Actualiteiten Externe Verslaggeving

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Actualiteiten Externe Verslaggeving

NBA Opleidingen
Logo van NBA Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 NBA Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 18 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
13 dec. 2022
Toon rooster
event 13 december 2022, 13:30-20:00, Utrecht, Dag 1

Beschrijving

Het jaarlijkse seminar met plenaire- en parallelsesies voor accountants werkzaam binnen de samenstel-, controle-praktijk of in-business. Sommige onderwerpen en ontwikelingen zijn immers voor iedereen relevant, daar starten we dit seminar plenair mee. Tijdens de parallalelsessies word je bijgepraat over de laatste actuele ontwikkelingen op het gebied van NL GAAP specifiek voor het eigen werkveld. De sprekers behandelen praktische en relevante vraagstukken inzake bestaande en toekomstige wet- en regelgeving.  We sluiten af met een plenaire sessie waarin een algemene update externe verslaggeving wordt gepresenteerd. DoelstellingNa afloop van dit seminar ken je de belangrijkste ontwikkelingen en…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Externe Verslaggeving, Actualiteiten, Jaarrekening, Accountant / Accountancy en Arbeidsrecht.

Het jaarlijkse seminar met plenaire- en parallelsesies voor accountants werkzaam binnen de samenstel-, controle-praktijk of in-business. Sommige onderwerpen en ontwikelingen zijn immers voor iedereen relevant, daar starten we dit seminar plenair mee. Tijdens de parallalelsessies word je bijgepraat over de laatste actuele ontwikkelingen op het gebied van NL GAAP specifiek voor het eigen werkveld. De sprekers behandelen praktische en relevante vraagstukken inzake bestaande en toekomstige wet- en regelgeving.  We sluiten af met een plenaire sessie waarin een algemene update externe verslaggeving wordt gepresenteerd. DoelstellingNa afloop van dit seminar ken je de belangrijkste ontwikkelingen en aandachtspunten op het gebied van externe verslaggeving onder NL GAAP met dit jaar aandacht voor duurzaamheidsverslaggeving (Titel 9 Boek 2 BW en de RJ). Van de docenten uit de praktijk krijg je handvatten om de nieuwe wet- en regelgeving toe te passen in jouw praktijk. InhoudOp het programma staan nieuwe bepalingen in de wet- en regelgeving die van toepassing zijn op de jaarrekening 2021. We bespreken tevens toekomstige wijzigingen en ontwikkelingen en we hebben oog voor praktische vraagstukken en verdiepingen inzake bestaande wet- en regelgeving. Vervolgens bieden we twee keer een blok aan met keuzesessies. Iedere sessie duurt een uur en tussen de sessies hebben we een korte pauze gepland. Het programma staat onder leiding van dagvoorzitter Gert-Jan Jordaan. Het programma met docenten volgt. We sluiten het het seminar plenair af met een algemene update externe verslaggeving verzorgd door Gert-Jan Jordaan. Je krijgt uiteraard gelegenheid vragen te stellen en met de sprekers van gedachten te wisselen. Bestemd voorIedere accountant die betrokken is bij organisaties die NL GAAP toepassen.      

Het jaarlijkse seminar met plenaire- en parallelsesies voor accountants werkzaam binnen de samenstel-, controle-praktijk of in-business.

Sommige onderwerpen en ontwikelingen zijn immers voor iedereen relevant, daar starten we dit seminar plenair mee. Tijdens de parallalelsessies word je bijgepraat over de laatste actuele ontwikkelingen op het gebied van NL GAAP specifiek voor het eigen werkveld. De sprekers behandelen praktische en relevante vraagstukken inzake bestaande en toekomstige wet- en regelgeving.  We sluiten af met een plenaire sessie waarin een algemene update externe verslaggeving wordt gepresenteerd.

Doelstelling
Na afloop van dit seminar ken je de belangrijkste ontwikkelingen en aandachtspunten op het gebied van externe verslaggeving onder NL GAAP met dit jaar aandacht voor duurzaamheidsverslaggeving (Titel 9 Boek 2 BW en de RJ). Van de docenten uit de praktijk krijg je handvatten om de nieuwe wet- en regelgeving toe te passen in jouw praktijk.

Inhoud
Op het programma staan nieuwe bepalingen in de wet- en regelgeving die van toepassing zijn op de jaarrekening 2021. We bespreken tevens toekomstige wijzigingen en ontwikkelingen en we hebben oog voor praktische vraagstukken en verdiepingen inzake bestaande wet- en regelgeving.

Vervolgens bieden we twee keer een blok aan met keuzesessies. Iedere sessie duurt een uur en tussen de sessies hebben we een korte pauze gepland.

Het programma staat onder leiding van dagvoorzitter Gert-Jan Jordaan.

Het programma met docenten volgt.

We sluiten het het seminar plenair af met een algemene update externe verslaggeving verzorgd door Gert-Jan Jordaan.

Je krijgt uiteraard gelegenheid vragen te stellen en met de sprekers van gedachten te wisselen.

Bestemd voor
Iedere accountant die betrokken is bij organisaties die NL GAAP toepassen.

 

 

 

Voor samenstel-, controlepraktijk en in-business

De vermelde prijs is voor leden van Koninklijk NBA. Voor niet-leden is de prijs € 545,- excl. BTW

AccountancyAccountants in businessAdvancedFinance Operations & ReportingMKB-accountantsOpenbaar accountantsOverige financieel professionalsSpringest publicatie

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NBA Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.