Ervaringen met Non-profit Management producten

8,6
Gemiddelde score van Non-profit Management producten
Gebaseerd op 34 ervaringen
starstarstarstarstar
Liesette Roosken
manager zorg
10
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"De training sloot erg goed aan bij mijn verwachtingen. De trainer was inspirend en kon heel goed en duidelijk uitleggen. Ik vind het hierdoor zelfs leuk om de jaarcijfers door te nemen.
Het had van mij zelfs een dag langer mogen duren.
" - 20-11-2019 11:14

"De training sloot erg goed aan bij mijn verwachtingen. De trainer was inspirend en kon heel goed en duidelijk uitleggen. Ik vind het hierdoo… alles lezen - 20-11-2019 11:14

starstarstarstarstar
Anne Linssen
Procescoördinator SHMK
10
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Het niveau van training was prima. Als niet financieel professional kon ik met enige inspanning de lessen volgen. Met name het enthousiasme van de training was inspirerend en motiverend. Hij kon de lesstof op een goede manier overbrengen. Hij maakte veel gebruik van praktische voorbeelden waardoor ik de leerstof en terminologie in perspectief kon plaatsen. Dit heeft mij enorm geholpen om alles te begrijpen en toe te passen in mijn eigen situatie. " - 19-11-2018 07:42

"Het niveau van training was prima. Als niet financieel professional kon ik met enige inspanning de lessen volgen. Met name het enthousiasme … alles lezen - 19-11-2018 07:42

Florine van Milligen
starstarstarstarstar_border
Florine van Milligen
Research Management & Policy bij Sanquin
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"De cursus werd in ontspannen sfeer gegeven en de interactie met de medecursisten was prettig en leerzaam. Bij het behandelen van de lesstof konden we voorbeelden uit onze eigen organisaties inbrengen waardoor de materie ging leven. Ik heb nu veel beter inzicht in onze financiën en kan meedenken met Finance en Control." - 09-09-2018 14:23

"De cursus werd in ontspannen sfeer gegeven en de interactie met de medecursisten was prettig en leerzaam. Bij het behandelen van de lesstof … alles lezen - 09-09-2018 14:23

starstarstarstarstar_border
Gea van der Genugten
KAM-adviseur
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Het was een inhoudelijk goede training, waarin de verbanden tussen alle financiële documenten duidelijk zijn uitgelegd, evenals de verschillen tussen profit en non-profit organisaties. Daarnaast was de docent deskundig en de locatie prima. " - 07-09-2018 13:48

"Het was een inhoudelijk goede training, waarin de verbanden tussen alle financiële documenten duidelijk zijn uitgelegd, evenals de verschill… alles lezen - 07-09-2018 13:48

starstarstarstarstar_border
De Geus
Projectmanager
8
Bedrijfskunde voor Technici / Agro / Non Profit

"Goede inhoudelijke cursus. Ook de keuzemodules waren door praktijkvoorbeelden erg nuttig. De meeste modules sloten aan bij hetgeen ik van deze cursus verwachtte. Sommige andere modules spraken me minder aan." - 08-03-2017 19:50

"Goede inhoudelijke cursus. Ook de keuzemodules waren door praktijkvoorbeelden erg nuttig. De meeste modules sloten aan bij hetgeen ik van de… alles lezen - 08-03-2017 19:50

starstarstarstarstar_half
Jongmans
9
Bedrijfskunde voor Technici / Agro / Non Profit

"De docenten leveren een interessante en plezierige bijdrage aan de opleiding! Ik heb de docenten met veel passie in beweging gezien en dat werkte erg aanstekelijk voor mijn motivatie. Inmiddels heb ik de opgedane kennis al meermaals toe mogen passen, dus ik heb er ook echt iets aan gehad!" - 08-03-2017 14:42

"De docenten leveren een interessante en plezierige bijdrage aan de opleiding! Ik heb de docenten met veel passie in beweging gezien en dat w… alles lezen - 08-03-2017 14:42

starstarstarstarstar_border
Patrick Klomp
Cost Engineer
8
Bedrijfskunde voor Technici / Agro / Non Profit

"Goede, leerzame opleiding. De cases zijn op de dagelijkse gang van zaken van onze organisatie gericht. De besprekingen met de leraren, die veelal uit de praktijk komen, waren heel constructief." - 07-03-2017 12:48

"Goede, leerzame opleiding. De cases zijn op de dagelijkse gang van zaken van onze organisatie gericht. De besprekingen met de leraren, die v… alles lezen - 07-03-2017 12:48

starstarstarstarstar_border
Koen Thomassen
Verkoopbinnendienst bouwmaterialen
8
Bedrijfskunde voor Technici / Agro / Non Profit

"De combinatie van deelnemers uit verschillende branches geeft heel veel leuke inzichten. Dit heeft bij de verschillende modules vaak leuke discussies tot gevolg. De leraren zijn over het algemeen goed in het uitleggen en schetsen van praktijk situaties. En door de lesstof gelijk toe te passen in de praktijk blijft de stof ook beter en langer hangen." - 14-02-2017 11:07

"De combinatie van deelnemers uit verschillende branches geeft heel veel leuke inzichten. Dit heeft bij de verschillende modules vaak leuke d… alles lezen - 14-02-2017 11:07

starstarstarstarstar_half
M. Luiten
Coördinator
9
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Ik heb zeer positieve ervaringen met deze cursus. De docent was kundig en zeer vaardig in het overbrengen van de soms lastige materie. Hij plande veel tijd in voor oefening en training van de vaardigheden. Ik heb inhoudelijk veel geleerd en de kennis was direct toepasbaar op mijn dagelijkse werkzaamheden. Zeker voor mensen die regelmatig in aanraking komen met financiële gegevens zonder daarvoor opgeleid te zijn geeft juist deze cursus veel inzicht en handvaten om de cijfers te lezen en bovendien je eigen te maken. " - 08-12-2016 14:01

"Ik heb zeer positieve ervaringen met deze cursus. De docent was kundig en zeer vaardig in het overbrengen van de soms lastige materie. Hij p… alles lezen - 08-12-2016 14:01

starstarstarstarstar_half
De Bruin
9
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Ik heb de training financiën voor niet financiële managers gevolgd bij ICM. Deze 3 daagse training was leerzaam, praktisch en afwisselend. ZO werd de toch taaie stof op een duidelijke manier weergegeven en aangeleerd. Echt een aanwinst voor mijn toekomst. " - 29-11-2016 15:47

"Ik heb de training financiën voor niet financiële managers gevolgd bij ICM. Deze 3 daagse training was leerzaam, praktisch en afwisselend. Z… alles lezen - 29-11-2016 15:47

starstarstarstarstar_half
Jos van der Sijde
Artistiek manager.
9
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Op een geweldige locatie vond deze prima cursus plaats. Mooi om te zien dat de groep zeer uiteenlopend was qua achtergrond, maar dat de problematiek voor iedereen hetzelfde was. Daardoor haalde iedereen heel veel rendement uit de lessen. Op een humorvolle en zeer deskundige manier leidde Jules Willemsen ons door de voor velen best lastige en soms iets te uitgebreide materie. Er zou nog wel een lesdag bij hebben gemogen.Heel veel aan gehad!!" - 08-11-2016 10:25

"Op een geweldige locatie vond deze prima cursus plaats. Mooi om te zien dat de groep zeer uiteenlopend was qua achtergrond, maar dat de prob… alles lezen - 08-11-2016 10:25

starstarstarstarstar_half
Serge Janssen
9
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Een goede training. Prettige sfeer met een zeer kundige trainer. Jules zorgt voor een goede afwisseling en heeft veel kennis .Theorie wordt begrijpelijk uitgelegd en er is genoeg ruimte voor inbreng vanuit de praktijk.
De locatie is goed. Prima bereikbaar met OV en prettige lunch. " - 08-06-2016 18:08

"Een goede training. Prettige sfeer met een zeer kundige trainer. Jules zorgt voor een goede afwisseling en heeft veel kennis .Theorie wordt … alles lezen - 08-06-2016 18:08

starstarstarstarstar_border
Petra Casimiri
Teamleider primait proces
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Goede training, trainer wist waar hij het over had en leuk om ervaringen uit te wisselen. Ik was eerst ingedeeld bij de profit organisatie, maar dat sloot niet aan en deze wel. Ik zal hem zeker aanraden bij anderen." - 01-12-2015 20:09

"Goede training, trainer wist waar hij het over had en leuk om ervaringen uit te wisselen. Ik was eerst ingedeeld bij de profit organisatie, … alles lezen - 01-12-2015 20:09

Michael van Iersel
starstarstarstarstar_border
Michael van Iersel
Hoofd Informatisering en Automatisering at Wooncompagnie
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Het was een prettige cursus in een aangename en open sfeer. Ik heb er veel van geleerd. De trainer was erg deskundig en kan goed schakelen tussen theorie en praktijk. " - 16-11-2015 07:51

"Het was een prettige cursus in een aangename en open sfeer. Ik heb er veel van geleerd. De trainer was erg deskundig en kan goed schakelen t… alles lezen - 16-11-2015 07:51

starstarstarstarstar_border
Pea Geysendorpher
adviseur / projectledier Stadswinkel
8
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Het was een zeer leerzame opleiding met een trainer die de aandacht wist vast te houden tot einde cursusdag. Prettige pauzes, goede locatie en mogelijkheden voor inbreng van de cursisten. Een prettig wij gevoel is daardoor ontstaan." - 02-11-2015 11:29

"Het was een zeer leerzame opleiding met een trainer die de aandacht wist vast te houden tot einde cursusdag. Prettige pauzes, goede locatie … alles lezen - 02-11-2015 11:29

starstarstarstarstar_border
Freek de Kort
Senior accountmanager
8
Bedrijfskunde voor Technici / Agro / Non Profit

"Het theoretische direct omzetten naar een praktijk situatie bij je eigen of organisatie van een klasgenoot heeft geleid tot een zeer leerzame en nooit vervelende onderwijsmethode. Een aantal onderzoeken zijn ook door het management van mijn organisatie daadwerkelijk gebruikt. De studiearbeid is ook goed te combineren met het dagelijkse werk." - 11-08-2015 11:36

"Het theoretische direct omzetten naar een praktijk situatie bij je eigen of organisatie van een klasgenoot heeft geleid tot een zeer leerzam… alles lezen - 11-08-2015 11:36

starstarstarstarstar
Eefje Vonken
10
Mediatraining voor Non-Profit organisaties

"Erg zinvolle, prettige en dynamische training. Het enthousiasme van de trainer, het vele oefenen en de opnames maakten dat de dag voorbij vloog. Voor de training zag ik op tegen interviews. Nu heb ik er zin in!" - 21-07-2015 12:27

"Erg zinvolle, prettige en dynamische training. Het enthousiasme van de trainer, het vele oefenen en de opnames maakten dat de dag voorbij vl… alles lezen - 21-07-2015 12:27

Sidris van Sauers
starstarstarstarstar
Sidris van Sauers
Communications Specialist at Art.1/RADAR
10
Mediatraining voor Non-Profit organisaties

"Heldere en duidelijke materie. Een hele prettige sfeer en training. Veel doen en oefenen. Veel opgestoken van de expertise van de trainer en verrijkt met tools en kennis om de media aan te kunnen. Ben is een gedreven en vooral inspirerende trainer. Zijn open nuchtere houding en expertise is als zeer prettig ervaren. De locatie was perfect, qua sfeer, ligging, bereikbaarheid en het prachtige uitzicht! Deze training is een aanrader voor een ieder die te maken heeft of krijgt met media in verschillende vormen. " - 16-07-2015 08:58

"Heldere en duidelijke materie. Een hele prettige sfeer en training. Veel doen en oefenen. Veel opgestoken van de expertise van de trainer en… alles lezen - 16-07-2015 08:58

starstarstarstarstar_half
Anna Sarbo
manager
9
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"De training heeft mijn kennis op het gebied van het lezen en analyseren van financiële gegevens vergroot. Ik heb meer inzicht in de cijfers van mijn eigen organisatie gekregen. Jules geeft veel tips and tricks om cijfers en strategie en beleid met elkaar te verbinden. Jules is duidelijk bekwaam, ervaren en zorgt voor een goede en veilige sfeer. " - 10-06-2015 14:08

"De training heeft mijn kennis op het gebied van het lezen en analyseren van financiële gegevens vergroot. Ik heb meer inzicht in de cijfers … alles lezen - 10-06-2015 14:08

starstarstarstarstar
Iris Sips-Weck
10
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Deze opleiding had ik jaren eerder moeten volgen. De trainer is zeer ervaren en weet met een goede afwisseling tussen theorie en praktijkvoorbeelden je van het begin tot het einde te boeien.
" - 10-06-2015 12:46

"Deze opleiding had ik jaren eerder moeten volgen. De trainer is zeer ervaren en weet met een goede afwisseling tussen theorie en praktijkvoo… alles lezen - 10-06-2015 12:46

starstarstarstarstar
Remko Schouren
Warehouse Supervisor
10
Bedrijfskunde voor Technici / Agro / Non Profit

"Als aanvulling op mijn positief afgeronde opleiding Logistiek Management aan de Fontys Hogeschool te Venlo ben ik ook de opleiding Bedrijfskunde gaan doen aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven wat mij ontzettend goed bevallen is.

De leerstof werd door ervaren docenten in een goede en logische volgorde behandeld. Er werd meer dan voldoende stil gestaan bij alle modules waarin het stellen van vragen nooit een issue was. Middels actuele voorbeelden uit de praktijk waren de opleidingen dan ook prettig om te volgen.

Ik kan dan ook een ieder aanraden zowel de opleiding Logistiek Management als ook Bedrijfskunde aan de Fontys Hogescholen te volgen." - 03-03-2015 20:17

"Als aanvulling op mijn positief afgeronde opleiding Logistiek Management aan de Fontys Hogeschool te Venlo ben ik ook de opleiding Bedrijfsk… alles lezen - 03-03-2015 20:17

starstarstarstar_halfstar_border
Kaptheijns
Cnc frezer. Metaal
7
Bedrijfskunde voor Technici / Agro / Non Profit

"(Ik heb alleen de basiscursus gevolgd. 0,5 jaar)
Fijne leraren,
Goed lesmateriaal. Uitleg waar wat staat en wat je moet leren is goed.
Mag voor mij iets meer diepgang op economisch gebied krijgen.
Interactie met studenten onderling is prima. Projectwerk

" - 03-03-2015 19:45

"(Ik heb alleen de basiscursus gevolgd. 0,5 jaar) Fijne leraren, Goed lesmateriaal. Uitleg waar wat staat en wat je moet leren is goed. … alles lezen - 03-03-2015 19:45

starstarstarstarstar_border
Inge Umbgrove
8

"Ik ben prima door ICM ingelicht over locatie e.d. De locatie voldeed ook prima, evenals de docent. De lessen sloten goed aan op de praktijk en het was goed te volgen." - 10-11-2014 00:00

"Ik ben prima door ICM ingelicht over locatie e.d. De locatie voldeed ook prima, evenals de docent. De lessen sloten goed aan op de praktijk … alles lezen - 10-11-2014 00:00

starstarstarstarstar_half
peter de Goeij
Regiomanager
9
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"Perfecte training met deskundige trainer op een prima locatie!
In 3 dagen een compleet programma doorgelopen wat aansluit bij wat je als manager tegenkomt in een non-profit organisatie. In de training een mooie afwisseling tussen theorie en opdrachten. Trainer zeer deskundig en prettig.
Kortom, training beantwoorde volledig aan mijn verwachtingen en heeft mij handvaten en inzicht gegeven in het finaciele aspect van mijn organisatie." - 11-04-2014 05:33

"Perfecte training met deskundige trainer op een prima locatie! In 3 dagen een compleet programma doorgelopen wat aansluit bij wat je als ma… alles lezen - 11-04-2014 05:33

starstarstarstarstar_half
P.J. Bestebreur
Projectleider vastgoed beheer
9
Financiën voor niet-financiële managers in Non-Profit organisaties

"een leerzaame en goede cursus, geeft mij meer inzicht in de financiele kant van non-profit organisatie. hier door is het begrijpen van financiele stukken die behoren bij onderhoudsprojecten, begrotingen, jaarverslagen, kwartaalrapportages ook een stuk makelijker geworden.De lokatie is prima geregeld netjes en goed verzorgd" - 16-01-2014 10:32

"een leerzaame en goede cursus, geeft mij meer inzicht in de financiele kant van non-profit organisatie. hier door is het begrijpen van finan… alles lezen - 16-01-2014 10:32