Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut

Logo van Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut
Adres:

Marathon 7


1213 PD Hilversum

Telefoon 035 5 280 811Laat telefoonnummer zien

Overzicht

Ervaringen (100)

1Esther de Jong
“Absoluut af te raden. De communicatie omtrent vakkenpakket, vrijstelling en nota's is waardeloos. Het lijkt wel alsof er iedere week een heel nieuw...”

 

Financieel-economische opleidingen
Markus Verbeek Praehep is een opleider met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische en administratieve opleidingen. Het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep is een begrip in de financiële wereld. De kernwaarden van ons opleidingsinstituut zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, enthousiasme en betrokkenheid.

Onze studenten combineren mee…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Financieel-economische opleidingen
Markus Verbeek Praehep is een opleider met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische en administratieve opleidingen. Het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep is een begrip in de financiële wereld. De kernwaarden van ons opleidingsinstituut zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, enthousiasme en betrokkenheid.

Onze studenten combineren meestal werk en studie. Dit biedt hun de ideale mogelijkheid om de vergaarde kennis direct in de praktijk toe te passen. Een goede opleiding is een extra motivatie voor iedere werknemer. Markus Verbeek Praehep biedt opleidingen aan in contactonderwijs en e-learning. Als het gaat om een opleiding op MBO, HBO of post HBO niveau, Markus Verbeek Praehep staat garant voor een goede basis.

Algemeen MVP
Incompany is gespecialiseerd in het ontwikkelen van incompany trainingen. Onze formule is even simpel als effectief: wij verdiepen ons in de ontwikkelingsbehoefte van uw organisatie en bieden vervolgens, binnen de kaders van de vraagstelling, een op maat gemaakte oplossing aan. Als u op zoek bent naar een opleidingspartner die mee wil denken over de optimale leervorm en opleiding van uw medewerkers dan is MVP Incompany hiervoor de aangewezen partner. Enkele voorbeelden van projecten zijn: 


Omscholings- / bijscholingsprogramma's (eventueel op individuele basis)
Heeft u problemen met het inzetten van de juiste medewerkers? Wij scholen potentiële medewerkers en zorgen voor de juiste kennis en vaardigheden om goed in uw organisatie te kunnen functioneren.

Maatwerktrajecten
Op basis van uw behoefte ontwikkelt MVP Incompany opleidingstrajecten voor één of meerdere functies binnen uw organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen en wensen betreffende de leervormen van u en uw medewerkers. Uitgangspunt voor maatwerkprojecten is dat de opleiding wordt aangepast aan de specifieke vraag en de situatie van uw organisatie. De data, duur en tijden kunnen in onderling overleg worden bepaald. Ook opleidingen die niet in ons aanbod zijn opgenomen, kunnen wij in veel gevallen verzorgen. Bij de inhoud van een incompany training wordt uitgegaan van de stof die ook bij de open inschrijvingen behandeld wordt. Natuurlijk kan de opleiding geheel aan uw wensen worden aangepast. Examens worden afgenomen door de Associatie voor Praktijkexamens. U als opdrachtgever heeft de keuze waar de opleiding plaatsvindt, dit kan zowel bij u intern op de locatie als bij Markus Verbeek Praehep. 


Docenten MVP
In onze incompany-trajecten werken wij samen met ervaren praktijkgerichte docenten. De docenten hebben kennis en inzicht in verschillende soorten dienstverleningen en kunnen zich dus inleven in de situaties welke zich binnen uw organisatie kunnen voordoen. Gedurende de opleiding worden verschillende praktijkgerichte casussen gebruikt en worden de deelnemers door de docent nadrukkelijk uitgenodigd voorbeelden uit de eigen praktijk in te brengen. Informatie Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan advies? Bel of mail dan naar MVP Incompany via nummer 035-5280831 of incompany@mvp.nl.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut (Deel je ervaring)

7,5Gebaseerd op 100 ervaringen van 12 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Enkele ervaringen met cursussen van Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut

Logo van Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut

Absoluut af te raden. De communicatie omtrent vakkenpakket, vrijstelling en nota's is waardeloos. Het lijkt wel alsof er iedere week een heel nieuw team werkt want niemand daar is van ook maar iets op de hoogte of communiceert met elkaar. Heb ik een vak gehaald, bevestiging komt vanuit het examenbureau van MVP en vervolgens wordt me gevraagd een bewijs op te sturen dat ik het heb gehaald door de afdeling verwerking van resultaten.. sorry hoor maar ga eerst intern eens alles op een rijtje zetten. Zelfde met de nota's, krijg een herinnering van een factuur terwijl ik nog een credit van hen moet ontvangen! Zou verrekend worden maar inmiddels heb ik een laatste brief ontvangen. Schandalig hoe er hier met je om wordt gegaan. De lessen inhoudelijk verschillen ontzettend qua kwaliteit dus daar kan ik over het geheel niet veel van zeggen. Veel klagende geluiden van docenten over de gang van zaken. Absoluut af te raden. De communicatie omtrent vakkenpakket, vrijstelling en nota's is waardeloos. Het lijkt wel alsof er iedere week een hee… Lees volledige ervaring

Communicatieve vaardigheden

Communicatieve vaardigheden

Logo van Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut

De lessen communicatie heb ik als zeer positief ervaren. De docent was zeer deskundig en de accommodatie was erg goed. Dit heeft me geholpen om deze module met een voldoende af te sluiten. Het nadeel was dat het examen bestond uit een rollenspel. Hiervoor moest ik helemaal naar Utrecht (vanuit Rijssen). In de oude zetting van MVP bestond het examen uit het geven van een presentatie en dan had je meteen je cijfers. De prijs vond ik niet in verhouding met de totale Cursus. kleine € 1.000,- voor 6 lessen van 3 uur, een studieboek (die niet gebruikt werd), een half uur durend examen in Utrecht en een onoverzichtelijke leeromgeving (e-connect) Om kort te gaan heb ik wat gemengde gevoelens bij het volgen van deze eerste module in de nieuwe zetting van MVP. Hopen dat inleiding BIV en oriëntatie op de beroepspraktijk beter uitpakken. De lessen communicatie heb ik als zeer positief ervaren. De docent was zeer deskundig en de accommodatie was erg goed. Dit heeft me geholpen… Lees volledige ervaring

Bedrijfseconomie basis

Bedrijfseconomie basis

Logo van Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut

Zowel communicatie als flexibiliteit op het minpunt. Heb al bij een aantal instellingen lessen gevolgd, en tuurlijk is er overal wel wat mis. Maar wat er hier allemaal misgaat betreffende communicatie en dergelijke slaat echt alles! Klantvriendelijkheid en ook afhandeling van klachten ligt beneden het 0 punt! Zowel communicatie als flexibiliteit op het minpunt. Heb al bij een aantal instellingen lessen gevolgd, en tuurlijk is er overal wel wat mis… Lees volledige ervaring

HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie, minor Controlling

HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie, minor Controlling

Logo van Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut

Sinds overname met ncoi is het drama. Communicatie loopt van geen kant als hun iets verkeerd doorgeven, had je daar niet naar moeten luisteren maar de algemene voorwaarden moeten lezen... Erg klant onvriendelijk en dat voor het vele geld dat eraan betaald word. Het enige pluspunt zijn de leraren daar is niks op aan te merken. Mocht je over deze opleider twijfelen, niet doen! Je bent veel van je energie kwijt doordat je achter ze aan moet gaan reminder sturen enz. Sinds overname met ncoi is het drama. Communicatie loopt van geen kant als hun iets verkeerd doorgeven, had je daar niet naar moeten luister… Lees volledige ervaring

PDB Kostprijscalculatie

PDB Kostprijscalculatie

Logo van Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut

Ik vind het verschrikkelijk dat ik verplicht de boeken bij MPV moet bestellen. Ze kosten bij MVP 90 euro, en op markplaatz 15 euro, bij bol.com - 50 euro. Ik wil niet verder met NCOI en MPV cursus gaan volgen. Ik vind het verschrikkelijk dat ik verplicht de boeken bij MPV moet bestellen. Ze kosten bij MVP 90 euro, en op markplaatz 15 euro, bij bol.… Lees volledige ervaring

Laat nog 5 ervaringen zien
Spinner

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Opleidingen & Trainingen

Beantwoorde vragen

Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut heeft 2 vragen beantwoord.

Keurmerken

  • Logo van Meest populair
  • Logo van ISO register
  • Logo van Cedeo
  • Logo van Associatie voor Praktijkexamens
  • Logo van NRTO
Not for humans