GOOGLE ADS

Type product
Tijdsduur
Logo van Modation Dé Google Ads en Facebook Ads specialisten. Zoekmachine marketing: SEA en SEO & Facebook marketing.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 Modation Dé Google Ads en Facebook Ads specialisten. Zoekmachine marketing: SEA en SEO & Facebook marketing. heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 118 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

8,8
Gemiddeld cijfer voor GOOGLE ADS
Gebaseerd op 23 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Robin Romein online marketing
starstarstarstarstar_border
Robin Romein online marketing
E-commerce marketeer Delta lloyd
8
GOOGLE ADS

"Met Dank aan Krista heb ik examen kunnen doen voor de training Google Analytics Professional. Met geduld en informele setting weet ze de droge stof over te brengen. Krista Heel veel Dank! Te samen met de jaren ervaring als e-commerce manager kan ik mijn klanten nog beter bedienen en een succes maken van hun online business.

Robin van
Romein Online Marketing" - 01-04-2015 18:35

"Met Dank aan Krista heb ik examen kunnen doen voor de training Google Analytics Professional. Met geduld en informele setting weet ze de dro… alles lezen - 01-04-2015 18:35

Beschrijving

Uniek! Gezamenlijk analyseren en optimaliseren we jouw Google Adwords campagnes (zoeken, shopping, display, app, You Tube en/of Gmail). Een gecertifceerd Adwords specialist met veel actuele ervaring laat jouw zien waar je onnodig kosten maakt en waar nog kansen liggen. Binnen 24 uur zie je het resultaat. Laat je je campagne optimaliseren dan geven we aan hoe je het beste de campagnes kunt aansturen. 

Vooraf geef jij jouw leerdoelen aan. Kortom echt een training op maat met resultaat. 

Inhoud van de Google Adwords training:

 • Optimalisatie van biedingen

- Bepalen optimale biedstrategie op basis van conversiewaarde en advertentieplanning op niveau van zoekwoord, positie en doelgroep.
Ver…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Google Ads, Online marketing, Zoekmachine marketing (SEO/SEA), SEO en Google Analytics.

Uniek! Gezamenlijk analyseren en optimaliseren we jouw Google Adwords campagnes (zoeken, shopping, display, app, You Tube en/of Gmail). Een gecertifceerd Adwords specialist met veel actuele ervaring laat jouw zien waar je onnodig kosten maakt en waar nog kansen liggen. Binnen 24 uur zie je het resultaat. Laat je je campagne optimaliseren dan geven we aan hoe je het beste de campagnes kunt aansturen. 

Vooraf geef jij jouw leerdoelen aan. Kortom echt een training op maat met resultaat. 

Inhoud van de Google Adwords training:

 • Optimalisatie van biedingen

- Bepalen optimale biedstrategie op basis van conversiewaarde en advertentieplanning op niveau van zoekwoord, positie en doelgroep.
Verschillen in het rendement per Adwords campagne of advertentiegroep moeten verklaarbaar zijn. De conversiewaarde dient te worden gebaseerd op de relatieve waarde van doelen als inschrijvingen, verzonden formulieren en aangeklikte telefoonnummers en e-mailadressen.
Het toeschrijvingsmodel voor conversies dient zo optimaal mogelijk aan te sluiten bij de customer journey. Daarmee wordt een optimale conversietoewijzing aan zoektermen en andere advertentieposities gegeven. Dit geldt ook voor conversies via verschillende apparaten.

- Anticipatie met biedingen op jaarlijks terugkerende trends bijvoorbeeld rondom de feestdagen.

- Bepalen optimale bod voor meerdere remarketing & vergelijkbare doelgroepen voor alle type campagnes (zoek/display/video/shopping).

- Optimalisatie van het verloren vertoningspercentage.

- Advertentieplanning: bepalen van het geoptimaliseerde bod op basis van een combinatie van het apparaattype, de locatie van de gebruiker (waaronder land en radius) en het tijdstip van de dag en de week. Het optimale bod wordt bepaald op basis van een periodieke berekening en zorgt daarmee voor een groter bereik en een hoger rendement.

- Optimalisatie bij webshops van de shopping product feed velden voor onder andere een optimale titel en beschrijving waarmee het bereik, het doorklikpercentage en de omzet worden verhoogd.

- Aansluiting van de taalinstellingen van alle campagne-typen bij de doelgroepen.

- Targeting in het display netwerk op zowel nieuw bereik (via zoekwoorden, interesses en onderwerpen) als retargeting (website, mailbestand, YouTube-kanaal, app gebruikers). Optimalisatie van de biedingen, plaatsingen en uitingen.

- Bepalen van de frequency cap waarmee je een limiet legt op hoe vaak een gebruiker per dag een display advertentie te zien kan krijgen.

 • Advertenties

- Creatie van alle mogelijke advertentie-uitingen zoals (dynamische) responsieve advertenties, Gmail advertentieformaten, YouTube advertenties zodat advertenties kunnen worden ingekocht in alle beschikbare advertentieruimtes.

- Strategie om te bepalen welke advertenties het beste presteren met een passende advertentie-roulatie instelling.

- Strategie van het doorlopend toevoegen van nieuwe zoektermen en nieuwe advertentiegroepen op basis van onder andere de dynamische zoekcampagne, de zoekcampagne, de shopping campagne, Google search console en de websiteverkopen. Het is ook van belang om doorlopend irrelevante zoektermen uit te sluiten en zoektermen met een lage kwaliteitsscore te verwijderen.

- Verbeteren van de kwaliteitsscore door de kwaliteit van advertenties, zoekwoorden en bestemmingspagina's te verbeteren. Met een hogere kwaliteitsscore worden veelal betere posities en meer vertoningen behaald.

- Testen met nieuwe functies zoals de countdown aftelfunctionaliteit, specifieke teksten op basis van de gebruikerslocatie en specifieke teksten voor mobiele gebruikers, retargetingdoelgroepen, geslacht en leeftijd.

- Controle of de belangrijkste advertentielinks geen error melding geven en op de meest relevante pagina uitkomen.

- Inzetten van alle mogelijke relevante advertentie-extensies en waar mogelijk op advertentiegroepniveau zoals sitelinks, highlights, website-informatie, oproep- en berichtextensies, locatie, prijs, app, promotie en geautomatiseerde extensies zoals verkopersbeoordelingen.

- Uitsluiten van aanstootgevende sites zodat je advertentie-uitingen hier niet verschijnen.

Tot slot - Optimalisatie van de koppelingen tussen Adwords en Analytics, Google Business, Merchant Center, Google Play, Search Console en YouTube voor verdere optimalisatiemogelijkheden.

 

Opleidingsresultaat

• Na deze Google Adwords training beschik je over de diepgaande kennis van Google Adwords en heb je uitstekende vaardigheden voor het opstarten, beheren, managen en optimaliseren van een effectieve Google Adwords campagne.

• Tijdens de training ga je aan de slag met (je eigen) Google Adwords, zodat je zelf accounts kunt opzetten, inrichten, en optimaliseren onder begeleiding.

Doelgroep

 • Professionals die de Google Adwords campagnes willen optimaliseren. Minimum maandelijks advertentiebudget 1.000 euro. 

Praktische info: deelnemers, tijdsduur en kosten

 • Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4 deelnemers. Individuele één-op-één training tegen meerprijs.

 • Lestijden: van 10.00 uur tot 16.00 uur.

 • Enige vereiste: voor adverteerders met een maandelijks Adwords budget van minimaal 1.000 euro (de afgelopen drie maanden). 

 • Wil je de cursus ‘in house’ verzorgd zien, dan is dat ook mogelijk. Reisuren worden dan in rekening gebracht.

 • Laptop is beschikbaar. 

Data

 • De trainingen worden in overleg ingepland. Meld je je individueel aan dan gaan we in overleg met andere aanmeldingen inplannen. 

 • De voorgestelde data kunnen afwijken, voor de actuele data vraag naar de mogelijkheden!

Meerwaarde van Modation

 • Hoogste waardering in top 10 aanbieders van alle Marketing opleidingen in Springest.

 • Genomineerd voor Beste opleider van Nederland.

 • Effectieve en duurzame kennisoverdracht staat centraal. De trainingen zijn resultaatgericht en direct toepasbaar.

 • De trainingen zijn geschikt voor deelnemers uit alle branches; business-to-business als business-to-consumer, profit en non-profit, nationaal en internationaal. 

 • Innovatief opleidingen-aanbod.

 • Praktijkgerichtheid: in jouw training ga je aan de slag met een concreet vraagstuk uit je eigen werk. Het eindresultaat is dus concreet en hier kun je direct iets mee. Je leert door te doen en van en met elkaar!

 • Actualiteit: je krijgt de nieuwste inzichten, getoetst op kwaliteit en relevantie. Altijd up-to-date: Het Modation team volgt meer dan 90 blogs op het gebied van online marketing en onderhoudt daarnaast intensief contact met Google. Actuele markt- en technische ontwikkelingen worden direct vertaald naar de trainingen. De online trainingen blijven zo altijd up-to-date.

 • De investering terugverdiend: ons doel is de investering van onze klanten meetbaar meer rendement te laten opleveren. 

 • Modation is een relatief kleinschalig bureau. Een persoonlijke aanpak staat voorop.

 • Eerlijk advies.

 • Een op maat gemaakte training.

 • Kleine groepen voor meer interactie waarbij de deelnemer centraal staat.

 • Gegarandeerd meer rendement uit de huidige Adwords campagnes.


Kwaliteit

 • Bij Modation krijg je kwaliteit, daarbij houden we de kwaliteit van ons docententeam ook continu op niveau. Onze trainers beschikken over een master opleiding en zijn Google gecertificeerd en hebben ruime praktijkervaring.

 • Ervaring in vele branches: Modation heeft ruim tien jaar ervaring in uiteenlopende branches, met name in het midden- en kleinbedrijf; business-to-business (B2B) en business-to-consumer (B2C), profit en non-profit, regionaal, nationaal en internationaal. Vele gerenomeerde organisaties gingen je voor, zoals Cameranu.nl, Jaguar Land Rover Nederland B.V., LongFonds, Zwitserleven.

 • Service statement: Wij helpen onze klanten graag persoonlijk, snel en efficiënt. Modation werkt daarom met duidelijke afspraken ten aanzien van de reactiesnelheid (maximaal één werkdag) en we bevestigen daarnaast schriftelijk alle afspraken, zodat onze klant te allen tijde volledig geïnformeerd is.

 • Ondersteuning na de training: na afloop bieden we je een maand lang kosteloze ondersteuning (telefonisch en per e-mail). Zo haal je het maximale uit de training en ben je verzekerd van een goed resultaat.

 • De horeca- en arrangementskosten zijn inbegrepen (lunch en onbeperkt drank tijdens de pauzes, in de trainingsruimte en tijdens de lunch). 

 • Je ontvangt een certificaat van deelname. 

 • Onze trainingslocatie bevindt zich in een monumentaal pand in het centrum van Nijmegen nabij het centraal station gelegen. De trainingslocatie is gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Vanaf het centraal station Nijmegen loop je in 5 minuten naar onze trainingslocatie.

 • De trainingen geven wij ook op diverse trainingslocaties in het land: dus ook in jouw omgeving en desgewenst in company (Ook individueel. Tariefstellingen gebaseerd op minimaal vier deelnemers). 

 • Kosteloos annuleren: uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot tien dagen voor de startdatum. Daarna zijn de totale deelnamekosten verschuldigd. Als je verhinderd bent, mag je je kosteloos laten vervangen. Als je tussentijds stopt of anderszins niet deelneemt, bestaat geen recht op terugbetaling. Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor verdere informatie of deelname, vraag gratis en vrijblijvend informatie aan!

Modation 

 ✓  Eén van de hoogst beoordeelde opleiders op Springest 
 ✓  Trainingen met een zeer praktische aanpak. "Hands-on"
 ✓  Vooraf geef jij jouw leerdoelen aan. Kortom echt een training op maat met resultaat. 

8,8
Gemiddeld cijfer voor GOOGLE ADS
Gebaseerd op 23 ervaringen
Robin Romein online marketing
starstarstarstarstar_border
Robin Romein online marketing
E-commerce marketeer Delta lloyd
8
GOOGLE ADS

"Met Dank aan Krista heb ik examen kunnen doen voor de training Google Analytics Professional. Met geduld en informele setting weet ze de droge stof over te brengen. Krista Heel veel Dank! Te samen met de jaren ervaring als e-commerce manager kan ik mijn klanten nog beter bedienen en een succes maken van hun online business.

Robin van
Romein Online Marketing" - 01-04-2015 18:35

"Met Dank aan Krista heb ik examen kunnen doen voor de training Google Analytics Professional. Met geduld en informele setting weet ze de dro… alles lezen - 01-04-2015 18:35

Arjan de Wit
starstarstarstarstar_half
Arjan de Wit
9
GOOGLE ADS

"Uitstekende training ter voorbereiding op het behalen van de GA certificering. Iets theoretischer van insteek uiteraard, maar voldoende praktijk om gewoon goed met GA te kunnen werken.
Veel persoonlijke aandacht omdat er in kleine groepjes wordt gewerkt. Organisatie van en rondom de trainingsdagen is prima geregeld. " - 31-03-2015 09:09

"Uitstekende training ter voorbereiding op het behalen van de GA certificering. Iets theoretischer van insteek uiteraard, maar voldoende prak… alles lezen - 31-03-2015 09:09

Demis Bril - RDM
starstarstarstarstar
Demis Bril - RDM
Digital & Online Marketeer I Social media I Google Analytics I
10
GOOGLE ADS

"De inhoud van de cursus was zeer compleet. Alle aspecten van analytics worden behandeld en er is veel ruimte voor vragen. Na deze cursus haal je het examen zeker! Aanrader." - 19-12-2014 08:37

"De inhoud van de cursus was zeer compleet. Alle aspecten van analytics worden behandeld en er is veel ruimte voor vragen. Na deze cursus haa… alles lezen - 19-12-2014 08:37

starstarstarstarstar_half
Remco van Zuuren
9
GOOGLE ADS

"Een goede training met een duidelijke uitleg waarbij je effectief wordt klaargestoomd voor het Google Analytics examen. Alle facetten van Analytics komen aan bod, daarnaast is ruimte voor verdieping. Een aanrader!" - 17-11-2014 08:45

"Een goede training met een duidelijke uitleg waarbij je effectief wordt klaargestoomd voor het Google Analytics examen. Alle facetten van An… alles lezen - 17-11-2014 08:45

starstarstarstarstar_half
Maja Blauw
Online communicatieadviseur
9
GOOGLE ADS

"De Google Analyticstraining is zeer goed bevallen. Ik dacht Analytics al redelijk goed te kennen, maar ik heb veel nieuwe, nuttige dingen geleerd! Er was veel ruimte voor eigen vragen, dat was heel prettig. De locatie was heel goed te bereiken, trainingsruimte mooi en licht. Beide trainers waren zeer professioneel en heel prettig in de omgang. Het examen heb ik met goede resultaten behaald. " - 03-09-2014 07:45

"De Google Analyticstraining is zeer goed bevallen. Ik dacht Analytics al redelijk goed te kennen, maar ik heb veel nieuwe, nuttige dingen ge… alles lezen - 03-09-2014 07:45

starstarstarstarstar_half
Danny Verhoef
Campagne & Community bij Sportfondsen Nederland N.V.
9
GOOGLE ADS

"De training voldeed volledig aan de verwachtingen. Inhoudelijk is er veel kennis aanwezig over Google Analytics en je wordt erg goed voorbereid op het examen. Zeer prettig was ook de bereikbaarheid (nog geen 5 minuten vanaf station Nijmegen). Zeker een aanrader voor iedereen die met Analytics aan de slag gaat." - 17-12-2013 08:22

"De training voldeed volledig aan de verwachtingen. Inhoudelijk is er veel kennis aanwezig over Google Analytics en je wordt erg goed voorber… alles lezen - 17-12-2013 08:22

starstarstarstarstar
Anoniem
10
GOOGLE ADS

"De training bij Modation sluit perfect aan bij de omschrijving die gegeven wordt. Perfecte mix van theorie en praktijk, waarbij de voorbereiding voor het examen maximaal is. Krista nogmaals bedankt!" - 17-05-2013 08:55

"De training bij Modation sluit perfect aan bij de omschrijving die gegeven wordt. Perfecte mix van theorie en praktijk, waarbij de voorberei… alles lezen - 17-05-2013 08:55

Roald Tichelaar
starstarstarstarstar_border
Roald Tichelaar
8
GOOGLE ADS

"Prima training die alle aspecten van GA behandeld. Wel ontwikkeld GA zo snel qua functionaliteiten, dat er in het examen vragen stonden over zaken die onbekend waren.
Een verdere praktische invulling van wat betekent al die data nu precies, of hoe zou je eea kunnen interpreteren, zou een fijne toevoeging zijn." - 02-05-2013 14:51

"Prima training die alle aspecten van GA behandeld. Wel ontwikkeld GA zo snel qua functionaliteiten, dat er in het examen vragen stonden over… alles lezen - 02-05-2013 14:51

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
GOOGLE ADS

"In een soort snelkookpan heeft Krista mij door de stof heengeleid. En er op die manier voor gezorgd dat ik mij binnen 2,5 dag een gecertificeerde Google Analytics Professional mag noemen. Daarvoor moet je zeker ook wat tijd tussen de trainingsdagen inplannen voor zelfstudie. " - 15-04-2013 10:08

"In een soort snelkookpan heeft Krista mij door de stof heengeleid. En er op die manier voor gezorgd dat ik mij binnen 2,5 dag een gecertific… alles lezen - 15-04-2013 10:08

starstarstarstarstar_border
Gaby
8
GOOGLE ADS

"Deze cursus is volledig gericht op het halen van het Google Analytics Individual Qualification examen. En dat is dan ook gelukt! Modation heeft mij en mijn mede cursist, beiden vooraf zonder enige kennis van GA, in korte tijd klaar gestoomd voor het examen. Met duidelijke expertise, enthousiasme en ruimte voor vragen uit de eigen praktijk.

Los van de kennis en kunde van Modation vind ik dat de eisen van het GA examen voor een groot gedeelte op het technische deel van GA lag. Als je vooral wilt leren hoe je met GA werkt en hoe je het in kan zetten voor het verbeteren van je site en/of je resultaat, dan adviseer ik een andere GA cursus van Modation te kiezen. " - 05-04-2013 12:44

"Deze cursus is volledig gericht op het halen van het Google Analytics Individual Qualification examen. En dat is dan ook gelukt! Modation he… alles lezen - 05-04-2013 12:44

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
GOOGLE ADS

"Ik vond het een goede cursus. Er werd verwezen naar informatie die online beschikbaar is zodat de stof na de cursus nog na te lezen was. De cursus is een goede basis voor het Google Analytics examen." - 20-03-2013 15:41

"Ik vond het een goede cursus. Er werd verwezen naar informatie die online beschikbaar is zodat de stof na de cursus nog na te lezen was. De … alles lezen - 20-03-2013 15:41

starstarstarstarstar_half
René
Traffic manager
9
GOOGLE ADS

"Modation heeft een hele goede trainingsopzet neergezet voor Google Analytics. Ik heb vaak wat 'aan zitten rommelen' in ons Analytics account, maar weet nu eindelijk wat er allemaal kan en waarbij de juiste informatie vandaan kan halen. Kortom, een absolute aanrader!" - 14-03-2013 19:14

"Modation heeft een hele goede trainingsopzet neergezet voor Google Analytics. Ik heb vaak wat 'aan zitten rommelen' in ons Analytics account… alles lezen - 14-03-2013 19:14

starstarstarstarstar
Bas van Oosterhout
internet marketeer
10
GOOGLE ADS

"Voor voorbereiding op je Analytics examen is dit de ideale cursus. En daarnaast was er ook ruimte om andere zaken door te nemen, zoals Adwords, mailings en onze site. Erg leuk en nuttig!
" - 20-02-2013 12:16

"Voor voorbereiding op je Analytics examen is dit de ideale cursus. En daarnaast was er ook ruimte om andere zaken door te nemen, zoals Adwor… alles lezen - 20-02-2013 12:16

starstarstarstarstar_border
RD
8
GOOGLE ADS

"De 3 daagse Google Prof training van Modation is een goede basis om het GA Prof examen te behalen. training is breed qua opzet. wel is er veel ruimte voor individuele vragen etc. Binnen Modation geven verschillende medewerkers deze training. Deze training werd gegeven door Krista van Eeuwijk, die op enthousiaste en vooral plezierige wijze haar kennis aan ons heeft overgebracht.

RD" - 06-02-2013 11:54

"De 3 daagse Google Prof training van Modation is een goede basis om het GA Prof examen te behalen. training is breed qua opzet. wel is er ve… alles lezen - 06-02-2013 11:54

starstarstarstarstar
Anoniem
10
GOOGLE ADS

"Een uitgebreide kennismaking met Google Analytics en een goede examentraining zodat de kans het examen te halen goed is! Wij zijn dan ook met z'n allen (3 deelnemers) geslaagd! En niet onbelangrijk: Dennis heeft ons hierin uitstekend begeleid!" - 26-11-2012 10:33

"Een uitgebreide kennismaking met Google Analytics en een goede examentraining zodat de kans het examen te halen goed is! Wij zijn dan ook me… alles lezen - 26-11-2012 10:33

starstarstarstarstar_half
Leon
Marketing coordinator
9
GOOGLE ADS

"Prima training. Modation inventariseert het kennisniveau vooraf en speelt zo goed in op de individuele trainingsbehoefte van de deelnemers.

De online marketingspecialisten van Modation zijn bekwaam en delen hun kennis op enthousiaste en informele wijze.

Naast het behandelen van de basisstof was er voldoende ruimte om specifieke vragen uit de prakrijk te behandelen.

" - 16-11-2012 09:53

"Prima training. Modation inventariseert het kennisniveau vooraf en speelt zo goed in op de individuele trainingsbehoefte van de deelnemers. … alles lezen - 16-11-2012 09:53

starstarstarstarstar_border
Wouter
Online Media Specialist
8
GOOGLE ADS

"Een goede cursus om snel de inhoudelijke kneepjes van Google Analytics te leren. De cursus is informeel en persoonlijk, en dat is erg prettig! En Modation is een leuke, jonge groep mensen bij elkaar." - 15-11-2012 17:37

"Een goede cursus om snel de inhoudelijke kneepjes van Google Analytics te leren. De cursus is informeel en persoonlijk, en dat is erg pretti… alles lezen - 15-11-2012 17:37

starstarstarstarstar_half
Jan Schraal
Website Designer
9
GOOGLE ADS

"De cursus ademt een open en ontspannen sfeer waarin alle vragen uitgebreid en serieus behandeld worden. Elk onderdeel van Analytics word uitgebreid langs gegaan en waar nodig nog eens extra uitgelegd.Wat vooral fijn is, is het feit dat je tussen de cursusdagen door met de opgedane kennis zelf al aan de gang kunt. Hierdoor vormen zich meer gerichte vragen die Maarten weer kundig beantwoord.Binnen 3 dagen een veel beter inzicht gekregen in Analytics om trends te ontdekken, de KPI's te bewaken en om bijvoorbeeld A/B tests te draaien. Een aanrader dus!

" - 28-09-2012 12:05

"De cursus ademt een open en ontspannen sfeer waarin alle vragen uitgebreid en serieus behandeld worden. Elk onderdeel van Analytics word uit… alles lezen - 28-09-2012 12:05

starstarstarstarstar
Anoniem
10
GOOGLE ADS

"Leuke, interessante cursus over het diepere gebruik van Google Analytics. Hele praktische tips om het dagelijks gebruik van Analytics te verbeteren en uit te bouwen.Positief

- Kleine groep waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

- Ongedwongen sfeer met veel ruimte voor vragen.

- Gezellig lunchen met het voltallige team van Modation.

- Een betrokken leraar met onnoemlijk veel praktijkervaring.Verbeterpunten

- Het gebruik van een eigen laptop zorgt voor betere beklijving van de lesstof.

- De lesruimte galmt enigszins, soms waren vragen en antwoorden moeilijk te verstaan.Modation is top, ik geen seconde aarzelen er weer naar toe te gaan als er een interessante cursus voorbij komt.

" - 26-09-2012 15:10

"Leuke, interessante cursus over het diepere gebruik van Google Analytics. Hele praktische tips om het dagelijks gebruik van Analytics te ver… alles lezen - 26-09-2012 15:10

starstarstarstarstar
Sander Gortjes
Manager Digital Marketing
10
GOOGLE ADS

"Mede dankzij de gepassioneerde leiding van Maarten Dries (directeur van Modation) hebben we in een korte tijd ontzettend veel inzicht gekregen in de mogelijkheden die analytics voor onze organisatie biedt. De diepgang die ik nu kan bieden heeft direct invloed gehad op de manier waarop we omgaan met en gebruik maken van de informatie die binnen google analytics beschikbaar is.Echt een aanrader voor iedereen die goed wil kunnen omgaan met google analytics en de behoefte heeft om serieus werk te maken van het succes van je website." - 25-06-2012 13:40

"Mede dankzij de gepassioneerde leiding van Maarten Dries (directeur van Modation) hebben we in een korte tijd ontzettend veel inzicht gekreg… alles lezen - 25-06-2012 13:40

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.