Ervaringen met Vrijwilligersmanagement

8,9
Gemiddeld cijfer voor Vrijwilligersmanagement producten
Gebaseerd op 7 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Alexandra Oostvogels
9
Action Learning Vrijwilligersmanagement

"Blij met de keuze voor de Pons Academie! Persoonlijke begeleiding en coaching, brede diversiteit in leerkrachten en kennisdagen, kleine groepen studenten en mooie studiemethodiek Action Learning: kortom een absolute aanrader!" - 04-07-2021 17:04

"Blij met de keuze voor de Pons Academie! Persoonlijke begeleiding en coaching, brede diversiteit in leerkrachten en kennisdagen, kleine groe… alles lezen - 04-07-2021 17:04

Beste Alexandra, hartelijk dank voor je mooie aanbeveling! Groetjes van de Pons Academie

- 04-07-2021 17:04
starstarstarstarstar
Noortje van Bussel
Vrijwilligers coördinator
10
Action Learning Vrijwilligersmanagement

"Ontzettend fijn! Kleinschalige, zeer betrokken opleider van niveau. Door de persoonlijke benadering en bijzonder prettige sfeer ontstaat een optimaal leerklimaat! Ik zou iedereen die deze opleiding wilt doen aanraden via PONS ACADEMIE te studeren! " - 03-07-2021 12:15

"Ontzettend fijn! Kleinschalige, zeer betrokken opleider van niveau. Door de persoonlijke benadering en bijzonder prettige sfeer ontstaat een… alles lezen - 03-07-2021 12:15

Beste Noor, Dank je wel voor deze prachtige aanbeveling! Groetjes van de Pons Academie

- 03-07-2021 12:15
starstarstarstarstar_half
Hélène Montesant
Coördinator Publieksservice
9
Leidinggeven aan vrijwilligers

"prima training, met een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik vond het ook zeer fijn om cases te spelen en daar feedback op te krijgen. Dank voor de nieuwe inspiratie." - 16-02-2018 15:00

"prima training, met een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik vond het ook zeer fijn om cases te spelen en daar feedback op te krijge… alles lezen - 16-02-2018 15:00

Melissa Budding
starstarstarstarstar
Melissa Budding
Team Reizen / Travel Dept. at NKC | Europa's grootste camperclub
10
Leidinggeven aan vrijwilligers

"Deze training helpt om veel meer oog te krijgen voor de drijfveren en onderliggende emoties en behoeften van vrijwilligers. Er waren een aantal 'eye openers'. De training zorg er voor dat je respectvoller, begripvoller en effectiever met de vrijwilligers communiceert. Het geleerde is direct toepasbaar en levert direct resultaat op! " - 08-02-2018 09:04

"Deze training helpt om veel meer oog te krijgen voor de drijfveren en onderliggende emoties en behoeften van vrijwilligers. Er waren een aan… alles lezen - 08-02-2018 09:04

starstarstarstarstar_border
Anke Flim
8
Leidinggeven aan vrijwilligers

"Veel relevante informatie, goede afwisseling kijken/luisteren/praten/doen, veel ruimte voor uitwisseling waardoor we als cursisten ook van elkaar enorm veel konden leren. Klein groepje; we gingen echt de diepte in en de trainer sprong daar goed op in. De oefeningen boden goed zelfinzicht. Kortom: heel waardevolle training!" - 06-02-2017 11:50

"Veel relevante informatie, goede afwisseling kijken/luisteren/praten/doen, veel ruimte voor uitwisseling waardoor we als cursisten ook van e… alles lezen - 06-02-2017 11:50

starstarstarstarstar_border
Rieke Rip
Coördinator vrijwilligers
8
Leidinggeven aan vrijwilligers

"Fijne training gehad samen met nog twee andere deelnemers. Klein groepje dus, wat erg prettig bleek! Indutten kan niet, iedereen komt vaak aan het woord, je blijft dus alert! Inhoud was goed, lesstof duidelijk, training was opletten, maar ook ontspannen." - 17-10-2016 08:02

"Fijne training gehad samen met nog twee andere deelnemers. Klein groepje dus, wat erg prettig bleek! Indutten kan niet, iedereen komt vaak a… alles lezen - 17-10-2016 08:02

starstarstarstarstar_border
lars
Ass. Informatiemanager
8
Leidinggeven aan vrijwilligers

"Prima cursus, erg goede docent, prima opgaves en goed lesmateriaal. Locatie goed bereikbaar....

.....

...." - 28-06-2012 13:44

"Prima cursus, erg goede docent, prima opgaves en goed lesmateriaal. Locatie goed bereikbaar.... ..... .... " - 28-06-2012 13:44