Ervaringen met Financiën voor niet-financiële manager

8,4
Gemiddelde score van Financiën voor niet-financiële manager producten
Gebaseerd op 169 ervaringen
starstarstarstarstar
Ronald Slingerland
10
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"De trainer maakte op een prettige manier gebruik van de lesstof en gebruikte veel actuele voorbeelden om e.e.a. te verhelderen. De leslocatie was uitstekend. Door de Covid maatregelen de laatste cursusdagen via Zoom gevolgd: het was even wennen, maar ICM heeft dit prima gefaciliteerd." - 24-12-2020 11:58

"De trainer maakte op een prettige manier gebruik van de lesstof en gebruikte veel actuele voorbeelden om e.e.a. te verhelderen. De leslocati… alles lezen - 24-12-2020 11:58

starstarstarstarstar_border
Moniek van Middendorp
projectleider
8
Businesscase voor non-financials

"Ontzettend goed in elkaar gezette cursus. Praktijkgericht en je gaat met je eigen businesscase aan de slag. De heren bieden veel persoonlijke aandacht. Aan het einde van de dag heb je een eerste opzet van je businesscase waar je zelf mee verder kunt. Kortom: een aanrader!" - 11-09-2020 16:19

"Ontzettend goed in elkaar gezette cursus. Praktijkgericht en je gaat met je eigen businesscase aan de slag. De heren bieden veel persoonlij… alles lezen - 11-09-2020 16:19

starstarstarstarstar_half
Freya Verhulsdonk
CSR Coordinator
9
Basistraining finance for non financials

"De training was intensief, de stof omvangrijk maar zeer gedreven en kundig gebracht door Kees en Richard; 2 heren die taaie stof levend kunnen maken. Ik kan deze training van harte aanbevelen." - 06-12-2019 09:02

"De training was intensief, de stof omvangrijk maar zeer gedreven en kundig gebracht door Kees en Richard; 2 heren die taaie stof levend kunn… alles lezen - 06-12-2019 09:02

starstarstarstarstar
Liesette Roosken
manager zorg
10
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties (ook online virtual classroom)

"De training sloot erg goed aan bij mijn verwachtingen. De trainer was inspirend en kon heel goed en duidelijk uitleggen. Ik vind het hierdoor zelfs leuk om de jaarcijfers door te nemen.
Het had van mij zelfs een dag langer mogen duren.
" - 20-11-2019 11:14

"De training sloot erg goed aan bij mijn verwachtingen. De trainer was inspirend en kon heel goed en duidelijk uitleggen. Ik vind het hierdoo… alles lezen - 20-11-2019 11:14

starstarstarstarstar_half
Maurice Blonk
DGA
9
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"Goede training met genoeg ruimte voor interactie in de groep en met de docent. Hierdoor konden we de theorie goed koppelen aan praktijkvoorbeelden van de docent en van de groep. Ook de gekozen locatie was goed bereikbaar en keurig verzorgd." - 20-11-2019 08:16

"Goede training met genoeg ruimte voor interactie in de groep en met de docent. Hierdoor konden we de theorie goed koppelen aan praktijkvoorb… alles lezen - 20-11-2019 08:16

starstarstarstarstar_half
Marianne Vlak
Manager Marketing & Communicatie abflexkracht
9
Basistraining finance for non financials

"Ik heb de training financieel management voor niet-financiële managers afgerond en ik kijk terug op drie (voor mij☺) pittige maar zeer leerzame trainingsdagen waar ik op een bijzonder manier heel veel inzicht heb gekregen in financieel management.

Trainer Kees de Jong is een hooggekwalificeerde docent pur sang! Hij heeft naast heel veel kennis een pakkende ‘old school’ manier van presenteren van de lesstof. Hij werkt nog met papier en stift op flipovers en weet met anekdotes, verhalende voorbeelden en terugkerend bijzonder taalgebruik de stof te verrijken. Daarnaast laat hij je werken met bedrijfseigen financiële cijfers. De ‘Kees’ methode zorgt ervoor dat je snel en effectief de complexe financiële materie opneemt. Er is gedurende de drie dagen van training geen ruimte om te ontsnappen aan zijn aandacht. Dat vergt discipline ☺. Je kunt daardoor wel je focus behouden en zo blijf je de hele dag geconcentreerd. Kees bouwt dagelijks voort op de kennis die je gedurende de dag (en de dag daarvoor) hebt opgedaan. Hierdoor komt je in een flow waardoor het leerproces sneller gaat. Begin 2020 ga ik voor de training Financiële analyse en management en Jaarrekening lezen, natuurlijk bij Kees!" - 04-11-2019 11:45

"Ik heb de training financieel management voor niet-financiële managers afgerond en ik kijk terug op drie (voor mij☺) pittige maar zeer leerz… alles lezen - 04-11-2019 11:45

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Financiën voor Niet-Financiële Managers

"Alle inhoud en de wijze waarop de training is gegeven heeft veel goede informatie en praktische handvatten gegeven waar ik echt wat mee kan. Ik zou deze training zeker aanraden." - 23-09-2019 06:23

"Alle inhoud en de wijze waarop de training is gegeven heeft veel goede informatie en praktische handvatten gegeven waar ik echt wat mee kan.… alles lezen - 23-09-2019 06:23

starstarstarstarstar
Vesela Tzeneva
Senior Projectmanager
10
Basistraining finance for non financials

"Een inhoudelijke training en goed te volgen voor non-financials. Leuke manier van presenteren van de materie, geen “kant-en-klare” .ppt maar interactief met stift en papier. De persoonlijke vragen worden beantwoord en vaak gebruikte financiële termen worden kundig uitgelegd. De training is een aanrader voor non-financials die de taal van de financials willen volgen. " - 01-07-2019 06:42

"Een inhoudelijke training en goed te volgen voor non-financials. Leuke manier van presenteren van de materie, geen “kant-en-klare” .ppt maar… alles lezen - 01-07-2019 06:42

ing. Kenan Saracevic
starstarstarstarstar
ing. Kenan Saracevic
Innovative Thinker
10
Businesscase voor non-financials

"Intensief, maar zeer leerzaam en inspirerend. Inhoudelijk zeer sterk, met veel praktijkvoorbeelden en uitstekende begeleiding. Een zeer ontspannen en informeel sfeer in een mooie, rustige en groene omgeving. Gewoon fantastisch!" - 15-05-2019 08:40

"Intensief, maar zeer leerzaam en inspirerend. Inhoudelijk zeer sterk, met veel praktijkvoorbeelden en uitstekende begeleiding. Een zeer onts… alles lezen - 15-05-2019 08:40

starstarstarstarstar
Roos van Vugt
Sales Manager
10
Financiën voor Niet-Financiële Managers

"Het is fijn om de business op een andere manier te bekijken, het verrijkt je werkzaamheden. Ik vond dat finance in de training op een hele prettige, begrijpelijke manier is uitgelegd." - 08-03-2019 08:11

"Het is fijn om de business op een andere manier te bekijken, het verrijkt je werkzaamheden. Ik vond dat finance in de training op een hele p… alles lezen - 08-03-2019 08:11

starstarstarstarstar_border
Anton Megens
8
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

": ‘De docent had een aanstekelijk enthousiasme gecombineerd met de mogelijkheid zich in te leven in de cursist en de soms lastige stof in ‘Jip en Janneke’ te verwoorden. Hij was in deze dagen een soort bruggenbouwer tussen de stof en de cursist wat voor de cursist zeer waardevol is geweest.’" - 02-12-2018 22:01

": ‘De docent had een aanstekelijk enthousiasme gecombineerd met de mogelijkheid zich in te leven in de cursist en de soms lastige stof in ‘J… alles lezen - 02-12-2018 22:01

starstarstarstarstar_half
Thomas Kort
Bedrijfsleider
9
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"Inhoudelijk komt de cursus goed overeen met hetgeen vooraf geschetst. Leraar maakt uiteindelijk de cursus tot een succes of niet, en wij hadden met Jos een hele bevlogen goede leraar voor de groep staan" - 02-12-2018 08:03

"Inhoudelijk komt de cursus goed overeen met hetgeen vooraf geschetst. Leraar maakt uiteindelijk de cursus tot een succes of niet, en wij had… alles lezen - 02-12-2018 08:03

starstarstarstarstar
Anne Linssen
Procescoördinator SHMK
10
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties (ook online virtual classroom)

"Het niveau van training was prima. Als niet financieel professional kon ik met enige inspanning de lessen volgen. Met name het enthousiasme van de training was inspirerend en motiverend. Hij kon de lesstof op een goede manier overbrengen. Hij maakte veel gebruik van praktische voorbeelden waardoor ik de leerstof en terminologie in perspectief kon plaatsen. Dit heeft mij enorm geholpen om alles te begrijpen en toe te passen in mijn eigen situatie. " - 19-11-2018 07:42

"Het niveau van training was prima. Als niet financieel professional kon ik met enige inspanning de lessen volgen. Met name het enthousiasme … alles lezen - 19-11-2018 07:42

Florine van Milligen
starstarstarstarstar_border
Florine van Milligen
Research Management & Policy bij Sanquin
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties (ook online virtual classroom)

"De cursus werd in ontspannen sfeer gegeven en de interactie met de medecursisten was prettig en leerzaam. Bij het behandelen van de lesstof konden we voorbeelden uit onze eigen organisaties inbrengen waardoor de materie ging leven. Ik heb nu veel beter inzicht in onze financiën en kan meedenken met Finance en Control." - 09-09-2018 14:23

"De cursus werd in ontspannen sfeer gegeven en de interactie met de medecursisten was prettig en leerzaam. Bij het behandelen van de lesstof … alles lezen - 09-09-2018 14:23

starstarstarstarstar_half
Edward van Kempen
9
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"De presentaties waren efficient en bevatte de informatie die ik verwachtte. Er was voldoende tijd voor onderlinge discussies om de stof beter de begrijpen. Vanaf het het begin was er wat mij betreft een vertrouwde sfeer in de groep en goed contact met de docent." - 07-09-2018 17:36

"De presentaties waren efficient en bevatte de informatie die ik verwachtte. Er was voldoende tijd voor onderlinge discussies om de stof bete… alles lezen - 07-09-2018 17:36

starstarstarstarstar_border
Gea van der Genugten
KAM-adviseur
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties (ook online virtual classroom)

"Het was een inhoudelijk goede training, waarin de verbanden tussen alle financiële documenten duidelijk zijn uitgelegd, evenals de verschillen tussen profit en non-profit organisaties. Daarnaast was de docent deskundig en de locatie prima. " - 07-09-2018 13:48

"Het was een inhoudelijk goede training, waarin de verbanden tussen alle financiële documenten duidelijk zijn uitgelegd, evenals de verschill… alles lezen - 07-09-2018 13:48

Agnès Denie
starstarstarstarstar
Agnès Denie
10
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"Super leerzaam, heel deskundige docent. Hij nam onze leervragen als basis om ons soepel door de stof te loodsen, ook de complexe dingen.

Mijn medecursisten hadden variaties op dezelfde vraag als ik: we willen (beter) in gesprek kunnen met onze financiele afdeling. Welke informatie bevatten begroting/jaarrekening. Welke vragen kan ik stellen? Hoe moet ik de antwoorden duiden.

Ik ben nu penningmeester van een vereniging en ik heb heel veel aan wat ik geleerd heb. " - 05-09-2018 15:07

"Super leerzaam, heel deskundige docent. Hij nam onze leervragen als basis om ons soepel door de stof te loodsen, ook de complexe dingen. … alles lezen - 05-09-2018 15:07

starstarstarstarstar
Rob van Acquoy
Operations Manager
10
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"Zeer leerzame training om meer te weten te komen over financiële informatievoorziening. Helpt mij in mijn dagelijks werk vooral qua begripvorming en ook als hulp bij onderbouwing van budgetten en investeringsvoorstellen.
De ICM trainer, Ron, gaf op een zeer inspirerende manier invulling aan deze training. Veel interactie en praktijkvoorbeelden (van hem maar ook van de medecursisten).
ICM locatie in Utrecht is super. Goed bereikbaar via trein maar ook met de auto. " - 23-07-2018 09:46

"Zeer leerzame training om meer te weten te komen over financiële informatievoorziening. Helpt mij in mijn dagelijks werk vooral qua begripvo… alles lezen - 23-07-2018 09:46

starstarstarstarstar_half
Arnold Broekmeijer
teammanager
9
Financiën voor niet-financiële managers (ook online virtual classroom)

"Prima cursus en veel geleerd en inzicht gekregen in de financiele opbouw van bedrijven. Je krijgt goed overzicht hoe begrotingen, jaarrekeningen e.d. in elkaar zitten. Ook de diverse samenstelling werk inspirerend. De docent geeft veel ruimte voor vragen van iedereen en gaat daar uitgebreid op in. Toch weet hij het hele programma van de opleiding te doorlopen. TOP !" - 20-07-2018 09:11

"Prima cursus en veel geleerd en inzicht gekregen in de financiele opbouw van bedrijven. Je krijgt goed overzicht hoe begrotingen, jaarrekeni… alles lezen - 20-07-2018 09:11

Peter Bouma
starstarstarstarstar_half
Peter Bouma
Deputy Director Legal & Tax Department
9
Finance for non-financials

"In korte tijd veel geleerd. Veel beter begrip gekregen van het financieel functioneren van ondernemingen. En wel aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden en onder begeleiding van prima docenten. Een echte aanrader voor als je binnen een korte tijd je kennis op gebied van Finance wilt verhogen." - 11-07-2018 12:58

"In korte tijd veel geleerd. Veel beter begrip gekregen van het financieel functioneren van ondernemingen. En wel aan de hand van sprekende p… alles lezen - 11-07-2018 12:58

Hasan Gultekin
starstarstarstarstar
Hasan Gultekin
Information Technology Infrastructure Operations Manager at Mediq
10
Finance for non-financials

"Informative, core point to get the global overview about finance for NON-Financials. Interpret and evaluate financial data with own newfound practical skills and during Finance for Non-Financial, you will acquire a strong grounding in the most widely used financial tools." - 03-07-2018 15:45

"Informative, core point to get the global overview about finance for NON-Financials. Interpret and evaluate financial data with own newfound… alles lezen - 03-07-2018 15:45

starstarstarstarstar_border
Timo Kras
Financial Accounting & Procesverbetering
8
Financieel Management voor niet-financiële managers

"Heel veel inzicht gekregen in het lezen van jaarrekeningen. Zeer toegankelijk gemaakt door onze trainer en met veel enthousiasme door hem verkondigd. Voor de interactie met accountants een must voor iedereen met een finance-functie die daarop aansluit." - 08-01-2018 09:21

"Heel veel inzicht gekregen in het lezen van jaarrekeningen. Zeer toegankelijk gemaakt door onze trainer en met veel enthousiasme door hem ve… alles lezen - 08-01-2018 09:21

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Financiën voor Niet-Financiële Managers

"Wat mij het meest heeft aangesproken aan deze training is het leren managen van de organisatie door te kunnen sturen op financien (globaal). Ik heb veel inzichten gekregen in korte tijd. Een aanrader voor zowel mensen in profit als non-profit organisaties." - 01-12-2017 17:37

"Wat mij het meest heeft aangesproken aan deze training is het leren managen van de organisatie door te kunnen sturen op financien (globaal).… alles lezen - 01-12-2017 17:37

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Financiën voor Niet-Financiële Managers

"Wat mij het meest heeft aangesproken aan deze training is de persoonlijke aanpak, geen gelikte powerpoint maar een persoonlijk verhaal. Ik zou anderen vertellen dit zeker te doen en kan het dus zeker aanbevelen!" - 01-12-2017 08:33

"Wat mij het meest heeft aangesproken aan deze training is de persoonlijke aanpak, geen gelikte powerpoint maar een persoonlijk verhaal. Ik z… alles lezen - 01-12-2017 08:33

starstarstarstarstar
Robert De Groot
Manager
10
Financiën voor Niet-Financiële Managers

"Ik heb super veel geleerd van deze training. Als het over finance ging had ik de neiging te blokkeren, maar nu ik het zo helder en duidelijk uitgelegd heb gekregen begrijp ik echt waar over gepraat wordt. Een aanrader!" - 14-11-2017 09:31

"Ik heb super veel geleerd van deze training. Als het over finance ging had ik de neiging te blokkeren, maar nu ik het zo helder en duidelijk… alles lezen - 14-11-2017 09:31