Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut

Logo van Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut
Adres:

Marathon 7


1213 PD Hilversum

Overzicht

Ervaringen (107)

G van der Laan (1)
“In September 2015 begonnen met de opleiding SPD Bedrijfsadministratie via Markus Verbeek (onderdeel NCOI) en nog geen jaar later er alweer mee gest...”

 

Financieel-economische opleidingen
Markus Verbeek Praehep is een opleider met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische en administratieve opleidingen. Het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep is een begrip in de financiële wereld. De kernwaarden van ons opleidingsinstituut zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, enthousiasme en betrokkenheid.

Onze studenten combineren mee…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Financieel-economische opleidingen
Markus Verbeek Praehep is een opleider met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische en administratieve opleidingen. Het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep is een begrip in de financiële wereld. De kernwaarden van ons opleidingsinstituut zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, enthousiasme en betrokkenheid.

Onze studenten combineren meestal werk en studie. Dit biedt hun de ideale mogelijkheid om de vergaarde kennis direct in de praktijk toe te passen. Een goede opleiding is een extra motivatie voor iedere werknemer. Markus Verbeek Praehep biedt opleidingen aan in contactonderwijs en e-learning. Als het gaat om een opleiding op MBO, HBO of post HBO niveau, Markus Verbeek Praehep staat garant voor een goede basis.

Algemeen MVP
Incompany is gespecialiseerd in het ontwikkelen van incompany trainingen. Onze formule is even simpel als effectief: wij verdiepen ons in de ontwikkelingsbehoefte van uw organisatie en bieden vervolgens, binnen de kaders van de vraagstelling, een op maat gemaakte oplossing aan. Als u op zoek bent naar een opleidingspartner die mee wil denken over de optimale leervorm en opleiding van uw medewerkers dan is MVP Incompany hiervoor de aangewezen partner. Enkele voorbeelden van projecten zijn: 


Omscholings- / bijscholingsprogramma's (eventueel op individuele basis)
Heeft u problemen met het inzetten van de juiste medewerkers? Wij scholen potentiële medewerkers en zorgen voor de juiste kennis en vaardigheden om goed in uw organisatie te kunnen functioneren.

Maatwerktrajecten
Op basis van uw behoefte ontwikkelt MVP Incompany opleidingstrajecten voor één of meerdere functies binnen uw organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen en wensen betreffende de leervormen van u en uw medewerkers. Uitgangspunt voor maatwerkprojecten is dat de opleiding wordt aangepast aan de specifieke vraag en de situatie van uw organisatie. De data, duur en tijden kunnen in onderling overleg worden bepaald. Ook opleidingen die niet in ons aanbod zijn opgenomen, kunnen wij in veel gevallen verzorgen. Bij de inhoud van een incompany training wordt uitgegaan van de stof die ook bij de open inschrijvingen behandeld wordt. Natuurlijk kan de opleiding geheel aan uw wensen worden aangepast. Examens worden afgenomen door de Associatie voor Praktijkexamens. U als opdrachtgever heeft de keuze waar de opleiding plaatsvindt, dit kan zowel bij u intern op de locatie als bij Markus Verbeek Praehep. 


Docenten MVP
In onze incompany-trajecten werken wij samen met ervaren praktijkgerichte docenten. De docenten hebben kennis en inzicht in verschillende soorten dienstverleningen en kunnen zich dus inleven in de situaties welke zich binnen uw organisatie kunnen voordoen. Gedurende de opleiding worden verschillende praktijkgerichte casussen gebruikt en worden de deelnemers door de docent nadrukkelijk uitgenodigd voorbeelden uit de eigen praktijk in te brengen. Informatie Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan advies? Bel of mail dan naar MVP Incompany via nummer 035-5280831 of incompany@mvp.nl.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut (Deel je ervaring)

7,2 Gebaseerd op 107 ervaringen van 14 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut ervaringen

SPD Bedrijfsadministratie

In September 2015 begonnen met de opleiding SPD Bedrijfsadministratie via Markus Verbeek (onderdeel NCOI) en nog geen jaar later er alweer mee gestopt.

Alhoewel de lessen leuk en leerzaam zijn en het contact met studenten ook geweldig, zijn de examens een ramp en wordt het de leerling zeer moeilijk gemaakt om de gefaalde punten / verbeterpunten te zien. Daarbij kon ik ook geen tips krijgen van mensen die de oude MVP (voordat NCOI het overnam) hebben meegemaakt. Het is compleet anders.

De oude, befaamde Markus Verbeek is niet meer...

Tegenwoordig is er een aanzienlijke kans dat de ijverige student na een examen wordt ontmoedigd wordt en met vraagtekens en een hoge rekening achterblijft.

Advies: Voor SPD Bedrijfsadministratie is het beter om voor een andere opleider te kiezen.

"In September 2015 begonnen met de opleiding SPD Bedrijfsadministratie via Markus Verbeek (onderdeel NCOI) en nog geen jaar later er alweer m…" -

Lees volledige ervaring

SPD Bedrijfsadministratie is niet meer beschikbaar

/markus-verbeek#ervaringen

Ga vooral geen SPD meer volgen bij Markus Verbeek. Na de Fusie (lees overname) is het een drama. Minder les momenten, slechte communicatie enfin lees de laatste ervaringen op deze site. Dat ze nog een voldoende halen is alleen door resultaten behaalt uit het verleden. Alles waar Markus verbeek voor stond, student = het belangrijkst, is veranderd in € tekens. Ze hebben hun ziel verkocht. Ben zelf erg blij de overstap gemaakt te hebben naar ABC opleidingen.

"Ga vooral geen SPD meer volgen bij Markus Verbeek. Na de Fusie (lees overname) is het een drama. Minder les momenten, slechte communicatie e…" -

Lees volledige ervaring

Na de overname door NCOI Groep hebben veel processen een plek binnen de nieuwe organisatie gekregen. We hechten veel waarde aan de verbeterpunten en suggesties die wij van onze studenten en werkgevers ontvangen. Inmiddels zijn er maatregelen genomen op onder andere de reactiesnelheid en bij een geselecteerd aantal modules zal het aantal lesuren beter in balans worden gebracht.

Markus Verbeek Praehep

/markus-verbeek#ervaringen

Als je nog moet beginnen met je opleiding: kies niet voor Markus Verbeek. Er gaat veel mis binnen deze organisatie. Leraren en accommodatie waren prima maar verder... verkeerde boeken ontvangen, slechte communicatie, als je belt kom je niet verder dan de klantenservice en die blijven een ingestudeerd antwoord op je vraag herhalen, je komt dus geen steek verder en wat helemaal schandalig is is de ontzettend lange wachttijd op de uitslag van je examen. Gelijktijdig met studenten van een andere organisatie een meerkeuze-examen gedaan. Zij kregen na afloop van het examen direct de uitslag want de computer berekent dit automatisch. Ik wacht nu al meer dan 4 weken en volgens de klantenservice kan het nog wel een paar weken duren. Achterstand, maar ze doen hun uiterste best. Ja ja. De uitslagen van mijn examens met open vragen kreeg ik trouwens ook allebei niet binnen de beloofde 4 weken.

"Als je nog moet beginnen met je opleiding: kies niet voor Markus Verbeek. Er gaat veel mis binnen deze organisatie. Leraren en accommodatie …" -

Lees volledige ervaring

/markus-verbeek#ervaringen

Inhoudelijk valt de opleiding tegen. Het is een samenvoegsel van modules uit andere opleidingen. Hierdoor ga je weinig de diepte in en krijg je nauwelijks fiscale bagage. Tot slot was MVP ook nog vergeten om de hbo-accreditatie te verlengen. Alle modules behaald maar geen getuigschrift! Waardeloze communicatie, weinig diepgang en slechte student administratie.

"Inhoudelijk valt de opleiding tegen. Het is een samenvoegsel van modules uit andere opleidingen. Hierdoor ga je weinig de diepte in en krijg…" -

Lees volledige ervaring

MHBO Belastingassistent

Wat een hel deze opleiding, doe het niet!! Boeken betalen á € 230,00 maar worden niet geleverd, hogere en extra kosten die spontaan gefactureerd worden. Maar het mooiste is toch wel dat ik voor een examen heb moeten betalen, die totaal niet nodig is en het examen een kleine € 200,00 wordt niet terugbetaald door MVP.

"Wat een hel deze opleiding, doe het niet!! Boeken betalen á € 230,00 maar worden niet geleverd, hogere en extra kosten die spontaan gefactur…" -

Lees volledige ervaring

MHBO Belastingassistent is niet meer beschikbaar

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Leerproducten

Beantwoorde vragen

Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut heeft 2 vragen beantwoord.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 36.313 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

Not for humans