Zoekmachine marketing

Niveau
Tijdsduur
Logo van Modation Dé Google Ads en Facebook Ads specialisten. Zoekmachine marketing: SEA en SEO & Facebook marketing.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 Modation Dé Google Ads en Facebook Ads specialisten. Zoekmachine marketing: SEA en SEO & Facebook marketing. heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 118 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9
Gemiddeld cijfer voor Zoekmachine marketing
Gebaseerd op 1 ervaring Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Oona Brueren
marketing manager
9
Zoekmachine marketing

"Erg goede cursus, inhoudelijk sterk. Persoonlijke aandacht en op vragen wordt serieus ingegaan. Prachtige locatie, goed verzorgde dag. Wat mij betreft top!
Tip is misschien om de cursus in twee dagdelen te gaan geven in plaats van op een dag. Waarschijnlijk hangt het ook af van je eigen voorkennis, maar de hoeveelheid informatie leent zich er wellicht voor om de dag op te splitsen.
" - 29-08-2015 19:32

"Erg goede cursus, inhoudelijk sterk. Persoonlijke aandacht en op vragen wordt serieus ingegaan. Prachtige locatie, goed verzorgde dag. Wat m… alles lezen - 29-08-2015 19:32

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Modation Dé Google Ads en Facebook Ads specialisten. Zoekmachine marketing: SEA en SEO & Facebook marketing. biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Uniek! Gezamenlijk analyseren en optimaliseren we jouw SEO & Google Adwords campagnes (zoeken, shopping, display, app, You Tube en/of Gmail). Een gecertifceerd Adwords specialist met veel actuele ervaring laat jouw zien waar je onnodig kosten maakt en waar nog kansen liggen. Binnen 24 uur zie je het resultaat. Laat je je campagne optimaliseren dan geven we aan hoe je het beste de campagnes kunt aansturen. 

Vooraf geef jij jouw leerdoelen aan. Kortom echt een training op maat met resultaat. 

Binnen de Zoekmachine marketing (SEO/SEA) Training worden de volgende aspecten behandeld:

Inhoud van de training:

 • Optimalisatie van biedingen

- Bepalen optimale biedstrategie in op basis van conv…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zoekmachine marketing (SEO/SEA), Online marketing, Crossmedia, SEO en Google Analytics.

Uniek! Gezamenlijk analyseren en optimaliseren we jouw SEO & Google Adwords campagnes (zoeken, shopping, display, app, You Tube en/of Gmail). Een gecertifceerd Adwords specialist met veel actuele ervaring laat jouw zien waar je onnodig kosten maakt en waar nog kansen liggen. Binnen 24 uur zie je het resultaat. Laat je je campagne optimaliseren dan geven we aan hoe je het beste de campagnes kunt aansturen. 

Vooraf geef jij jouw leerdoelen aan. Kortom echt een training op maat met resultaat. 

Binnen de Zoekmachine marketing (SEO/SEA) Training worden de volgende aspecten behandeld:

Inhoud van de training:

 • Optimalisatie van biedingen

- Bepalen optimale biedstrategie in op basis van conversiewaarde en advertentieplanning op niveau van zoekwoord, positie en doelgroep.
Verschillen in het rendement per Adwords campagne of advertentiegroep moeten verklaarbaar zijn. De conversiewaarde dient te worden gebaseerd op de relatieve waarde van doelen als inschrijvingen, verzonden formulieren en aangeklikte telefoonnummers en e-mailadressen.
Het toeschrijvingsmodel voor conversies dient zo optimaal mogelijk aan te sluiten bij de customer journey. Daarmee wordt een optimale conversietoewijzing aan zoektermen en andere advertentieposities gegeven. Dit geldt ook voor conversies via verschillende apparaten.

- Anticipatie met biedingen op jaarlijkse terugkerende trends bijvoorbeeld rondom de feestdagen.

- Bepalen optimale bod in voor meerdere remarketing & vergelijkbare doelgroepen voor alle type campagnes (zoek/display/video/shopping).

- Optimalisatie van het verloren vertoningspercentage.

- Advertentieplanning: bepalen van het geoptimaliseerde bod in op basis van een combinatie van het apparaattype, de locatie van de gebruiker (waaronder land en radius) en het tijdstip van de dag en de week. Het optimale bod wordt bepaald op basis van een periodieke berekening en daarmee tot een groter bereik en een hoger rendement.

- Optimalisatie bij webshops van de shopping product feed velden voor onder andere een optimale titel en beschrijving waarmee het bereik, het doorklikpercentage en de omzet worden verhoogd.

- Aanluiting van de taalinstellingen van alle campagne-typen bij de doelgroepen.

- Targeting in het display netwerk op zowel nieuw bereik (via zoekwoorden, interesses en onderwerpen) als retargeting (website, mailbestand, YouTube-kanaal, app gebruikers). Optimalisatie van de biedingen, plaatsingen en uitingen.

- Bepalen van de frequency cap waarmee je een limiet legt op hoe vaak een gebruiker per dag een display advertentie te zien kan krijgen.

 • Advertenties

- Creatie van alle mogelijke advertentie-uitingen zoals (dynamische) responsieve advertenties, Gmail advertentieformaten, YouTube advertenties zodat advertenties kunnen worden ingekocht in alle beschikbare advertentieruimtes.

- Strategie om te bepalen welke advertenties het beste presteren met een passende advertentie-roulatie instelling.

- Strategie van het doorlopend vaststellen nieuwe zoektermen in op basis van onder andere de dynamisch zoekcampagne, de zoekcampagne, de shopping campagne, Google search console en de websiteverkopen. Het is ook van belang om doorlopend irrelevante zoektermen en zoektermen met een lage kwaliteitsscore te verwijderen.

- Verbeteren van de kwaliteitsscore door een hogere verwachte klikfrequentie dan gemiddeld te realiseren. Testen met de countdown aftelfunctionaliteit, specifieke teksten op basis van de gebruikerslocatie en specifieke teksten voor mobiele gebruikers, retargetingdoelgroepen, geslacht en leeftijd.

- Behalen van meer vertoningen van advertenties bij een hogere kwaliteitsscore als gevolg van de ervaring op de bestemmingspagina.

- Controle of de belangrijkste advertentielinks geen error melding geven en op de meest relevante pagina uitkomen.

- Inzetten van alle mogelijke relevante Advertentie-extensies in en waar mogelijk op advertentiegroepniveau zoals sitelinks, highlights, website-informatie, oproep- en berichtextensies, locatie, prijs, app, promotie en geautomatiseerde extensies zoals verkopersbeoordelingen.

- Uitsluiten aanstootgevende sites uit zodat je advertentie-uitingen hier niet verschijnen.


Tot slot - Optimalisatie van de koppelingen tussen Adwords en Analytics, Google Business, Merchant Center, Google Play, Search Console en YouTube voor verdere optimalisatiemogelijkheden.

Resultaat

 • Na deze Zoekmachine Marketing training beschik je over de basiskennis van SEO en SEA en heb je voldoende vaardigheden voor het opzetten en beheren van Zoekmachine Marketing en ben je in staat het websitegebruik te analyseren om zo de effectiviteit van uw website te vergroten.
 • Concrete verbeterpunten worden genoemd waarmee op effectieve en efficiënte basis het rendement van de website door online marketing kan worden verhoogd.
 • Duidelijk wordt op welke aspecten de website kan worden verbeterd om een hoger rendement per bezoeker te behalen. 
 • Duidelijk wordt uit welke verkeersbronnen op rendabele wijze meer omzet kan worden verkregen en/of de doelgroepen beter kunnen worden bereikt. 
 • Je ontvangt concreet advies voor jouw campagne(s) van professionals. 

Doelgroep

 • Professionals die de Google Adwords campagnes willen optimaliseren. Minimum maandelijks advertentiebudget 1.000 euro. 

Praktische info: deelnemers, tijdsduur en kosten

 • Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 8 deelnemers. Individuele één-op-één training tegen meerprijs (zie investering)

 • Lestijden: van 10.00 uur tot 16.00 uur

 • Enige vereiste: voor adverteerders met een maandelijks Adwords budget van minimaal 1.000 euro (de afgelopen drie maanden). 

 • Wil je de cursus ‘in house’ verzorgd zien, dan is dat ook mogelijk. Reisuren worden dan in rekening gebracht.

 • Laptop is beschikbaar. 

Data

 • De trainingen worden in overleg ingepland. Meld je je individueel aan dan gaan we in overleg met andere aanmeldingen inplannen. 

 • De voorgestelde data kunnen afwijken, voor de actuele data vraag naar de mogelijkheden!

Meerwaarde van Modation

 • Hoogste waardering in top 10 aanbieders van alle Marketing opleidingen in Springest.

 • Genomineerd voor Beste opleider van Nederland.

 • Effectieve en duurzame kennisoverdracht staat centraal. De trainingen zijn resultaatgericht en direct toepasbaar.

 • De trainingen zijn geschikt voor deelnemers uit alle branches; business-to-business als business-to-consumer, profit en non-profit, nationaal en internationaal. 

 • Innovatief opleidingen-aanbod.

 • Praktijkgerichtheid: in jouw training ga je aan de slag met een concreet vraagstuk uit je eigen werk. Het eindresultaat is dus concreet en waar je dus direct iets mee kunt. Je leert door te doen en van en met elkaar!

 • Actualiteit: je krijgt de nieuwste inzichten, getoetst op kwaliteit en relevantie. Altijd up-to-date: Het Modation team volgt meer dan 90 blogs op het gebied van online marketing en onderhoudt daarnaast intensief contact met Google. Actuele markt- en technische ontwikkelingen worden direct vertaald naar de trainingen. De online trainingen blijven zo altijd up-to-date.

 • De investering terugverdiend: ons doel is de investering van onze klanten meetbaar meer rendement te laten opleveren. 

 • Modation is een relatief kleinschalig bureau. Een persoonlijke aanpak staat voorop.

 • Eerlijk advies.

 • Een op maat gemaakte training.

 • Kleine groepen voor meer interactie waarbij de deelnemer centraal staat.

 • Gegarandeerd meer rendement uit de huidige Adwords campagnes.


Kwaliteit

 • Bij Modation krijg je kwaliteit, daarbij houden we de kwaliteit van ons docententeam ook continu op niveau. Onze trainers beschikken over een master opleiding en zijn Google gecertificeerd en hebben ruime praktijkervaring.

 • Ervaring in vele branches: Modation heeft ruim tien jaar ervaring in uiteenlopende branches, met name in het midden- en kleinbedrijf; business-to-business (B2B) en business-to-consumer (B2C), profit en non-profit, regionaal, nationaal en internationaal. Vele gerenomeerde organisaties gingen je voor, zoals Cameranu.nl, Jaguar Land Rover Nederland B.V., LongFonds, Zwitserleven.

 • Service statement: Wij helpen onze klanten graag persoonlijk, snel en efficiënt. Modation werkt daarom met duidelijke afspraken ten aanzien van de reactiesnelheid (maximaal één werkdag) en we bevestigen daarnaast schriftelijk alle afspraken, zodat onze klant te allen tijde volledig geïnformeerd is.

 • Ondersteuning na de training: na afloop bieden we je een maand lang kosteloze ondersteuning (telefonisch en per e-mail). Zo haal je het maximale uit de training en ben je verzekerd van een goed resultaat.

 • De horeca- en arrangementskosten zijn inbegrepen (lunch en onbeperkt drank tijdens de pauzes, in de trainingsruimte en tijdens de lunch). 

 • Je ontvangt een certificaat van deelname. 

 • Onze trainingslocatie bevindt zich in een monumentaal pand in centrum van Nijmegen nabij het centraal station gelegen. De trainingslocatie is gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Vanaf het centraal station Nijmegen loopt u in 5 minuten naar onze trainingslocatie.

 • De trainingen geven wij ook op diverse trainingslocaties in het land: dus ook in jouw omgeving en desgewenst in company (Ook individueel. Tariefstellingen gebaseerd op minimaal vier deelnemers). 

 • Kosteloos annuleren: uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot tien dagen voor de startdatum. Daarna zijn de totale deelnamekosten verschuldigd. Als u verhinderd bent, mag u zich kosteloos laten vervangen. Als u tussentijds stopt of anderszins niet deelneemt, bestaat geen recht op terugbetaling. Op alle aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor verdere informatie of deelname, vraag gratis en vrijblijvend informatie aan!

Modation 

 ✓  Eén van de hoogst beoordeelde opleiders op Springest 
 ✓  Trainingen met een zeer praktische aanpak. "Hands-on"
 ✓  Vooraf geef jij jouw leerdoelen aan. Kortom echt een training op maat met resultaat. 

9
Gemiddeld cijfer voor Zoekmachine marketing
Gebaseerd op 1 ervaring
starstarstarstarstar_half
Oona Brueren
marketing manager
9
Zoekmachine marketing

"Erg goede cursus, inhoudelijk sterk. Persoonlijke aandacht en op vragen wordt serieus ingegaan. Prachtige locatie, goed verzorgde dag. Wat mij betreft top!
Tip is misschien om de cursus in twee dagdelen te gaan geven in plaats van op een dag. Waarschijnlijk hangt het ook af van je eigen voorkennis, maar de hoeveelheid informatie leent zich er wellicht voor om de dag op te splitsen.
" - 29-08-2015 19:32

"Erg goede cursus, inhoudelijk sterk. Persoonlijke aandacht en op vragen wordt serieus ingegaan. Prachtige locatie, goed verzorgde dag. Wat m… alles lezen - 29-08-2015 19:32

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.