Cursus Lipomassage - start 1 maart 2020

Niveau
Tijdsduur
Logo van MSP Opleidingen

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

MSP Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Haarlemmermeer, Leiden, Rotterdam, Westland, Zoetermeer

Beschrijving

Wie kent het niet, cellulite (sinaasappelhuid), moeite  om het overtollige vet rond heupen, billen en benen weg te krijgen door training en/of dieet?Lipomassage bevordert en stimuleert de collageen- en elastineproductie. De huid wordt diep van binnen verstevigd, waardoor de huid weer sterk en soepel wordt. Lipomassage is de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker wordt.  Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder. De behandeling helpt het lichaam tevens te reinigen van gifstoffen en op…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Massage, Sportmassage & Sportfysiotherapie, Ayurveda, Voetreflexologie en Reiki.

Wie kent het niet, cellulite (sinaasappelhuid), moeite  om het overtollige vet rond heupen, billen en benen weg te krijgen door training en/of dieet?Lipomassage bevordert en stimuleert de collageen- en elastineproductie. De huid wordt diep van binnen verstevigd, waardoor de huid weer sterk en soepel wordt. Lipomassage is de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker wordt.  Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder. De behandeling helpt het lichaam tevens te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. 

De afgelopen twee decennia hebben steeds meer vrouwen last van cellulite gekregen. Maar liefst negentig procent van de westerse vrouwen heeft er in min of meerdere mate last van. De reden van deze explosieve stijging is te wijten aan de almaar slechter wordende leefgewoonten. Ongezonde voeding, de anticonceptie-pil, medicijngebruik en gebrek aan beweging zijn onder andere debet aan de alom gehate sinaasappelhuid.

De cursus is bijvoorbeeld geschikt voor ontspanningsmasseurs, wellnessmasseurs en sportmasseurs, maar ook voor schoonheidspecialisten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Massage.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.