Ervaringen met SEO

9,2
Gemiddelde score van SEO producten
Gebaseerd op 790 ervaringen
starstarstarstarstar
Froukje Maas
Studente Commerciële Economie
10
Zoekmachine optimalisatie training (SEO training) - online marketing - INCL. CERTIFICAAT

"Super actieve leerzame SEO training gevolgd bij mark@ing! Bij de training leer je niet alleen meer over het onderwerp maar leer je het ook direct toe te passen in de praktijk. Trainers Selma en Nienke wisten op al mijn vragen gelijk antwoord, heel fijn." - 20-09-2019 13:43

"Super actieve leerzame SEO training gevolgd bij mark@ing! Bij de training leer je niet alleen meer over het onderwerp maar leer je het ook d… alles lezen - 20-09-2019 13:43

Wat fijn om te horen dat je veel geleerd hebt van onze training! Hopelijk kun je deze kennis toe gaan passen in de praktijk.

- 20-09-2019 13:43
starstarstarstarstar
Mike Peters
10
Zoekmachine optimalisatie training (SEO training) - online marketing - INCL. CERTIFICAAT

"Zeer duidelijke training waarin alle relevante onderwerpen en tools met betrekking tot SEO worden behandeld. Tevens is er ruimte genoeg voor vragen en wordt je op een persoonlijke manier begeleid. De begeleiders komen zelf ook met voorbeelden wat erg prettig is!" - 20-09-2019 13:33

"Zeer duidelijke training waarin alle relevante onderwerpen en tools met betrekking tot SEO worden behandeld. Tevens is er ruimte genoeg voor… alles lezen - 20-09-2019 13:33

Bedankt voor je positieve feedback over onze training, Mike! Ik weet zeker dat je met deze kennis op zak snel aan de slag kan op SEO gebied. Veel succes! Groet, Selma

- 20-09-2019 13:33
starstarstarstarstar
Erika de Ridder
10
SEO-copywriting in 2020

"Ik vond het een ontzettend leerzame training. Ook al werk ik al meerdere jaren met SEO was het super fijn om met Marit te kunnen sparren over de mogelijkheden en nieuwe dingen van haar te leren. Twijfel je, gewoon doen! Het was echt boven verwachting en zou het iedereen aanraden. Daarnaast is de sfeer super prettig en staat Marit open om al je vragen te beantwoorden. " - 18-09-2019 15:53

"Ik vond het een ontzettend leerzame training. Ook al werk ik al meerdere jaren met SEO was het super fijn om met Marit te kunnen sparren ove… alles lezen - 18-09-2019 15:53

Danique Plaatzer
starstarstarstarstar
Danique Plaatzer
Blogger en contentstrateeg
10
SEO-copywriting in 2020

"De SEO-training van Marit was ontzettend waardevol. Op een rustige manier wist zij alle belangrijke ins en outs over zoekmachineoptimalisatie uit te leggen, ook op een hoger niveau. Er was veel ruimte om vragen te stellen en ze nam je ook mee in praktijkvoorbeelden. De workshop wordt in een kleine groep gegeven, wat erg fijn is. Zo kun je ook van elkaar leren." - 17-09-2019 13:48

"De SEO-training van Marit was ontzettend waardevol. Op een rustige manier wist zij alle belangrijke ins en outs over zoekmachineoptimalisati… alles lezen - 17-09-2019 13:48

starstarstarstarstar_half
Anja Hepkema
9
Training Yoast SEO plugin

"Na lange tijd een haat-liefde verhouding te hebben gehad met de Yoast SEO plugin heb ik mijzelf deze training kado gedaan. Dat had ik veel eerder moeten doen: in 1 middag geeft Nathan je alle praktische en technische ins & outs van deze plugin. Natuurlijk kan je op internet en in boeken veel hierover lezen. Je krijgt het echter nergens zo overzichtelijk, in heldere stappen en snel aangereikt als bij Nathan. Hij weet veel, heeft veel ervaring en deelt graag zijn kennis. Ook het leren werken met deze plugin in groepsverband is een verrijking. Wat anderen delen is ook leerzaam voor jouzelf. Dus wil je snel en efficiënt leren werken met deze plugin? Gewoon deze training bij Nathan boeken! " - 17-09-2019 07:56

"Na lange tijd een haat-liefde verhouding te hebben gehad met de Yoast SEO plugin heb ik mijzelf deze training kado gedaan. Dat had ik veel e… alles lezen - 17-09-2019 07:56

Die haat-liefdeverhouding zal voor velen herkenbaar zijn en is een van de aanleidingen geweest om deze training te ontwikkelen. Zo fijn om te zien dat het dan ook aansluit op wat de deelnemers nodig hebben. Dank je wel Anja :-)

- 17-09-2019 07:56
starstarstarstarstar_half
Wendy Brokx
9
Training Yoast SEO plugin

"Al tijden was ik op zoek naar iemand die me kon helpen om de Yoast plugin op makkelijke wijze uit te leggen. Nathan heeft veel kennis over SEO. Door zijn manier van vertellen, wordt je al enthousiast. Hij deelt zijn info graag en kan deze kennis op aantrekkelijke wijze aan de cursisten overbrengen, mede aan de hand van aansprekende voorbeelden. Tijdens de training ga je als cursist direct aan de slag, wat erg leerzaam is. Highly Recommended dus!" - 16-09-2019 06:23

"Al tijden was ik op zoek naar iemand die me kon helpen om de Yoast plugin op makkelijke wijze uit te leggen. Nathan heeft veel kennis over S… alles lezen - 16-09-2019 06:23

Van jouw review word ik ook enthousiast. Dank je wel Wendy.

- 16-09-2019 06:23
starstarstarstarstar_half
James James
9
Training Yoast SEO plugin

"Geweldige cursus. Concreet. To the point. Veel extra informatie. Voldoende ruimte voor vragen. Mooie locatie. En een heerlijke lunch. Een aanrader dus en zeer benieuwd naar de overige trainingen van Nathan. " - 14-09-2019 12:19

"Geweldige cursus. Concreet. To the point. Veel extra informatie. Voldoende ruimte voor vragen. Mooie locatie. En een heerlijke lunch. Een aa… alles lezen - 14-09-2019 12:19

Zo fijn dat het aan je verwachtingen heeft voldaan. Dank je wel voor jouw review.

- 14-09-2019 12:19
starstarstarstarstar_border
michael muller
seo specialist
8
Zoekmachine optimalisatie training SEO

"goede theorie en praktijk voorbeelden die goed toepasbaar zijn. Daadwerkelijke cijfers en effecten ontbrak, maar de algemene feiten en best practices werden goed uitgelegd
Door de praktijk erbij te betrekken en kleine opdrachten te maken en te bespreken leer je goed welke denkwijze je moet gebruiken" - 11-09-2019 15:49

"goede theorie en praktijk voorbeelden die goed toepasbaar zijn. Daadwerkelijke cijfers en effecten ontbrak, maar de algemene feiten en best … alles lezen - 11-09-2019 15:49

Tamara Muller
starstarstarstarstar
Tamara Muller
10
1-op-1 VIP ♛ SEO+ Cursus (Zoekmachine Optimalisatie)

"Na eerder een zeer goede 3-daagse Wordpress bootcamp te hebben gedaan bij Sjoerd wist ik meteen dat ik bij hem kon aankloppen toen ik meer wilde leren over SEO en Analytics. 1 op 1 hebben we hier in 1 dag de volle aandacht aan besteed. Sjoerd wist ook nu theorie en praktijk prettig af te wisselen. Ik ging met een hoofd vol aan informatie naar huis maar wist gelijk: wat een ontzettend waardevolle dag. Dank Sjoerd voor de prettige samenwerking, de lunch, je geduld en het delen van je kennis. Aanrader voor iedereen!" - 10-09-2019 13:08

"Na eerder een zeer goede 3-daagse Wordpress bootcamp te hebben gedaan bij Sjoerd wist ik meteen dat ik bij hem kon aankloppen toen ik meer w… alles lezen - 10-09-2019 13:08

starstarstarstarstar_half
Sophie Eveleens
9
SEO-Copywriting

"Heldere opbouw, genoeg ruimte om vragen te stellen en een duidelijke uitleg aan de hand van voorbeelden. Voor de verschillende cursisten van verschillende kennisniveaus sloot de seo- cursus goed aan. " - 03-09-2019 14:48

"Heldere opbouw, genoeg ruimte om vragen te stellen en een duidelijke uitleg aan de hand van voorbeelden. Voor de verschillende cursisten van… alles lezen - 03-09-2019 14:48

starstarstarstarstar_half
Casander
9
SEO-Copywriting

"De opdrachten die we deden kan je heel goed direct inzetten in de praktijk. Hierdoor is de training heel praktisch en waardevol. Je kan er direct mee aan de slag! " - 03-09-2019 14:45

"De opdrachten die we deden kan je heel goed direct inzetten in de praktijk. Hierdoor is de training heel praktisch en waardevol. Je kan er d… alles lezen - 03-09-2019 14:45

starstarstarstarstar
Jessica Aarbodem
Men in Green
10
SEO-Copywriting

"Super enthousiaste docente! Tijdens de training SEO-copywriting kregen we veel interessante informatie, maar ook genoeg ruimte om deze in de praktijk toe te passen. Tussen de theorie door werden er leuke voorbeelden gegeven en werd ook aandacht besteed aan de verschillende bedrijven waar alle cursisten werkzaam zijn. Kortom: een geslaagde dag!" - 03-09-2019 14:45

"Super enthousiaste docente! Tijdens de training SEO-copywriting kregen we veel interessante informatie, maar ook genoeg ruimte om deze in de… alles lezen - 03-09-2019 14:45

starstarstarstarstar_border
Wouter de Koning
8
SEO-Copywriting

"De training was goed opgebouwd. Het ochtendprogramma was veel theorie en uitleg, waarna je in de middag zelf aan de slag kon gaan. Hierbij werden veel praktische tips gegeven om je eigen artikel zo goed mogelijk vorm te kunnen geven. " - 03-09-2019 14:45

"De training was goed opgebouwd. Het ochtendprogramma was veel theorie en uitleg, waarna je in de middag zelf aan de slag kon gaan. Hierbij w… alles lezen - 03-09-2019 14:45

Robbert Veltkamp
starstarstarstarstar
Robbert Veltkamp
10
SEO webschrijven / copywriting

"Alain geeft een erg prettige training. Geen rijtjes of lijstjes maar er volgt steeds een goede uitleg waarom je wat moet doen en er is zeker voldoende ruimte voor discussie." - 30-08-2019 10:56

"Alain geeft een erg prettige training. Geen rijtjes of lijstjes maar er volgt steeds een goede uitleg waarom je wat moet doen en er is zeker… alles lezen - 30-08-2019 10:56

starstarstarstarstar_border
Ben Smit
Eventmanager
8
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Leuk, praktisch en leerzame lessen. A.d.h.v. van je eigen website en praktijksituatie krijg je handvatten om verbeteringsslagen te maken. Mede klasgenoten voegen daar ook praktijkervaring en -situaties aan toe waar je van kan leren." - 28-08-2019 07:52

"Leuk, praktisch en leerzame lessen. A.d.h.v. van je eigen website en praktijksituatie krijg je handvatten om verbeteringsslagen te maken. Me… alles lezen - 28-08-2019 07:52

starstarstarstarstar_border
Anja Hepkema
Webdesigner
8
SEO basistraining

"Nathan is een echte SEO-expert. Hij heeft veel kennis, niet alleen theoretisch maar ook vanuit de praktijk. Hij vertelt en deelt graag en levendig. Hij geeft veel tips voor tools, wat te doen en wat beter niet te doen. Ook naast de basis SEO-kennis deelt hij tips voor websites in het algemeen. Deze training legt de basis voor jouw SEO-kennis en maakt dat je nog meer wilt weten. Een vervolgtraining, bijv. het opzetten van een SEO-strategie, sluit ik dan ook niet uit. De locatie is prima en goed bereikbaar. " - 27-08-2019 08:23

"Nathan is een echte SEO-expert. Hij heeft veel kennis, niet alleen theoretisch maar ook vanuit de praktijk. Hij vertelt en deelt graag en le… alles lezen - 27-08-2019 08:23

Dank je wel voor jouw mooie woorden Anja, ik zie je graag terug bij een volgende training :-)

- 27-08-2019 08:23
starstarstarstarstar_half
Charlotte van Lit
Interieurarchitect
9
SEO basistraining

"Het niveau van de training sloot goed aan bij de deelnemers. Door de kleine groep was alles goed te volgen. Er was veel persoonlijke aandacht en onderling overleg mogelijk. De locatie en voorzieningen waren ook prima geregeld. Kortom, erg tevreden en nu zelf aan de slag met de stof. " - 22-08-2019 08:54

"Het niveau van de training sloot goed aan bij de deelnemers. Door de kleine groep was alles goed te volgen. Er was veel persoonlijke aandach… alles lezen - 22-08-2019 08:54

Dank je wel voor de mooie review Charlotte. Ik ben benieuwd naar de resultaten die je boekt wanneer je aan de slag gaat :-)

- 22-08-2019 08:54
starstarstarstarstar_half
Femke van Seeters
Marketeer
9
SEO copywriting training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Ik heb deze training als heel waardevol ervaren. Cheryl is een goede trainer die het duidelijk en helder kan uitleggen, en een echte specialist is op SEO/SEA gebied. Deze training geeft je nieuwe inzichten op strategisch vlak (wat is er nodig om succesvol te zijn) en handige tools hoe je dit kunt implementeren en onderhouden Ook een SEO analyse komt aan bod, wat meteen verbeterpunten aan het licht brengt met betrekking tot je eigen website bijvoorbeeld. Al met al een dikke aanrader, ik heb intussen meerdere trainingen bij Douro gevolgd en zal een volgende keer zeker weer voor deze opleider kiezen. " - 20-08-2019 07:47

"Ik heb deze training als heel waardevol ervaren. Cheryl is een goede trainer die het duidelijk en helder kan uitleggen, en een echte special… alles lezen - 20-08-2019 07:47

starstarstarstarstar
Jeffrey Goessens
-
10
Zoekmachine optimalisatie training (SEO training) - online marketing - INCL. CERTIFICAAT

"Gisteren deelgenomen aan de SEO training van Mark@ting, verzorgd door Joyce en Nienke.

Het was een leuke training met veel relevante informatie. Het goede vond ik dat de dames antwoord hadden op al mijn vragen, ze beschikken dus over veel kennis wat ik fijn vond.

Daarnaast heb ik nieuwe dingen geleerd, handige tools gekregen en ook de bevestiging ontvangen dat we de goede richting in zijn gegaan met SEO.

Top." - 17-07-2019 13:51

"Gisteren deelgenomen aan de SEO training van Mark@ting, verzorgd door Joyce en Nienke. Het was een leuke training met veel relevante inf… alles lezen - 17-07-2019 13:51

Bedankt voor je positieve feedback, Jeffrey! Succes met Apollo Protocol, maar dat gaat ongetwijfeld goedkomen!

- 17-07-2019 13:51
starstarstarstarstar
M. Dijks
Online Marketing Adviseur
10
Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager

"Afgelopen mei heb ik deze Google Master opleiding bij Competence Factory en daar al hele goede resultaten mee gehaald: beter converterende ads, hogere posities in SEO en betere analyses. In korte tijd echt veel geleerd over Analytics, Ads, SEO en TagManager Toffe docenten ook. Aanrader!" - 16-07-2019 07:30

"Afgelopen mei heb ik deze Google Master opleiding bij Competence Factory en daar al hele goede resultaten mee gehaald: beter converterende a… alles lezen - 16-07-2019 07:30

starstarstarstarstar
Hall
10
SEO copywriting training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Super leuke en vooral leerzame training gehad van Cheryl. Ze heeft veel kennis over SEO en weet dit goed over te brengen. Aanrader voor iedereen die meer wil weten over SEO!" - 04-07-2019 13:34

"Super leuke en vooral leerzame training gehad van Cheryl. Ze heeft veel kennis over SEO en weet dit goed over te brengen. Aanrader voor iede… alles lezen - 04-07-2019 13:34

starstarstarstarstar
Teulings
10
SEO copywriting training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"De trainer had duidelijk kennis van zaken en wist de inhoud op aansprekende wijze over te brengen. Niets aan te merken op het tempo en het niveau, de locatie en de communicatie. Aanrader!" - 03-07-2019 10:44

"De trainer had duidelijk kennis van zaken en wist de inhoud op aansprekende wijze over te brengen. Niets aan te merken op het tempo en het n… alles lezen - 03-07-2019 10:44

starstarstarstarstar
Jessica Aarbodem
Men in Green
10
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

"De SEO training is ontzettend leerzaam! Tussen de theorie door worden oefeningen gegeven die perfect aansluiten op de praktijk. Er worden tools aangereikt die super handig zijn om ook na de training te gebruiken." - 02-07-2019 14:22

"De SEO training is ontzettend leerzaam! Tussen de theorie door worden oefeningen gegeven die perfect aansluiten op de praktijk. Er worden to… alles lezen - 02-07-2019 14:22

starstarstarstarstar_border
Kaj van der Plas
copywriter
8
SEO basistraining

"Nathan is SEO expert. Dat straalt eraf. En dan is het aan ons als trainees om de stralen te vangen.

De vangst van de ene trainee ging soms wat ten koste van die van de ander, maar tegelijkertijd slaagde Nathan er ook in om de aandacht voldoende te verdelen.

De inzet was een brede basiskennis van SEO krijgen: dat is gelukt.

Ik had wel willen meekijken over Nathans schouder: als jij een SEO-onderzoek doet, hoe ga je dan te werk? Maar dat is misschien wat voor een vervolgtraining.

De locatie en de ontvangst waren prima: fijn op zo'n centrale locatie in Nederland!" - 19-06-2019 21:14

"Nathan is SEO expert. Dat straalt eraf. En dan is het aan ons als trainees om de stralen te vangen. De vangst van de ene trainee ging som… alles lezen - 19-06-2019 21:14

Dank je wel Kaj. Complimenten zijn mooi, adviezen over wat er beter kan zijn alleen maar mooier, daar ben ik je dan ook dankbaar voor.

- 19-06-2019 21:14
starstarstarstarstar
Pieter Ropskam
CEO softlanding-mediation
10
SEO specialist training (zoekmachine optimalisatie) - Online marketing

"Cherry is erg professioneel in haar werk wat ze met enthousiasmedoet. Dit enthousiasme gecombineerd met haar vermogen om uit te leggen maakt het de moeite waard. Het is een waar genoegen om de benodigde kennis, tot in de details van overgedragen te krijgen. Het is een aanrader voor een ieder die met SEO worstelt." - 14-06-2019 14:44

"Cherry is erg professioneel in haar werk wat ze met enthousiasmedoet. Dit enthousiasme gecombineerd met haar vermogen om uit te leggen maakt… alles lezen - 14-06-2019 14:44