Marketing en accountants

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van NBA Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 NBA Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 15 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeWebinar
16 nov. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 16 november 2021, 13:00-16:00, E-learning, Day 1

Beschrijving

De vermelde prijs is voor leden van Koninklijk NBA. Voor niet-leden is een hogere prijs van toepassing. Bij inschrijving ziet u deze optionele kosten in het inschrijfformulier. Vink deze kosten alleen aan als u geen lid bent van NBA.

Koninklijk NBA PE-uren: 3


Omschrijving
Wil je sneller groeien dan het gemiddelde kantoor? Dan loont het om eens buiten je bestaande relatienetwerk te kijken. En om te werken aan een echt onderscheidende positie waarmee je naar buiten treedt. Marketing niets voor jou? Er is één manier om daar achter te komen: investeer een paar uur van je tijd en leer de basisbeginselen van het marketingvak. Want marketing draagt bij aan slimme, rendabele groei van je onderneming. Door stapsgewijs te werken aan betere tarieven, marktgerichtheid, online leads en focus op de juiste klanten bijvoorbeeld. Dat de marketing van accountants verschilt van andere organisaties is evident: bij jou staan je mensen, hun…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Marketing, Online marketing, Marketing en Sales, Campagnes en Merkontwikkeling.

De vermelde prijs is voor leden van Koninklijk NBA. Voor niet-leden is een hogere prijs van toepassing. Bij inschrijving ziet u deze optionele kosten in het inschrijfformulier. Vink deze kosten alleen aan als u geen lid bent van NBA.

Koninklijk NBA PE-uren: 3


Omschrijving
Wil je sneller groeien dan het gemiddelde kantoor? Dan loont het om eens buiten je bestaande relatienetwerk te kijken. En om te werken aan een echt onderscheidende positie waarmee je naar buiten treedt. Marketing niets voor jou? Er is één manier om daar achter te komen: investeer een paar uur van je tijd en leer de basisbeginselen van het marketingvak. Want marketing draagt bij aan slimme, rendabele groei van je onderneming. Door stapsgewijs te werken aan betere tarieven, marktgerichtheid, online leads en focus op de juiste klanten bijvoorbeeld. Dat de marketing van accountants verschilt van andere organisaties is evident: bij jou staan je mensen, hun kennis en hun klantrelaties centraal. Goede marketing zorgt dat ieder zich op de juiste manier presenteert met wat hij of zij in huis heeft. En niet 'vergeet' om optimaal gebruik te maken van de kansen die zich voordoen. In deze introductiecursus marketing voor zakelijke dienstverleners leer je aan de hand van de Groeiformule© hoe je marketing optimaal inzet voor je onderneming.

Doelstelling
Je doet basiskennis op over wat marketing voor zakelijke dienstverleners inhoudt Begrip over welke marketinginstrumenten je wanneer inzet Je krijgt meer overzicht van de te volgen stappen voor een doordachte marketingaanpak Je krijgt inzichten om tot een onderscheidende positionering te komen Je leert het onderscheid tussen buyer journey en customer journey Inzicht in de zin en onzin van social media en online marketing

Inhoud
Aan de orde komen:
Wat is marketing? Goede voorbeelden Welk probleem los je op? Wat kost het, wat levert het op? De Groeiformule voor zakelijke dienstverleners Een onderscheidende positie Kiezen voor de juiste klant en doelgroep Het merk, online marketing en relatiemarketing Social media Productontwikkeling en pricing Het perfecte proces van dienstverlening Inbegrepen bij de cursusprijs is het boek 'De groeiformule voor zakelijke dienstverleners'.

Bestemd voor
Eigenaren en managers van accountantskantoren, openbaar accountants

Docent
Olav Groenendijk

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Marketing.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.