Verbinden en versterken als een 'Donna'- voor secretaresses

Niveau
Tijdsduur

Verbinden en versterken als een 'Donna'- voor secretaresses

Management Support Opleidingen
Logo van Management Support Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Management Support Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 70 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Management Support Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Verbinden en versterken als een 'Donna'

Hoe je onmisbaar blijft voor jouw organisatie 

Donna is dé formidabele office assistant uit Suits. Altijd up-to-date geïnformeerd, kennis van alle gebeurtenissen en een sterke verbinder. Online en offline verbinden en versterken zijn futureproof eigenschappen voor een managementassistent. Maar hoe krijg je dat voor elkaar als jij en je collega’s steeds minder naar kantoor komen en dus summier in contact met je staan, je manager incidenteel tijd kan vrij maken om jou bij te praten, er steeds meer informatie op je afkomt waar jij de voor jouw functie relevante gegevens uit moet halen, er steeds meer communicatiemiddelen in de organisatie worden gebruik…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Copywriting, Schriftelijke communicatie, Brieven schrijven, Schrijven voor het web en Verhalen schrijven.

Verbinden en versterken als een 'Donna'

Hoe je onmisbaar blijft voor jouw organisatie 

Donna is dé formidabele office assistant uit Suits. Altijd up-to-date geïnformeerd, kennis van alle gebeurtenissen en een sterke verbinder. Online en offline verbinden en versterken zijn futureproof eigenschappen voor een managementassistent. Maar hoe krijg je dat voor elkaar als jij en je collega’s steeds minder naar kantoor komen en dus summier in contact met je staan, je manager incidenteel tijd kan vrij maken om jou bij te praten, er steeds meer informatie op je afkomt waar jij de voor jouw functie relevante gegevens uit moet halen, er steeds meer communicatiemiddelen in de organisatie worden gebruikt en de agenda’s van alle collega’s steeds voller raken?

Na deze eendaagse blended training ben je zichtbaar de verbinder in de organisatie en draag je merkbaar bij aan verbeteringen en veranderingen door de inzet van jouw kennis, kunde en netwerk. Zo blijf je onmisbaar voor jouw organisatie.

Doelstellingen | Samenwerken | Linking pin-model | On- en offline verbinden | Hbo 5 niveau

Omschrijving Verbinden en versterken als een 'Donna'

Wat je leert

 • Doelen van je manager en je organisatie als vertrekpunt voor verbinden
 • In kaart brengen van je stakeholders
 • Het nut van het bouwen van een sterk netwerk
 • Signaleren en acteren door kwaliteiten erkennen en benutten
 • Hoe je altijd up-to-date bent met het linking pin-model
 • Hoe je iedereen laat excelleren door te verbinden

Na deze training

 • Ben je zichtbaar de verbinder in de organisatie en draag je merkbaar bij aan verbeteringen en veranderingen door de inzet van jouw kennis, kunde en netwerk. Zo blijf je onmisbaar voor jouw organisatie

Belangrijkste onderwerpen

 • Inzicht krijgen in het doel van je functie én helder maken hoe jij als verbinder de schakel vormt tussen verschillende functionarissen en teams
 • De essentiële voorwaarden voor samenwerken
 • Hoe jij kunt zorgdragen voor de coördinatie van de benodigde informatie tussen de diverse teams en personen binnen je afdeling en/of organisatie
 • Het toepassen van het linking pin-model waardoor je overzicht houdt, proactief kunt werken en versterken
 • Gebruikmaken van de beschikbare technologie waardoor je eenvoudiger en sneller communiceert én nooit meer iets vergeet
 • Zorgen voor offline én online verbinding tussen informatie, personen, locaties, tijdstippen, hulpmiddelen en formats

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Management Support Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.