Updatetraining Pensioenadministratie (UPA)

Niveau
Tijdsduur
Logo van Manager Up-to-date
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,4 Manager Up-to-date heeft een gemiddelde beoordeling van 9,4 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Manager Up-to-date biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda, Den Haag, Deventer, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zwolle

Beschrijving

Manager Up-to-date is een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen

Updatetraining Pensioenadministratie

Pensioen is voor werknemers een belangrijke arbeidsvoorwaarde en kost de werkgever veel geld. Daarnaast hebben werknemers vaak veel vragen over de pensioenregeling. Voor u dus de taak om voldoende up-to-date geïnformeerd te zijn over deze toch wel ingewikkelde regelgeving. Tijdens de bijeenkomst wordt het Nederlandse pensioensysteem in het algemeen toegelicht en wordt ingegaan op de mogelijkheden die een werkgever of pensioenfonds heeft in de Nederlandse wetgeving. Ook wordt stilgestaan bij de kosten van een pensioenregeling en de overweging van de werkgever een pensioenregeling tot de minimale verplichting terug te brengen. Met andere woorden wat zijn d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Pensioen, Wft Leven / Levensverzekeringen, Verzekeringen, Pensioenpraktijk-I (PP-I) en Sociale Verzekeringen.

Manager Up-to-date is een initiatief van Heering Consultancy Opleidingen

Updatetraining Pensioenadministratie

Pensioen is voor werknemers een belangrijke arbeidsvoorwaarde en kost de werkgever veel geld. Daarnaast hebben werknemers vaak veel vragen over de pensioenregeling. Voor u dus de taak om voldoende up-to-date geïnformeerd te zijn over deze toch wel ingewikkelde regelgeving. Tijdens de bijeenkomst wordt het Nederlandse pensioensysteem in het algemeen toegelicht en wordt ingegaan op de mogelijkheden die een werkgever of pensioenfonds heeft in de Nederlandse wetgeving. Ook wordt stilgestaan bij de kosten van een pensioenregeling en de overweging van de werkgever een pensioenregeling tot de minimale verplichting terug te brengen. Met andere woorden wat zijn de arbeidsrechtelijke- en fiscale mogelijkheden voor de werkgever en de werknemer bij deze arbeidsvoorwaarde. 

Doelgroep

Deze praktische training is geschikt voor salarisadministrateurs, personeelsmanagers, feitelijk iedereen die direct dan wel indirect te maken hebben met de beloning van medewerkers. Zoals ook leden van een ondernemingsraad.

Toelatingseisen

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.