Ervaringen met Google Ads

9,5
Gemiddelde score van Google Ads producten
Gebaseerd op 345 ervaringen
starstarstarstarstar
Sonja Punte
Marketing Medewerker Health2Work
10
Google Ads Basis training

"Ik vond de training erg prettig. Na de training was ik weer up to date omtrent de laatste SEA ontwikkelingen en kon ik direct aan de slag. Ik heb geleerd hoe te handelen bij bepaalde zoektermen en heb handvaten gekregen om direct aan de slag te kunnen gaan. Ik weet nu welke elementen van belang zijn en hoe ik optimaal gebruik kan maken van mijn Ads account.

Tijdens de training kreeg ik goede praktijkvoorbeelden die van toepassing zijn op onze eigen organisatie, zodat ik hier direct mee aan de slag kon.

Ik zou Conversies.nl absoluut aanraden. Het is een enthousiast team van mensen. In dit geval werd de training verzorgd door Kristen. Kristen weet waar ze het over heeft. Ze past het zelf dagelijks toe in de praktijk. Dit maakt dat ze deze ervaringen mee kan nemen in de training en zorgt voor goede praktijkvoorbeelden.

Voor jezelf als bedrijf heb je meteen in kaart welke onderdelen je kunt optimaliseren." - 20-01-2021 16:40

"Ik vond de training erg prettig. Na de training was ik weer up to date omtrent de laatste SEA ontwikkelingen en kon ik direct aan de slag. I… alles lezen - 20-01-2021 16:40

starstarstarstarstar
Natasja Schulte
Marketing en Communicatie
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Een duidelijke en heldere training waarbij je na afloop direct alles in de praktijk kunt toepassen. Er hing een ontspannen sfeer, wat plezierig was tijdens het volgen van de training." - 08-01-2021 09:29

"Een duidelijke en heldere training waarbij je na afloop direct alles in de praktijk kunt toepassen. Er hing een ontspannen sfeer, wat plezie… alles lezen - 08-01-2021 09:29

Lars Fledderus
starstarstarstarstar
Lars Fledderus
Marketingmanager
10
Google Ads gevorderden training (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Een specialist in zijn vak. Veel geleerd en hierdoor hebben wij ons bedrijf groter weten te maken via Google Ads. Aanrader voor elke onderneming. Ook weet Dennis alles op een rustige en duidelijke manier uit te leggen." - 08-01-2021 08:53

"Een specialist in zijn vak. Veel geleerd en hierdoor hebben wij ons bedrijf groter weten te maken via Google Ads. Aanrader voor elke onderne… alles lezen - 08-01-2021 08:53

Mariska Hoksbergen
starstarstarstarstar
Mariska Hoksbergen
Freelance online marketingmanager
10
Google Ads gevorderden training (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Ik had nooit gedacht dat ik na 1 dag training zelfs ads zou kunnen inrichten met zo'n hoge CTR. Dennis is een ads-expert die zijn vak verstaat. Ik spreek hem nog regelmatig voor tips en trics" - 23-12-2020 19:08

"Ik had nooit gedacht dat ik na 1 dag training zelfs ads zou kunnen inrichten met zo'n hoge CTR. Dennis is een ads-expert die zijn vak versta… alles lezen - 23-12-2020 19:08

Melissa van Dal
starstarstarstarstar
Melissa van Dal
10
Google Ads basis training (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Hele fijne en interessante training. Arne weet waar hij het over heeft en geeft veel goede en persoonlijke tips om het meeste uit jou Google Ads te halen.

Daarnaast is alles goed geregeld via Duoro Media. Bedankt Dennis en Arne! " - 23-12-2020 14:55

"Hele fijne en interessante training. Arne weet waar hij het over heeft en geeft veel goede en persoonlijke tips om het meeste uit jou Google… alles lezen - 23-12-2020 14:55

starstarstarstarstar
Auke de Visser
Marketing Manager
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Uitstekende training met Arne als deskundige trainer. Zeer interactief met real life data waardoor de theorie direct toepasbaar wordt. Flexibele mogelijkheden voor klassikaal en online lessen, zodat de trainingsplanning geen negatieve invloed ondervindt aan COVID." - 23-12-2020 12:09

"Uitstekende training met Arne als deskundige trainer. Zeer interactief met real life data waardoor de theorie direct toepasbaar wordt. Flexi… alles lezen - 23-12-2020 12:09

starstarstarstarstar
Paul Megens
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Hele fijne en nuttige training gehad. Enige minpuntje was dat de groep bestond uit mensen met ervaring en mensen zonder ervaring, waardoor (vooral de eerste en tweede dag) relatief veel tijd werd besteed aan materie die uitsluitend interessant was voor beginners. Al met al super veel van geleerd! " - 22-12-2020 08:32

"Hele fijne en nuttige training gehad. Enige minpuntje was dat de groep bestond uit mensen met ervaring en mensen zonder ervaring, waardoor (… alles lezen - 22-12-2020 08:32

Priscilla Kimberly
starstarstarstarstar
Priscilla Kimberly
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Google Ads Specialist training, Ik begreep google ADS wel alleen in vorm als jip en janneke (simpel) dus geen ins en outs, tijdens de training van Arne heeft hij denk ik wel bijna alle ins en outs omtrent google ADS vertelt en laten zien, voor elke vraag nam Arne de tijd en probeerde hij je ook zo goed mogelijk in je eigen omgeving in google ADS te helpen." - 18-12-2020 14:08

"Google Ads Specialist training, Ik begreep google ADS wel alleen in vorm als jip en janneke (simpel) dus geen ins en outs, tijdens de traini… alles lezen - 18-12-2020 14:08

Pascal de Punder
starstarstarstarstar
Pascal de Punder
Google Search & Advertisement beheer, ICT
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"In februari 2020 een goede en mooie training gehad van Arne.
Deze was duidelijk en echt gericht ook onze cases, hierdoor veel meer duidelijkheid ontvangen van hoe we dit meer kunnen uitbreiden.
Bij DouroMedia heel gastvrij ontvangen. Zeker de moeite waard. " - 18-12-2020 08:22

"In februari 2020 een goede en mooie training gehad van Arne. Deze was duidelijk en echt gericht ook onze cases, hierdoor veel meer duideli… alles lezen - 18-12-2020 08:22

Dewi de Rooij
starstarstarstarstar_half
Dewi de Rooij
9
Google Ads gevorderden training (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Ik heb van Dennis de Google Ads gevorderden training gekregen waarbij wij ons eigen account als basis hebben gebruikt. Door samen door alle niveaus te lopen heb ik andere inzichten gekregen over het inrichten van onze campagnes

Heldere uitleg en neemt voldoende tijd! Fijne training " - 04-11-2020 13:27

"Ik heb van Dennis de Google Ads gevorderden training gekregen waarbij wij ons eigen account als basis hebben gebruikt. Door samen door alle … alles lezen - 04-11-2020 13:27

Menno Kostelijk
starstarstarstarstar
Menno Kostelijk
Online Marketeer
10
Google Ads basis training (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Gister de SEA training gehad bij Dennis gehad van Douro Media. Een training waarbij duidelijk, stap voor stap, de oefenstof werd doorgenomen. Waardoor ik nu zelf aan de slag kan! Ook werd er goed rekening gehouden met corona en was er een lekkere lunch geregeld." - 23-10-2020 09:41

"Gister de SEA training gehad bij Dennis gehad van Douro Media. Een training waarbij duidelijk, stap voor stap, de oefenstof werd doorgenomen… alles lezen - 23-10-2020 09:41

starstarstarstarstar_half
Kok
Online Marketeer
9
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"De Google Ads training heb ik gevolgd onder leiding van Arne Verwoert. Doordat je Google Ads volledig leert kennen met je eigen Ads account heb je meteen handvatten om mee aan de slag te gaan. Ook de flexibiliteit van Douro Media is fijn om mee te werken. Er wordt meegedacht om jou maatwerk training te geven." - 19-10-2020 07:05

"De Google Ads training heb ik gevolgd onder leiding van Arne Verwoert. Doordat je Google Ads volledig leert kennen met je eigen Ads account … alles lezen - 19-10-2020 07:05

starstarstarstarstar
Jasper van der Meer
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Fijne klas, leuke docent en absoluut wat van opgestoken. Er komt een zee aan terminologie en nieuwe begrippen op je af, maar ik heb het een plaats kunnen geven en ben, weliswaar de tweede keer, ook geslaag voor mijn Google Ads certificering!" - 18-10-2020 18:54

"Fijne klas, leuke docent en absoluut wat van opgestoken. Er komt een zee aan terminologie en nieuwe begrippen op je af, maar ik heb het een … alles lezen - 18-10-2020 18:54

starstarstarstarstar
Mike Hoogland
Master chief warlord
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Goede uitleg over hoe je je campagnes beter kunt optimaliseren. Makkelijk te begrijpen voor absolute en naarmate de weken voorbij gaan ook erg interessant voor mensen met wat kennis van zaken." - 16-10-2020 08:39

"Goede uitleg over hoe je je campagnes beter kunt optimaliseren. Makkelijk te begrijpen voor absolute en naarmate de weken voorbij gaan ook e… alles lezen - 16-10-2020 08:39

Liza Koole
starstarstarstarstar
Liza Koole
Online Marketeer
10
Google Ads expert

"Goede vervolg training op de vorige lessen. Dit keer dieper op praktijk voorbeelden ingegaan. Zo ben je goed voorbereid op alle mogelijke obstakels die je kunt tegen komen. Kortom, fijne training en ben benieuwd hoe het toepassen in de praktijk gaat." - 08-09-2020 14:24

"Goede vervolg training op de vorige lessen. Dit keer dieper op praktijk voorbeelden ingegaan. Zo ben je goed voorbereid op alle mogelijke ob… alles lezen - 08-09-2020 14:24

starstarstarstarstar
Jousma
Freelance copywrite
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Niet alleen werd de theorie uitstekend behandeld, maar ook de praktijk en het gebruik van de Google Ads Interface kwam goed aan bod. Die combinatie vond ik erg belangrijk. Dit alles in een ontspannen sfeer, waarin ook genoeg tijd was voor vragen over je eigen persoonlijke account!" - 28-08-2020 16:27

"Niet alleen werd de theorie uitstekend behandeld, maar ook de praktijk en het gebruik van de Google Ads Interface kwam goed aan bod. Die com… alles lezen - 28-08-2020 16:27

Liza Koole
starstarstarstarstar
Liza Koole
Online Marketeer
10
Google Ads gevorderd

"Fijne trainingen. Veel interactie tijdens beide dagen van de trainingen, en veel oefeningen. Dit vind ik altijd fijn en leer ik het meeste van. Kortom, geslaagd voor mij. Op naar het Expert deel. " - 24-08-2020 14:30

"Fijne trainingen. Veel interactie tijdens beide dagen van de trainingen, en veel oefeningen. Dit vind ik altijd fijn en leer ik het meeste v… alles lezen - 24-08-2020 14:30

starstarstarstarstar
C Pravisani
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

" Heel praktijkgericht en ondanks dat ik het certificaat zelf al gehaald had, heb ik veel geleerd over hoe dit in de praktijk toe te passen is. Wellicht is het nog een idee om praktijkopdrachten mee te geven aan de cursisten. Dat ze een campagne zelf in moeten richten met een bepaald doel." - 22-07-2020 06:33

" Heel praktijkgericht en ondanks dat ik het certificaat zelf al gehaald had, heb ik veel geleerd over hoe dit in de praktijk toe te passen i… alles lezen - 22-07-2020 06:33

starstarstarstarstar_half
Leonard Van Roekel
Eigenaar
9
Google Ads (SEA voorheen AdWords) - Digital Marketing

"Dit deel was zeer interessant. Het wordt gegeven door Karim Oudejans, een zeer ervaren professional. Hij werkte onder meer voor Adidass, Tom Tom.
De training was erg praktisch met veel belangrijke tips m.b.t. Google Ads. " - 07-07-2020 07:09

"Dit deel was zeer interessant. Het wordt gegeven door Karim Oudejans, een zeer ervaren professional. Hij werkte onder meer voor Adidass, Tom… alles lezen - 07-07-2020 07:09

Lars Fledderus
starstarstarstarstar
Lars Fledderus
Online marketing
10
Google Ads gevorderden training (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"De Google Ads voor gevorderden gevolgd bij Dennis. Legt alles duidelijk uit en ga hier super veel aan hebben in de toekomst. Zeker geen spijt van en zal zeker niet uitsluiten dat dit de laatste training is geweest !" - 03-07-2020 15:03

"De Google Ads voor gevorderden gevolgd bij Dennis. Legt alles duidelijk uit en ga hier super veel aan hebben in de toekomst. Zeker geen spij… alles lezen - 03-07-2020 15:03

starstarstarstarstar
Marlène van Meteren-Dassen
Marketing Manager
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Door Corona konden de trainingen niet fysiek plaats vinden. Toch heeft Arne heeft leuke online training ochtenden van gemaakt met veel interactie en mogelijkheid tot vragen. Fijn was het dat onze eigen accounts als voorbeeld gebruikt werden waardoor het meteen erg concreet was en toepasbaar en je er goede vragen over kon stellen. " - 29-06-2020 12:10

"Door Corona konden de trainingen niet fysiek plaats vinden. Toch heeft Arne heeft leuke online training ochtenden van gemaakt met veel inter… alles lezen - 29-06-2020 12:10

starstarstarstarstar
Sebastiaan van Lare
Online marketing
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Zeer leerzame en uitgebreide training voor startende gebruiker van Ads. Door het aandragen van een eigen profiel kan de theorie direct in de praktijk worden toegelicht waardoor het erg duidelijk te volgen is. De trainers van Douro Media hebben erg veel kennis en praktijkervaring in hun vakgebied waardoor zij vragen snel en vakkundig kunnen beantwoorden, ook buiten trainingsdagen om! " - 29-06-2020 08:22

"Zeer leerzame en uitgebreide training voor startende gebruiker van Ads. Door het aandragen van een eigen profiel kan de theorie direct in de… alles lezen - 29-06-2020 08:22

starstarstarstarstar
Roger Dellemijn
Marketing Manager Automotive
10
Google Ads specialist training (incl. examen) (voorheen AdWords) - Online marketing (SEA)

"Goede Google ADS training waarin de meeste aspecten aan de orde komen. Arne, die de training voor Douro Media heeft gegeven, neemt de tijd en schakelt uitstekend tussen de verschillende deelnemers met ieder een eigen trainingsbehoefte. Voor mij waren deze 3 dagen zeer geschikt om de kennis op het gebied van Google ADS te actualiseren en nieuwe vaardigheden aan te leren.De nieuwe lokatie van Douro Media is uitstekend bereikbaar en je kunt er vrij parkeren.Trainingsruimte is prima en koel." - 26-06-2020 13:16

"Goede Google ADS training waarin de meeste aspecten aan de orde komen. Arne, die de training voor Douro Media heeft gegeven, neemt de tijd e… alles lezen - 26-06-2020 13:16

starstarstarstarstar
ronnie nijhof
10
Google Ads basis

"De duidelijke uitleg, van de aangeboden lesstof.
Waardoor het allemaal goed te volgen was. Al met al een zeer leerzame dag! En hiermee kan ik zeker weer verder uit de voeten." - 23-06-2020 14:44

"De duidelijke uitleg, van de aangeboden lesstof. Waardoor het allemaal goed te volgen was. Al met al een zeer leerzame dag! En hiermee kan … alles lezen - 23-06-2020 14:44

starstarstarstarstar
Maarten Spekschoor
10
Google Ads basis

"Deze cursus is ontzettend leerzaam en geeft gelijk handvatten om zelf in de praktijk toe te passen! Jeroen gaat stap voor stap door de theorie en laat meer dan genoeg ruimte over voor vragen. " - 23-06-2020 14:42

"Deze cursus is ontzettend leerzaam en geeft gelijk handvatten om zelf in de praktijk toe te passen! Jeroen gaat stap voor stap door de theor… alles lezen - 23-06-2020 14:42