NVVB Systematiek gegevensverwerking MBO-4

Niveau
Tijdsduur
Logo van MarienburgGroep
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 MarienburgGroep heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

NVVB Systematiek gegevensverwerking MBO-4

Volgens de nieuwe kwalificatiestructuur van de Nederlandse Vereniging Voor Burgerzaken

De module Systematiek van gegevensverwerking gaat over het verwerken van de gegevens in de basisregistratie personen. Daar komt veel bij kijken. Burgers hebben de verplichting om de gegevens aan te leveren bij de gemeenten. De gemeenten dienen deze gegevens op de juiste manier te verwerken. Deze module behandelt alle zaken die daar betrekking op hebben. Dat betekent dat zowel onderdelen uit de Wet basisregistratie personen als ook onderdelen uit het Burgerlijk Wetboek behandeld zullen worden. Aan het einde van de module zullen ook de beheersprocessen en het beric…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Burgerzaken, Gemeente, Huurrecht, Actualiteiten en Privaatrecht.

NVVB Systematiek gegevensverwerking MBO-4

Volgens de nieuwe kwalificatiestructuur van de Nederlandse Vereniging Voor Burgerzaken

De module Systematiek van gegevensverwerking gaat over het verwerken van de gegevens in de basisregistratie personen. Daar komt veel bij kijken. Burgers hebben de verplichting om de gegevens aan te leveren bij de gemeenten. De gemeenten dienen deze gegevens op de juiste manier te verwerken. Deze module behandelt alle zaken die daar betrekking op hebben. Dat betekent dat zowel onderdelen uit de Wet basisregistratie personen als ook onderdelen uit het Burgerlijk Wetboek behandeld zullen worden. Aan het einde van de module zullen ook de beheersprocessen en het berichtenverkeer behandeld worden.

Voor wie bestemd

Medewerkers Burger- en publiekszaken die al enige jaren ervaring hebben binnen dit vakgebied.

Voorkennis

Het is gewenst dat u al enige ervaring hebt opgedaan met de uitvoering van deze werkzaamheden.

Het examen

Er wordt examen gedaan volgens het (flexibiel) toetssysteem van de NVVB. U plant dit examen zelf in op een datum die u goed uitkomt. Er worden 35 gesloten vragen gesteld. U krijgt voor de beantwoording van deze vragen 70 minuten. Indien u voldoende gescoord heeft behaald ontvangt u een door de NVVB erkend certificaat met daarop het door u behaalde cijfer.

Inhoud en duur van het programma

De toetstermen van de NVVB vormen de basis van het programma. Wij behandelen alle toetstermen zodat u vervolgens klaar bent om het examen met goed gevolg te kunnen maken. De duur van deze module is 4 dagen.

Wat u nog moet weten

Deze module is onderdeel van de onderstaande NVVB-diploma’s:

  • Persoonsinformatiemanagement; waar u 36 punten voor dient te halen, en:
  • Burgerzaken; waar u 25 punten voor dient te halen maar waarvoor u een vrije keuze van de modules heeft.

Deze module levert u 2 NVVB punten op

Datum en plaats

De cursus beslaat vier dagen en wordt gegeven op maandag 28 mei, 4, 11 en 18 juni 2018 in Amersfoort van 09.30 - 16.30 uur.

Expertisecentrum en helpdesk

Heb je na de cursus nog vragen? Wij helpen je graag verder. Tot drie maanden na de cursus is deze service zelfs gratis als we je vragen per mail of telefonisch kunnen beantwoorden. Maak daar gebruik van: ons expertisecentrum staat voor je klaar!

Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 1.195,- per persoon. Bij dit bedrag zijn inbegrepen: koffie, thee, lunch en cursusmateriaal. Een certificaat van deelname is facultatief. De gemeente kan de Btw verrekenen met haar Btw-compensatiefonds.

Bij inschrijving met drie collega’s, deelname vierde persoon gratis!

Meer informatie

Wil je graag meer weten of heb je specifieke vragen over de training? Neem gerust even contact op met Johan van den Broek. Je vindt zijn contactinformatie bovenin de rechterkolom van deze pagina.

Incompany

We verzorgen deze training ook incompany. Het programma wordt dan helemaal op maat ingevuld, met zeer gerichte aandacht voor de uitdagingen en kansen binnen jouw organisatie. Wil je een opleidingsvoorstel aanvragen of gewoon even overleggen over de wensen en mogelijkheden? Klik dan op de Incompany-button in de rechterkolom van deze pagina. Liever eerst even contact via telefoon of e-mail? Kijk dan ook in de rechterkolom, want daar vind je de contactgegevens van Johan van den Broek. Hij helpt je graag verder.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.