Ervaringen met Big Data

8,6
Gemiddelde score van Big Data producten
Gebaseerd op 41 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Gerrit Bril
archivaris
9
Big Data Professional: datavisualisatie, data driven, Power BI

"Zeer kundige trainers die ons hebben ingewijd in de wondere wereld van Big Data. Inhoud op hoog niveau, professioneel en met verstand van zaken. Af en toe informatie-overload (want ze weten gewoon erg veel). Erg veel geleerd in 5 dagen training op een mooie locatie (Stadsarchief Utrecht). Aanrader! " - 16-07-2019 14:50

"Zeer kundige trainers die ons hebben ingewijd in de wondere wereld van Big Data. Inhoud op hoog niveau, professioneel en met verstand van za… alles lezen - 16-07-2019 14:50

starstarstarstarstar_border
Daniel van Bokhoven
8
Big Data Professional: datavisualisatie, data driven, Power BI

"De training heeft me goed inzicht gegeven in de basis van het gebruik van Big data. Ook de introductie op de verschillende tools was goed en heeft me op ideeën gebracht." - 16-07-2019 13:10

"De training heeft me goed inzicht gegeven in de basis van het gebruik van Big data. Ook de introductie op de verschillende tools was goed en… alles lezen - 16-07-2019 13:10

Martijn van Beek
starstarstarstarstar_border
Martijn van Beek
Business Analyst / Data Steward
8
Big Data Foundation

"Goede training om de beginselen van Big Data te kunnen doorgronden. In ons geval was dit een inhouse training voor een groep van collega's met diverse achtergronden, met verschillende niveaus van ervaring binnen het datadomein. Ido is een zeer enthousiaste trainer met grondige kennis van het vakgebied. " - 20-06-2019 13:17

"Goede training om de beginselen van Big Data te kunnen doorgronden. In ons geval was dit een inhouse training voor een groep van collega's m… alles lezen - 20-06-2019 13:17

starstarstarstarstar_border
Mark Snel
data analist
8
Data Science voor managers: big data, data driven, python

"Goede basis gelegd waarmee je verder kunt. Tempo had op sommige momenten wellicht wat hoger gekund, maar aan de andere kant hebben we in totaal wel veel behandeld. Als basis goed, als je de basis al onder de knie hebt, dan denk ik dat een 'advanced' cursus die nog wat meer de diepte in gaat beter is." - 18-02-2019 08:41

"Goede basis gelegd waarmee je verder kunt. Tempo had op sommige momenten wellicht wat hoger gekund, maar aan de andere kant hebben we in tot… alles lezen - 18-02-2019 08:41

Dion Morskieft
starstarstarstarstar
Dion Morskieft
RPA developer bij Smallsteps kinderopvang
10
Data Science voor managers: big data, data driven, python

"Ik vond het een erg interessante en interactieve training. Door deze training heb ik een beter beeld van (big) data en de mogelijkheden die data biedt. Nu snap ik veel beter waar mijn collega's van BI en Data Science tegenaan lopen. De manier van trainen van Ido vond ik ook bijzonder aangenaam. " - 18-02-2019 06:52

"Ik vond het een erg interessante en interactieve training. Door deze training heb ik een beter beeld van (big) data en de mogelijkheden die … alles lezen - 18-02-2019 06:52

starstarstarstarstar
Lieke Danenberg
Eigenaar Create Insights
10
Data Science voor managers: big data, data driven, python

"Een inspirerende, toffe week. Naast goede, opbouwende informatie over Data Science en (big) data, ook met de vingers op het toetsenbord aan R gesleuteld. Door de heldere uitleg en praktische toepassingen heb je na een week een goede basis! Echt een aanrader!" - 15-02-2019 16:32

"Een inspirerende, toffe week. Naast goede, opbouwende informatie over Data Science en (big) data, ook met de vingers op het toetsenbord aan … alles lezen - 15-02-2019 16:32

Harald Steekelenburg
starstarstarstarstar
Harald Steekelenburg
Business Controller bij Hogeschool Inholland
10
Big Data Finance

"Een leuke en leerzame cursus waarbij theorie en praktijk op een mooie manier samenkomen. Naast de theorie krijg je informatie over de (opensource) software pakketten die je kan gebruiken bij de (eind)praktijkopdracht. Door de combinatie van theorie en praktijk, gaat Big Data 'leven' en ga je mogelijkheden zien binnen je eigen werkomgeving." - 27-11-2018 08:59

"Een leuke en leerzame cursus waarbij theorie en praktijk op een mooie manier samenkomen. Naast de theorie krijg je informatie over de (opens… alles lezen - 27-11-2018 08:59

starstarstarstarstar_border
Angelika Lavrova
Actuarieel@Data Specialist
8
Big Data Business Analist

"Opleiding is opgebouwd van een aantal logische modules. Tijdens de eerste module krijg je een heel uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en onmogelijkheden die Big Data biedt. Veel informatie. Tijdens het volgen van de volgende modules zal het alles op zijn plaats vallen. Intensieve opleiding met meerdere Whitepapers en praktijkopdrachten. Ik vond alleen heel Jammer dat R en SQL wat oppervlakkig worden gegeven (te snel door de stof wordt gegaan). Ik zou zelf hier wat dieper op willen ingaan.
Maar Al met al Interessante en verrijkende opleiding.


" - 10-11-2018 22:17

"Opleiding is opgebouwd van een aantal logische modules. Tijdens de eerste module krijg je een heel uitgebreid overzicht van de mogelijkheden… alles lezen - 10-11-2018 22:17

starstarstarstarstar_border
Yasin Olcer
Data analist
8
Big Data Business Analist

"Ik heb ruime kennis gemaakt met de programma's R en SPSS als opdracht, zij waren heel leerzaam. Datawarehouse met Rick was helemaal top. ik vind Change management ook heel interessant." - 02-11-2018 11:54

"Ik heb ruime kennis gemaakt met de programma's R en SPSS als opdracht, zij waren heel leerzaam. Datawarehouse met Rick was helemaal top. ik … alles lezen - 02-11-2018 11:54

Derk Bijmold
starstarstarstarstar_border
Derk Bijmold
Software Engineer|vb.Net|C#|Java|Finance|Banking
8
Certified Data Science Professional (Big Data / Business Intelligence)

"In een twaalf-daagse cursus de wereld van Data Science mogen leren kennen. Een goede menging van praktische opdrachten en theoretische kennis. De cursus eindigt in een examen en een presentatie." - 20-08-2018 16:43

"In een twaalf-daagse cursus de wereld van Data Science mogen leren kennen. Een goede menging van praktische opdrachten en theoretische kenni… alles lezen - 20-08-2018 16:43

Martin Knippenberg
starstarstarstarstar_border
Martin Knippenberg
Regional Finance Manager VELUX Nederland BV
8
Big Data & Analytics voor Financials

"Inhoud van de training Big Data & Analytics voor Financials was goed, soms iets te technisch. Gastsprekers waren inspirerend. Locatie was top al met al een goede investering gewesst.qq qq" - 30-04-2018 07:37

"Inhoud van de training Big Data & Analytics voor Financials was goed, soms iets te technisch. Gastsprekers waren inspirerend. Locatie was to… alles lezen - 30-04-2018 07:37

starstarstarstarstar_border
Louis van Paassen
Interim Controller
8
Big Data & Analytics voor Financials

"Inhoud was goed. Soms iets te technisch. Mooie lokatie. Inspirerende trainer. gg gg ggg ggg ggg ggg gg gg gg gg ggg gg gg gg gg gg gg gg gg gg gg " - 05-01-2018 20:22

"Inhoud was goed. Soms iets te technisch. Mooie lokatie. Inspirerende trainer. gg gg ggg ggg ggg ggg gg gg gg gg ggg gg gg gg gg gg gg gg gg … alles lezen - 05-01-2018 20:22

starstarstarstarstar_border
F Janssen
Trainee Informatiemanagement
8
Opleiding Big Data Analytics: data mining, data analyse, data visualisatie

"Dit was een zeer nuttige cursus! Zoals het een goede cursus betaamt, zijn we ook echt zelf data-analyses gaan DOEN en hebben hierdoor nieuwe praktische vaardigheden geleerd. Ook werden de oefeningen ingeleid met een begrijpelijk voorbeeld en de werking van het mechanisme erachter. Hoe alles zich tot elkaar verhoudt qua systemen/analyses is mij ook duidelijker geworden. Enige wat wellicht nog meer aan bod had kunnen komen was de context in een organisatie: hoe begin ik hiermee, wie betrek ik hierbij en hoe wordt omgegaan met de ethische kant van datadeling/verwerking. Al met al kijk ik terug op een zeer geslaagde cursus!" - 18-08-2017 09:32

"Dit was een zeer nuttige cursus! Zoals het een goede cursus betaamt, zijn we ook echt zelf data-analyses gaan DOEN en hebben hierdoor nieuwe… alles lezen - 18-08-2017 09:32

starstarstarstarstar_border
Patrick Schook
Adviseur bedrijfsvoering
8
Cursus Big Data

"Deze cursus is een goede kennismaking met Big Data en tevens een mooie basis om via een vervolgopleiding je kennis te verbreden en/of te verdiepen.
De trainer legt duidelijk en enthousiast uit wat Big Data is, wat je er allemaal mee kan doen en wat het belang ervan kan zijn." - 01-06-2017 08:47

"Deze cursus is een goede kennismaking met Big Data en tevens een mooie basis om via een vervolgopleiding je kennis te verbreden en/of te ver… alles lezen - 01-06-2017 08:47

starstarstarstar_borderstar_border
Janssen
Trainee Informatiemanagement
6
Opleiding Big Data Analytics: data mining, data analyse, data visualisatie

"Het was een leuke cursus met interessante onderdelen. Echter hadden we wat praktischer aan de slag gemogen en heb ik niet op al mijn vragen antwoord gekregen. Ik denk dat dit opgelost kan worden door een andere advertentie (ook vermelden wat er niet wordt gedaan), een andere structuur van de presentatie en het verplaatsen in de cursist: met welk resultaat wil hij/zij naar huis gaan? De expertise is zeker in huis, het gaat om de uitdraging ervan. Succes en bedankt!" - 12-12-2016 11:39

"Het was een leuke cursus met interessante onderdelen. Echter hadden we wat praktischer aan de slag gemogen en heb ik niet op al mijn vragen … alles lezen - 12-12-2016 11:39

Beste mevrouw Janssen,

Dank je wel voor je feedback. Wij hebben je advies ten harte genomen en we zijn hiermee aan de slag gegaan. In juni 2017 heb je de opleiding nogmaals gevolgd en we zijn verheugd om te constateren dat je beoordeling is gestegen van een 6 naar een 8.

- 12-12-2016 11:39
starstarstarstarstar_border
Smit
8
Cursus Big Data Architect

"Leerzame en praktijkgerichte training. Communicatie met de organisatie verliep goed en de docent was in staat om de stof goed over te brengen. De volgende keer zou ik absoluut opnieuw voor die opleidingsinstituut kiezen. " - 09-12-2015 15:14

"Leerzame en praktijkgerichte training. Communicatie met de organisatie verliep goed en de docent was in staat om de stof goed over te brenge… alles lezen - 09-12-2015 15:14