Cursus LinkedIn

Tijdsduur
Logo van MvH Academy

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

MvH Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

In de zakelijke wereld is LinkedIn niet meer weg te denken, zeker niet wanneer jij je richt op een B2B markt met jouw product en/of dienst. Je kunt LinkedIn gebruiken als online CV, je kunt er jouw kennis delen als een expert binnen jouw vakgebied én je kunt er jouw bedrijf op presenteren. In deze training ga je leren hoe jij LinkedIn kunt inzetten voor zowel jouzelf als voor jouw bedrijf. Je krijgt alle handvatten én jij gaat tijdens deze dag er ook zelf mee aan de slag. Je leert hier hoe jij jouw persoonlijke profiel zo goed mogelijk kunt instellen en gebruiken, hoe je een bedrijfsprofiel aanmaakt én hoe je de verschillende vormen van content kunt gebruiken op dit platform. Na deze cursus …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen voor dit product. Heb jij een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: LinkedIn, Social Media, Sollicitatiegesprek afnemen, Recruitment en Facebook.

In de zakelijke wereld is LinkedIn niet meer weg te denken, zeker niet wanneer jij je richt op een B2B markt met jouw product en/of dienst. Je kunt LinkedIn gebruiken als online CV, je kunt er jouw kennis delen als een expert binnen jouw vakgebied én je kunt er jouw bedrijf op presenteren. In deze training ga je leren hoe jij LinkedIn kunt inzetten voor zowel jouzelf als voor jouw bedrijf. Je krijgt alle handvatten én jij gaat tijdens deze dag er ook zelf mee aan de slag. Je leert hier hoe jij jouw persoonlijke profiel zo goed mogelijk kunt instellen en gebruiken, hoe je een bedrijfsprofiel aanmaakt én hoe je de verschillende vormen van content kunt gebruiken op dit platform. Na deze cursus heb jij niet alleen een up-to-date profiel, maar wordt jouw bedrijf ook op de juiste manier online gepresenteerd!

Het programma

1. Introductie LinkedIn

LinkedIn is een zakelijk social media platform wat gebruikt kan worden als online CV, je kunt er jouw kennis op delen als een expert in jouw vakgebied én je kunt er jouw bedrijf op presenteren.

2. Werking van een persoonlijk profiel

Samen gaan wij jouw persoonlijke profiel checken en eventueel aanvullen en/of verbeteren op de belangrijke punten. Het is ontzettend belangrijk om jezelf goed neer te zetten zodat of de juiste opdrachtgever of werkgever op jouw pad kan komen.

3. Hoe gebruik jij een persoonlijk account

Nu jij een goed ingesteld profiel hebt, hoe kun je het nu verder gebruiken? Dat gaan wij met je doorlopen.

4. Werking van een zakelijke bedrijfspagina

Heb jij al een bedrijfspagina? Tijdens deze training gaan wij die samen instellen en aanvullen en/of verbeteren. Een goed ingestelde bedrijfspagina kan jouw meerdere voordelen bieden.

5. Hoe gebruik jij een zakelijke pagina

Nu jij een goed ingestelde bedrijfspagina hebt, gaan we verder in op hoe jij deze in jouw voordeel kan laten werken? Er zijn een aantal opties die wij samen met jou gaan doorlopen.

6. Adverteren via LinkedIn (introductie)

Als laatste vertellen we alles over de mogelijkheden die LinkedIn biedt op het gebied van adverteren. Wil je echt de diepte in qua adverteren? Dan raden we je aan in te schrijven voor de workshop LinkedIn adverteren.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: LinkedIn.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen voor dit product. Heb jij een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met MvH Academy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.