Missing Link

Missing Link

Adres:

Zuideinde 286
1035PM Amsterdam

7,7
Gemiddeld cijfer voor Missing Link
Gebaseerd op 11 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
C.L.
secretaresse
9
Time management training Essential

"De locatie was top, de catering was top, de trainers waren top en de training zelf sluit heel goed aan op de praktijk en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen" - 06-10-2016 14:58

"De locatie was top, de catering was top, de trainers waren top en de training zelf sluit heel goed aan op de praktijk en er is voldoende rui… alles lezen - 06-10-2016 14:58

Beschrijving

Prompt efficiency trainingWe hebben het allemaal druk: een overvolle e-mail inbox, telefoontjes, lange to-do-lijsten, vergaderingen, afspraken, stapels documenten, een volle agenda, binnenlopende collega's, deadlines, en het gevoel dat je overal onmiddellijk op moet reageren…..

Voor professionals in kantooromgevingenVan deze "waan van de dag" hebben professionals in alle sectoren van bedrijfslev…

Lees de volledige beschrijving

Prompt efficiency trainingWe hebben het allemaal druk: een overvolle e-mail inbox, telefoontjes, lange to-do-lijsten, vergaderingen, afspraken, stapels documenten, een volle agenda, binnenlopende collega's, deadlines, en het gevoel dat je overal onmiddellijk op moet reageren…..

Voor professionals in kantooromgevingenVan deze "waan van de dag" hebben professionals in alle sectoren van bedrijfsleven en overheid in allerlei functies en op verschillende niveaus dagelijks last. Vandaar dat onze trainingen gevolgd worden door bijvoorbeeld: teamleiders, afdelingshoofden, directeuren, secretaresses, advocaten, consultants, account managers, beleidsmedewerkers, projectleiders, controllers, enzovoorts.

Onze persoonsgerichte aanpak, die een aanzienlijk trainingsrendement waarborgt voor de individuele deelnemer en voor de organisatie, bestaat uit de volgende kernelementen:

We identificeren individuele verbeterpuntenWe testen elke deelnemer online vóór de Prompt training op persoonlijke efficiency en werkgewoonten via onze website. De efficiencytest vindt u op www.missing-link.nl/test. Zo weten deelnemer en trainer vooraf wat de verbeterpunten zijn.     

We spreken een persoonlijk actieplan afWe vertalen de pre-test en persoonlijke leerdoelen naar concrete afspraken en opdrachten. Resultaat: een persoonlijk actieplan als ijkpunt voor de vorderingen.

We coachen meerdere kerenWerkgewoonten verander je niet in één keer: we coachen elke deelnemer vier keer en spreken werkgerelateerde opdrachten af. De principes "doen is leren" en "vreemde ogen dwingen" versterken elkaar daarbij.

We trainen incompany op de werkplekDe dooddoener "Dat is de theorie, maar in onze praktijk gaat dat anders" gaat bij ons niet op. Wij trainen iedereen op de eigen werkplek en gericht op eigen processen en taken, inclusief een uitgebreide, praktische instructie voor Outlook, GroupWise of Lotus Notes.                       

We meten het effect van de trainingWe nemen een 0-meting en een eindmeting af. Zo wordt de gedragsverandering kwalitatief én kwantitatief aangetoond, in een kernachtige rapportage die we met u als opdrachtgever evalueren.

We dragen de fakkel aan u overOnze rapportage geeft u een management tool om het vuur brandend te houden. Bijvoorbeeld door aandachtspunten periodiek met individuele medewerkers of op afdelingsniveau te bespreken. Dat werkt stimulerend en onderstreept ook het belang van persoonlijke efficiency voor uw organisatie.

94%: "Waardevol" tot "Bijzonder Waardevol"Hoe doeltreffend de training is, blijkt telkens weer uit de tevredenheid van deelnemers en opdrachtgevers. 94% van de deelnemers beoordeelt de trainingen als "Waardevol" tot "Bijzonder Waardevol". Ook deelnemers die er aanvankelijk sceptisch tegenover stonden ("ik werk al efficiënt"), blijken na afloop van de training verbeteringen te hebben gerealiseerd die zij op voorhand niet mogelijk achtten.

8 uur trainingstijd verdeeld over 4 dagen in 3-4 maandenDe deelnemers worden 8 uur getraind, verdeeld over 4 dagen:

·          Dag I:               2,5 uur plenair theorie en 45 min. individuele coaching

·          Dag II:              2 uur plenair theorie en 45 min. individuele coaching

·          Dag III:            1 uur individuele coaching

·          Dag IV:            1 uur individuele coaching

·          Tussentijds worden werkgerelateerde opdrachten uitgevoerd

Outlook, GroupWise of Lotus Notes als efficiency dashboard

In de efficiency training leggen we de basis voor een goede werkorganisatie. Hierbij demonstreren we de deelnemers hoe ze programma's zoals Outlook als een persoonlijk "efficiency dashboard" kunnen gebruiken.  We reiken praktische tips aan om o.a.:

·          e-mails te archiveren

·          e-mails om te zetten in taken of afspraken

·          de takenlijst te gebruiken om eigen acties en verwachte acties van anderen te noteren

·          de agenda te gebruiken voor de eigen werkplanning

Outlook als aparte moduleWanneer u de coachingstijd maximaal wil inzetten op efficiëntere werkgewoonten, maar het verbeteren van de Outlookvaardigheden óók belangrijk is, dan kunt u starten met een module Outlook voorafgaand aan de efficiency training. De deelnemersleren dan eerst alle  Outlook efficiencykneepjes en kunnen zich daarna tijdens de individuele coaching met de trainer volledig richten op efficiëntere werkgewoonten. Omdat we ook de Outlooktraining incompany verzorgen, vragen we de opdrachtgever om een trainingsruimte met voor iedere deelnemer en voor de trainer een PC met daarop Outlook geïnstalleerd te verzorgen. Het programma van de Outlook modules Basis (een dagdeel) en Uitgebreid (een dag) is bijgesloten.

CursusmateriaalIedere deelnemer aan de efficiency training ontvangt een uitgebreide syllabus met o.a. hand-outs over Werkgewoonten, Archivering en Planning, een stap-voor-stap instructie Outlook* en de Nederlandstalige versie van het timemanagement boek "Getting things done" van David Allen.

Tijdwinst, rust en overzichtOnze cursisten realiseren een tijdwinst van 3-5 uur per week. De Prompt efficiency training is een verantwoorde investering die binnen 3-4 maanden wordt terugverdiend. Rust en overzicht zijn ook belangrijke resultaten, die bijdragen aan kwaliteitsverbetering en het reduceren van werkstress.

Planning en organisatieWe trainen incompany, bij u in de organisatie. Omdat we elke deelnemer individueel coachen op de eigen werkplek hanteren we een maximale groepsgrootte van 7 deelnemers per dag. In overleg met u worden geschikte trainingsdata vastgesteld. Voor de individuele coaching worden met de deelnemers afspraken gemaakt.

Transparante kwaliteitOnze trainingen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten (CEDEO-erkend) en de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Wij zijn lid van brancheorganisatie NVO2.

Maatwerk in overlegWanneer de geschetste aanpak niet volledig zou aansluiten op uw opleidingsbehoefte, dan is het altijd mogelijk om in overleg het trainingsprogramma aan te passen.

Resultaten op individueel niveau:

 • meer overzicht over de eigen werkvoorraad
 • makkelijker nemen van beslissingen
 • sneller oppakken en afhandelen van zaken
 • effectiever gebruik van programma's zoals Outlook
 • beter nakomen van afspraken
 • tijdwinst en verhoogde productiviteit
 • verhoogde motivatie en plezier in het werk
 • minder stress en lagere werkdruk
7,7
Gemiddeld cijfer voor Missing Link
Gebaseerd op 11 ervaringen
starstarstarstarstar_half
C.L.
secretaresse
9
Time management training Essential

"De locatie was top, de catering was top, de trainers waren top en de training zelf sluit heel goed aan op de praktijk en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen" - 06-10-2016 14:58

"De locatie was top, de catering was top, de trainers waren top en de training zelf sluit heel goed aan op de praktijk en er is voldoende rui… alles lezen - 06-10-2016 14:58

starstarstarstar_halfstar_border
L.l
7
Time management training In-company

"goede en heldere training. Belang van ruimte nemen en afwegingen maken komen ruim aan de orde. Er is ruimte voor persoonlijk maatwerk. Door meerdere cursusmomenten is er een mooi vervolg te geven aan de leerdoelen. " - 05-10-2016 10:54

"goede en heldere training. Belang van ruimte nemen en afwegingen maken komen ruim aan de orde. Er is ruimte voor persoonlijk maatwerk. Door … alles lezen - 05-10-2016 10:54

starstarstarstarstar_border
J. F.
8
Time management training In-company

"De training heeft me enorm geholpen met het beter structureren van mijn activiteiten, daardoor meer overzicht te krijgen, wat meer ruimte in mijn hoofd heeft helpen creeren. Daarmee is het voor mij mogelijk mijn energie in te zetten voor het ontwikkelen van nieuwe creatieve ideeen, ipv alleen maar alle ballen in de lucht houden. " - 05-10-2016 09:50

"De training heeft me enorm geholpen met het beter structureren van mijn activiteiten, daardoor meer overzicht te krijgen, wat meer ruimte in… alles lezen - 05-10-2016 09:50

starstarstarstarstar_border
Marc
8
Time management training In-company

"Het is een zeer nuttige training. Ik werk nu bijna anderhalf jaar volgens de Prompt efficiency training, en ik moet zeggen HET WERKT ECHT ! Het werkt zeer efficient en overzichtelijk en de stapels dossiers en papieren op het bureau behoren echt tot het verleden. Een absolute aanrader !" - 03-03-2011 14:06

"Het is een zeer nuttige training. Ik werk nu bijna anderhalf jaar volgens de Prompt efficiency training, en ik moet zeggen HET WERKT ECHT ! … alles lezen - 03-03-2011 14:06

starstarstarstarstar_border
Mano Schuitmaker
8
Time management training In-company

"Hoewel ik al efficient werkte en zo ook bekend sta, ben ik door de training nog efficienter gaan werken. Dit heeft bij mij geresulteerd in meer rust in mijn hoofd en daardoor een afname van mijn rsi gerelateerde klachten." - 03-03-2011 11:27

"Hoewel ik al efficient werkte en zo ook bekend sta, ben ik door de training nog efficienter gaan werken. Dit heeft bij mij geresulteerd in m… alles lezen - 03-03-2011 11:27

starstarstarstar_borderstar_border
Marcel
6
Time management training In-company

"Locatie was op de werkplek. Nuttig en biedt de mogelijkheid toegesneden te werken. Aanpak leunt sterk op Getting Things Done en lijkt daarmee soms sterk op een Outlook-cursus. Ik vond de opzet wel heel dwingend, juist ook het gedeelte op de werkplek.
Met docent 1 klikte het in het geheel niet. Vervelend daarbij was dat de docent niet kon schakelen tussen de aanpak, de wens van de cursist en ook niet de juiste vaardigheden kon toepassen om het contact te verbeteren.
Wat ik het laatste uur bij docent 2 heb opgestoken is nu nog steeds waardevol." - 10-08-2010 18:46

"Locatie was op de werkplek. Nuttig en biedt de mogelijkheid toegesneden te werken. Aanpak leunt sterk op Getting Things Done en lijkt daarme… alles lezen - 10-08-2010 18:46

starstarstarstarstar_border
Rob Kloppenburg
8,2
Time management training In-company

"Met name de trainingssessies op de werkplek heb ik als zeer waardevol ervaren. Het delen van ervaringen in de groep ook nuttig & steunend.
Trainer bezit mooie combinatie van deskundigheid & humor/relativeringsvermogen." - 02-08-2010 13:34

"Met name de trainingssessies op de werkplek heb ik als zeer waardevol ervaren. Het delen van ervaringen in de groep ook nuttig & steunend.Tr… alles lezen - 02-08-2010 13:34

starstarstarstarstar_border
Ger Sleijpen
8,2
Time management training In-company

"Zeer nuttige cursus waardoor ik een heleboel dagelijkse stress ben kwijtgeraakt.
jeleert op een eff. wijze ordening in je fysieke en dig. archief aan te brengen.
" - 20-07-2010 12:10

"Zeer nuttige cursus waardoor ik een heleboel dagelijkse stress ben kwijtgeraakt.jeleert op een eff. wijze ordening in je fysieke en dig. arc… alles lezen - 20-07-2010 12:10

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
7,4
Time management training In-company

"Met name het deel over controle houden over eigen agenda en de hoofdstructuur van het indelen van je (werk)archief hebben mij geholpen." - 20-07-2010 11:52

"Met name het deel over controle houden over eigen agenda en de hoofdstructuur van het indelen van je (werk)archief hebben mij geholpen. " - 20-07-2010 11:52

starstarstarstarstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
8
Time management training In-company

"Prima adviezen op maat! Ik ben nu beter in staat mijn werk efficiënt in te richten. En ik heb meer rust in mijn werk" - 20-07-2010 07:55

"Prima adviezen op maat! Ik ben nu beter in staat mijn werk efficiënt in te richten. En ik heb meer rust in mijn werk " - 20-07-2010 07:55

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
6,8
Time management training In-company

"Praktische nut van de training is zeker aanwezig. wijze van aanpak van trainer klikt niet met iedereen." - 17-09-2009 13:25

"Praktische nut van de training is zeker aanwezig. wijze van aanpak van trainer klikt niet met iedereen. " - 17-09-2009 13:25

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Beantwoorde vragen

STAPConsult heeft 1 vraag beantwoord.

Keurmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 69.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 82.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!