Vibemanagement- voor secretaresses

Niveau
Tijdsduur

Vibemanagement- voor secretaresses

Management Support Opleidingen
Logo van Management Support Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Management Support Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 70 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Management Support Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Word (de) regisseur van werkplezier 

We zijn beland het digitale tijdperk. We hebben transparante werkomgevingen en hangen alle documenten in de cloud. Maar hoe zorgen we als flexibele, wendbare organisaties voor de juiste betrokkenheid van onze mensen? Hoe zorgen we voor die broodnodige gezamenlijkheid om loyaliteit en verbinding te creëren voor onze eigen organisatie, ook als we veel op afstand werken? U weet dat mensen die met plezier werken, gemotiveerder zijn én beter presteren. Vibemanagement richt zich op factoren die een prettig werkklimaat stimuleren. Wat is ervoor nodig om verbonden te blijven met elkaar? Daarop geeft vibemanagement het antwoord. Met professionele vaardigheden zoa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Mindful Werken, Productiviteit & Focus, Mindfulness, Time management en Vitaliteit.

Word (de) regisseur van werkplezier 

We zijn beland het digitale tijdperk. We hebben transparante werkomgevingen en hangen alle documenten in de cloud. Maar hoe zorgen we als flexibele, wendbare organisaties voor de juiste betrokkenheid van onze mensen? Hoe zorgen we voor die broodnodige gezamenlijkheid om loyaliteit en verbinding te creëren voor onze eigen organisatie, ook als we veel op afstand werken? U weet dat mensen die met plezier werken, gemotiveerder zijn én beter presteren. Vibemanagement richt zich op factoren die een prettig werkklimaat stimuleren. Wat is ervoor nodig om verbonden te blijven met elkaar? Daarop geeft vibemanagement het antwoord. Met professionele vaardigheden zoals probleemoplossend vermogen, creativiteit en kritisch denken. Vooral improvisatievermogen. Met als doel medewerkers die plezier hebben in het werk.

In deze tweedaagse blended training gaan we op verkenning hoe u kunt bijdragen, als managementassistent, aan die positieve vibe op het werk. U bent immers al gewend om anderen te ontzorgen, u hoort en ziet veel in de organisatie en u bent van het slagvaardige type. Tijdens deze training gaat u ontdekken hoe u in uw eigen praktijk invulling aan vibemanagement kunt geven en wat u daarvoor nodig hebt.

Wat u leert

  • Waarom positieve vibe belangrijk is voor de productiviteit van organisaties en teams
  • Hoe u (on)zichtbare vibe kunt herkennen
  • Hoe u die rol kunt pakken om bij te dragen aan positieve vibe
  • Succesvolle interventies, acties om het werkklimaat te verbeteren

Na deze training

  • Kent u uw organisatiecultuur; wat zich afspeelt zin de onderstroom en kun u dat herkennen
  • Positioneert u uzelf als professional met vibemanagement in uw vizier
  • Benoemt u uw acties en praktische handvatten om de vibe te stimuleren

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Management Support Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.