Basiscursus InDesign OP MAAT

Type product
Tijdsduur
Logo van Moniek Peijnenburg Grafisch Ontwerp &DTP-cursussen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,4 Moniek Peijnenburg Grafisch Ontwerp &DTP-cursussen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,4 (uit 1 ervaring)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Korte DTP-cursus. Helemaal op maat, incompany, op korte termijn. Neem contact op voor mogelijkheden.

InDesign basiscursus op maat

Praktijkgerichte persoonlijke cursus, gegeven door enthousiaste vakvrouw, op maat gemaakt voor jouw bedrijf!

Adobe InDesign is een 2-daagse cursus (of in 4 dagdelen) voor iedereen die betrokken is bij het bewerken van tekst of PDF’s. Iedereen die (in een kantooromgeving) DTP-werkzaamheden moet uitvoeren zoals het vervaardigen van advertenties, nieuwsbrieven, jaarverslagen en andere publicaties voor print en/of druk.  InDesign is momenteel HET programma voor desktop publishing, (tot ongeveer 5 jaar geleden werd er meer opgemaakt met het programma QuarkXPress). Ideaal voor het combineren van teksten, beelden en illustraties in 1 bestand, voor bv. een advertentie…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adobe Creative Suite, Adobe InDesign Basis, Adobe (Macromedia) Flash, Adobe Coldfusion en Adobe Acrobat / PDF.

Korte DTP-cursus. Helemaal op maat, incompany, op korte termijn. Neem contact op voor mogelijkheden.

InDesign basiscursus op maat

Praktijkgerichte persoonlijke cursus, gegeven door enthousiaste vakvrouw, op maat gemaakt voor jouw bedrijf!

Adobe InDesign is een 2-daagse cursus (of in 4 dagdelen) voor iedereen die betrokken is bij het bewerken van tekst of PDF’s. Iedereen die (in een kantooromgeving) DTP-werkzaamheden moet uitvoeren zoals het vervaardigen van advertenties, nieuwsbrieven, jaarverslagen en andere publicaties voor print en/of druk.  InDesign is momenteel HET programma voor desktop publishing, (tot ongeveer 5 jaar geleden werd er meer opgemaakt met het programma QuarkXPress). Ideaal voor het combineren van teksten, beelden en illustraties in 1 bestand, voor bv. een advertentie, folder of een affiche. InDesign wordt veel gebruikt in combinatie met andere programma’s uit de Adobe Creative Suite: Photoshop en Illustrator. Je kunt met behulp van InDesign gemakkelijk materiaal ontwikkelen dat bestaat uit één of meerdere pagina’s met tekst. Ook kun je met gemak Word bestanden importeren in je Indesign-bestand en logo’s en foto’s toevoegen aan je ontwerpen. De typografie en de stijlen van de door jou opgemaakte documenten beheer je zelf, het leren om uiteindelijk een bestand als een PDF op te slaan, zorgt ervoor dat je probleemloos met de drukker kunt communiceren.

In deze cursus ligt de nadruk op het creatieve proces in de praktijk. Je leert InDesign efficiënt gebruiken door de aangeleerde techniek toe te passen in concrete voorbeeldprojecten, bv. een cd-inlegvel, een affiche en een folder. Of als je hele concrete wensen aandraagt vanuit je werk/bedrijf, gaan we daar natuurlijk mee aan de slag. Het is handig als er al een basis Photoshop beheerst wordt.


Leerstof van de cursus:


•  Voorbereiding in Photoshop om foto’s te bewerken en DPI aanpassen

•  Een nieuw document aanmaken en kolommen/marges/afloop bepalen

•  Een stramien aanmaken en daar de huisstijl in verwerken

•  Plaatsen van afbeeldingen; foto’s, logo’s. (.ai, .jpg, .psd?)  

•  Importeren van tekst uit bv. word

•  Composities maken, layout’s bekijken 

•  Kleur; PMS, CMYK of RGB, stalen toevoegen

•  verschillende manieren van opslaan, .indd,  of als pakket (fonts insluiten) 

•  naar PDF exporteren, cPDF en afdrukken

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.