Programma Waardegedreven Leiderschap

Tijdsduur

Programma Waardegedreven Leiderschap

NR Academy B.V.
Logo van NR Academy B.V.
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 NR Academy B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Het programma Waardegedreven Leiderschap richt zich op de essentie van transformationeel leiderschap. Of je nu bestuurder, toezichthouder, directeur of professional bent, het gaat om de persoon van de leider zelf. Van welke betekenis kan ik zijn in het radarwerk van onze samenleving? Dit vraagt zelfkennis, wijsheid, een goed ontwikkeld persoonlijk moreel kompas (waartoe ben ik op aarde) en ‘kwaliteit van karakter’. Het persoonlijk, waardegedreven leiderschap staat centraal. Je brengt een week door met mensen die voor dezelfde soort vraagstukken en uitdagingen staan. Mensen die hun functie – toezichthouder, bestuurder in de private, publieke of semi- publieke sector – primair invulling willen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijk Leiderschap, Motiveren, Zelfvertrouwen, Authentiek leiderschap en Praktisch leidinggeven.

Het programma Waardegedreven Leiderschap richt zich op de essentie van transformationeel leiderschap. Of je nu bestuurder, toezichthouder, directeur of professional bent, het gaat om de persoon van de leider zelf. Van welke betekenis kan ik zijn in het radarwerk van onze samenleving? Dit vraagt zelfkennis, wijsheid, een goed ontwikkeld persoonlijk moreel kompas (waartoe ben ik op aarde) en ‘kwaliteit van karakter’. Het persoonlijk, waardegedreven leiderschap staat centraal. Je brengt een week door met mensen die voor dezelfde soort vraagstukken en uitdagingen staan. Mensen die hun functie – toezichthouder, bestuurder in de private, publieke of semi- publieke sector – primair invulling willen geven vanuit persoonlijke waarden en het eigen moreel kompas.

Het dagprogramma bestaat uit een bijzondere combinatie van ontspanning & inspanning, verbeelding & verdieping en scherpte & stilte. De prachtige omgeving biedt de juiste basis om stil te staan en reflecteren, op een plek waar de impact van crises door de geschiedenis heen nog altijd voelbaar is. Kwalitatief hoogstaande gastsprekers en moderatoren zijn je gidsen. Je investeert via dit programma op duurzame wijze in jouw moreel leiderschap en personal performance.

Het programma bevat opeenvolgende onderdelen die variëren van een half tot maximaal twee uur, afgewisseld met zelfreflectie in kleine kring. We dineren gezamenlijk, de avonden zijn vrij of benutten we voor een cultureel evenement of een ontspannen gesprek.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.