myHBMcenter

myHBMcenter

Adres:

Burgemeester van Karnebeeklaan 15
2585 BA Den Haag

Beschrijving

myHBMcenter is het centrum in Nederland waar HBM is ontstaan. Vanuit dit centrum verlenen wij onze diensten, doen we onderzoek, begeleiden we professionals en leiden we mensen op.

Human Being Management (HBM) is een vernieuwende managementfilosofie die mensen in organisaties stimuleert om via zelfreflectie hun bewustzijn en beslisruimte te vergroten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Hie…

Lees de volledige beschrijving

myHBMcenter is het centrum in Nederland waar HBM is ontstaan. Vanuit dit centrum verlenen wij onze diensten, doen we onderzoek, begeleiden we professionals en leiden we mensen op.

Human Being Management (HBM) is een vernieuwende managementfilosofie die mensen in organisaties stimuleert om via zelfreflectie hun bewustzijn en beslisruimte te vergroten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Hierdoor worden mensen gelukkiger en organisaties succesvoller. myHBMcenter werkt aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. We helpen hen inzicht te krijgen in zichtbaar gedrag en onzichtbare aansturing. Wat maakt dat mensen doen zoals ze doen?

Hoe pakt HBM dat aan? Door het échte gesprek aan te gaan. Samen gaan we voor duurzame gedragsverandering. We werken vanuit de onbewuste aansturing en combineren dit met de beste interventie-methodieken.

Gedrag is slechts een uitingsvorm van onze onbewuste aansturing. Veranderen van gedrag is tijdelijk, veranderen van beleving is duurzaam. Veel bedrijven worden veranderd via structuur en cultuur. Velen daarvan mislukken omdat we de belangrijkste aansturing niet meenemen: het onbewuste van individuen. En dat noemen wij: Natuur.

De Natuur is de bepalende factor voor succes binnen organisaties. Omdat individuen minder of geen zicht hebben op hun Natuur passen ze zich aan in hun gedrag. Wij hebben ACT® ontwikkeld, op basis teksten en (uniek bij ACT®) beelden. Omdat vragen over hoofd gaan en beelden over buik (of hart). Waar velen belang hechten aan het hoofd, hechten wij belang aan hoofd én buik, aan gedrag én beleving, aan bewust én onbewust.

Durf jij het aan om vernieuwend te zijn? Dan is myHBMcenter met de ACT®meting je partner voor Individu, Team en Organisatie.

Ervaring met myHBMcenter?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij myHBMcenter? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 76.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 94.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!