Ervaringen met Verandermanagement

9,0
Gemiddelde score van Verandermanagement producten
Gebaseerd op 318 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Peter Terpstra
manager P&O
8
Basisopleiding verandermanagement

"Zeer inspirerende sessies gevolgd. Jammer dat de sessies niet in real life gevolgd konden worden, want dan was de impact nog groter geweest. Met name het waarderend onderzoeken vond ik zeer inspirerend en goed toepasbaar. Ook het aannemen van een 'empatische' houding en het ervaren wat dit doet: heel leerzaam! De theatrale interventie lag mij minder helaas. " - 08-02-2021 14:47

"Zeer inspirerende sessies gevolgd. Jammer dat de sessies niet in real life gevolgd konden worden, want dan was de impact nog groter geweest.… alles lezen - 08-02-2021 14:47

Bodine van Houten
starstarstarstarstar
Bodine van Houten
10
Verandermanagement (ook online virtual classroom)

"Super fijne en inspirerende bijeenkomsten waarbij veel geleerd werd maar ook goed de ruimte was voor plezier! Ik kan deze cursus zeker aanraden aan mensen die willen beginnen aan dit vakgebied." - 22-12-2020 10:06

"Super fijne en inspirerende bijeenkomsten waarbij veel geleerd werd maar ook goed de ruimte was voor plezier! Ik kan deze cursus zeker aanra… alles lezen - 22-12-2020 10:06

starstarstarstarstar
Robin Broekhuijzen
manager kwaliteit
10
Verandermanagement in 5 maanden (ook online virtual classroom)

"Onze trainer Nicole van der Ouw was heel inspirerend met veel praktijk ervaring en veel cases. Weinig platte theorie, maar vooral creativiteit en veel doen. Goede vertaling naar de eigen praktijk. De duur van de training is precies goed." - 21-12-2020 11:44

"Onze trainer Nicole van der Ouw was heel inspirerend met veel praktijk ervaring en veel cases. Weinig platte theorie, maar vooral creativite… alles lezen - 21-12-2020 11:44

starstarstarstarstar_half
Tom Pijnappel
Facilitair Regisseur
9
Verandermanagement (ook online virtual classroom)

"De cursus is erg praktijkgericht opgezet, waardoor de er een goede verhouding tussen theorie en praktijk ontstaat. Het vier ballen model is een eenvoudig, maar goed model die als kapstok gebruikt wordt om veranderingen door te voeren. Het toegepaste boek leest makkelijk waardoor je die ook er later ook snel bij pakt. " - 21-12-2020 11:32

"De cursus is erg praktijkgericht opgezet, waardoor de er een goede verhouding tussen theorie en praktijk ontstaat. Het vier ballen model is … alles lezen - 21-12-2020 11:32

starstarstarstarstar
Sam Doeve
10
Verandermanagement in 5 maanden (ook online virtual classroom)

"- Onwijs fijne docent. Ze had veel persoonlijke aandacht. Ze gebruikte de theorie om in te gaan op iedereen zijn casus.
-Een stakeholder analyse maken en dat koppelen aan hoe je ze in beweging krijgt om je gewaagde doel te bereiken heb ik als zeer waardevol ervaren.
-De theorie die wordt gekoppeld aan de praktijk. Heel fijn dat alles direct inzetbaar was voor mijn werk.

" - 21-12-2020 09:46

"- Onwijs fijne docent. Ze had veel persoonlijke aandacht. Ze gebruikte de theorie om in te gaan op iedereen zijn casus. -Een stakeholder… alles lezen - 21-12-2020 09:46

starstarstarstarstar
Teunis Elkink
Hoofd verhuur
10
Verandermanagement in 5 maanden (ook online virtual classroom)

"Goede opleiding die praktijk en theorie verbind. Met een erg veelzijdige docent. Er zijn veel praktijk voorbeelden gebruikt en er is goed ingegaan op persoonlijke situaties van cursisten. Met vriendelijke groet." - 21-12-2020 08:45

"Goede opleiding die praktijk en theorie verbind. Met een erg veelzijdige docent. Er zijn veel praktijk voorbeelden gebruikt en er is goed in… alles lezen - 21-12-2020 08:45

starstarstarstarstar
Joris den Hollander
Teamleider
10
Verandermanagement (ook online virtual classroom)

"Top trainer! Straalt rust uit, heeft kennis van zaken, neemt feedback mee in de training al. Als tip: hij had van mij wel wat meer de discussie mogen aanwakkeren binnen de groep zodat je wat dieper ingaat op de stof. Het model van het boek en de koppeling naar de praktijk hiervan. Persoonlijke aandacht en gericht op echte groei" - 17-12-2020 19:02

"Top trainer! Straalt rust uit, heeft kennis van zaken, neemt feedback mee in de training al. Als tip: hij had van mij wel wat meer de discus… alles lezen - 17-12-2020 19:02

starstarstarstarstar
José Lemke
Beleidsadviseur onderwijs
10
Postmaster Opleiding Interventiekunde (organisatieontwikkeling; teamontwikkeling; lerende organisatie; verandermanagement; adviesvaardigheden)

"De opleiding heeft mij als mens de nodige inzichten gebracht, met als onderlegger stevige theoretische kennis. De docenten zijn zeer verschillend en daardoor aanvullend en daardoor verrijkend voor je eigen leerproces. Juist omdat je je eigen leren onderzoekt vanuit verschillende perspectieven. Het niveau was pittig maar in de opzet goed te combineren binnen je werk/privé. Ik heb twee jaar lang genoten, geworsteld, geleerd en prachtige mensen mogen ontmoeten. " - 17-12-2020 10:58

"De opleiding heeft mij als mens de nodige inzichten gebracht, met als onderlegger stevige theoretische kennis. De docenten zijn zeer verschi… alles lezen - 17-12-2020 10:58

Dag José, dank voor deze geweldige review! Wat fantastisch om te zien dat onze samenwerking tijdens de opleiding geleid heeft tot deze beoordeling. We zijn er van overtuigd dat jij optimaal gaat genieten van wat je geleerd hebt en wensen je dan ook veel plezier en succes als interventiekundige. Hartelijke groeten namens ons allen, Hanneke Laarakker

- 17-12-2020 10:58
starstarstarstarstar_half
Marieke van Oostveen
Zelfstandig adviseur organisatie & communicatie
9
Postmaster Opleiding Interventiekunde (organisatieontwikkeling; teamontwikkeling; lerende organisatie; verandermanagement; adviesvaardigheden)

"Deze Post-Master brengt als enige theorie en praktijk samen in een tweejarig traject. Waardoor je als interventiekundige naast het doorgronden van de theorie ook echt aan de slag gaat voor opdrachtgevers. Gedurende elke deel van de opleiding zijn er praktijkopdrachten met (externe) opdrachtgevers, uiteindelijk uitmondend in een slotopdracht waarin je met je eigen bureau met medestudenten samenwerkt aan een echte opdracht voor een opdrachtgever.
Een belangrijk onderdeel is ook de waardevolle informatie die je krijgt uit het eigen groepsproces met je medestudenten.
Experimenteren, leren, ervaren. Bouwen aan een een gedegen theoretisch fundament ontstaat een steeds duidelijker idee/beeld over wat jijzelf als interventiekundige in jouw rol bij kan dragen. Door kritisch op jezelf als interventiekundige te reflecteren leer je ontzettend veel en daarin spelen de docenten ook een waardevolle coachende rol. De grote betrokkenheid, kennis en ervaring van de docenten en medestudenten maken dat het voor iedereen mogelijk is om zichzelf optimaal te kunnen ontwikkelen. En weet....tegenspel geeft waardevolle informatie. Wees oprecht nieuwsgierig!" - 16-12-2020 13:06

"Deze Post-Master brengt als enige theorie en praktijk samen in een tweejarig traject. Waardoor je als interventiekundige naast het doorgrond… alles lezen - 16-12-2020 13:06

Dag Marieke, wat fijn om te horen hoe jij de opleiding hebt ervaren en wat het je heeft gebracht. We zijn er zeker van dat je hier optimaal gebruik van gaat maken! Heel veel succes en plezier in jouw werk en leven als interventiekundige. Hartelijke groet, Hanneke

- 16-12-2020 13:06
starstarstarstarstar_border
Bob Goedemans SMP
8
Leading Change

"Leuke groen, waar de trainer vanaf het begin goed de swing in wist te krijgen. Trainer vol enthousiasme en met veel inhoudelijke input, waar in de praktijk een hoop mee te doen is. " - 11-12-2020 00:00

"Leuke groen, waar de trainer vanaf het begin goed de swing in wist te krijgen. Trainer vol enthousiasme en met veel inhoudelijke input, waa… alles lezen - 11-12-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Henk van Soolingen
Manager Operatie Klimarent
9
Open Training Startende Manager / Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Een leerzame cursus, waarbij je werkt in teamverband op een mooie locatie aan je persoonlijke leerdoelen in theorie en praktijk. Eveline dank je wel voor je hulp en feedback afgelopen periode.

M.v.g.
Henk van Soolingen " - 07-12-2020 07:27

"Een leerzame cursus, waarbij je werkt in teamverband op een mooie locatie aan je persoonlijke leerdoelen in theorie en praktijk. Eveline dan… alles lezen - 07-12-2020 07:27

starstarstarstarstar_half
Jorrit Sterk
Interim manager
9
Postmaster Opleiding Interventiekunde (organisatieontwikkeling; teamontwikkeling; lerende organisatie; verandermanagement; adviesvaardigheden)

"Barbara is iemand die duidelijke feedback geeft, helder vragen stelt en veel vertrouwen geeft in je leerproces tot interventiekundige en het leerproces van de groep. Daarbij is ze heel behendig in het maken van visualisaties die de kern weergeven van inhoud, processen, samenvattingen van discussies . Ik gun haar en het Instituut nog vele jaren :)" - 29-11-2020 10:18

"Barbara is iemand die duidelijke feedback geeft, helder vragen stelt en veel vertrouwen geeft in je leerproces tot interventiekundige en het… alles lezen - 29-11-2020 10:18

Hoi Jorrit, dankjewel voor deze fijne review! We hebben een mooie postmaster samen meegemaakt. Ik wens jou veel plezier en succes als interventiekundige! Groet, Barbara

- 29-11-2020 10:18
starstarstarstarstar_half
Jorrit Sterk
Interim manager
9
Postmaster Opleiding Interventiekunde (organisatieontwikkeling; teamontwikkeling; lerende organisatie; verandermanagement; adviesvaardigheden)

"Hanneke is een ervaren adviseur en docent interventiekunde. Ze had tijdens de opleiding altijd goed door wat ik nodig had om een stapje verder te komen. Ik heb van haar bijv. geleerd hoe je de goede vragen stelt en wat die vragen zijn als adviseur." - 29-11-2020 10:05

"Hanneke is een ervaren adviseur en docent interventiekunde. Ze had tijdens de opleiding altijd goed door wat ik nodig had om een stapje verd… alles lezen - 29-11-2020 10:05

Dank voor de mooie review Jorrit! Fijn te horen dat je tevreden bent! En voor mij mooi om deelgenoot te zijn geweest van jou ontwikkeling tot een stevige interventiekundige. Veel succes in de toekomst!

- 29-11-2020 10:05
starstarstarstarstar_half
Jorrit Sterk
Interim manager
9
Postmaster Opleiding Interventiekunde (organisatieontwikkeling; teamontwikkeling; lerende organisatie; verandermanagement; adviesvaardigheden)

"De postmaster is een opleiding waarin je een echte procesadviseur wordt. De hoofdelementen 1) opzet van de opleiding: 1xpmaand, 2dgn bijeen, waarin je leerproces begeleid wordt. 2)inhoud: alle relevante literatuur uitvoerig behandeld 3) praktijk: meerdere opdracht met opdrachtgevers met reflectie in het moment en naderhand mogelijk is" - 29-11-2020 09:52

"De postmaster is een opleiding waarin je een echte procesadviseur wordt. De hoofdelementen 1) opzet van de opleiding: 1xpmaand, 2dgn bijeen,… alles lezen - 29-11-2020 09:52

starstarstarstarstar_border
Heleen thiescheffer
trainer/coach en adviseur leren en ontwikkelen
8
Verandermanagement met je Tribale Brein

"Deze training geeft een beetje houvast omdat we continue veranderen. Het helpt patronen ontdekken en ik heb ervaren hoe systemische interventies een beweging kunnen creëren.
Fijne trainer en heerlijke plek.
" - 26-11-2020 14:11

"Deze training geeft een beetje houvast omdat we continue veranderen. Het helpt patronen ontdekken en ik heb ervaren hoe systemische interve… alles lezen - 26-11-2020 14:11

starstarstarstarstar_half
Pauline Amsing
Onderwijsadviseur
9
Postmaster Opleiding Interventiekunde (organisatieontwikkeling; teamontwikkeling; lerende organisatie; verandermanagement; adviesvaardigheden)

"Barbara is een betrokken docent, stelt goede vragen, coacht de ontwikkeling van de deelnemers.
Is duidelijk in de feedback om je leerproces verder vorm te geven. Geeft voldoende mogelijkheid tot het oefenen in de rol van interventiekundige " - 10-11-2020 19:31

"Barbara is een betrokken docent, stelt goede vragen, coacht de ontwikkeling van de deelnemers. Is duidelijk in de feedback om je leerproces… alles lezen - 10-11-2020 19:31

Hi Pauline, heel erg bedankt voor deze mooie review! Het was een groot plezier om met je samen te werken. Heel veel succes als afgestudeerd interventiekundige! Hartelijke groet, Barbara

- 10-11-2020 19:31
starstarstarstarstar_border
Leo Euser
8
Verandermanagement (ook virtueel)

"De training was inspirerend. De trainer was enthousiast en er was veel humor tijdens de sessies. We hadden een zeer gevarieerde groep deelnemers met uiteenlopende ervaring. Dit was vooral leuk tijdens de intervisie sessies. " - 19-10-2020 10:29

"De training was inspirerend. De trainer was enthousiast en er was veel humor tijdens de sessies. We hadden een zeer gevarieerde groep deelne… alles lezen - 19-10-2020 10:29

Frederike Corbijn - Stevens
starstarstarstarstar_half
Frederike Corbijn - Stevens
9
Open Training Startende Manager / Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Een toffe training! Praktijkgericht met veel ruimte voor eigen inbreng. De theorie die je aangereikt krijgt is meteen toepasbaar.
Eveline is een prettige trainster die uit elke deelnemer het beste naar boven haalt!" - 11-10-2020 12:45

"Een toffe training! Praktijkgericht met veel ruimte voor eigen inbreng. De theorie die je aangereikt krijgt is meteen toepasbaar. Eveline i… alles lezen - 11-10-2020 12:45

starstarstarstarstar
Danny Smits
Consultant
10
Verandermanagement op basis van prototyping

"Edwin heeft ons team naar een hoger niveau weten te tillen. Handige toepasbare tools i.c.m. de energie en tips and tricks van Edwin hebben we heel veel bereikt en zijn we als team in staat om met de verkregen kennis onszelf steeds uit te dagen en nog beter te worden. Onderwerpen die in het verleden onbespreekbaar waren of gewoonweg op de plank lagen te verstoffen worden nu vol overtuiging aangepakt. " - 05-10-2020 12:25

"Edwin heeft ons team naar een hoger niveau weten te tillen. Handige toepasbare tools i.c.m. de energie en tips and tricks van Edwin hebben w… alles lezen - 05-10-2020 12:25

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Change Management™ Foundation inclusief examen voucher

"Dat deze training Online goed te volgen is ondanks de enorme hoeveelheid theorie waardoor sessies intensief zijn en door de visuele aspecten ook veel afwisseling biedt
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 01-10-2020 00:00

"Dat deze training Online goed te volgen is ondanks de enorme hoeveelheid theorie waardoor sessies intensief zijn en door de visuele aspecten… alles lezen - 01-10-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Bart Zimmer
9
Verandermanagement op basis van prototyping

"De interactieve training heeft me veel nieuwe ideeën en energie gegeven. Elke sessie heb ik als zeer waardevol ervaren en het is direct toepasbaar in de praktijk. Ik kan het iedereen aanraden: Prototyping works!" - 30-09-2020 09:02

"De interactieve training heeft me veel nieuwe ideeën en energie gegeven. Elke sessie heb ik als zeer waardevol ervaren en het is direct toep… alles lezen - 30-09-2020 09:02

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Change Management™ Foundation inclusief examen voucher

"Op de trainer en de mooie samenstelling van de groep deelnemers. Mooie combinatie van theorie en practische discussies met de deelnemers.

Mural is een mooi mechanisme (de big picture plaat).

Training is goed georganiseerd voor virtual classroom.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 29-09-2020 00:00

"Op de trainer en de mooie samenstelling van de groep deelnemers. Mooie combinatie van theorie en practische discussies met de deelnemers. … alles lezen - 29-09-2020 00:00

starstarstarstarstar
Lisette Böhne
10
Verandermanagement op basis van prototyping

"Energiek en verhelderend, dat zijn de twee woorden die als eerste bij mij opkomen. Prototyping.work neemt je mee in alle facetten van change management aan de hand van praktische voorbeelden. Laat die angry birds maar komen! " - 28-09-2020 11:16

"Energiek en verhelderend, dat zijn de twee woorden die als eerste bij mij opkomen. Prototyping.work neemt je mee in alle facetten van change… alles lezen - 28-09-2020 11:16

starstarstarstarstar_half
Arjen Boone
Project Manager
9
Verandermanagement op basis van prototyping

"Wat een inzicht heeft dit ons gegeven in de organisatie en verschillende teams. In tijden dat we veel focus hebben om te werken zoals we werken, heeft dit ons ertoe gezet om verder te denken dan dat. Verandering kan soms eng zijn, maar zoals wij door Edwin hebben geleerd maakt verandering leuk en uitdagend. Het zet mensen aan het denken en mooie stappen worden gemaakt . Niet alleen op procesniveau maar je ziet teams groeien wat echt tof is om te zien! " - 24-09-2020 12:12

"Wat een inzicht heeft dit ons gegeven in de organisatie en verschillende teams. In tijden dat we veel focus hebben om te werken zoals we wer… alles lezen - 24-09-2020 12:12

starstarstarstarstar_half
Van der Meer
9
Verandermanagement op basis van prototyping

"Edwin heeft met zijn grote toepasbare kennis en bovenal ook goede energie ervoor gezorgd dat mijn team met behulp van prototyping de veranderingen in gang zet, die voorheen uiteindelijk toch tot stilstand kwamen. Deze vorm van veranderingen doorzetten vanaf de plek waar de meeste kennis op het gebied van de verandering zit, is voor mij de meest doorslaggevende reden geweest om ook de rest van de organisatie bij Prototyping aan te sluiten. Prototyping heeft ons een nieuwe basis voor vernieuwing gegeven, waarbij daadwerkelijk iedereen op zijn eigen kracht kan deelnemen. Edwin, bedankt!" - 24-09-2020 11:00

"Edwin heeft met zijn grote toepasbare kennis en bovenal ook goede energie ervoor gezorgd dat mijn team met behulp van prototyping de verande… alles lezen - 24-09-2020 11:00