Geluid Meten Basis voor BOA's en Handhavers

Type product
Tijdsduur

Geluid Meten Basis voor BOA's en Handhavers

Möllenkramer Training
Logo van Möllenkramer Training

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Dit is een basiscursus van één dag voor iedereen die voor het eerst met een geluidmeter gaat werken of graag op herhaling wil. Tijdens deze opleiding wordt ingegaan op uiteenlopende zaken als vergunningen bij evenementen, het activiteitenbesluit, en het omgaan met een geluidmeter. Daarnaast worden veel praktische vragen beantwoord zoals: waar moet je meten, en hoe lang moet je meten. Tot slot kijken we ook naar trefzekere rapportage. Deze cursus is bedoeld voor alle bijzondere opsporingsambtenaren (BOA's) en handhavers die werken bij omgevingsdiensten, regionale uitvoeringsdiensten en gemeentes. Vooropleiding: Deze opleiding word gegeven op MBO-denkniveau. Er zijn geen bijzondere vooropleidi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Audio & Geluid, Apple Final Cut Pro / Express, Adobe Premiere, Radio / Televisie productie en NEN.

Dit is een basiscursus van één dag voor iedereen die voor het eerst met een geluidmeter gaat werken of graag op herhaling wil. Tijdens deze opleiding wordt ingegaan op uiteenlopende zaken als vergunningen bij evenementen, het activiteitenbesluit, en het omgaan met een geluidmeter. Daarnaast worden veel praktische vragen beantwoord zoals: waar moet je meten, en hoe lang moet je meten. Tot slot kijken we ook naar trefzekere rapportage. Deze cursus is bedoeld voor alle bijzondere opsporingsambtenaren (BOA's) en handhavers die werken bij omgevingsdiensten, regionale uitvoeringsdiensten en gemeentes. Vooropleiding: Deze opleiding word gegeven op MBO-denkniveau. Er zijn geen bijzondere vooropleidingen voor nodig. Verder gaan we op deze dag ook in op de waarneming van geluid, omgaan met decibels, en een reeks bijzondere geluiden zoals tonaal geluid en laagfrequentgeluid. De dag begint direct met een praktijkoefening namelijk het controleren of je geluidmeter correct is gekalibreerd en dus juridisch herleidbare meetgegevens laat zien. 

Tijdens deze opleiding van één dag wordt ingegaan op uiteenlopende zaken als vergunningen bij evenementen, het activiteitenbesluit, en het omgaan met een geluidmeter. Daarnaast worden veel praktische vragen beantwoord zoals: waar moet je meten, en hoe lang moet je meten. Tot slot kijken we ook naar trefzekere rapportage.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.