Ervaringen met Verandermanagement producten

8,8
Gemiddelde score van Verandermanagement producten
Gebaseerd op 228 ervaringen
starstarstarstarstar
J de kreij
senior beleidsmedewerker
10
Verandermanagement

"Gedreven trainer, goed geregeld qua materiaal, trainer komt uit de praktijk en heeft heel veel praktijkvoorbeelden. Boeiende persoonlijkheid, staat losjes voor de groep en heeft leuke (zelf)humor zonder zich zelf te centraal te stellen." - 09-09-2019 11:42

"Gedreven trainer, goed geregeld qua materiaal, trainer komt uit de praktijk en heeft heel veel praktijkvoorbeelden. Boeiende persoonlijkheid… alles lezen - 09-09-2019 11:42

starstarstarstarstar_half
Michiel Maassen
Interim HR Manager
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"We hebben Mario gevraagd om op onze lokatie onze medewerkers handvatten aan te reiken die ze in hun verdere loopbaan kunnen gebruiken. Mario speelde goed in op onze, toch wel, complexe situatie en wist de juiste toon te gebruiken. En dat was exact waarom ik Mario heb benaderd om onze medewerkers die boost of steuntje in de rug te geven waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Voor ons geslaagd!" - 09-09-2019 10:31

"We hebben Mario gevraagd om op onze lokatie onze medewerkers handvatten aan te reiken die ze in hun verdere loopbaan kunnen gebruiken. Mario… alles lezen - 09-09-2019 10:31

starstarstarstarstar_half
Joost Moerdijk
9
Verandermanagement

"Voorafgaand aan de training konden we inloggen op de Online Leeromgeving. Hier staat het programma en wie de andere deelnemers zijn, maar je wordt ook al geactiveerd door een eigen verandercasus aan te leveren. Barbara Pals is super ervaren als verandermanager, dus zij heeft op iedere praktijkvraag een antwoord. Leuke, intensieve en waardevolle training!" - 08-09-2019 11:30

"Voorafgaand aan de training konden we inloggen op de Online Leeromgeving. Hier staat het programma en wie de andere deelnemers zijn, maar je… alles lezen - 08-09-2019 11:30

starstarstarstarstar_half
Roos Sohier
Co-Founder
9
Inleiding Appreciative Inquiry

"De inleiding AI was voor mij een hele goede manier om in korte tijd een theoretische onderbouwing en praktische tools mee te krijgen. Even helemaal te ervaren waar AI over gaat. Ik ben altijd op zoek naar verdieping in het begeleiden van complexe groepsprocessen en vraagstukken.
Het waarderend onderzoeken blijft iets om verder te ontwikkelen en te blijven oefenen. In de praktijk is dat echt best lastig. En dat is iets wat je niet in 3 dagen leert. Maar het geeft voor mij vooralsnog voldoende om er mee te werken en verder te experimenteren en te ontdekken.
Het meest mooie van AI vind ik het aanspreken van het generatieve, het zelf creërende en oplossende vermogen van mensen. Samen ontdekken en zoeken en vormgeven wat wel kan. Problemen oplossen is meer achteruit kijken. Bedenken waar je meer van wilt is vooruit gaan en dat maakt veel energie los.
Dank Hanneke en Mirko voor de heldere uitleg, de leerzame oefeningen en de prettige sfeer die jullie hebben neergezet" - 29-08-2019 16:11

"De inleiding AI was voor mij een hele goede manier om in korte tijd een theoretische onderbouwing en praktische tools mee te krijgen. Even h… alles lezen - 29-08-2019 16:11

Paul Lips
starstarstarstarstar_half
Paul Lips
9
Verandermanagement Fasttrack

"Fantastische training Verandermanagement gevolgd bij Forsa Advies. Een aanrader voor iedereen te maken heeft met veranderprocessen binnen de organisatie. Niet alleen inhoudelijk doceert Tanja sterk, maar ze zorgt ook voor een prettige sfeer onder de cursisten. " - 26-08-2019 06:52

"Fantastische training Verandermanagement gevolgd bij Forsa Advies. Een aanrader voor iedereen te maken heeft met veranderprocessen binnen de… alles lezen - 26-08-2019 06:52

Hai Paul, enorm bedankt voor je mooie review en voor je inbreng in de training. Leuke groep! Heel veel succes en hopelijk tot ziens. Groetjes, Tanja

- 26-08-2019 06:52
Merel Boer
starstarstarstarstar
Merel Boer
Agile Coach
10
Verandermanagement Fasttrack

"Waardevolle training met een goede combinatie van theorie en praktijk. Ik kan zeker veel van de stof toepassen in mijn day-to-day. Deze training is een echte aanrader voor iedereen die met verandering te maken heeft (= iedereen?!) Doen!" - 24-08-2019 07:23

"Waardevolle training met een goede combinatie van theorie en praktijk. Ik kan zeker veel van de stof toepassen in mijn day-to-day. Deze trai… alles lezen - 24-08-2019 07:23

Hallo Merel, dat is een enorm compliment, zeker van iemand als jij die al zoveel hands-on ervaring heeft. Super dat je er bij was. Heel succes en plezier met je volgende verandertrajecten. En hopelijk 'hasta proxima vez'. Groetjes, Tanja

- 24-08-2019 07:23
Bert van Dijk
starstarstarstarstar_border
Bert van Dijk
directeur/opleider
8
Inleiding Appreciative Inquiry

"De inleiding AI is precies wat het Instituut voor Interventiekunde pretendeert: een inleiding. De reden voor mij om deel te nemen is dat ik AI in mijn studie van de positieve psychologie regelmatig tegenkom. Ik wilde er eens aan proeven en dat heeft deze inleiding ruimschoots geboden.
De trainers zijn nog zoekend naar hun samenwerking en afstemming, maar dat verhullen ze niet en dat vind ik prettig.
Ik had persoonlijk niet heel veel aansluiting met de andere deelnemers, omdat ik een totaal andere insteek had. Dat zou een intake aan het licht hebben gebracht, maar ik kan me voorstellen dat het Instituut dat voor een inleiding niet nodig vindt.
Ik heb een goede indruk van AI als interventiemiddel.
Dank! " - 06-08-2019 09:08

"De inleiding AI is precies wat het Instituut voor Interventiekunde pretendeert: een inleiding. De reden voor mij om deel te nemen is dat ik … alles lezen - 06-08-2019 09:08

Esther Ollefers
starstarstarstarstar
Esther Ollefers
Business Unit Manager
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Kees is een inspirator pursang en heb het genoegen gehad meerdere trainingen op het gebied van sales en management bij hem te mogen volgen. Hij is voor mij één van de weinigen waarbij je het geleerde in de praktijk kunt brengen en blijft toepassen. De trainingen zijn praktisch op een hoog tempo en veel doen in plaats van zenden. Ik kan niet wachten om weer een training bij Kees te mogen volgen. De tools die hij heeft aangeboden zijn zo goed in de praktijk toe te passen waardoor je zelf je persoonlijke ontwikkeling kunt toepassen." - 10-07-2019 09:30

"Kees is een inspirator pursang en heb het genoegen gehad meerdere trainingen op het gebied van sales en management bij hem te mogen volgen. … alles lezen - 10-07-2019 09:30

starstarstarstarstar_half
Bob Adams
9
Verandermanagement Fasttrack

"Erg interessante training met Vladimir als fijne trainer. Hij geeft veel praktijkvoorbeelden en probeert echt te achterhalen of de stof ook geland is. Het communiceert prettig met Forsa Advies en de e-learning is een goed hulpmiddel om de stof eigen te maken. De opgegeven thuisstudietijd is reeel. Enige minpunt is het weinig inspirerende handboek. Maar daar is het ook een handboek voor..." - 09-07-2019 14:01

"Erg interessante training met Vladimir als fijne trainer. Hij geeft veel praktijkvoorbeelden en probeert echt te achterhalen of de stof ook … alles lezen - 09-07-2019 14:01

starstarstarstarstar
Joey Hobbelen
Teamlead
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Ik heb al verschillende trainingen mogen volgen op het gebied van leiderschap. Maar deze training van Intenza en in het bijzonder van Kees stijgt boven alle andere trainingen uit. Zeer praktische trainingen, uitstekend niveau en direct toepasbaar. " - 03-07-2019 07:45

"Ik heb al verschillende trainingen mogen volgen op het gebied van leiderschap. Maar deze training van Intenza en in het bijzonder van Kees s… alles lezen - 03-07-2019 07:45

Sybren Poppen
starstarstarstarstar
Sybren Poppen
Teamlead Technology
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"De training heeft mij inzicht en tools gegeven om een team te blijven inspireren. De training heb ik ervaren als praktijkgericht, direct toepasbaar, oog voor individu en groep, uitdagend, scherp, leuk en een goede balans tussen theorie & praktijk. " - 02-07-2019 07:11

"De training heeft mij inzicht en tools gegeven om een team te blijven inspireren. De training heb ik ervaren als praktijkgericht, direct toe… alles lezen - 02-07-2019 07:11

Jan-Willem Prins
starstarstarstarstar
Jan-Willem Prins
General Manager
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Kees is een inspirerende en energieke trainer die de groep goed aanvoelt en elke individu weet aan te spreken.

Training is een goede combinatie van theorie en vooral het toepassen in de praktijk en levert daarmee direct toegevoegde waarde op. Kortom van harte aanbevolen!" - 28-06-2019 12:03

"Kees is een inspirerende en energieke trainer die de groep goed aanvoelt en elke individu weet aan te spreken. Training is een goede comb… alles lezen - 28-06-2019 12:03

starstarstarstarstar_half
Brent Lodewijks
Senior Consultant
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"De coachingssessies van Kees verschaffen inzicht in de onderliggende factoren van inspirerend leiderschap. Door teamleden in beweging en vervolgens in het gewenste ritme te krijgen, zijn succesvolle resultaten voor jou en jouw team vanzelfsprekend. De sessies zijn interactief en geven praktische handvatten die de volgende dag direct toepasbaar zijn. " - 28-06-2019 09:01

"De coachingssessies van Kees verschaffen inzicht in de onderliggende factoren van inspirerend leiderschap. Door teamleden in beweging en ver… alles lezen - 28-06-2019 09:01

starstarstarstarstar_half
Barry Oudejans
Manager Diensten
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Petra heeft ondanks de aanwezige bestaande inzichten zeker ook nieuwe inzichten geboden en concrete handvatten gegeven. Door deze toe te passen zie je direct een verandering ontstaan. Leuk en inspirerend. En de 1:1 coachingsgesprekken zijn voor mij tevens zeer waardevol. Een dikke 9, omdat iedereen altijd ruimte voor ontwikkeling heeft. ;-)" - 28-06-2019 08:15

"Petra heeft ondanks de aanwezige bestaande inzichten zeker ook nieuwe inzichten geboden en concrete handvatten gegeven. Door deze toe te pas… alles lezen - 28-06-2019 08:15

starstarstarstarstar_half
Laura Nijk
Business Unit Manager
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Goede training, mooie afwisseling theorie en praktijk. Wij hebben als managementteam ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie naar een hoger niveau weten te tillen. Zeer zeker aan te raden." - 27-06-2019 12:47

"Goede training, mooie afwisseling theorie en praktijk. Wij hebben als managementteam ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie naar e… alles lezen - 27-06-2019 12:47

starstarstarstarstar_half
Laura Nijk
Business Unit Manager
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"De training bevat een goede afwisseling van theorie en praktijk. Het element leren van elkaar en ervaringen komt ook goed naar voren. Met het managementteam hebben we ons leiderschap en hiermee de gehele organisatie, naar een hoger niveau weten te tillen. " - 27-06-2019 12:43

"De training bevat een goede afwisseling van theorie en praktijk. Het element leren van elkaar en ervaringen komt ook goed naar voren. Met he… alles lezen - 27-06-2019 12:43

Irma Korver
starstarstarstarstar_border
Irma Korver
People Operations Director
8
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"De tips zijn direct toepasbaar in de praktijk. Dit maakt de training heel erg waardevol. Daarnaast hebben we beter inzicht gekregen in onze eigen competenties en hebben de MT meetings een betere structuur." - 27-06-2019 12:04

"De tips zijn direct toepasbaar in de praktijk. Dit maakt de training heel erg waardevol. Daarnaast hebben we beter inzicht gekregen in onze … alles lezen - 27-06-2019 12:04

starstarstarstarstar_half
Rosanne Lantinga
teamlead
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Tijdens deze training word je met name getraind in het "hoe". Hoe breng je bepaalde informatie over en hoe pas je dit aan per situatie? Welke tools kan je gebruiken en wat is de impact hiervan? Omdat iedereen dit op zijn/haar eigen manier doet vraagt dit ook van de coach dat hij zijn coaching afstemt op de persoon. In mijn ogen is dit een van de krachten van Kees.

Hij weet per persoon de ontwikkelpunten naar boven te brengen en op zo'n manier te brengen en te oefenen dat de hele groep hier van kan leren. Dit doet hij ook nog eens op een hele prettige manier.

" - 27-06-2019 10:19

"Tijdens deze training word je met name getraind in het "hoe". Hoe breng je bepaalde informatie over en hoe pas je dit aan per situatie? Welk… alles lezen - 27-06-2019 10:19

Robert Holzken
starstarstarstarstar_half
Robert Holzken
Team Lead
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Altijd veel interactie en verrassende elementen. Heb van Kees meerdere trainingen gehad en altijd is hij weer inspirerend. Focus op concreet gedrag en hij geeft je goede handvaten tijdens de sessies om die zelf verder in de praktijk te brengen. De theorie is bewezen succesvol en tijdens de trainingen zijn er diverse assessements waar je ook veel van elkaar kan leren. Kortom, Kees bedankt en ik kijk er naar uit om in de toekomst nog een keer deel te mogen nemen aan een van je trainingen!" - 27-06-2019 10:13

"Altijd veel interactie en verrassende elementen. Heb van Kees meerdere trainingen gehad en altijd is hij weer inspirerend. Focus op concreet… alles lezen - 27-06-2019 10:13

starstarstarstarstar_half
Anita Swinkels
Manager bedrijfsvoering
9
Veranderkunde

"Interessante en praktische materie. Het spel heeft ook echt toegevoegde waarde om 'feeling' te krijgen met de theorie. Trainers konden boeien door hun wijze van vertellen en presenteren, met oog voor de deelnemers" - 18-06-2019 10:50

"Interessante en praktische materie. Het spel heeft ook echt toegevoegde waarde om 'feeling' te krijgen met de theorie. Trainers konden boeie… alles lezen - 18-06-2019 10:50

Marian Kat-de Jong
starstarstarstarstar
Marian Kat-de Jong
Project- en programmamanager
10
Veranderkunde

"De workshop had voor mij de juiste balans tussen theorie en (relatie met) de praktijk. Ik heb ontzettend veel geleerd en door de ingebrachte casuïstiek van trainers en deelnemers kon ik met die theorie ook meteen aan de slag. De game die we op de tweede dag speelden was ook een inzichtelijke manier om dat te doen.

Ook de balans tussen reflectie op de eigen organisatie en op jezelf als veranderaar was goed.

Wat mij betreft smaakt het naar meer!" - 17-06-2019 07:38

"De workshop had voor mij de juiste balans tussen theorie en (relatie met) de praktijk. Ik heb ontzettend veel geleerd en door de ingebrachte… alles lezen - 17-06-2019 07:38

starstarstarstar_halfstar_border
Staal
Kerndocent
7
Verandermanagement

"Goede uitleg en theoretische achtergrondinformatie. Er werd goed ingespeeld op de dagelijkse praktijk. De trainer kon hierbij goed /snel schakelen tussen het voorgenomen programma en de vragen die er vanuit de praktijksituaties naar voren werden gebracht." - 27-05-2019 11:07

"Goede uitleg en theoretische achtergrondinformatie. Er werd goed ingespeeld op de dagelijkse praktijk. De trainer kon hierbij goed /snel sch… alles lezen - 27-05-2019 11:07

Stefan Lakhichand
starstarstarstarstar
Stefan Lakhichand
Stadsdeelmanager Gemeente Den Haag
10
Verandermanagement Fasttrack

"Ik heb in januari/februari de training verandermanagement gevolgd bij Forsa Advies. Echt ontzettend tevreden! Zowel de voorbereiding met de lesstof en het boek als de training zelf waren tot in de puntjes verzorgd. De memotrainer gebruikte ik vrijwel dagelijks om de stof te oefenen. De trainer Vladimir was een ervaren veranderdeskundige en heeft tijdens de training ruim tijd genomen naast de lesstof ook in te gaan op voorbeelden vanuit onze eigen praktijk. Ik heb er veel van geleerd. En door deze Fasttrack training heb ik in een aantal weken zowel het foundation als practitioner certificaat behaald. Als je interesse hebt in het onderwerp verandermanagement dan raad ik deze training en in het bijzonder deze opleider Forsa Advies ten zeerste aan!" - 30-04-2019 11:28

"Ik heb in januari/februari de training verandermanagement gevolgd bij Forsa Advies. Echt ontzettend tevreden! Zowel de voorbereiding met de … alles lezen - 30-04-2019 11:28

Hallo Stefan, enorm bedankt voor deze prachtige review. Altijd fijn om jou in huis te hebben hier. Heel veel succes en plezier in de verandertrajecten die je gaat bewerkstelligen. Groetjes, Tanja

- 30-04-2019 11:28
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Change Management™ Foundation

"Wat deze training betreft mogen jullie trots zijn op een trainer die veel van de stof af weet en het op een prettige manier weet over te brengen. De zes avonden zijn snel voorbij gegaan en ik heb veel geleerd!" - 26-04-2019 00:00

"Wat deze training betreft mogen jullie trots zijn op een trainer die veel van de stof af weet en het op een prettige manier weet over te bre… alles lezen - 26-04-2019 00:00

starstarstarstarstar
mevr. Mirjam Nieuwenhoven
10
Change Management™ Foundation

"Diverse trainers met verschillende stijlen. Komend uit een up-tempo workshop van een andere cursus was de rust die Bert uitstraalt een welkome afwisseling. Met humor leert hij ons de verschillende modellen en laat ons ook verbanden leggen met onze eigen praktijk. " - 25-04-2019 00:00

"Diverse trainers met verschillende stijlen. Komend uit een up-tempo workshop van een andere cursus was de rust die Bert uitstraalt een welko… alles lezen - 25-04-2019 00:00