Cursus Lipomassage - start 12 oktober 2019

Niveau
Tijdsduur
Logo van MSP Opleidingen

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

MSP Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Haarlemmermeer, Leiden, Rotterdam, Westland, Zoetermeer

Beschrijving

Wie kent het niet, cellulite (sinaasappelhuid), moeite  om het overtollige vet rond heupen, billen en benen weg te krijgen door training en/of dieet?Lipomassage bevordert en stimuleert de collageen- en elastineproductie. De huid wordt diep van binnen verstevigd, waardoor de huid weer sterk en soepel wordt. Lipomassage is de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker wordt.  Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder. De behandeling helpt het lichaam tevens te reinigen van gifstoffen en op…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Wie kent het niet, cellulite (sinaasappelhuid), moeite  om het overtollige vet rond heupen, billen en benen weg te krijgen door training en/of dieet?Lipomassage bevordert en stimuleert de collageen- en elastineproductie. De huid wordt diep van binnen verstevigd, waardoor de huid weer sterk en soepel wordt. Lipomassage is de nieuwste techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt cellulite aangepakt, zodat de huid van heupen, billen, benen, armen en buik strakker wordt.  Door de stevige en diepe massagetechniek wordt de huid mooier en de omvang minder. De behandeling helpt het lichaam tevens te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. 

De afgelopen twee decennia hebben steeds meer vrouwen last van cellulite gekregen. Maar liefst negentig procent van de westerse vrouwen heeft er in min of meerdere mate last van. De reden van deze explosieve stijging is te wijten aan de almaar slechter wordende leefgewoonten. Ongezonde voeding, de anticonceptie-pil, medicijngebruik en gebrek aan beweging zijn onder andere debet aan de alom gehate sinaasappelhuid.

De cursus is bijvoorbeeld geschikt voor ontspanningsmasseurs, wellnessmasseurs en sportmasseurs, maar ook voor schoonheidspecialisten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.