Omgaan met Cultuurverschillen

Niveau
Tijdsduur

Omgaan met Cultuurverschillen

Moovs
Logo van Moovs

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

We leven in een multiculturele samenleving en de organisaties zijn daar een afspiegeling van of moeten dat worden om succesvol te blijven. Echter in de omgang met de “vreemde ander” treden vaak communicatieproblemen op doordat mensen elkaar niet willen of kunnen begrijpen. De training maakt u bewust van uw eigen achtergrond en welke invloed deze achtergrond heeft op uw communicatie met de “vreemde ander”. Daarnaast leert u middels het TOPOI –model cultuurgevoeligheden te herkennen en bespreekbaar te maken. TOPOI staat voor: Taal, Ordening, Perspectieven, Organisatie en Inzet. Dit zijn de gebieden in de communicatie waar we eventuele misverstanden kunnen achterhalen. Hierdoor verkleint u de a…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Cultuurverschillen, Omgaan met, Interculturele Communicatie, Sociologie en Stress.

We leven in een multiculturele samenleving en de organisaties zijn daar een afspiegeling van of moeten dat worden om succesvol te blijven. Echter in de omgang met de “vreemde ander” treden vaak communicatieproblemen op doordat mensen elkaar niet willen of kunnen begrijpen. De training maakt u bewust van uw eigen achtergrond en welke invloed deze achtergrond heeft op uw communicatie met de “vreemde ander”. Daarnaast leert u middels het TOPOI –model cultuurgevoeligheden te herkennen en bespreekbaar te maken. TOPOI staat voor: Taal, Ordening, Perspectieven, Organisatie en Inzet. Dit zijn de gebieden in de communicatie waar we eventuele misverstanden kunnen achterhalen. Hierdoor verkleint u de afstand met de “vreemde ander” en maakt u de communicatie met de “vreemde ander” effectiever.

Moovs is een dynamisch training en advies bureau uit Leiden. Ons motto is: we maken waar wat we zeggen en doen 1% meer! Onze mensen hebben de drive tot excelleren, zijn resultaat gericht, snel en hebben de capaciteit om bedrijf en psyche van de mens op een hoog niveau bij elkaar te brengen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.