Mediation opleiding, MfN/ADR erkend

Niveau
Tijdsduur
Logo van Mediation Educatie Centrum

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Mediation Educatie Centrum biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Alphen aan den Rijn, Breda, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Westland, Zoetermeer

Beschrijving

Als u bij ons binnenkomt bent u eigenlijk nog bewust onbekwaam in het vak van mediator. U zult, tijdens de mediation opleiding of anders gezegd met de opleiding tot mediator, langzamerhand bewust gemaakt worden van dit mooie vak en tegen het einde van deze mediation opleiding zult u merken dat u de vaardigheden begrijpt en kan toepassen. Na het behalen van de theorie en praktijkexamens (Intop) kunt u zich laten registreren als MfN registermediator. Om een goede mediator te worden is het daarna natuurlijk een kwestie van ervaring opdoen. U zult, met deze mediation opleiding, als mediator wellicht een andere attitude moeten aannemen om uw clienten goed op weg te helpen naar de oplossing van hu…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Familiemediation, Bemiddelingsvaardigheden, Mediation, Conflicthantering en Familieopstellingen.

Als u bij ons binnenkomt bent u eigenlijk nog bewust onbekwaam in het vak van mediator. U zult, tijdens de mediation opleiding of anders gezegd met de opleiding tot mediator, langzamerhand bewust gemaakt worden van dit mooie vak en tegen het einde van deze mediation opleiding zult u merken dat u de vaardigheden begrijpt en kan toepassen. Na het behalen van de theorie en praktijkexamens (Intop) kunt u zich laten registreren als MfN registermediator. Om een goede mediator te worden is het daarna natuurlijk een kwestie van ervaring opdoen. U zult, met deze mediation opleiding, als mediator wellicht een andere attitude moeten aannemen om uw clienten goed op weg te helpen naar de oplossing van hun conflict. Immers, het conflict zit altijd bij hun zelf en daar zult u, na het volgen van de opleiding mediator, uw clienten ook bewust van moeten maken door met hen samen te exploreren naar hun onderbewuste deel.

Als u zich meteen opgeeft voor de specialisatie opleiding Familiemediation, dan ontvangt u een korting van € 450,00 op deze vervolgopleiding.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.