Ervaringen met SEO

9,2
Gemiddelde score van SEO producten
Gebaseerd op 790 ervaringen
Hans Buis
starstarstarstarstar
Hans Buis
SEO Specialist
10
SEO-copywriting in 2020

"Superleuke en leerzame middag gehad bij Office Stories. Marit heeft op een relaxte manier alle facetten van SEO op gebied van content behandeld. Ze heeft zelf uitgebreide kennis en brengt deze kennis aan de hand van praktijk voorbeelden op een rustige manier over. Tijdens de training is er genoeg ruimte om vragen te stellen. Mijn kennis van SEO is al redelijk op orde, maar toch heb ik een aantal handige methodieken geleerd waar ik zeker wat aan heb in de praktijk. Gewoon doen dus!" - 20-12-2019 21:07

"Superleuke en leerzame middag gehad bij Office Stories. Marit heeft op een relaxte manier alle facetten van SEO op gebied van content behand… alles lezen - 20-12-2019 21:07

Kitty Trilsbeek - RDM
starstarstarstarstar
Kitty Trilsbeek - RDM
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"goede training met heldere uitleg en uitgebreide hand-out. Zeer ervaren docente die werkte met veel voorbeelden en alle vragen wist te beantwoorden. Veel tools aangereikt gekregen en ook nadien bereikbaar voor vragen." - 19-12-2019 19:25

"goede training met heldere uitleg en uitgebreide hand-out. Zeer ervaren docente die werkte met veel voorbeelden en alle vragen wist te beant… alles lezen - 19-12-2019 19:25

Loes de Leede -van 't Hof
starstarstarstarstar
Loes de Leede -van 't Hof
Content Manager
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Hele fijne training gevolgd. Cheryl nam ons op een rustige en overzichtelijk manier mee in het hele SEO proces. Ik heb er veel van geleerd en zou ik de toekomst zeker weer voor Douro media kiezen. " - 19-12-2019 10:36

"Hele fijne training gevolgd. Cheryl nam ons op een rustige en overzichtelijk manier mee in het hele SEO proces. Ik heb er veel van geleerd e… alles lezen - 19-12-2019 10:36

Leonie Jansen
starstarstarstarstar
Leonie Jansen
online marketeer
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Fijne cursus waarin alles wordt besproken rondom SEO. Veel praktijk voorbeelden en je gaat ook zelf een aantal keer aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen." - 19-12-2019 07:12

"Fijne cursus waarin alles wordt besproken rondom SEO. Veel praktijk voorbeelden en je gaat ook zelf een aantal keer aan de slag om het gelee… alles lezen - 19-12-2019 07:12

starstarstarstarstar
Lisette Zant
E-commerce Specialist
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Erg duidelijke, overzichtelijke training. Cheryl presenteert natuurlijk en prettig. Daarnaast is te merken dat ze zeer kundig én zeker is binnen het vakgebied. Het was een fijne en energie gevende training, bedankt!" - 17-12-2019 13:08

"Erg duidelijke, overzichtelijke training. Cheryl presenteert natuurlijk en prettig. Daarnaast is te merken dat ze zeer kundig én zeker is bi… alles lezen - 17-12-2019 13:08

starstarstarstarstar
Sanne Smit
10
Google Analytics training (SEO) - Eén op Eén - incl. certificaat

"Ik ben erg goed geholpen door Solveo Trainingen, zowel voor, tijdens als na de training. Samen met 4 andere heb ik de klassikale training gevolgd, een prima ruimte en ze namen de tijd om iedereens vragen te beantwoorden. Zo zijn mijn vragen beantwoord en heb ik een beter beeld gekregen wat ik allemaal kan doen met Google Analytics. " - 26-11-2019 08:15

"Ik ben erg goed geholpen door Solveo Trainingen, zowel voor, tijdens als na de training. Samen met 4 andere heb ik de klassikale training ge… alles lezen - 26-11-2019 08:15

starstarstarstarstar
I. Mouravas
Online marketeer
10
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

"Ontzettend waardevolle training. Ik heb al bij verschillende opleiders online marketingtrainingen gevolgd, maar nergens zo professioneel als hier. Trainer Guido bracht de juiste mix van (zeer actuele) theorie en praktijk. We hebben veel uitgezocht, cijfers bekeken, tools gebruikt. Ik kan nu echt stappen zetten met de SEO van onze website. Dat had ik van een blog of online training niet kunnen leren. " - 14-11-2019 09:18

"Ontzettend waardevolle training. Ik heb al bij verschillende opleiders online marketingtrainingen gevolgd, maar nergens zo professioneel als… alles lezen - 14-11-2019 09:18

starstarstarstarstar_half
Marion Van Loon
Employer branding specialist
9
SEO copywriting training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Heldere uitleg en een persoonlijke benadering door een fijne trainer Cheryl. Zeker aan te bevelen. Eindelijk iemand die techniek uitlegt in mensentaal. Een verademing. De cursusruimte was eenvoudig maar dat maakte Cheryl en de inhoud goed. " - 13-11-2019 16:18

"Heldere uitleg en een persoonlijke benadering door een fijne trainer Cheryl. Zeker aan te bevelen. Eindelijk iemand die techniek uitlegt in … alles lezen - 13-11-2019 16:18

Trevor Holtkamp, BSc
starstarstarstarstar_border
Trevor Holtkamp, BSc
Marketeer
8
SEO copywriting training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Het was een goede training. Cheryl legt alles helder en duidelijk uit en staat constant open voor vragen. Het enige wat wat mij betreft beter kan is het volgende. Ik merkte een significant niveauverschil tussen de kandidaten. Wellicht is het handig om in de toekomst op voorhand te inventariseren wat het niveau is van de deelnemers op het desbetreffende onderwerp, dat kan namelijk zorgen voor het effectiever gebruik maken van de tijd." - 12-11-2019 10:16

"Het was een goede training. Cheryl legt alles helder en duidelijk uit en staat constant open voor vragen. Het enige wat wat mij betreft bete… alles lezen - 12-11-2019 10:16

starstarstarstarstar
Lars Braun
10
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

"Trainer gaat met goed snelheid door de cursus en oefening sluiten goed aan mijn situatie aan. De informatie zijn zeker nuttig en geven mij meer ideeen hoe ik internetside kan verbeteren en SEO kan verbeteren. Zeker een aanrader!" - 08-11-2019 15:41

"Trainer gaat met goed snelheid door de cursus en oefening sluiten goed aan mijn situatie aan. De informatie zijn zeker nuttig en geven mij m… alles lezen - 08-11-2019 15:41

Esther Jagersma
starstarstarstarstar
Esther Jagersma
10
WordPress SEO en beheer

"Wanneer je op zoek bent naar een informatieve, leerzame Wordpresscursus met een betrokken en ervaren cursusleider, ben je bij Sjoerd aan het juiste adres. Ik heb veel geleerd over Wordpress en kan nu zelf mijn website onderhouden en aanpassen. Echt een aanrader. Bedankt Sjoerd!" - 06-11-2019 08:23

"Wanneer je op zoek bent naar een informatieve, leerzame Wordpresscursus met een betrokken en ervaren cursusleider, ben je bij Sjoerd aan het… alles lezen - 06-11-2019 08:23

Lisa Artois
starstarstarstarstar
Lisa Artois
Vertaler
10
SEO voor vertalers

"Ik ben erg tevreden over de training! Ik nam in eerste instantie deel omdat een van mijn klanten zijn hele website wil laten herwerken en daarbij rekening wil houden met SEO, maar uiteindelijk heb ik zoveel geleerd dat ik meer dan enkel deze klant alleen kan helpen.

Nathan begon in de voormiddag met een stukje theorie en hoewel ik dat theoretische deel al vrij goed beheerste, heb ik toch nog heel wat nieuwe dingen opgestoken. Ik vond het vooral leuk dat Nathan niet gewoon wat technische aandachtspunten aframmelde, maar meteen ook uitlegde wat zijn eigen ervaring ermee was, hoe belangrijk hij iets vond en wat Google erover zei.

In de namiddag doken we dan in de praktijk. Vooral de verschillende tools die Nathan toonde, waren een hele openbaring voor me.

Maar wat ik nog het meest van al waardeerde, was dat Nathan de dag afsloot met een reflectiemoment: we hebben nu heel wat theorie gezien en ook wat praktijk, maar hoe kunnen jullie al die kennis nu in een nieuwe dienstverlening gieten? Aan dat reflectiemoment heb ik waarschijnlijk nog het meeste gehad.

Dank je Nathan voor de leerrijke dag!" - 29-10-2019 17:05

"Ik ben erg tevreden over de training! Ik nam in eerste instantie deel omdat een van mijn klanten zijn hele website wil laten herwerken en da… alles lezen - 29-10-2019 17:05

Wat mooi dat je zoveel inzichten meekreeg Lisa. Veel succes met het toepassen, ook voor jouw eigen website ;-)

- 29-10-2019 17:05
Els Govaerts
starstarstarstarstar_half
Els Govaerts
vertaler
9
SEO voor vertalers

"De training “SEO voor vertalers” van Nathan was heel duidelijk, ook al was enige technische uitleg af en toe onvermijdelijk. Het geheel was praktisch en Nathan zijn enthousiasme werkte heel aanstekelijk. Ik popel om ermee aan de slag te gaan.
Het was een van de interessantste trainingen die ik de laatste jaren gevolgd heb. Bovendien heeft Nathan ons ook achteraf nog extra informatie toegestuurd en is nog een opvolgsessie via videocall gepland. Van service gesproken! Voor mij is deze training de kosten zeker waard!
" - 27-10-2019 19:50

"De training “SEO voor vertalers” van Nathan was heel duidelijk, ook al was enige technische uitleg af en toe onvermijdelijk. Het geheel was… alles lezen - 27-10-2019 19:50

Enorm bedankt voor deze mooie woorden Els. Dit bevestigt dat mijn opzet en insteek geslaagd zijn. Erg fijn, vooral ook omdat dit voor jullie betekent dat de training geslaagd was.

- 27-10-2019 19:50
starstarstarstarstar_border
Suzan van der Sanden
Virtual Assistant
8
SEO-cursus voor beginners

"Leuke en leerzame middag. De basis van SEO wordt echt wel duidelijk in deze training. Marit is erg makkelijk in de omgang en kan uitleg geven op niveau van trainees. Oftewel 'Jip en Janneke taal'. " - 25-10-2019 09:04

"Leuke en leerzame middag. De basis van SEO wordt echt wel duidelijk in deze training. Marit is erg makkelijk in de omgang en kan uitleg geve… alles lezen - 25-10-2019 09:04

Els Peleman
starstarstarstarstar_half
Els Peleman
9
SEO voor vertalers

"Ik had gehoopt om tijdens de training SEO voor vertalers praktische tips te krijgen waarmee ik echt tijdens het vertaalwerk mee aan de slag kon. Ik had al een aantal SEO-opleidingen gevolgd maar tot nu toe beantwoordde geen enkele aan wat ik zocht. Nathan speelde daar zeer handig op in door vooraf te vragen wat je van de training verwacht en op die specifieke vragen een antwoord te geven en dat zelfs met praktijkvoorbeelden te staven. Hij heeft echt concreet laten zien hoe die tools een meerwaarde kunnen bieden en gaf daarnaast ook een heleboel praktische tekst op tekstniveau die je kan inzetten in je dagelijkse werk. Deze training was echt meer dan zijn geld waard en verdient zich volgens mij zeer snel terug!" - 22-10-2019 07:45

"Ik had gehoopt om tijdens de training SEO voor vertalers praktische tips te krijgen waarmee ik echt tijdens het vertaalwerk mee aan de slag … alles lezen - 22-10-2019 07:45

Wat een mooie beoordeling Els, dank je wel. Fijn ook dat mijn insteek voor de training duidelijk is en werkt. Ik ben heel benieuwd hoe het uiteindelijk uitpakt wanneer je de tips toepast in de praktijk :-)

- 22-10-2019 07:45
starstarstarstarstar
Sander Koetze
Marketeer
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"De training ging op een perfect tempo. 1e dag was erg leerzaam en makkelijk, 2e dag ook leerzaam maar stuk moeilijker. Cheryl voelde goed aan wanneer dingen niet helemaal duidelijk waren. Ze heeft veel kennis over SEO en weet dat prima over te brengen! Uiteindelijk met flink wat SEO kennis de deur uitgegaan! De lunch was overigens ook heerlijk :)" - 16-10-2019 20:56

"De training ging op een perfect tempo. 1e dag was erg leerzaam en makkelijk, 2e dag ook leerzaam maar stuk moeilijker. Cheryl voelde goed aa… alles lezen - 16-10-2019 20:56

Claire Verhoeven
starstarstarstarstar_half
Claire Verhoeven
9
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Ik ben zeer tevreden over de SEO specialist training en zou deze zeker aanraden! Cheryl legt heel goed en duidelijk uit en wil écht dat je de stof begrijpt wat ik als heel positief heb ervaren. Er werd in de 2-daagse cursus veel diepgaande stof behandeld waar ik zeker iets aan heb en direct toe kan gaan passen in de praktijk!" - 16-10-2019 11:58

"Ik ben zeer tevreden over de SEO specialist training en zou deze zeker aanraden! Cheryl legt heel goed en duidelijk uit en wil écht dat je d… alles lezen - 16-10-2019 11:58

starstarstarstarstar_half
Lein Henriquez
IT Building
9
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

"Zeer duidelijke uitleg, ook voor als je nog (bijna) niks van SEO afweet. Goede opbouw en handige tips. Veel kennis opgestoken om uiteindelijk zelf te gebruiken. De training wordt gegeven in een fijn tempo. Echt een aanrader" - 07-10-2019 14:48

"Zeer duidelijke uitleg, ook voor als je nog (bijna) niks van SEO afweet. Goede opbouw en handige tips. Veel kennis opgestoken om uiteindelij… alles lezen - 07-10-2019 14:48

starstarstarstarstar_border
Roland Koopmans
webdeveloper- design
8
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

"Ik vond de training op een goed tempo gaan. Doordat het een kleine groep was, was er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Het niveau was goed en de docent Guido legt het allemaal perfect uit." - 07-10-2019 14:46

"Ik vond de training op een goed tempo gaan. Doordat het een kleine groep was, was er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Het niveau was … alles lezen - 07-10-2019 14:46

starstarstarstarstar
Noor Trompenaars
Communicatieadviseur
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Dennis voert je met enthousiasme mee in de (technische) mogelijkheden van SEO. In deze drie uur durende avondtraining vertelde hij onder meer over Google Trends, Robots.txt en linkbuilding, Google Search Console etc." - 01-10-2019 12:53

"Dennis voert je met enthousiasme mee in de (technische) mogelijkheden van SEO. In deze drie uur durende avondtraining vertelde hij onder mee… alles lezen - 01-10-2019 12:53

starstarstarstarstar_half
Kiki Starrenburg
Marketing & Communicatie
9
SEO ☆ Zoekmachine Optimalisatie › Groep › Hoger in Google

"Veel geleerd in een fijne ontspannen sfeer. Raoul legt alles rustig en duidelijk uit. Het fijne aan een 1 op 1 training is dat de cursus helemaal op jou wordt afgestemd en je zo alles direct kunt toepassen. De locatie is ook prima, dicht bij het station en ook per auto goed bereikbaar" - 24-09-2019 06:57

"Veel geleerd in een fijne ontspannen sfeer. Raoul legt alles rustig en duidelijk uit. Het fijne aan een 1 op 1 training is dat de cursus hel… alles lezen - 24-09-2019 06:57

Ha Kiki, bedankt voor je ervaring. Fijn dat alles zo duidelijk is. Binnenkort nog de Google Ads training, dan is alles compleet. Mocht je nog vragen hebben, laat het me gerust weten!

- 24-09-2019 06:57
starstarstarstarstar
Iglesias
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Hele leuke en leerzame training! Dennis legt alles erg duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader, ook als je nog niet veel kennis hebt betreft dit onderwerp!" - 24-09-2019 06:52

"Hele leuke en leerzame training! Dennis legt alles erg duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader, ook als je nog niet veel … alles lezen - 24-09-2019 06:52

starstarstarstarstar
Yvette Vromans
specialist marketing & communicatie
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Ik heb Dennis ervaren als een prettige trainer die de materie op een luchtige manier kan overbrengen. Ook is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft hij tips over hoe om te gaan met de combi SEO en SEA." - 23-09-2019 08:45

"Ik heb Dennis ervaren als een prettige trainer die de materie op een luchtige manier kan overbrengen. Ook is hij op de hoogte van de laatste… alles lezen - 23-09-2019 08:45

starstarstarstarstar
Modhu follong
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Heldere informatie, goede opbouw. Eventuele vragen die we hadden werden goed beantwoord. Achteraf worden de presentatie dia's ook per e-mail bezorgd. Complexe taal werd begrijpelijk vertaald. Goede basis om mee te beginnen" - 23-09-2019 07:50

"Heldere informatie, goede opbouw. Eventuele vragen die we hadden werden goed beantwoord. Achteraf worden de presentatie dia's ook per e-mail… alles lezen - 23-09-2019 07:50

Christa Joan de Best
starstarstarstarstar
Christa Joan de Best
Online Marketeer
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"De SEO training is echt een goed opgebouwde training die vanuit techniek, content en authoriteit goede tips geeft om nog beter organisch gevonden te worden in zoekmachines. Dennis geeft goede en duidelijke tips en is een prettige leraar om naar te luisteren. Hij heeft een goede interactie met de cursisten." - 23-09-2019 06:52

"De SEO training is echt een goed opgebouwde training die vanuit techniek, content en authoriteit goede tips geeft om nog beter organisch gev… alles lezen - 23-09-2019 06:52