisch en theoretisch goed onderlegd. Bij het uitwerken van de papers kon ik veel gebruik maken van casuïstiek bij mijn opdrachtgevers, waardoor ik de theorie direct op de praktijk kon toepassen. Doordat ik mijn master Finance & Control had afgerond kreeg ik vrijstellingen voor een aantal modules. Door de MBA-opleiding heb ik een bredere focus gekregen op de bedrijfsprocessen. Ik kan de MBA-opleiding daarom zeker aanbevelen." - 28-02-2020 19:11

"De MBA-opleiding bracht voor mij de theorie en praktijk goed bij elkaar. Theorie werd afgewisseld met praktijkcasuïstiek d.m.v. presentaties… alles lezen - 28-02-2020 19:11

starstarstarstarstar
André IJsselstijn
manager corporate control
10
MBA Master of Business Administration

"Geweldige modulaire opleiding dat past in de huidige tijd met praktische cases waarbij je leert de theorie direct toe te passen. Afsluitend de management game is meer dan een spel!" - 28-02-2020 09:45

"Geweldige modulaire opleiding dat past in de huidige tijd met praktische cases waarbij je leert de theorie direct toe te passen. Afsluitend … alles lezen - 28-02-2020 09:45

starstarstarstarstar_border
John Dekkers
Bedrijfscontroller
8
MBA Master of Business Administration

"Goede opleiding, brede ontwikkeling over verschillende vakgebieden, verschil tussen trainers maar zeker over het algemeen goed te noemen. begeleiding goed en de locatie was prima. Papers waren veel werk maar zeer leerzaam om op die manier casuïstiek binnen eigen bedrijf op te pakken. " - 14-02-2020 14:58

"Goede opleiding, brede ontwikkeling over verschillende vakgebieden, verschil tussen trainers maar zeker over het algemeen goed te noemen. be… alles lezen - 14-02-2020 14:58

Fijn dat je de opleiding positief hebt ervaren. Natuurlijk (h)erkennen we dat de papers een groot deel van het werk zijn, maar inderdaad bieden ze juist die vertaalslag naar je eigen werkomgeving. Bedankt voor je vertrouwen in NLBA

- 14-02-2020 14:58
starstarstarstarstar_half
Wouter van der Vegt
Zelfstandig Consultant
9
Action Learning Executive MBA

"Als onderdeel van de MBA-opleiding heb ik voor het hoofdvak HRM les genoten van Corné. Als zelfstandig consultant heb ik vanuit mijn rollen geen actieve rol bij HRM, maar er zijn voldoende onderwerpen aan bod gekomen waar ik, bij mijn opdrachten mee verder kan.
Ik heb de opleidingsdagen als zeer prettig en afwisselend ervaren en er was meer dan voldoende ruimte voor eigen inbreng van casussen.
" - 19-01-2020 17:04

"Als onderdeel van de MBA-opleiding heb ik voor het hoofdvak HRM les genoten van Corné. Als zelfstandig consultant heb ik vanuit mijn rollen … alles lezen - 19-01-2020 17:04

Beste Wouter, dank je wel voor deze mooie waardering. Het doet ons goed om te lezen dat er genoeg onderwerpen aan bod zijn gekomen waar je iets mee kunt, ook al heb je als zelfstandig consultant geen actieve rol in HRM. Groet, Indra

- 19-01-2020 17:04
starstarstarstarstar
Mascha Van den Heuvel
Directeur
10
Action Learning MBA

"Corné was internal bij mijn dissertation traject. Alleen maar lof voor de begeleiding die ik heb gehad. Het was een heel lastig traject voor mij, maar dankzij de perfecte begeleiding van Corné ben ik gisteren succesvol afgestudeerd! " - 18-12-2019 20:23

"Corné was internal bij mijn dissertation traject. Alleen maar lof voor de begeleiding die ik heb gehad. Het was een heel lastig traject voor… alles lezen - 18-12-2019 20:23

Beste Mascha, Allereerst van harte gefeliciteerd met het behalen van je MBA! Wat fantastisch. Het doet ons goed te lezen dat je ondanks het lastige traject toch succesvol de eindstreep hebt gehaald. Geniet van dit moment! Groet, Indra Kolmus

- 18-12-2019 20:23
starstarstarstarstar_half
Jos Weinans
Business Development Manager
9
Action Learning MBA

"BSN is een kleinschalige business school met een warme en persoonlijke benadering. Goede begeleiding, goede en ervaren docenten en continu leren van- en met de subsetgenoten uit alle bedrijfstakken. De Action Learning MBA van BSN doet dan ook wat het beloofd: Vanaf het eerste moment biedt de MBA handvatten die direct toepasbaar zijn in de praktijk en die tot betere resultaten leiden. De Action Learning benadering biedt de mogelijkheid om op kritische wijze praktische ideeën en oplossingen vanuit hele andere invalshoeken te krijgen. Een aanrader voor iedereen die een MBA wil volgen en daarbij tegelijkertijd met de pootjes in de klei wil blijven staan. " - 19-11-2019 08:25

"BSN is een kleinschalige business school met een warme en persoonlijke benadering. Goede begeleiding, goede en ervaren docenten en continu l… alles lezen - 19-11-2019 08:25

Beste Jos, hartelijk dank voor deze warme woorden. We zijn blij dat we met de Action Learning MBA hebben waargemaakt wat we hebben beloofd en dat de Action Learning-methode tot zulke positieve resultaten heeft geleid. Groet, Indra Kolmus

- 19-11-2019 08:25
starstarstarstarstar_border
Jannes Voss
Managing Director
8
Action Learning MBA

"Ik heb de afgelopen jaren mijn MBA opleiding gevolgd aan de BSN in Buren. Met name de praktijkervaring van de leraren hebben mij enorm geholpen in het worden van een betere manager. De BSN is kleinschalig, maar wel persoonlijk en professioneel. Precies wat ik zocht. Ik kan BSN van harte aanbevelen." - 22-10-2019 05:44

"Ik heb de afgelopen jaren mijn MBA opleiding gevolgd aan de BSN in Buren. Met name de praktijkervaring van de leraren hebben mij enorm gehol… alles lezen - 22-10-2019 05:44

Beste Jannes, dank je wel voor deze mooie blijk van waardering. Het doet ons goed om te lezen dat BSN met de Action Learning methode heeft kunnen bijdragen aan jouw groei als manager. Groet, Indra Kolmus

- 22-10-2019 05:44
Arjan Epskamp
starstarstarstarstar_half
Arjan Epskamp
9
Action Learning MBA

"Wat fijn om een docent als Corné te hebben gehad. Met zijn inspirerende woorden en verhaal wist hij haarfijn in te spelen op de groep. Hij vond constant manieren om de interactie binnen de groep stimuleren en te verdiepen. Een zeer ervaren en kundige man." - 01-10-2019 11:38

"Wat fijn om een docent als Corné te hebben gehad. Met zijn inspirerende woorden en verhaal wist hij haarfijn in te spelen op de groep. Hij v… alles lezen - 01-10-2019 11:38

Arjan, hartelijk dank voor het delen van jouw positieve ervaring met Corné. Groet, Indra Kolmus

- 01-10-2019 11:38
starstarstarstarstar
Ilonka Sas
Manager
10
Action Learning MBA

"Wat een inspirerende start van de Action Learning MBA!

Corné creëert vanuit betrokkenheid, ervaring en empathisch vermogen een omgeving waarbij leren voorop staat.

Tijdens de college over managementvaardigheden is hij in staat om de theorie inspirerend en interactie over te brengen. " - 23-09-2019 13:56

"Wat een inspirerende start van de Action Learning MBA! Corné creëert vanuit betrokkenheid, ervaring en empathisch vermogen een omgeving w… alles lezen - 23-09-2019 13:56

Illonka, dank je wel voor deze mooie waardering. Groet, Indra Kolmus

- 23-09-2019 13:56
Annemarie Michiels
starstarstarstarstar_half
Annemarie Michiels
Projectleider
9
Fast Track to Action Learning MBA Hogeschool Utrecht

"Inspirerende start up gehad. Goede opbouw en afwisseling in theorie en opdrachten, om te komen tot een subset voor het Action Learning programma MBA, met ondersteunde slides, waar ik zeker nog eens naar terug ga kijken gedurende de opleiding. " - 20-09-2019 11:50

"Inspirerende start up gehad. Goede opbouw en afwisseling in theorie en opdrachten, om te komen tot een subset voor het Action Learning progr… alles lezen - 20-09-2019 11:50

Aziza El Wanni
starstarstarstarstar
Aziza El Wanni
10
Action Learning MBA

"Wat mij heel erg aansprak tijdens de sessie was de interactie met de groep en met de docent. De koppeling met de praktijk en theorie sloot goed aan en ik heb heel veel geleerd in een zeer korte tijd." - 18-09-2019 07:38

"Wat mij heel erg aansprak tijdens de sessie was de interactie met de groep en met de docent. De koppeling met de praktijk en theorie sloot g… alles lezen - 18-09-2019 07:38

Dank je wel voor deze prachtige waardering Aziza! Groet, Indra Kolmus

- 18-09-2019 07:38
starstarstarstarstar_half
Thomas de Ruiter
Sales Manager
9
Action Learning MBA

"Kennis gemaakt in de eerste sessies van de opleiding. Wat mij vooral aansprak is de koppeling met de praktijk en de daarbij komende rust en ervaring. Je merkt dat Corné eerder met het bijltje gehakt heeft." - 16-09-2019 10:38

"Kennis gemaakt in de eerste sessies van de opleiding. Wat mij vooral aansprak is de koppeling met de praktijk en de daarbij komende rust en … alles lezen - 16-09-2019 10:38

Beste Thomas, allereerst hartelijk dank voor je positieve waardering. Groet, Indra Kolmus

- 16-09-2019 10:38
Lotte Fleskens
starstarstarstarstar_half
Lotte Fleskens
9
Action Learning MBA

"Tijdens de eerste lesdag weet Corné de studenten te boeien met de lesstof.
Vanuit zijn kennis en rust geeft hij je de ruimte om te leren en zelf te ervaren." - 15-09-2019 19:38

"Tijdens de eerste lesdag weet Corné de studenten te boeien met de lesstof. Vanuit zijn kennis en rust geeft hij je de ruimte om te leren e… alles lezen - 15-09-2019 19:38

Dank je wel Lotte voor het delen van jouw positieve ervaring. Je feedback wordt enorm gewaardeerd. Groet, Indra Kolmus

- 15-09-2019 19:38
starstarstarstarstar
Lion Pol
10
Action Learning MBA

"Ik heb Corné ervaren als een gepassioneerde trainer. Hij weet de oefenstof goed over te brengen op een enthousiaste manier. Daarnaast neemt hij ook tijd voor het individu wanneer hier om gevraagd wordt. Hij kan met verhalen uit de praktijk goed de connectie maken met de theorie." - 14-09-2019 09:53

"Ik heb Corné ervaren als een gepassioneerde trainer. Hij weet de oefenstof goed over te brengen op een enthousiaste manier. Daarnaast neemt … alles lezen - 14-09-2019 09:53

Beste Lion, dank je wel voor je enorm positieve waardering! Groet, Indra Kolmus

- 14-09-2019 09:53