Webinar Invloed van de coronacrisis op fraude

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van NBA Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 NBA Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 15 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeWebinar
15 nov. 2021
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 15 november 2021, 14:00-17:00, E-learning, Day 1

Beschrijving

De vermelde prijs is voor leden van Koninklijk NBA. Voor niet-leden is een hogere prijs van toepassing. Bij inschrijving ziet u deze optionele kosten in het inschrijfformulier. Vink deze kosten alleen aan als u geen lid bent van NBA.

Koninklijk NBA PE-uren: 3


Omschrijving
Onze samenleving is in korte tijd onder hoge druk komen te staan vanwege de coronacrisis. De vooruitzichten, werkgelegenheid en zelfs continuïteit van bedrijven zijn binnen een paar maanden drastisch veranderd. Thuiswerken is inmiddels een nieuwe norm, organisaties proberen zich aan te passen en de overheid is met financiële regelingen gekomen om de ergste economische schade op korte termijn te beperken. Al deze elementen zijn van invloed op de bedrijfsvoering en op frauderisicofactoren. Zowel accountants in business als openbaar accountants in adviserende rol ervaren dit al sinds maart 2020. Accountants in een audit-rol ervaren dit inmiddels ook als …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Fraude / Fraudemanagement, Beïnvloeden, Effectief beïnvloeden, Risicoanalyse en Risicomanagement.

De vermelde prijs is voor leden van Koninklijk NBA. Voor niet-leden is een hogere prijs van toepassing. Bij inschrijving ziet u deze optionele kosten in het inschrijfformulier. Vink deze kosten alleen aan als u geen lid bent van NBA.

Koninklijk NBA PE-uren: 3


Omschrijving
Onze samenleving is in korte tijd onder hoge druk komen te staan vanwege de coronacrisis. De vooruitzichten, werkgelegenheid en zelfs continuïteit van bedrijven zijn binnen een paar maanden drastisch veranderd. Thuiswerken is inmiddels een nieuwe norm, organisaties proberen zich aan te passen en de overheid is met financiële regelingen gekomen om de ergste economische schade op korte termijn te beperken. Al deze elementen zijn van invloed op de bedrijfsvoering en op frauderisicofactoren. Zowel accountants in business als openbaar accountants in adviserende rol ervaren dit al sinds maart 2020. Accountants in een audit-rol ervaren dit inmiddels ook als gevolg van de extra overheidsregelingen, waardoor werk voortvloeit vanwege de controleprotocollen van de overheid.

Doelstelling
Tijdens dit webinar gaan we aan de slag met de volgende leerdoelen: Verkrijgen en vergroten van inzicht van de invloed van de coronapandemie op fraude en hoe dit relateert aan de werkzaamheden van financials Leren duiden van verschuivingen Leren (beter) detecteren of er meer of minder fraude is in de eigen werkomgeving Grip krijgen op mogelijke fraudesignalen

Inhoud
Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde: Hoe komen financials risico's tegen? Is er meer of minder fraude? En zien we het wel? Veranderingen door corona in de fraudedriehoek Verschuivingen in de frauderisicofactoren Fraudesignalen om op te pakken Uitwerking NV NOCLAR Melding van fraude Het webinar is interactief van opzet: je wisselt praktijkvraagstukken en -dilemma's uit met de andere deelnemers. Door het delen van kennis en ervaringen in een vertrouwelijke omgeving wordt samen gekomen tot nieuwe inzichten. Er is veel ruimte voor discussie. Vanwege het interactieve karakter is het maximum aantal deelnemers beperkt.

Bestemd voor
Dit webinar is met name gericht op de controller, de cfo en overige accountants in business. Ook zeker relevant voor de accountant in het MKB die klanten adviseert en ieder die op de hoogte wil zijn van de laatste inzichten betreffende fraude. Echter, dit is geen vaktechnische cursus gericht op de uitvoering van de controleprotocollen van de 'corona'overheidsregelingen.

Docent
Peter van Diepen

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.