Ervaringen met Verandermanagement

8,9
Gemiddelde score van Verandermanagement producten
Gebaseerd op 267 ervaringen
starstarstarstarstar
Evalien Koning
10
Verandermanagement Fasttrack

"Training sluit heel goed aan bij dagelijkse praktijk. De lesstof kan direct toegepast worden. Inzicht in veranderingen voor organisatie & individu. Praktische tools en modellen die je helpen om de juiste veranderstrategie te bepalen. Kleine groep dus persoonlijke aandacht. Met Memotrainer als ondersteuning om kennis/theorie te testen. Vond de begeleiding van Kitty ook fijn; mooi om met eigen casussen te kunnen werken." - 22-02-2020 18:22

"Training sluit heel goed aan bij dagelijkse praktijk. De lesstof kan direct toegepast worden. Inzicht in veranderingen voor organisatie & in… alles lezen - 22-02-2020 18:22

Hallo Evalien, hartelijk dank voor deze prachtige review, ook namens Kitty! Heel veel succes en hopelijk tot ziens. Groetjes, Tanja

- 22-02-2020 18:22
Robin van Koert
starstarstarstarstar
Robin van Koert
10
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"In het algemeen erg dynamisch en interactief. Geen lange praatsessies. Hele prettige benadering en een mooi tempo.
Kleine groep gaf het gevoel dat je echt persoonlijk ondersteund werd. Ik zou Kees zeker aanraden!" - 21-02-2020 12:41

"In het algemeen erg dynamisch en interactief. Geen lange praatsessies. Hele prettige benadering en een mooi tempo. Kleine groep gaf het gev… alles lezen - 21-02-2020 12:41

starstarstarstar_borderstar_border
Els de Bakker
Trainer, Consultant
6
Workshop Storytelling (Appreciative Inquiry; organisatieontwikkeling)

"De groepsgrootte was fijn. De locatie top.
Zelf vond ik de combinatie jammer. Ik had graag alleen story telling gehad en meer daarover. En dan naderhand zelf de combinatie maken en integreren in Appreciative Inquiry.
Het programma mocht van mij wat strakker zijn.
Verder ok." - 20-02-2020 19:34

"De groepsgrootte was fijn. De locatie top. Zelf vond ik de combinatie jammer. Ik had graag alleen story telling gehad en meer daarover. En… alles lezen - 20-02-2020 19:34

Frank Bos
starstarstarstarstar_half
Frank Bos
Teamlead Technology
9
Inspirerend leiderschap 2.0 & Change Management (verandermanagement)

"Het enthousiasme waar Kees elke keer weer mee voor de groep staat. De verhouding theorie vs praktijkoefeningen! Goede feedback, praktisch toepasbaar en open sfeer! Tip: de Disc theorie meer integreren in de verschillende sessie van de training. " - 20-02-2020 10:31

"Het enthousiasme waar Kees elke keer weer mee voor de groep staat. De verhouding theorie vs praktijkoefeningen! Goede feedback, praktisch to… alles lezen - 20-02-2020 10:31

Mireille Prooi
starstarstarstarstar
Mireille Prooi
Owner
10
Open Training Management / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Ik heb een geweldige ervaring gehad met de open management training van Jan. Inhoudelijk sterk en veel praktische, soms confronterende zaken waar je als ondernemer mee aan de slag kan. Je wordt ook "gedwongen"om met je leerdoelen aan de gang te gaan, elke 4 weken start je met een presentatie. Wij hadden ook een hele leuke groep daar haal je ook veel energie uit! " - 19-02-2020 19:04

"Ik heb een geweldige ervaring gehad met de open management training van Jan. Inhoudelijk sterk en veel praktische, soms confronterende zaken… alles lezen - 19-02-2020 19:04

starstarstarstarstar
Marcel Knols
Casinomanager
10
Open Training Management / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Destijds een game changing training waarbij de aanpak van Tjeerd mij enorm heeft geholpen. Confronterend en direct, maar tegelijkertijd ook opbouwend en constructief naar de toekomst toe. Tjeerd is in staat je een super scherpe spiegel voor te houden en je verder te helpen naar het next level. " - 12-02-2020 17:35

"Destijds een game changing training waarbij de aanpak van Tjeerd mij enorm heeft geholpen. Confronterend en direct, maar tegelijkertijd ook … alles lezen - 12-02-2020 17:35

Tim Schimmel
starstarstarstarstar
Tim Schimmel
Operations Manager
10
Open Training Management / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Een zeer waardevolle training die ervoor zorgt dat je signalen leert herkennen en weet te plaatsen.

Jan komt met praktische voorbeelden en betrekt iedereen bij de training.

Hoe breng je nog meer structuur aan in je dagelijkse werkzaamheden, zorg je voor een effectieve vergadering en weet je hoe leiding te geven? Door het volgen van deze training.

Aanrader!" - 12-02-2020 08:32

"Een zeer waardevolle training die ervoor zorgt dat je signalen leert herkennen en weet te plaatsen. Jan komt met praktische voorbeelden … alles lezen - 12-02-2020 08:32

starstarstarstarstar
Erica
Teamleider Marketing & Communicatie
10
Open Training Management / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Super aanrader! Jan weet precies waar je verbeterpunten liggen en prikkelt je op een positieve manier. Heel veel gehad aan deze training, je leert veel over hoe je overkomt maar je leert ook veel over jezelf. Dank Jan!" - 10-02-2020 14:47

"Super aanrader! Jan weet precies waar je verbeterpunten liggen en prikkelt je op een positieve manier. Heel veel gehad aan deze training, je… alles lezen - 10-02-2020 14:47

starstarstarstarstar
Danny Put
Eigenaar
10
Open Training Management / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Ik genoot van de sprekende voorbeelden en van de ervaring die Jan mee brengt. De boekjes en de info die erbij zit zijn ook erg goed. Het mapje staat nog steeds op mijn bureau! De verhouding tussen theorie en praktijk was ook prima.

De frequentie waarmee we elkaar zagen had van mij wel vaker gemogen. Ik merkte dat ik de eerste 2 weken er actief mee bezig was maar de laatste twee weken een stuk minder. Een hogere frequentie zou mij scherper houden. " - 10-02-2020 10:41

"Ik genoot van de sprekende voorbeelden en van de ervaring die Jan mee brengt. De boekjes en de info die erbij zit zijn ook erg goed. Het map… alles lezen - 10-02-2020 10:41

Bart Kummel
starstarstarstarstar_half
Bart Kummel
Manager Product Engineering, Simacan B.V.
9
Open Training Management / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Een super-inspirerende cursus, waarin ik heel veel geleerd heb. Een fijne mix van theorie, aansprekende anekdotes en heel veel oefenen in de groep. Ik vind het fijn om de achterliggende theorie te kennen, maar door het vele oefenen blijft het ook hangen en kan ik veel van het geleerde nu elke dag toepassen.

Jan is een inspirerende, doortastende en bevlogen docent. Een geboren verhalenverteller. Hij haalt je uit je comfortzone, zegt waar het op staat, maar altijd op een correcte en respectvolle manier.

Het leuke van de open training is, dat er cursisten uit allerlei verschillende organisaties in de groep zitten. Ik heb niet alleen veel geleerd van de docent, maar ook van mijn medecursisten." - 10-02-2020 08:18

"Een super-inspirerende cursus, waarin ik heel veel geleerd heb. Een fijne mix van theorie, aansprekende anekdotes en heel veel oefenen in de… alles lezen - 10-02-2020 08:18

starstarstarstarstar_half
Elyse Walter
intervisor en docent professioneel gedrag
9
Basisjaar Appreciative Inquiry

"Ik vond de hele opleiding leuk en speels. Ik merkte dat ik het prettig vond om 2 dagen achter elkaar met elkaar te werken. Dan beklijfde langer wat we hadden gedaan en waarom. Ik vond de opzet van de opleiding heel mooi je oefende wat je leerde. Daarbij ben je dan wel afhankelijk van je groep. Gelukkig was de groep open en eerlijk naar elkaar. Wel had misschien iets meer gestimuleerd kunnen worden dat werkervaringen meer concreet werden gemaakt. Maar daar ben ik natuurlijk zelf ook verantwoordelijk voor :-). Literatuur was reuze interessant en de workshops werden goed voorbereid en uitgevoerd. Hoogtepunt was de gastdocent uit Schotland. We hebben als groep een vervolgafspraak gemaakt en dat vind ik waardevol, nieuwe contacten en connecties waar weer nieuwe ideeën te halen en te brengen zijn. Docenten waren erg geduldig en leefden AI werkelijk voor." - 05-02-2020 19:46

"Ik vond de hele opleiding leuk en speels. Ik merkte dat ik het prettig vond om 2 dagen achter elkaar met elkaar te werken. Dan beklijfde lan… alles lezen - 05-02-2020 19:46

Bedankt Elyse, voor je positieve review. Fijn om te horen dat de opzet en de inhoud van het programma goed bij je aansloten. En super natuurlijk dat jullie elkaar als groep nog blijven zien! We hebben ook erg genoten van het begeleiden van de opleiding en jouw inbreng tijdens de opleidingsdagen. Hartelijke groet, Barbara van Kesteren

- 05-02-2020 19:46
starstarstarstarstar
Ibtisame el Kouaa
Adviseur
10
Waarderend Faciliteren

"Ik heb de training ervaren als erg inspirerend. Het onderbouwt het gedachtegoed van het werken vanuit een positieve en versterkende kracht. De manier waarop Arjan de training aanbood was erg leuk en hij weet goed de balans tussen theorie, oefenen en de juiste energie vorm te geven.
Zeker een aanrader als je de basis van het waarderend faciliteren op een prettige manier je eigen wil maken . " - 03-02-2020 12:24

"Ik heb de training ervaren als erg inspirerend. Het onderbouwt het gedachtegoed van het werken vanuit een positieve en versterkende kracht. … alles lezen - 03-02-2020 12:24

starstarstarstarstar
Verhoeven
10
Waarderend Faciliteren

"Al een paar jaar kom ik Arjan op uiteenlopende momenten tegen en dat helpt altijd om te reflecteren en vooruit te komen. Arjan krijgt het voor elkaar om inzichten toe te voegen aan het bestaande. Zijn oprechte belangstelling leidt vaak tot bijdragen die helpen te (her)oriënteren. Dat is wennen, maar levert uiteindelijk hele goede inzichten en vooruitgang op!
Die oprechte belangstelling zie je volop terug in trainingen en sessies die Arjan begeleidt. Oog voor de mensen in een hele dag met aansprekende uitdagingen en een goed-passend tempo. Leren van elkaar gaat naadloos over in leren aan elkaar. Met prima afwisseling van inhoudelijke- en energie-oefeningen faciliteert Arjan het groepsproces, zonder de groep te be- of overheersen. Zo vanzelfsprekend dat je goed moet kijken om de echte kracht van Arjans inbreng te herkennen. " - 28-01-2020 12:06

"Al een paar jaar kom ik Arjan op uiteenlopende momenten tegen en dat helpt altijd om te reflecteren en vooruit te komen. Arjan krijgt het vo… alles lezen - 28-01-2020 12:06

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Change Management™ Foundation inclusief examen voucher

"Ik denk dat deze training een goede basis is voor het examen en dat er veel voorbeelden worden gebruikt. Tevens de brownpapers zijn heel visueel, waardoor het heel erg gaat leven." - 23-01-2020 00:00

"Ik denk dat deze training een goede basis is voor het examen en dat er veel voorbeelden worden gebruikt. Tevens de brownpapers zijn heel vis… alles lezen - 23-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Otto Stapel
Organisatieadviseur
9
Waarderend Faciliteren

"Bij Arjan van Vembde heb ik de Training Waarderend faciliteren gevolgd. Het blijkt een uitdaging om heel consequent vanuit een positieve invalshoek vraagstukken te benaderen en ook anderen mee te nemen in die aanpak. We weten allemaal wel dat van gezeur niks goeds komt maar om steeds te kijken en te redeneren vanuit een positieve invalshoek, is nog helemaal niet zo eenvoudig. Arjan is zo bedreven in de waarderende benadering dat hij ons op volstrekt natuurlijke wijze langs allerhande oefeningen geloodst heeft. En oefenen helpt!
Arjan is een prettige begeleider van sessies, maakt zichzelf niet groot maar geeft juist zijn klanten alle ruimte om te leren en te ontwikkelen. " - 22-01-2020 17:23

"Bij Arjan van Vembde heb ik de Training Waarderend faciliteren gevolgd. Het blijkt een uitdaging om heel consequent vanuit een positieve inv… alles lezen - 22-01-2020 17:23

starstarstarstarstar_half
Nilo Daniel
Trainee Gemeente Amsterdam
9
Waarderend Faciliteren

"Een erg inspirerende training. Ik heb zowel de basis van het waarderend onderzoeken geleerd als een aantal technieken en werkvormen die je direct kan toepassen. Ook erg leuk dat Arjan zijn training combineert met zijn goochel kunsten. Dat maakt het echt een feest om van Arjan een training te krijgen. Voeg daar een mooie locatie en een lekkere lunch aan toe en ik raad iedereen aan om deze training te volgen!" - 21-01-2020 09:43

"Een erg inspirerende training. Ik heb zowel de basis van het waarderend onderzoeken geleerd als een aantal technieken en werkvormen die je d… alles lezen - 21-01-2020 09:43

starstarstarstarstar
Majnu Michaud
Coach, trainer, trainingsacteur
10
Inleiding Appreciative Inquiry

"Een waardevolle driedaagse training waarin we hebben mogen ervaren hoe Appreciative Inquiry ingezet kan worden. Er was veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. De begeleiding door Hanneke Laarakker was deskundig, respectvol, en prettig.
Ik heb een aantal mooie werkvormen geleerd die ik meteen als coach in de praktijk kan gebruiken.
" - 21-01-2020 08:42

"Een waardevolle driedaagse training waarin we hebben mogen ervaren hoe Appreciative Inquiry ingezet kan worden. Er was veel ruimte voor het … alles lezen - 21-01-2020 08:42

Dankjewel Majnu voor deze mooie evaluatie. Ontzettend fijn dat de inhoud van de Inleiding A.I. en onze manier van werken zo bij je aansluit.
Het was voor mij ook heel prettig dat jij en de andere deelnemers goed konden aangeven wat jullie wilden. Dan is maatwerk mogelijk en daar wordt iedereen blij van.
Heel veel succes met de toepassing van A.I. en graag een keer tot ziens! Hartelijke groet, Hanneke Laarakker

- 21-01-2020 08:42
Caroline Koetsenruijter
starstarstarstarstar_half
Caroline Koetsenruijter
9
Waarderend Faciliteren

"Arjan maakt een feest van deze training en zet je echt aan het denken en doen! Het heeft mij geholpen ook bij zware interventies te zoeken naar lichtpunten en waarde. Dat is voor de opdrachtgever en voor mij als veranderkundige prettig." - 19-01-2020 14:46

"Arjan maakt een feest van deze training en zet je echt aan het denken en doen! Het heeft mij geholpen ook bij zware interventies te zoeken n… alles lezen - 19-01-2020 14:46

starstarstarstarstar_border
Aart de Graaf
8
Basisjaar Appreciative Inquiry

"Een bijzonder goede training gehad. 12 dagen ondergedompeld in de principes van Appreciative Inquiry. Je leert oefenen met allerlei werkvormen. In de laatste fase oefen je ook met echte klantvragen. " - 07-01-2020 15:40

"Een bijzonder goede training gehad. 12 dagen ondergedompeld in de principes van Appreciative Inquiry. Je leert oefenen met allerlei werkvorm… alles lezen - 07-01-2020 15:40

Beste Aart, dankjewel voor je mooie review. Goed om te horen dat het oefenen met echte klanten in de opleidingsdagen je goed is bevallen. Het deed mij een groot plezier om met je samen te werken. Hartelijke groet, Barbara van Kesteren

- 07-01-2020 15:40
starstarstarstarstar_border
Sharonna Prins
8
Change Management™ Foundation inclusief examen voucher

"Ik vind Bert Holsappel een hele goede en leuke intstructeur. Hij legde de inhoud goed uit ook met voorbeelden uit de eigen praktijk, dit zorgt ervoor dat je de inhoud beter kunt plaatsen. Je ziet dat hij zijn werk met veel kennis, kunde, plezier en inhoud doet.

" - 03-01-2020 00:00

"Ik vind Bert Holsappel een hele goede en leuke intstructeur. Hij legde de inhoud goed uit ook met voorbeelden uit de eigen praktijk, dit zor… alles lezen - 03-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
L. De Vries
HR Manager
9
Post HBO Tactisch Verandermanagement

"Deze opleiding gaf mij de noodzakelijke handvaten en tools om verder te komen met het inrichten van zelfsturende teams en het managen van deze praktische veranderingen. Ik heb veel geleerd over het tactische verandertraject en hoe dit het beste begeleid kan worden. Met name de docenten Alexander Boelen en Marijn Mulders toonden hun inhoudelijke expertise en praktijkervaring en wisten dit goed op de groep over te brengen. Dank nog hiervoor." - 30-12-2019 21:37

"Deze opleiding gaf mij de noodzakelijke handvaten en tools om verder te komen met het inrichten van zelfsturende teams en het managen van de… alles lezen - 30-12-2019 21:37

starstarstarstar_halfstar_border
Floris Herrman
7
Masterclass Change Management

"Tops:
- er kwam in korte tijd veel theorie voorbij. Zo kon ik in korte tijd veel kennis tot me nemen (of kennis plaatsen en verbinden die ik al had).
- er was een koppeling met de praktijk(opdracht), waarmee het mogelijk werd de theorie ook echt in de praktijk toe te passen
- inhoudelijk sloot de training voor mij goed aan op mijn dagelijkse werk
- omdat er 2 deelnemers waren was er veel tijd voor persoonlijke feedback
- mooie locatie in hartje Amsterdam

tips:
- de tijd tussen de verschillende bijeenkomsten was 2 weken. Aan de ene kant goed om de focus te houden, maar aan de andere kant lukte het me niet goed genoeg om in die tijd de theorie echt in te laten dalen en in een verandertraject op mijn werk om te zetten - zo'n traject duurt vaak een stuk langer. Daarmee was het wat mij betreft meer een stoomcursus/ 'quickscan' verandermanagement dan écht verdiepend.
- de koffie kon een stuk beter :)" - 27-12-2019 10:10

"Tops: - er kwam in korte tijd veel theorie voorbij. Zo kon ik in korte tijd veel kennis tot me nemen (of kennis plaatsen en verbinden die … alles lezen - 27-12-2019 10:10

starstarstarstarstar
Jos Wijnker
general manager
10
Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"confrontatie, bespiegeling en inspiratie op een hoog niveau. Scherp gebracht en mild geoefend. Deze training van ons MT maakt van ons meer dan de som der delen. Een aanrader voor wie groeiambities heeft met het team." - 19-12-2019 16:07

"confrontatie, bespiegeling en inspiratie op een hoog niveau. Scherp gebracht en mild geoefend. Deze training van ons MT maakt van ons meer d… alles lezen - 19-12-2019 16:07

Wim Van Zaanen
starstarstarstarstar
Wim Van Zaanen
Manager / KAM coordinator
10
Management training / verandermanagement / effectief leidinggeven / coachend leidinggeven / motiveren

"Prima cursus waarin iedereen op zn eigen niveau gechallenged wordt. Klassikaal worden de onderwerpen behandeld waarna vaak concrete voorbeelden in rollenspellen worden geoefend. Liesbeth kan ontzettend snel schakelen zodat een ieder op zn niveau zn uitdagingen/leerpunten vindt. Alles met een positieve grondhouding. Daardoor verloopt de training op een natuurlijke wijze met respect voor elkaar. Veel geleerd. Een echte aanrader....." - 19-12-2019 14:17

"Prima cursus waarin iedereen op zn eigen niveau gechallenged wordt. Klassikaal worden de onderwerpen behandeld waarna vaak concrete voorbeel… alles lezen - 19-12-2019 14:17

starstarstarstarstar
Marjolein van Keep
Continu Verbeter Manager
10
Verandermanagement Fasttrack

"Ik heb met veel plezier de opleiding fasttrack verandermanagement gevolgd. Inhoudelijk is dit een super training voor mensen die zoals ik dagelijks met continu verbeteren en een cultuur verandering bezig zijn. Vladimir was en uitstekende trainer die veel praktijk voorbeelden aandraagt waarmee de lesstof verrijkt wordt. De klas was klein zodat iedereen genoeg praktijk cases kon aandragen. Echt en aanrader deze opleiding, zeer waardevol." - 17-12-2019 16:06

"Ik heb met veel plezier de opleiding fasttrack verandermanagement gevolgd. Inhoudelijk is dit een super training voor mensen die zoals ik da… alles lezen - 17-12-2019 16:06

Hallo Marjolein, super om dit te horen en dank mede namens Vladimir voor jou enthousiaste review! Heel veel plezier van je certificaat en opgedane kennis en inzichten en hopelijk tot ziens. :-) Groetjes, Tanja

- 17-12-2019 16:06