Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut

Logo van Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut
Adres:

Marathon 7


1213 PD Hilversum

Overzicht

Ervaringen (105)

Mandy (2)
“Als je nog moet beginnen met je opleiding: kies niet voor Markus Verbeek. Er gaat veel mis binnen deze organisatie. Leraren en accommodatie waren p...”

 

Financieel-economische opleidingen
Markus Verbeek Praehep is een opleider met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische en administratieve opleidingen. Het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep is een begrip in de financiële wereld. De kernwaarden van ons opleidingsinstituut zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, enthousiasme en betrokkenheid.

Onze studenten combineren mee…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Financieel-economische opleidingen
Markus Verbeek Praehep is een opleider met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van financieel-economische en administratieve opleidingen. Het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep is een begrip in de financiële wereld. De kernwaarden van ons opleidingsinstituut zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, enthousiasme en betrokkenheid.

Onze studenten combineren meestal werk en studie. Dit biedt hun de ideale mogelijkheid om de vergaarde kennis direct in de praktijk toe te passen. Een goede opleiding is een extra motivatie voor iedere werknemer. Markus Verbeek Praehep biedt opleidingen aan in contactonderwijs en e-learning. Als het gaat om een opleiding op MBO, HBO of post HBO niveau, Markus Verbeek Praehep staat garant voor een goede basis.

Algemeen MVP
Incompany is gespecialiseerd in het ontwikkelen van incompany trainingen. Onze formule is even simpel als effectief: wij verdiepen ons in de ontwikkelingsbehoefte van uw organisatie en bieden vervolgens, binnen de kaders van de vraagstelling, een op maat gemaakte oplossing aan. Als u op zoek bent naar een opleidingspartner die mee wil denken over de optimale leervorm en opleiding van uw medewerkers dan is MVP Incompany hiervoor de aangewezen partner. Enkele voorbeelden van projecten zijn: 


Omscholings- / bijscholingsprogramma's (eventueel op individuele basis)
Heeft u problemen met het inzetten van de juiste medewerkers? Wij scholen potentiële medewerkers en zorgen voor de juiste kennis en vaardigheden om goed in uw organisatie te kunnen functioneren.

Maatwerktrajecten
Op basis van uw behoefte ontwikkelt MVP Incompany opleidingstrajecten voor één of meerdere functies binnen uw organisatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen en wensen betreffende de leervormen van u en uw medewerkers. Uitgangspunt voor maatwerkprojecten is dat de opleiding wordt aangepast aan de specifieke vraag en de situatie van uw organisatie. De data, duur en tijden kunnen in onderling overleg worden bepaald. Ook opleidingen die niet in ons aanbod zijn opgenomen, kunnen wij in veel gevallen verzorgen. Bij de inhoud van een incompany training wordt uitgegaan van de stof die ook bij de open inschrijvingen behandeld wordt. Natuurlijk kan de opleiding geheel aan uw wensen worden aangepast. Examens worden afgenomen door de Associatie voor Praktijkexamens. U als opdrachtgever heeft de keuze waar de opleiding plaatsvindt, dit kan zowel bij u intern op de locatie als bij Markus Verbeek Praehep. 


Docenten MVP
In onze incompany-trajecten werken wij samen met ervaren praktijkgerichte docenten. De docenten hebben kennis en inzicht in verschillende soorten dienstverleningen en kunnen zich dus inleven in de situaties welke zich binnen uw organisatie kunnen voordoen. Gedurende de opleiding worden verschillende praktijkgerichte casussen gebruikt en worden de deelnemers door de docent nadrukkelijk uitgenodigd voorbeelden uit de eigen praktijk in te brengen. Informatie Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan advies? Bel of mail dan naar MVP Incompany via nummer 035-5280831 of incompany@mvp.nl.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut (Deel je ervaring)

7,3 Gebaseerd op 105 ervaringen van 17 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut ervaringen

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)

"Als je nog moet beginnen met je opleiding: kies niet voor Markus Verbeek. Er gaat veel mis binnen deze organisatie. Leraren en accommodatie waren prima maar verder... verkeerde boeken ontvangen, slechte communicatie, als je belt kom je niet verder dan de klantenservice en die blijven een ingestudeerd antwoord op je vraag herhalen, je komt dus geen steek verder en wat helemaal schandalig is is de ontzettend lange wachttijd op de uitslag van je examen. Gelijktijdig met studenten van een andere organisatie een meerkeuze-examen gedaan. Zij kregen na afloop van het examen direct de uitslag want de computer berekent dit automatisch. Ik wacht nu al meer dan 4 weken en volgens de klantenservice kan het nog wel een paar weken duren. Achterstand, maar ze doen hun uiterste best. Ja ja. De uitslagen van mijn examens met open vragen kreeg ik trouwens ook allebei niet binnen de beloofde 4 weken. " "Als je nog moet beginnen met je opleiding: kies niet voor Markus Verbeek. Er gaat veel mis binnen deze organisatie. Leraren en accommodatie …" - Lees volledige ervaring

HBO Bachelorprogramma Fiscaal Recht

"Inhoudelijk valt de opleiding tegen. Het is een samenvoegsel van modules uit andere opleidingen. Hierdoor ga je weinig de diepte in en krijg je nauwelijks fiscale bagage. Tot slot was MVP ook nog vergeten om de hbo-accreditatie te verlengen. Alle modules behaald maar geen getuigschrift! Waardeloze communicatie, weinig diepgang en slechte student administratie." "Inhoudelijk valt de opleiding tegen. Het is een samenvoegsel van modules uit andere opleidingen. Hierdoor ga je weinig de diepte in en krijg…" - Lees volledige ervaring

MHBO Belastingassistent

"Wat een hel deze opleiding, doe het niet!! Boeken betalen á € 230,00 maar worden niet geleverd, hogere en extra kosten die spontaan gefactureerd worden. Maar het mooiste is toch wel dat ik voor een examen heb moeten betalen, die totaal niet nodig is en het examen een kleine € 200,00 wordt niet terugbetaald door MVP. " "Wat een hel deze opleiding, doe het niet!! Boeken betalen á € 230,00 maar worden niet geleverd, hogere en extra kosten die spontaan gefactur…" - Lees volledige ervaring

Fiscale Aspecten van de Onderneming

"Ik volg nu al enige tijd een opleiding bij MVP. Wat ik in deze tijd allemaal heb meegemaakt kan ik een boek over schrijven! Er is zo ontzettend veel fout gegaan op het gebied van communicatie, facturering, studentendossier, examinering, afhandeling van problemen en flexibiliteit. Examenuitwerkingen kwijt geraakt. Verkeerde uitwerkingen (na aanvraag inzage) toegestuurd gekregen, drie keer een verhuizing doorgeven, drie keer je studentendossier opgestuurd voor de toelating, facturering 5 jaar vooruit (ineens ruim € 25.000 betalen en als je dat in termijnen doet 8% rente), ontzettend lang wachten op de uitslag van examens (soms wel 8 weken) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook de houding aan de telefoon komt zeer arrogant over, weinig beprip voor de student. Conclusie: zeer, zeer ontevreden! Daar" "Ik volg nu al enige tijd een opleiding bij MVP. Wat ik in deze tijd allemaal heb meegemaakt kan ik een boek over schrijven! Er is zo ontzett…" - Lees volledige ervaring

Overname mvp door het ncoi

"Voor de overname door het NCOI had ik mvp nog het cijfer 9 gegeven maar het is nu een regelrecht drama om student te zijn bij mvp; zeer slechte communicatie, bedragen die spontaan verhoogd worden, boeken die je niet besteld hebt maar wel door je strot geduwd worden... Ik ben blij dat ik aan het einde van mijn opleiding ben. Een ieder die nog aan het begin staat kan ik erg afraden om met mvp / NCOI in zee te gaan: 1 groot drama deze organisatie" "Voor de overname door het NCOI had ik mvp nog het cijfer 9 gegeven maar het is nu een regelrecht drama om student te zijn bij mvp; zeer slec…" - Lees volledige ervaring

Overname mvp door het ncoi is niet meer beschikbaar

Laat nog 5 ervaringen zien

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten

Beantwoorde vragen

Markus Verbeek Praehep Opleidingsinstituut heeft 2 vragen beantwoord.

Keurmerken

  • Logo van ISO register
  • Logo van Associatie voor Praktijkexamens
  • Logo van NRTO
  • Logo van Cedeo
Not for humans